günlük hiç işim olmucak insanlar dernek başkanıyım diye babasının torpilinde çalışıp yükselerek beni ezmeye çalışıyolar
benim okuduğum bölüm belli saygınlığım var kendime, çevreme saygım var..
peki senin neyin var bana beyinsiz muhabbeti yapıp beni açık bi platformda rezil etme girşimnde bulunuyosun!
bende;evet en azından çocuk denecek yaşta benliğimi, bedenimi yok yere satmayacak kadar beyin var ama sende haklısın ne zaman cahillerle münakaşaya girsem hep ben kaybettim k.bkma dedim.
umarım dahada bişi demez durup durup şizofren galenia falan noluyo ya sen kimsin dicemm
susuyorum...
psikoloji okucam ve karşımdaki bana şizofren diyo
of aman uğraşmıcam böyle kendini facete reklam malzemesi haline getirenlerle
he karşımda hacı babam can verdi ya bi insan bu kadarmı edepli hâyalı olur günlük yıkayalım seni dediler genç kız gibi bi yeri görünmesin diye örtmeye çalışıyo
kimsenin kalbini kırmadı bugüne kadar tek sorana bile şikayetim var demedi hep allaha şükür dedi :S
zaten son zamanlarda ağırlaşmıştı bugün çok zor nefes alıyodu can kolay çıkmıomuş günlük anladım
kendi amcam gibi severdim uzaktan komşumdu ama gerçekten birinin yanımda can vermesi beni çok etkiledi ölümü hep hissetmemi sağladı çok ağladım..
namaz kuran allah ölüm.. bunların hepsi hafızamı kaybetmişim gibi yeni aklıma düşüyolar günlük ben namaz kılıcam istiyorum umarım hiç bırakmadan başlarım çünkü bu dünya fani, önemli olan diğer taraf ölüm her an yanımdayken bu kadar küçük şeylere takmamak lazım yatayım ben sabah namazına kalkıcam güzel bi dönüş yaşıyorum günlük herşeyde bi hyr vardr..