ayy okadar heyecanlı ve mutluyummmm kiiii yarın kardesım gelecek ınsallahhhh kazasız belasızzz.... haftasonu için gelıcek yanıma ama ne yapsam neler hazırlasamki kardesıme bilemiyorummm...
onun sevdiği yemeklerden yapıcam kesın..bekar evi tek basına kalıyor bir erkek nede olsa özlemiştir ev yemeklerini..hoş annemkini arar sımdı ama bende annemkisi gibi guzel yapıcam insallah.. az önce tlfda konustuk ucakla gelıcekmış havalimanına gelme bulusamama dururmuz var dedi thy yarın için 12seferi varmıs aksam saatıne yalnızca
demek yolcusu varki kaldırıyor okadra ucak
metrodan inince bulusucaz umarım sonucta tasındıgımızdan berı ilk gelecek evime ,bilemez şimdi evi..
annemınde canı kaldı ,benden önce kardesımle konusmuslar..dedım annem bidahkine senınlede olacak zaten 2gun ancak kalacak..belki izinli oldugu bi zaman denk gelırız yine..
şu 1haftadır çok mutsuzdum kardesım bana moral oldu.. zaten çok iyi anlaşıyoruz ablamdan daha iyi aramız o kesın.. kardesımde vaktı gelınce hayırlı bi kızla evlenınce ozaman ben iyi gorumce(etliye tuzluya karısmayan herseyı oluruna bırakan) ,ablam kötü görümce olacak kesin
(herseye muhalefet olan,ben bilirim edalarında gezen,aklı sıra kaynanalık yapack olan kısı)
şimdi ablamada cok kızıyorum ,kardesım 25yasında ev almıs biri istanbul gibi biyerde çalıstı parasını biriktirdi aldı ,,en guzel semtlerının bırınde... ablam ev gormeye diye gıttıgınde daha eve gırerken kardesıme dediki '' b.k gibi evin var hiç guzel değil,ne bu boyle burayamı para verdın'' tabi kardesım acayıp bozuldu benle annem öldük sinirimizden ki yazdıgım gibi çok nezih biyerden ve yeni binadır .. şimdi burda ablam acayıp bi fesatlıga gırıstı hiç denırmı böleeee aaaaaa..senın kocan 40yasından sonra ev sahıbı oldu dediği lafa bak...ayy nasıl gıcık oldummm anlatamam... sonra lafı cevırdı neymıs efendım kardesımın evlenecegı kız burayı hiç beyenmezmiş..hemen burayı elınden çıkarması gerekıyormus zararınada olsa satmalıymıss.... resmen salakkkk bu kız... neyseee
ben kardesımın eşini mumkun oldugunca ablamdan koruyacagım..kardesımede tembıhledım zaten sımdıden karını ezdırme bizlere karsı diyeee / ki ben ezilen biri olarak,eşimin aielsi tarafından..
sonucta ne ben ne bir baskası agac kavugundan cıkmadı ancak bunu ablam gibilere anlatmak zor işteee.... anlamazlar zaten...
--
uff yaa yegenımı çok ozledım ablamı hiç özlemedim ama yegenlerım burnumda tutuyor..özellıkle 7aylık kızı için RAbbim nazarlardan korusun
zaten abisi ilkgözagrım ona diyecek lafım yok o ayrı bi konu..ama kızı varyaa kızı uff masallah suphanallah...nasılda özledimmmm hergun ruyalarımda hergun ama
acaba bıyolojık bişeymı bilmiyorum acaba ben artık ''anne'' mi olmak istiyorum onuda bilemiyorum..ama ben yegenımı çok özledim