Popüler Konu Sevgili günlük...

Ayy günlükçüm malum mart geldi marteniçkalarımızı taktık
Ne yaptım biliyor musun
Bütün arkadaşlarıma marteniçka dağıttım veee üstelik doktoruma da kendi ellerimle taktım O an yaşamıyodum sanki,uçmuştum.Yavaş yavaş bağladım ve gözlerine baktım.Gülümsüyodu.Heralde o an nefes almıyodum,cennette gibiydim.Sonra arkadaşımla hastaneden çıktık ve ağlamaya başladımmm
Nasıl mutlu oldu görsen.Ayy canım benim yaa Korkmuştum kabul etmezse diye ama o kadar tatlı,o kadar alçakgönüllü bi adamki gözleri parlayarak defalarca teşekkür etti Sarılıp öpesim geldi o an ama nafile tabisi
Ya insan bu kadar mı kibirsiz bu kadar mı sade bu kadar mı sıcakkanlı olurrrr
Ben çok sevdim valla onu günlük.Acaba ne zaman çıkardı marteniçkasını.
Birkaç saat kolunda kalmış olsa bile yeter.Zaten kabul etmesi bile çok büyük bi incelikti.
Esmer tenine de ne çok yakıştı ama kırmızı beyaz:78:
19unda tekrar görüşelim dediiii.Heyecanla bekliyorum ve korkarım bu,onu son görüşüm olucak.
Gidiyo çünkü günlük...İçime evlat acısı gibi oturdu valla
Umarım onu tekrar görmem için hasta olmama gerek kalmaz ama gerekirse olurum da
O yeterki sağlıcakla gidip gelsin.11 ay...Ama hep dualarımda olucak.Onu çok seviyorum günlük...

Son düzenleme:
sevgili günlük bugün gene diğerlerinden bir farkı yoktu aynı koşturmaca yarında öyle olucak bitmek bilmeyen sınavlarda başlıyorr hayırlısı olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bide benim bölüm hep koştur offf sıkıldım artık bu koşturmadan mayısdada tiyatro gösterisi var napcam günlük hangi birine yetişcem derslere mi tiyatro ya mı staja mı (( neyse yaz gelsede sıcak hava da rahat rahat takılsam hatta direk tatil yapsam neyse az kaldı martıda gördük ya zaman çabuk ilerliyor nasılsa :))) ohh içimi döktüm rahatladım valla iyi ki varsın :)) buarada butun kadinlarin kadınlar gununu kutlarım kadına yonelık sıddetsız cınayetsız tecavuzcuz tacızsız bır yıl gecırırızz inş Allah korusun (

yarın öğlen yolculuk vakti
inşallah bi aksilik çıkmaz hayırlısıyla gideriz
içimi bi heyecan duygusu kapladı kafamda sürekli planlar var ne yapsam ne giysem saçım nasıl olsa yanıma neler alırım falan filan
öyle işte günlük hadi ben biraz daha dolabı karıştırayım belki kıyıda köşede unuttuğum bişi vardır

komşu komşu
ben geldim yazacak bir şeyim yok
neenone yu merak ettim aslında gelmemin sebebi buydu
neyse iyiymiş geçmiş olsun

neyim ben be gunluk gunduz iş yogunlugundan stres topumu aksamları ders calısmaktan gecelerı zor uyuyorum bırde sevgılıyle ugras.dün cok kotu bır aksam gecırdım elluerı ayakları tıtredı sınırden kaldıramam ben dedı bogazıma yapıstı bende kulagını yırttım cok fenaydı.ben boyle bır ınsan degıldım neden bu kadar hırcın oldum bogazını yırtmısım ellerının dersını kopartmısım canı cok yanmısmısdır gunlugum.

cehenneme donustüruyorum ıkımızın hayatınıda o bana fazla mudahele edıyor benım yaptıgım bırsey de yokkı gunluk oglenlerı yemek yıyorum aksamları kahve ıcıyorum bunlar ıcın sınır olunacak kıskanılacak bırsey yokkı.ıcım yandı ıcım neyse gecer 1 2 gune kadar.hoscakal.

Allahım bugün çok kötü başladıııııı

Tektaşımın taşı düşmüşşş... Ofise gelince farkettimm şu an kahrımdan ölüyorumm yaa kafayı yicemmmm

Günnüükkkk ben ona gözüm gibi bakıyodummmm Aşkımın hediyesiiydi bu napcam yaaaa...

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.

- Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Günlüüüüüüüüüük son 164 gün bitiyor askerlik

460 nere 164 nere :82:

bugün haftanın son günü ve haftasonu yoğun iyi ders çalışıcağım.dün ablamala şişliye gittik ama abimi arayınca benim bütün planlarımı alt üst etti. saolsun

belim kopuyor ya üff

günlük herkeste biz mtsuzluk aldı başını gidiyorr :26:
havalardan mıdır nedir :26::26: neonoe ye geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşir
ben böyle sebepsizliklerde boğuluyorum günlüğüm
napimmm

günlük bozuğum ya bugün
nişanlımla barışamadık bi türlü
üzülüyorum

üstelik elimden bişey gelmiyo :26:
bu uzaklıktan nefret ediyorum ya
yanına gidebilsem, yüzüne bakarak konuşsam böyle mi olurdu
tlfnlarımı açmıyo, msjlarlada ne kadar halledebilirizki

off içim bunaldı ya, deliricem

günlükcükk

dün anlattım ya arkadaşım gelceck dıye geldııı
aıleler sonunda tanışmış
altı senelık ılışkılerı vardı zaten sonunda oluyor
yaza kız ısteme söz ve nışan olcakmış
ne gerek var dıyo safım
2013 yazın evlenıyolar
çok mutlu oldum gerçekten
altı senedır uzaktan götürmeye çalıştılar ılışkılerını
sonunda kavuşuyolar

günlük böyle haberler alınca ben daha çok sevınıyorum
e hanı bende tık yok ya onlar muradına erıyor en azından

bu ay nışan, söz, kız ısteme merasımı okadar çok var kı
hepsıde benı sürüklüyor peşlerınde
haftaya bı arkadaşımla gelınlık bakmaya gıtcez
banada alıştırma olur en azından
onların çeyızlerını gördükçe ıçım gıdıyor
ben evlenebılcek mıyım acaba hıç :26:

:119: :119: :119: :119:
sınava çok az kaldı günlük :18: denemelerdeki puanlarım artıyo ama hala istediğim gibi değil :26:
yumurta kapıya dayandığı zaman çalışmaya başlarsam olacağı budur tabi 1 sene daha hazırlanmayı göze almak istemiyorum.
ya pdr ya da radyoloji olur inşallah :26: bugünde sabah kalkıp dershaneye gittim
yine bi türkçe dersinde mest oldum off çok yakışıklı şu adam ya çok çok çok
bugünde test dağıttı çözdü herkes. sonra cevapları söyledi bende full yapmıştım.
''full yapan var mı?'' dedi. ben yaptım dedim. hani çak yapılır ya aynen öyle yaptı sonra tuttu elimi, avcunun içine aldı :103:
en az 20 saniye elim öylece kalmıştır. yavaşça çekti sonra ellerini.
hocasına aşık olmakta ne zormuş ya böyle platonik takılmakta güzel
böyle işte günlüğüm. görüşürüüz.

bugün quizim olcaktı ya iptal oldune güzel ögrenmiştik sorularıkompleksli insanlardan nefret ediyorumne oldum delisi olanlar varya bi kaşık suda bogasım var:95:sınavı iptal etme sebebi kagıtları dagıttı açıklama yaparken bi kişi yazmaya başlamış ya sanane sananee!sinir oldum valla nası geçicek bu dönem Allahım yardımcı ol hepsi çok zor ya
sonra çıktım bi bakkala uğradım tam çıkarken bi kadın çıktı önüme demin gayet rahat poşeti taşıyan kadın beni gördü aa a belim falan yapmaya başladıbi şaşırtım anlayamadım o an .sonra ilerledim baktı ben bişy yapmıyorum gayet rahat yürümeye devam etti şaka gibi ya yaşlıda degil yani ne kadar seviyolar insanları salak yerine koymayı!normalde yaşlı biri görünce mutlaka yardım ederim ama bu resmen yalandandı onada sinir oldum
güzel bigün degildi yani benim için:96:
annemler gitti kardeşimle yalnızım 3 gün ama bi planım yokzaten onlar gittiginde daha çok evde oturuyorum ne zaman geliyolar bi planım çıkıyo

kovam canım kovam yakışıklımal beni,sev beni,sar beni...artık aşk yarası istemiyorum o yüzden korkuyorum seni sevmekten...hem esmerimden daha tam vazgeçemedim maalesef...çocuklarım çok başarılıydı teftişim mükemmeldi...kızlar kıskançlıktan ölüyorokulumuz başarılı oluyor yaşasın...

bu akşam evde yalnızım günlük bacım :)
5 tane film aldım bugün. hepsini izleyebilir miyim acep

günlüküm ay gene sıradan bir gündü evde takıldım birazcık ders çalıstım ama yok içim almıyor ya çok sıkılıyorum Allahım bana ders çalışmak için azim ver yoksa sonum çok kötü yavvv ( önümüzde hafta zor 2 sınav var off anam off stres yaptıkca saclarım daha çok dokuluyor kel kalıcam sonunda :18::18::18: ay az once muhtesem yy fragmanını gordum ıcım gıttı yav yazık pargalı amma etkılendım gozlerım doldu işte böyle haftasonuda çok sıkı tutmam gerek benim hatta şimdi benim burdada olmamam gerekiyordu ama tatil etcem işte bugun banane yavvvv :2: haftasonuda hava kapalı olsunda istek olur belki iiçimde yaz gelince napcem bilmiyom yaa hadi hayırlısı optum senı günlükümmm

slm günnüş
ay mutfak takımımız geldi lakin sandalyeleri ve masa pzrt ye kaldı
ve bi kısmı daha eşyalarımızın
yarın hafta sonu güzel geçer inş
ay şuan bi üşüme geldi bana
ferihayı izliyorum
biraz dolanim günlük görüşürüz

günlük cok yorgunum ..

sabah 7de kalktım, 8de ısteydım ayy bır sıkıcıydı kı iş yorgunluk sebebım iş degl alısverıs bu arada

arkadasım almaya geldı isten bugün gezelm alısverıs yapalım dedık, dedık de 3 den 7ye kadar gezdık dolastık derman kalmadı ama aldıgım seyde 2 parca sey yanı suyumuz cıktı dıyebılırm..sonra annem aradı gelırken süt aliver he birde tuvalet kagıdı al 1 tane kalmıs demezmı affedersın kullanırken kullanıyorum ama almaya gelırken almıyorum karızmam cizilir sonra amaaa

neyse iste bu günüde böylece bitirdik

dert babası selam
sana bu satırları mis gibi kokan çiçeklerin yanından yazıyorum
kıymetini bil hee ona göre
kimden olabilir günlük bana olmadığını ikimizde biliyoruz
bırak dalgayı şimdi
ablama geldi sevgilisinden tabi ki
annemde diyor sana ne zaman gelecek böyle çiçekler
hiç bir zaman dedim bende ee doğru günlük
ya günlük benim kararlı olmam lazım çok sıkı bir şekilde
ders çalışmam lazım ne yapacağız böyle yarım yamalak
çalışmayla nereye atanırım çok da istiyorum kpps'yi kazanmayı
neyse sıkıldım ben hoş çakal
seni kokulu kokulu öpüyorum
(bunu yazmazsam çatlardım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…