Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu gelecek bana ne getirecek acaba kafiyeli cümlemle içimden pek birşey gelmemekle birlikte gidiyorum

neler oldu bize günlük hı .?? ben ona deli gibi aşıkken o bi sinire bunları yaptı ya ben onu böyle sildim böylesne koly unutuyorum ya nedir olan.hatayı ben mi yapıyorum yoksa bu hayatın bana sundugu bi kıyak mı ?? hayırlısı neyse o olsun diyemiyorum ki olan belli ..sonuç ne olucak bilmiyorum cıkılmaz bi yola girdim sanki bilmeden belkide istemeden ama oldu işte.şmdi dönse ne cvp verririm o gördügüm yazılar bile içimi kemirirken neden yok hala yanımda neden.. ben cok yanlış yollardayım ama o beni yanlz bırktı diye ...avuttum kendimi günlük ...neler olucak hayat bana neler sunucak acaba nasıl dalga geçeck ki daha . . . iki adım ileri mi yoksa bi adım geri mi gitmeli .

Sevgili günlük ,
Bugün masa tenisi turnuvasında ilk maçımda elendim Çok hevesliydim üstelik güzel de oynardım yenerdim de aslında o kızı ödül de vardı üstelik Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık , hayırlısı

Ah hayat ne çok aldın
Yetmedi daha
Hergünüm mahşer
Her gece yara

Yaşadım bir ömür uçurumda
Vurgun vurgun üstüne
Hep düşe kalka

Şimdi nerede aşk, nerede sevda
Saramaz bu yarayı kanamakta
Ne yarın var bana nede rüya
İçim kırgın içim isyanlarda

Soldu bahar bak döndü kışa
Bir masal var yaşar uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya
Ölmek için artık çok geç
Belki başka hayata

yeni şarkı keşfim. beni 1 saattir aralıksız ağlatan, gözlerimi davul gibi eden şarkı
anlatacak o kadar çok şey varki aslında. ama hangi kelimelerle anlatsam onu bile bilmiyorum ki. nasıl anlatılır içimdeki bu kıyamet :26: niye böyle hortluyo en olmadık zamanlarda. beynimin en kuytu kıvrımlarına atmadım mı onları? noluo şimdi? oluyo bir şeyler günlük. hayat tozpemde gitmiyor. canımın yanışı kendini atırlatıyor ilk günkü gibi kavrulmuyor bedenim evet. ama işte bazen öyle bir vuruyor ki... böyle zamanlarda bir de anneannem gelmese aklıma daha demin anneanneee geeel! diye bağırasım geldi, sustum. sonra o gün geldi aklıma,-anneannemin öldüğünü öğrendiğim gün- herşey gözlerimin önünden geçti. özledim günlük herşeyini özledim hemde canımın. keşke sonsuza kadar yatsaydı da ben baksaydım o'na, canıma. keşke bana sadece 'ceyda güldürme dikişlerim acıyo' diye bağırsaydı.
hastanedeyiz bigün anneannemin midesini almışlardı. mide kanseri olduğu için. yemek yiyemiyordu serumla besleniyordu. dışarıdan tost kokusu gelmiş içini çekti anneannem teyzemde 'anne iyileş tostların en güzelini yapıcam sana' dedi. anneannem o tostu bile yiyemedi günlük ağlıyodu yemek yiyemiyo diye. ben daha bu ölüme bile alışamadım ki onsuzluğa alışayım. daha anneannemin özlemi geçmedi ki üstüne birde o'nu özleyeyim. ağlamaktan helak oldum be günlük. yarın daha mutlu olucam biliyorum. ama arada gelicekler işte böyle. onu ve onu hatırlayacağım yine. biri öldü biri yaşıyor, benim için ne kadar yaşamasa da nefes alıyor işte. ne diyim günlük bu gün de böyle geçsin. görüşürüz.

Bunalımdayım günlük!!!:95:
Kaç gündür hava çok soğuk ve gri, psikolojimi bozuyor. Ayrıca kafamı bir türlü toparlayamıyorum, düzenimi oturtamıyorum. Vizelere 3 hafta kaldı. Bu dönem alttan ders bırakmamalıyım..Diyet, iş ve okulu toplu bir düzene sokmam gerek! :95:
Bugün kredi kartı borcumu kapatacağım, kuaföre gideceğim, okula iş ilanı asacağım ve işe gideceğim. Tüm planım bu.
Ooof canım çok sıkılıyor, bunalıyorum. Tam olarak nedenini bilmiyorum.

günaydı günlüük saatlerdir yatıyorum.düşünerek uyuyorum korkarak.belki bi msj atar döner diye korkuyorum artık.nasıl yaparım ki...cok isterdim bu yola girmemeyi ama artık olamayız >biz<..
vazgeçtim herşeyden yokyere..teker teker kuruttu dallarımı yeşilliklerim kayboldu başka bi bahara umut bile oldu kuruyan yapraklarım..hataların en büyügü bende enn coğu benim..kabul etmeseydim onu oldugu gibi.en inceldigi yerinden kopartıp atsaydım.şimdi belki yine birlikteydik en huzurlu günlerimizdi..ben onu hiç korkutmadım yoklugumla ki .şmdi olmadı bu olmadı ki hiç...

Sabah sabah ağlayarak uyandım yine günlük,sabahın köründe aradım benimkini..Neyse ki kustu içindekileri pazar günü elime toplu para geçmişti bununda kaç gündür canı cok sıkkındı kart borçları yüzünden Ben ona teklif etmemişim..O da düşünüyomuş bu kız şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur diye..Ben teklif ettim günlüğüm bu para düğün salonu paramız ama al dedim kullan yarım ağızla söylemişim ben bunu ona bi de bileziğim vardı nişanda takılan geçen onu al dedim bozdur öde borclarını kenarda durcana işimizi görür dedim uzatma dedi şimdi ben ona hiiç destek cıkmamısım günlüğüm başkası olsa biraz zor verirdi bileziğini bile dedim ben senin hiç arkanda değilim dimi dedim evet değilim doru söylüyosun dedim

kaç gündür öyle yoğunumki yazamadım buraya hiçbirşey
bu aralar çok şeyler değişiyo hayatımda günlük
üstelik ruh halimi çözemiyorum :26:
mutlu muyum yoksa üzgün mü :26:
ne bileyim karışığım bu aralar
neyse gelirim ben yine

sewgili günlük..
ilk defa canım kocacıımla bu ay bebek yapmayı denemiştik ama olmadı. hastalandım offf
çok üzüldüm günlük ya çok heveslenmiştim. (((
aslında ne sandın dakika 1 gol 1 mi olcaktı desene..
de hadi de.
1 ay daha beklicem artık. sana da söz veriyorum bu konuyu burda kapatıyorum. kendimi dinlemek yok
belirti aramak yok.
kimseye de bahsetmek yok. anneye bile
of günlük üzüldüm yaa.. napim işte. gidiyorum ben..
acıktım.

günlüüüüük
dünkü bunalımıma karşın çok iyiyim bugün dengesizim işte naparsın. bugün sınav vardı dershane de ama gitmedim. uyumak tatlı geldi. yarın kitapçığı alır evde çözerim artık. dünde eski sevgilimle konuştum onunla ne zaman konuşsam huzur buluyorum ya. çocukluk aklımla kavga etmiyoruz, herşey çok güzel diye ayrılmıştım diğer odun da öyle doyurdu ki kavgaya artık huzur arıyorum ve o huzuru onda bulmak istiyorum eveeet yanlış duymadın günlük yeni bi ilişkiye hazır olmamama rağmen o'nu istiyorum ben hayatımda. sevmiyorum evet ama kendini sevdireceğini biliyorum. biraz daha zaman geçsin telefon numaramı falan vericem sonra olacaksa olur zaten :26:bu arada dershanedeki türkçecim hala ex'im görüşürüz günlüğüm.

dün bütün gün hasta bi şekilde yatmaktan sıkıldım.
bu yıl ilk kez böyle hasta oluyorum başımı kaldıramadım. tabi aşk geldi hemen hastaneye gittik bir sürü ilaç verdiler+ iğne yaptılar.
bugün biraz daha iyiyim toparlıyorum yavaştan...
aşk canım benim yaa dün hastayım deyince ayağına çorap bile giymeden gelmiş bize şaşkın aşığım benim
onunla sohbet ederek biraz açıldım. bakalım güne şimdilik iyi başladım ama sanırım bu ilaçlar yine mayıştırır beni....

Aklım o kadar karışık ki bir şeyleri zamana bırakmak en iyisi olacak sanırım.
Yarın akşam dersten sonra evime gidiyorum günlük.
Annemin mis kokusunu, yatağımı özledim.
Uzun uzun içimi dökmek isterdim sana ama yapmayacağım.
Biraz daha beklemek istiyorum.

ben iyiyim galiba...oh be...bunalımdan çıktım galiba...canım esmerimin açtığı acılar kabuk bağlıyor sanırım...şu kova çatlasa da kurtulsak...sinir,gıcık,kendini beğenmiş...esmerimin eline su dökemez...esmerim toprağım tabi...yağızım yğiğidim...ah ah...

merhaba günlük.. hep gülümsesem de kafam aslında çok karışık, evliliğe hazır olduğumdan emin değilim. altından kalkamayacağımdan değil ama sanki eksik bir şeyler var.. ahh ahh, kayınvalideler eltiler hatta kayınpederler daha çokkk erken ben günlük. napayım ben he? zaten hapşırıp duruyorum hasta da olucam

Merhaba günlük
Ben yeni bir işe başladım günlük bugün 3. günüm oldu
ama gel gör ki aklım çok karışık
sabah 8 akşam ise çıkış saati belli değil.. bugün 8 de çıktık sen düşün..
maaşıda asgarinin az biraz üstü ..
ya biliomusun dün bi iş görüşmesine gittimm
bi fabrikaya
8-5 çalışıolarmış cumarteside öğlen 1 e kadar..
ama bizde şans neredeki böyle yerlerde işe girelim
hayırlısı neyse onu diliyorum Rabbim den günlük..
Bu kadar işte

Hastaneye kontrole gidemedim günlük, korktum. Yarın İstanbul'a gidiyoruz annemle çeyiz almaya. Bakalım eminönünün altını üstüne getiricez hep beraber. 2 hafta sonra büyük bir bölümünü alıp sana güzel haberler vermek istiyorum ama bakalım nolucak. İlaç almayı bıraktım umarım devam etmez ağrılarım, halsizliğim. Şimdilik gayet iyiyim de haftasonu olan eğitim gözümde büyüyo günlük, çok yoruluyorum çok... Bavulumu hazırlayayım artık yavrucan, sk ile de gece mesajlaşmamızı yapıyoruz, görüşürüz artık bir kaç gün sonra.

günlük eğlenceli bir doğum günü kutladık
kuzenler toplandık kalabalıktık baya
güldük,konuştuk..
bugün dedim Onun adı geçmesin
hatta dua ettim düşün ben günlük ben
dua ettim adı geçmesin diye
ama ne oldu ettiğim dua kabul oldu mu olmadı..

aa sana şok şok bir haber veriyorum sende şaşırıp kalacaksın eminim
hazır ol ama dur yavaş yazayım :)
bu-gün er-ken kalk-tım
gece kuşu,vampir gibi geceleri sabaha karşı yatan ben
evettt yanlış duymadım sabahın 7 sinde ayaktaydım uykum kaçtı
ders çalıştım zamanımı verimli verimli geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…