Popüler Konu Sevgili günlük...

Ağlayarak geldim sana günlük buraya attım kendimi çok çaresiz hissediyorum ...
Boğuluyorum
Bunaldım
Aşkım benden uzakta
Bu askerlik mahfetti beni dayanamıyorum onsuzluga tahammül edemiyorum ..
Daha demin konustuk bana sensizlikten ölüyorum bıktım herseyden sadece seninle olmak istiyorum diyor
Son ayrılıgımız bu bir daha ayrılmak yok diyor ..
Of günlük of yetmedimi 11 ayımızı verdik askeriyeye yetmedi mi ?

beni bekleyen şeyleri garip ki biliyorum
bile bile bir türlü aşkından geçemiyorum
seni özlerim elbette ve bil ki özlüyorum,yüreğime bir türlü o gitti diyemiyorum
kimseye kızamam ne sana ne kendime
sabreder dururum bu da geçer diye
sabır lazım bana sabredeceğim
zor olacak elbet üzüleceğim,elbet başkalarını sevip,hakettiğim gibi sevileceğim
günün birinde

Son düzenleme:
günlük uykum gelmiyoo
bugünüde atlattım ama hızla iyileşiyorumm
bide hiç görmediğim dikkat etmediğim insanlar bana aşık oluyo
ne iş anlamadım :26::26:
hergün yaptığım gibi yine boş boş yatarak uyuyarak geçirdim bugünde bitti
şuan bi erkekten 9 senelik aşk acısını dinliyorum
yardımcı olmaya çalışıyorum inan günlük erkekler sevince daha zor unutuyo
hadi gittim ben

Günlük ;

açmışım klasik müzik senfonilerimi,dışarda da yoğun bir yağmur sesi,oohhh ruhum dinleniyor sanki şu an.
karnımdaki minikle birlikte kafa dinliyoruz...

İstanbul yoğun bir fırtına ve yağmura teslim olmuş durumda..

Sevgili günlük neoneo arkadas son 24 güüüüüüün yazmıs içim burkuldu neden biliyor musun arkadasım 24 gün sonra takip ettiğim kadarıyla evlenicek onun için 24 gün sonra güzel birşey demek

Bende tam 24 gün sonra şafagımda 99u göreceğim artık geri sayım baslayacak hem güzel hemde yoruldum artık bitsede kurtulsak.
Bende nişanıma düğünüme kalan 24leri saysam

Bu arada eğer okuduysa kendisine mutluluklar dilerim :)

Son düzenleme:
bir önceki arkadaşı okuyunca kardeşimin şafagına şükrettim.bizim şafagımızda 9 inanamıyorum hala sadece 9 allah asker yolu bekleyen herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin

yine regl dönemecine girdim.bu süreçten nefret ediyorum.geriliyorum yafs herşey gözüme batıyor içime batıyor bugun sabahta iş yerinde kıza taktım bi kaşık suda boğasım var sabır sabır...

Selam günlük ben geldim
Bugün iş çıkışı yada gün içinde eski patronlarımla konuşup şuan çalıştığım yerden ayrılacam
Kafam o kadar karışık ki anlatamam günlük içimden geçenleri kimse ile paylaşamıyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Umarım burdan ayrıldıktan sonra hemen iş bulabilirim

bır bu eksıktı allahım yaa ısyan etmeyım dıyorum ama bır ısım de yolunda gıtse dısımı kırcam artık he ..

alıp basımı taslara vurasım var günlük.. off off.!!

Selamss günlük..
İŞteyim hava soğuk birazdan yemeğe çıkıcam çok acıktım
Jandarma karakoluna gittim bugün işçi giriş-çıkış bildirimleri için
İşelmi yapan çocukla konuştuk 19 gün kaldı ama geçmiyor diyo..
O ooo dedim bitmiş senin askerlik. Rahat yerdesin şükret şikayet ediceğine dedim
Komutan olucak adam da iki gündür çok suratsız gıcık oldum
Ayy dün akşamda sakarya fırat vardı çok acıklıydı zaten
Öyle günlük benim hayat böyle

nolucak şimdi günlük...
evet yapılan bir şımarıklık durumu var ama neyse ya...
annemlede tartıştık, bu aralar adetimi kendi isteğimle geciktirirken galiba duygusala bağladım kötüyüm
hep birşekilde birşeylerde aksilik çıkıyor offf
ne yapacağımı ve ne edeceğimi bilmiyorum günlük
hayırlısı olsun ne diyim...

martagonum nolur pes etme nolur...

Hu huuu..Nasılsın günlükcan kardeş
Ben şuan iyiyim çünkü limangoda bi bikini görüp aşık olup aldım
Pek güzel,pek güzel..zaten istiyodum bikaç gündür bakıyodum ama içime sinmiyodu hiçbiri bunu görüp vuruldum valla
Sevdiğim renklerden oluşuyo cıvıl cıvıl
Benim sevgilim hiç kıskanç değil,bak gene kıyaslamış olmayayım ama alışık değilim,cidden farklı geliyo
Ne kıyafetime karışıyo,ne arkadaşlarıma falan..Ama iyilik yaramıyo işte bana bazen..Neyse..
Biraz açık bi bikini ayrıca ipli falan da..Ona açık demedim de biraz basenlerim var diye ipli bikini giymeye cesaret edemiyom dedim
O da saçmalama nasıl istiyosan öyle al giy sana hepsi yakışır dedi Bikininin fotoyu da yolladım beğendi ben de aldım gitti
Yazık bana he bi bikini aldım diye nasıl seviniyom gariban ben

Bu hafta sakin geçti pek iş güç yok..Geçen hafta hareketliydi baya..İşler açılıyo gibi oluyo bazen
Sonra hoop vazgeçiliyo..Daha şeytanın bacağını tam kıramadım..Çok da masrafım olacak şu nişan muhabbetinden dolayı
Beklediğim bi para vardı onu da alamadım..Daha erken çok para kazanabilmek için,şuan için kendi büro giderlerimi çekip çevirmem de yeterli ama para da hep lazım işte
Çünkü nişan masrafımı kendim karşılıcam kısmetse aileme yansıtmadan..sevdiceğim de öyle
ortak hesabımız var ordan yapçaz alışverişlerimizi
Bu pazar tanışmaya gelecekler bize,şu tanışma hallolsun bi daha yavaş yavaş alışverişe başlıcaz
Biraz erken başlıcaz çünkü ikimiz de oldukça kararsız insanlarız..Onu mu alsak bunu mu alsak derken bi de bakmışız gelmiş bile 24 haziran:26:

C.tesi İstanbulda bi iş görüşmesine gitçek sevdicek..Bi yerden teklif geldi..Maaş olarak çok iyi olacak ama bu çalıştığı yer de oldukça iyi bi şirket..Ve yaklaşık 4 senedir burda
O nedenle biraz cesaret edemiyo..Yeni de terfi aldı burda..Ama yeni teklif gelen yerin de maaşı daha yüksek olcak
Neyse karar vercez bi şekilde..Beni de götürüyo azcık gezer tozarız hem..İnşallah hava da güzel olur

Ben büroda kös kös oturmaya devam ediyim Görüşürük

Son düzenleme:
slm günnüş
bugun 2.15 te uyandım yuh kendimm yaniii günü bitirdim ama iyi dinlendim hee
böle işte günnüş görüşürüz sonra..

ayy okadar heyecanlı ve mutluyummmm kiiii yarın kardesım gelecek ınsallahhhh kazasız belasızzz.... haftasonu için gelıcek yanıma ama ne yapsam neler hazırlasamki kardesıme bilemiyorummm... onun sevdiği yemeklerden yapıcam kesın..bekar evi tek basına kalıyor bir erkek nede olsa özlemiştir ev yemeklerini..hoş annemkini arar sımdı ama bende annemkisi gibi guzel yapıcam insallah.. az önce tlfda konustuk ucakla gelıcekmış havalimanına gelme bulusamama dururmuz var dedi thy yarın için 12seferi varmıs aksam saatıne yalnızca demek yolcusu varki kaldırıyor okadra ucak metrodan inince bulusucaz umarım sonucta tasındıgımızdan berı ilk gelecek evime ,bilemez şimdi evi..
annemınde canı kaldı ,benden önce kardesımle konusmuslar..dedım annem bidahkine senınlede olacak zaten 2gun ancak kalacak..belki izinli oldugu bi zaman denk gelırız yine..

şu 1haftadır çok mutsuzdum kardesım bana moral oldu.. zaten çok iyi anlaşıyoruz ablamdan daha iyi aramız o kesın.. kardesımde vaktı gelınce hayırlı bi kızla evlenınce ozaman ben iyi gorumce(etliye tuzluya karısmayan herseyı oluruna bırakan) ,ablam kötü görümce olacak kesin (herseye muhalefet olan,ben bilirim edalarında gezen,aklı sıra kaynanalık yapack olan kısı)
şimdi ablamada cok kızıyorum ,kardesım 25yasında ev almıs biri istanbul gibi biyerde çalıstı parasını biriktirdi aldı ,,en guzel semtlerının bırınde... ablam ev gormeye diye gıttıgınde daha eve gırerken kardesıme dediki '' b.k gibi evin var hiç guzel değil,ne bu boyle burayamı para verdın'' tabi kardesım acayıp bozuldu benle annem öldük sinirimizden ki yazdıgım gibi çok nezih biyerden ve yeni binadır .. şimdi burda ablam acayıp bi fesatlıga gırıstı hiç denırmı böleeee aaaaaa..senın kocan 40yasından sonra ev sahıbı oldu dediği lafa bak...ayy nasıl gıcık oldummm anlatamam... sonra lafı cevırdı neymıs efendım kardesımın evlenecegı kız burayı hiç beyenmezmiş..hemen burayı elınden çıkarması gerekıyormus zararınada olsa satmalıymıss.... resmen salakkkk bu kız... neyseee

ben kardesımın eşini mumkun oldugunca ablamdan koruyacagım..kardesımede tembıhledım zaten sımdıden karını ezdırme bizlere karsı diyeee / ki ben ezilen biri olarak,eşimin aielsi tarafından..
sonucta ne ben ne bir baskası agac kavugundan cıkmadı ancak bunu ablam gibilere anlatmak zor işteee.... anlamazlar zaten...

--
uff yaa yegenımı çok ozledım ablamı hiç özlemedim ama yegenlerım burnumda tutuyor..özellıkle 7aylık kızı için RAbbim nazarlardan korusun zaten abisi ilkgözagrım ona diyecek lafım yok o ayrı bi konu..ama kızı varyaa kızı uff masallah suphanallah...nasılda özledimmmm hergun ruyalarımda hergun ama
acaba bıyolojık bişeymı bilmiyorum acaba ben artık ''anne'' mi olmak istiyorum onuda bilemiyorum..ama ben yegenımı çok özledim

Günlük günlük
Yarın sabah İstanbul'a gidiyoruz.
Bizimkilerin haberi yok,sürpriz olacak onlara
Çok heyecanlı,çok mutluyum.
İşte o kadar

günlük günlük
bugün bir ıslandım yagmurda görmeliydin ya toz toprak ne ararsan var şuan :)
neyse çıkıcam bir ton işim var zaten bitsede gitcek okul ya sıkıldım uyumak istiyorum heppp51:

günlüüüük ben geldim

bu gece 2 saat uyuyabıldım, hastayım ya bı ara nefes alamadım öksürmekten canım çıktı
yazık kurban olurum kardeşım uyandı geldı hemen yanımı ıyı mısın dıye ıyıkı o var

sabah 8 cılt doktorunda randevum vardı, soydu benı resmen çırılçıplak kaldım adamın önünde :44:
benlerıme baktı, 6 tane alıncakmış, rısklı dedı
en son 2005de 4tane ben aldırmıştım
neyse alınsın gıtsın bakalım nasıl olsa çok var

ben bıraz dolanayım uğrarım akşam sana
suskunlar var bugün başlasada ızlesem

günlükkk... neden böyle olduk bizz... bana neden güvenmediii gitmeme izin vermediii oturdum evde tamam dedim gitmicem taksime dedimm. gitmedimm günlükkk. ona gitmeyip deyip gideceğimi sandııı yalan söylediğimi sandııı günlükk arabaylaa gelicem yanına görücem senii evde misinn diyee dedii. haniii günlükk gelmedii. gitmeyeyim diyee yalann söyledii. 2 sene boyunca hiç mii güvenmediii banaaaa... hiç mii güvenn yoktu. ben evde oturunca güveniyorum sanaa dediii. üzüntüden sıkıntıdan mideme vuruyorr günlük. sabhları okula bilee zor gidiyorum. her şeyy sağlımı etkiliyorr. buna rağmen çok seviyorumm... şimdii kendini affedirmek için herşeyii yapıyor günlük. çok pişmann çok.. . yüzük almaya karar vermişşş. benii üzerken mi aklına geliyor o yüzükkk. yaa mutlu olsaydık güvenseydi banaa o zamn alsaydıı o zamn düşünseydii sözlenmeyiii. söyledimm günlükk "kendini affedirmek içinn sözleniyorsun" dedim. "hayır zaten aklımdaydı. süpriz olacağını bilee söylemeyecektim" dedii.. çok karışığım günlük çok dertleşecek kimsemm yok ablam olsaydıı böyleee olmazdı. ama Allah'ım yanımda. her şey çok karışık günlük. ne olacağımız hiçç bellii değill. ya o 2 senee bir çırpıda silip atıncak ya da yolumuza hayırlısıylaa devam edicez.. güveniyodu bana günlükk. sadece sevdiğinden kıskandıı. taksime gitmemiii istemedii. napcam günlükk ayrılamammm aslaa seviyorumm ama kırıldımm. hayatt çok berbattttttt çokkkkk. ne garipp dimii_? mutluyken "hayat çok güzel" mutsuzken "hayatt çok kötü"

bu şarkı günün şarkısı olsunn günlükk

Beni unutma - Eylem Aktaş (full) - YouTube

Son düzenleme:
Bişeyi çok istersen olmazmışş yaa günlükkk yine bi sorun çıktı iştee ev sahibi zırt pırt arıyo kontrat yapmamıza rağmen yok doğalgazı ayıramıyorum ona tamam dedik şimdi de elektrikle suya süzgeç taktırcaktı yok kırdısı döktüsü çok olcak diyo onu da yatırmıyo veriyim paranızı geri dedi :2: eşyaları bile ısmarlamıştık simdi napıcaz biz şeytan diyo ver mahkemeye

bişey paylaşıyım hemen
arkadaşım var başından geçen bişeyi anlattı..
bi çift var bizim okulda sadece ikisi takılıyo sabah akşam konuştukları kimse yok
arkadaşım kızla ortak ders alıyo ,kızdan numarasını istemiş bişey olursa sorabilirmiyim diye
kızda olmaz sevgilim kızıyo demiş
arkadaşım kız yani kızzz sonra vermiş numarasını ama lütfen msj atma sevgilim çok kızıyo demiş
kafayı yemiş bu insanlar yemin ederik buldumcuk olmuşlar ya kız sana msj atsa nolucak be nası ezdirmiş kendini pardon kendini demicem kendi benliği yok çünkü !
yaa böyle işte çok tuhaf insanlar var gerçekten
senden naber dersen bi değişiklik yok takılıp gidiyoruz
okul çıkışı arkadaşlarmla buluştm biraz oturup eve geçtim yarında aşkın izin gnü sanırım uyudu sanıırm cevap atmıyoda
öylese onlada buluşuruzhastaneye gidicektik bakalımmm
bu arad Suskunlar yine mahfetti beni çok sevdim ya o doğum günü sahnesi neydi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…