Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk bugün mutluym annem biraz daha iyi o iyi olunca bende iyi oluyorum bana destek olan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim..Dualarınızı eksık etmeyın bu zor gunler sınav biliyorum Allah her zaman yanımda bu zor günleride kolayca atlatıcaz inş tekrar herkese teşekkür ederim

günlük

bugün dedeman oteline gittk..davetli olaraktanaman Allahım çok güzeldi etraf ışıl ışıl abartılı ama güzel..

eve de çok geç geldim,yorgunum ayakta durmaktan yaa...

şuan çok yorgunum uyuyabilirim yani..:44:

Uzun uzun yazmak istiyorum günlük, nerden ve nasıl başlayacağımı bilmememe rağmen. Anlatırsam/yazarsam rahatlayacağımı ve boğazımdaki yumrudan kurtulacağımı biliyorum. Konuşmak istemiyorum artık. Söylediklerimin değerli olmadığını bile bile kime neyi anlatayım ki ben.

Ama iyi ki o var, hiçbir şey söylememesine rağmen sıkı sıkı sarılması yetiyor bana. Alıyor içimdeki tüm huzursuzluğu, gidiveriyor gözlerimden akmayan yaşlar.

kııııııııız günlüüükk

maaşım gelmış hesabımda tam olarak 1200euro para var
eskı ben olsa gıder o parayı alışverış merkezınde çatır çatır harcardı
ama bırıkım yapmam lazım, maaşımı bu ay yok sayıyorum
sakın bana ındırım var felan deme, mağazalardan da uzak durucam bu ay
pazertesı gıdıp ıkı küçük altın alayım barı.. dün saydım toplam 34tane var 36 olcak hayırlısıyla

ay ben eskıden yapmazdım böyle altın bırıkımı felan kıyafet alırdım kendıme
yaşlanıyor muyum ben bee

günlüüüüük sana ruh halimi anlatmaya geldim ama ben bile anlayamıyorum.
sınava 12 saatten az var. :18: heyecanlı mıyım, korkuyor muyum anlayamıyorum.
tek istediğim bu sınavın beni hayallerime yaklaştırması.
karmakarışığım şuan ağlayabilirim bile. :26: yapamayacağım hiçbirşey yok başarıcam Allah'ın izniyle.
günlüktekiler de hep bana destek oldu sağ olsunlar. rica etsem benim için yine dua okuyup şans dilerler mi?
bu sınav beni hayallerime yaklaştırsın ve hedeflediğim puana ulaşabileyim(inşallah, amiiiin. okuyanlarda amiiin derse sevinirim.
bana şans dile günlüğüm. en çok şansa ihtiyacım olduğu zamanlar bunlar.
görüşürüz.

selam günlük... şaşırdın dimi bu saatte çok tan uyumuş olmam gerekirdi ama yarın kursum yok istediğim kadar uyuyabilirm diye uyumadım işte..

bugün çok yoruldum temizlik bitmek bilmedi.. yarında kahvaltıdan sonra bi girişirim camlara kapılara sonra sen sağ ben selamet...

Güzel bi sözle bana bye..

Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk.
Yanıldık! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık.

-Can Yücel

kız günnüş şimdi sana hiiç çene wercek yüreğim yok :) şimdi yatyrm yarınki sınava gircek arkdşlarada başarılar dilerim öperim

günlük bu sabah miğde ağrımla uyandım görsen rengim bile kaçtı.
neyse bir arar düzeldim ama yok ya ne oluyor bana gitmicek gibi hiç diyette falan değililim eskisi gibi yemiyorum zaten
miğdem küçüldü arkadaşım dur sen bunlar iyi günlerin diyor.ondan haber gelsin bu günlerini çok ağrıcaksın
neden bilmem o arkadaşımla konuşmak içimi rahatlatıyor günlük be bu sefer iyi haberler gelsin ve her şey çok güzel olsun ağlamaktan yoruldum
kaç sene geçti dile kolay bazen diyorum ki tamam bu sefer bitti bazende bize ne oldu nasıl barıştık diye.
hep hayırlısnı istiyorum günlük inan eğer benim için hayırlı değilse benden uzak olsun ama hayırlısıysa artık olsun yani
neyse günlük yarın sınav var giricek arkadaşlara başarılar umarım herkez istediği yeri kazanır
temmuzda ki sınavda beni bekliyor kazanıcam günlük o sınavı başka yolu yok hadi ben kaçtım

günlük hiç işim olmucak insanlar dernek başkanıyım diye babasının torpilinde çalışıp yükselerek beni ezmeye çalışıyolar
benim okuduğum bölüm belli saygınlığım var kendime, çevreme saygım var..
peki senin neyin var bana beyinsiz muhabbeti yapıp beni açık bi platformda rezil etme girşimnde bulunuyosun!
bende;evet en azından çocuk denecek yaşta benliğimi, bedenimi yok yere satmayacak kadar beyin var ama sende haklısın ne zaman cahillerle münakaşaya girsem hep ben kaybettim k.bkma dedim.
umarım dahada bişi demez durup durup şizofren galenia falan noluyo ya sen kimsin dicemm
susuyorum...
psikoloji okucam ve karşımdaki bana şizofren diyo of aman uğraşmıcam böyle kendini facete reklam malzemesi haline getirenlerle
he karşımda hacı babam can verdi ya bi insan bu kadarmı edepli hâyalı olur günlük yıkayalım seni dediler genç kız gibi bi yeri görünmesin diye örtmeye çalışıyo
kimsenin kalbini kırmadı bugüne kadar tek sorana bile şikayetim var demedi hep allaha şükür dedi :S
zaten son zamanlarda ağırlaşmıştı bugün çok zor nefes alıyodu can kolay çıkmıomuş günlük anladım
kendi amcam gibi severdim uzaktan komşumdu ama gerçekten birinin yanımda can vermesi beni çok etkiledi ölümü hep hissetmemi sağladı çok ağladım..
namaz kuran allah ölüm.. bunların hepsi hafızamı kaybetmişim gibi yeni aklıma düşüyolar günlük ben namaz kılıcam istiyorum umarım hiç bırakmadan başlarım çünkü bu dünya fani, önemli olan diğer taraf ölüm her an yanımdayken bu kadar küçük şeylere takmamak lazım yatayım ben sabah namazına kalkıcam güzel bi dönüş yaşıyorum günlük herşeyde bi hyr vardr..

Son düzenleme:
günlüğümmm ; bu ara vizelerim yaklaştı onun sıkıntısı var içimde bide sene girceğim kpss onun dışında hayat yolunda. sevgilimle de herşey güzel gidiyor. kendimi ve dünyamı seviyorum şimdilik mujksssss

Günlük bugün kocişle hamile hamile manyak gibi yürüdüm

kapalıçarşı,sahaflar,ordan ver elini sultanahmet,gülhane parkı,sirkeci
manyak gibi yürüdük valla...

Geçende taksim,karaköy,eminönü,sirkeci yürümüştük..

Ben hamile halimle saatlerce yürüyorum ama kociş yoruluyo
göbeği eriyecek ya,kıyamam...

İstanbul'um doğduğum,büyüdüğüm şehir,sen başkasın beeee....

Son düzenleme:
Selam...Gecenin bu vaktinde yazıyorum, anca zaman bulabildim. Sabah da erken kalkıcam, kuzenimi sınava götürücem, orda beklicem üstelik. Zantır kadar oldu kendisi ama yine de kendimi denemek istiyorum diyo. Denesin bakalım benim puftim, beklerim 2 saat nolcak sanki. Sonra cevahir, taksim yapıcaz zaten. Hava güzel olur inşallah da rahatça gezeriz. Çeyize ara verdik derken bugün birazcık daha aldım. Listem hala dopdolu bu arada. Onları da artık Ankara' da hallederim, Salı dönüyoruz çünkü. Kına için orta sınıf bir bindallı aldım ama illa bir de abiye al diyolar. Napsam karar veremedim. SK pek taraftarı değil, masraf oluyo ona tabi :) Dün eve bakmıştık, bugün de hayaller kurduk, yatağı nereye koyarız koltuğu nereye koyarız falan :) Güzel olur inşallah. Bişeyler daha dicektim ama unuttum. Neyse hadi yatıyım ben de, 5 saat sonra kalkıcam.

mutsuzummmmmm
bana yaşadığım her şeyi unutturucak,yerini doldurucak,beni teselli edicek,gerçekten dolu bir kalple sevicek biri olsaydıı keşkee
ALLAHIM mutlu olmak istiyorum huzurlu,mutlu,umutlu olmak istiyorum yeniden
yeniden hayata umutla bakmak,insanlara güvenmek,çok sevilmek istiyorum
hayatım boyunca hep gülsün yüzüm sağlıklı ve mutlu yaşamak istiyorum
göz yaşı dökmek onun için deymeyennnn biri için gözyaşı dökmek istemiyorum
yardım et
içim acımasın artık mutluluktan dökülsün gözyaşlarım

Merhaba günlük aslında merhaba Kadınlar Kulubu siteye uğramayalı uzuuuuun zaman oldu. Hayatım da ciddi değişimler oldu sessiz sedasız. sonunda çocuk için tedaviye başladım. nihayet beni anlayan aklı başında bir doktora denk geldim. yumurtalarım minnacık kaldığını gelişmediğini öğrendim polikistik over kurbanı oldğumu da. anlamadığım şey onca doktor elinden geçtim birtanesidemi anlamaz bilemedim. neyse bugün iğne olucam yumurtlama tedavisi başladı ve ne kadar zorlandığımı kimse bilemez ne zor birşeymiş 4 yıldır bekliyorum ama anne olamadım. Bir ara vazgeçtim ama şuanda ciddi baskı var üzerimde çok ama çook yalnızım günlük sana içimi döktüm rahatlarım herhalde uyuyayım

Selam günlükk
Bugün sana yazacak pek bi şey gelmiyo aklıma ama gene de bir uğrayayım dedim :)
Çkıp dışarı gezesim var ama çıkınca da para harcanıyo bi sürü:) O yüzden oturuyorum evde internet başında. Ay bu internet ne fena bi şey ya insanı hapsediyo resmen.
Neyseee birazdan sporumu yaparım sonra da bulcam artık yapcak bi şeyler..
Görüşürüz günlük hoşçakaaall

günlüğümmm

çok güzel bır gün yaa
şımdı sevdığımle konuşuyorum netten
bırazdan dışarı çıkarım arkadaşlarım çağrıyor
sonra evde bakım yapmam gerkıyor.. sonra bıde solarıuma gıderım ohhh mıssss
çok yoğunum günlük sormaa

Dualarını eksik etmeyen herkese minnettarım.
Geçmiyor maalesef, dedemi iyileştiremiyoruz.
Annem ve teyzem hastanede dönüşümlü kalıyor.
Bu sabah teyzem geldi, annem gitti.
Öğleden sonra annem aradı, ağlıyor.
Gelin çabuk, çok kötü deden diye
Herkes gitti. Ben evde anneannemin yanındayım.
Henüz bizi bırakmadı ama bir türlü iyiye gitmiyor.
Allah'ım sen yardım et.

En önemli sınavımdan 95 almışım günlüüüüüüüüüüükkkkkkkk bütün derslere girmiştim hakkımı aldım allahıma şükürrr hepsi böyle gelsinn

günlüüükk
O nunla olamayacağımı böyle bir şeyin
hayallerde olduğunu anlatamıyorum kendime
içimde ki küçücük de olsa ümidim var
ama o ümidin de duyacağım şeyle yerle bir olacağının farkındayım
ama olsun keşke sorabilsem ya da duysam o duymak istediğim şeyleri
çünkü böyle gitmeyecek gitmez
onunla ilgili haberleri uzaktan duymak istemiyorum ben artık
mutlu değilim fırtınalar kopuyor içimde
kendimi öyle yorgun hissediyorum ki
hiç bir şeyden keyif almıyorum
gülüyorum geziyorum kısacası yaşıyorum evet ama yarımım günlük eksiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…