Merhaba günlükçüm kaç zamandır sana içimi dökemiyorum bir dökeyim dedim ama şimdiden söylüyüm sayfaların çok ıslanacak
ben ah ben garip paşan gene mutsuz yanlızım hemde yapayanlız nedenki dört duvar arasındadıym günlükçüm bir sosoyal hayatım yok herkezden kaçar oldun kime gitsem hep cenneteki yavrularımı soruyolar ah günlükçüm 3 bebegimide çok özledim bir bilsen
geçen evleri temizlerken bazayı kaldırdım gömzüme birşey ilşti dedim bu neyki ah ah keşke bakmasaydım kızıma ömürüme aldıgım baddaniye var ne hevesle almıştım ömürümü onu içine koyup gezdiricektim elimde poşet kal kaldı sanki bacaklarımın dermanı kesildi çöktüm yere yerde aglamam cabası baddaniyeye sarilip agladım yavrum dedim dursaydın 5 aylık olucaktın dedim paşa kalk yerden kendine gel rabbim verdi rabbim aldı besmelemi çektim gittim yüzümü yıkadım bir oh dedim aglamak yok bak dedim üzülme gene olur
sonra işleri hallediyim derken önüme oyuncagı çıktı allahım bunu ben kaldırdım nerden çıktıki dedim hayde gene baştan aglamaya başla paşa okadar zorki evlatsızlık herkeze gıptayla bakmak
doktora götürdüm bizim gelini benimle ilgilenen doktor gördü beni dedi canım ne güzel kilo vermişsin dedim erdogan bey birşey çıkmadı dediki canım sen üzülme diye ben bvir şey demedim ama malesef yüzde 50 gebeliklerde düşükler belli olmuyo malesef dedi dedim nasıl olur hep 5 aylıkken benden ayrılıyolar dedim suratıma herşeye hazırlıklı ol dedi gelinle çıktık dışarı çöktüm köşeye bende bir aglama varmış gelin abla yapma bak üzülüyorum dedi gelinimiz hamile 36 haftalık günklükçüm dedim suratına al oglunu kucagına o zaman anlıcan beni dedim
çok yoıruldum günlükçüm çok yoruldu bu bedenim 11 senedir
eşimi mutlu edemedim baba yapamadım herşeyden kaçar oldum inan bana bak yemeden içmeden kesildim diyet girdim sırf bebeklerim benle dursun diye inan okadar irede beklemiyodum kendimden ama meyerse varmış karnım acıkınca canım birşey isteyince sanki bir ses annecim sakın yeme ban biz bekliyoruz cennete seni sen ver kiloları ben seninim dermiş gibi eşimden kaçıyourm aglarken
görmesinde bana acımasın diye bir kuşum var paşa diye hayatım herşeyim o oldu benim canım kanım nefesin kusu olan bilir benim ne demek istedigimi 3 evladımı topraga verdim sinir krizleri geçire geçire
sonra şirimnim hastalşandı paşamın eşi öldü can çekişe çekişe öldü ellerimde yavrularımda hiç bir yepemedim yetmedim yetemedim şirinimede yetemedim
sonra paşa hastalandı allahım ölüm gibi geldi 1 hafta tam 1 ayda paşa yüzünden annemlere bile gidemedim paşamada birşey olucak diye
ilaç tedavisiyle iyileştirdik dedim allahım çocuklarımı aldım şirinimi aldım ne olur pşama ömür ver dedim
paşam ömürüm ölünce bana çok destek oldu ben hastanede 2 gün kaldım eşim dediki ne kıvırcık nede yem dogru düzgün yemedi paşa anne nerde dedim dedi öyle bakıyo kafesinden hiç çıkmamış ben geldim eve eşim paşa bak anne geldi dedi kafesinden fırladı bir şirinlik yapıyo bana geldim diye dersin hayvan
şimdi perşembe günü doktora randevu aldım arda lemberte bakalım o ne dicek günlükçüm ne olur ban dua et benim gibi gariplere anne olsunlar evlatlarıyla imtaan olmasınlar inan evlat acısı çok zormuş tekmelerini duyuyosun hayaller kuruyosun kocaman karnınla gidiyosun hastaneye elelrin gene boş gene boş ömürüm akşam ezanında dogdu sabah ezanlarına kadar agladım elim karnımda ah ömürüm dedim güzel kızım şimdi bana kim tekme atıcak çukalata yiyince kim oynucak çok koydu bu sefer hemde çok umudum hayallerim hep gitti şimdi korkumdan bebeg vesile bile olamıyorum ya buda giderse ya anne olamazsam günlükçümmmm
bir bebek kokusuna okadar ihtiyacım varki ne sen sor ne ben söylüyümmmmmsözün bittigi yerdeyimmm