Popüler Konu Sevgili günlük...

hey günlük..

bugüne yıne mutsuz baslamıstım ama sanırım mutlu en azından huzurlu bıtırıyorum o da benı cookk sevıyormus, özlüyormus.. yakınlıgımı hıssetmek ıcın gecelerı hep kapımızın önünden gecıyormus.. bende gündüzlerı gecıyordum belkı karsılasırızda konusuruz dıye 2 sokak ötedede olsa özlüyor ınsan..

bugün sadece telefonda konustuk.. yarında yüzyüze konuscaz.. canım benımm o.

yatcam bırazdan, iyi geceler günlükk

her kaçışımda ona varıyo benim yolum nasıl birşey günlük!
yani iki gün önce adını ağzına almıcam dedim
niye mesaj atıyo bana?
nasıl oldun? yazmış..
çok mu masumane sencede:26::26:
sana ne be adam sana ne!
hayatıma kimseyi almak istemiyorum artık canım çok yanıyo çünkü
tam beklemekten ümidi kesmişken çok büyük paradoks bu
duvarını açmış herşeyi üstüme alınmak yerine engelledim
sanki tüm hayatım o! of kendine gel galenia!
yarın alçılarım alıncak günlük nasıl bi burnuşum var acaba görücem
diğeride arabayla ben alayım diye tutturdu ne desem ki :44:
musallat 2yi izlicem günlük uyuyamam ben bu gece
şimdi gökhan türkmen dinliyorum bu adam benim ruhumu esir ediyo resmen
nasıl bi duygudur o yaa
öyleee hadi gittim ben benim takiplediğim kızçeleride öpüyorumm

En Güzel Günlerden Biri Olan Cuma Gününde,
Bütün Dualarınızın ve İsteklerinizin Yaradanımın Katında,
en Kısa Sürede Kabul Edilip Size ve Sevdiklerinize,
Huzur, Saglik, Mutluluk, Neşe, Bereket Getirmesi Dilekleriyle....

♥ Hayirli Cuma'lar ♥

Son düzenleme:
sevgili günlükçüm ben geldim heyecan dorukta geldim gelinimiz bugün 40 haftalık olucak hastane yolları gene göründü işşallah sag saglim dogarda oglumuz evimize getirebiliriz burda çok güzel bir hava var işler güçler beni bekler ben kaçıyorum herkezin cuması mubarek olsun rabbim bütün günahlarımızı dualarımızı kabul etsin rabbim hastalarımza şifa bebegi olmayanlara bebek çocugu olanlara saglık aşk acısı çekenlerede sabır versin aminsonra gene uyrarım bebem

Küt küt atıyor kalbiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Dua et bana günlük

Son düzenleme:
Bugün eski zamanların son günü. Yarın itibari ile bambaşka bir yola gireceğim.

Allah'ım ne olur yardım et bize.. Kem gözlerden koru, sağlık sıhhat ver, ağzımızın tadı bozulmasın ve mutlu olalım. Para pul istemiyorum. Bir olalım yeter. Biz olalım yeter.. Şükürler olsun ki buraya kadar geldik. Şimdi bizi yaz birbirimize, sönmesin ateşimiz. Ailelerimizle mutlu mesut zamanları nasip eyle.. Herkes için .. Amin.

Öncelikle Hayırlı Cuma' lar..

Sonrasında.. Ayy anlatıcak ne varki yok bişi günlük.. İşteyim çalışıorum
Hava güzel olsun gezmek istiyorum günlük ben
Şöyle bi istanbul mesela..
Kardeşimide özledim
Kerata gelse artık görüşsek
Aşkla iyiyiz günlük.. Allah a şükür

Annem çok üzülüyor günlük yaşananlara..
Her aklına geldiğinde ağlıyor
Hastaneye gittik dedemin yanına..
Dayı olucak adam kalktı gitti hemen yanımızdan..
Babam şehir dışındaydı onu aramış ablamı aradım ulaşamadım sana haber vereyim diye..
Adam evden kovuyo arayamadım diyemiyo. Pislik ! Tiksindim resmen karısından da kendisinden de
Bu mübarek Cuma gününde Rabbim duyar umarım görür annemin gözyaşlarını.. Görüyordur elbet.. Rabbime havale ediyorum o ikisini.

Son düzenleme:
Bugün onun yüzünde kocaman bir gülümseye ve "Agizim kulaklarimda Hayatim" demesine sebeb olan ufak bir süpriz yaptim... Peki ben mi ne hissediyorum?? Güzel soru? Pek emin degilim bundan?! Aklim hayla karisik. Mantigim beni cogu zaman engelliyor. Zor yasanmisliklar var nede olsa ama simdilik hersey yolunda sükürler olsun

Son düzenleme:
günlük varya cnm hiç bişey yapmak istemiyo

aylak aylak dolanmak istiyorum sadece:2::2:

burnum tıkalı biraz da.galiba sinüzitim nüksetti birazcık

rahatsız ediyo ..

günlük... sana anlatacagım okadar sey varkii. ama anlatamıyorum. bitarafım mutlu :) bi tarafım üzgün acaba ben deliriyomuyum. onu çok özledim oysaki daha dün gece yanımdaydı. noluyo bana o deegilde benmi askere gitcem ..! onun psikolojisi içindemiyim offff askere gitcegi halde bana fazlasıyla uzak yanımdayken iyi ama telde ççokk uzak . ya günlük bu aklımdaki soruları nasıl atcam ben nezman evet tamm mutluyum KESİNNN dicem ... biliyorum senide sıktım günlük

ygs sonuçları açıklandı günlüğüm.
tahmin ettiğimden düşük geldi.
lys'ye daha çok çalışmam lazım.
hayırlısı olsun. :26:

oofff offff
çok fena maddi çöküşlerdeyim günlük
hiç beklemediğim bi rakam vergi ödücem..resmen aklımda bile yoktu
daha bi sürü de fatura var ödencek..pazar da arkadaşımın düğününde ona altın takçam
ve ay sonuna kadar da alacağım para da yok
napçam bilemiyom valla hiç bu kadar sıkışmamıştım bu ay niye böyle oldu anlamadım
hep kenara para atmaya çalışıyoz ya beraber ondan oluyo..bi de şu öğrenim kredisini falan ödedim,aileme yardım ettim
ondan bu ay resmen dımdızlak kaldım ha
mecbur borç alcam ya b.annemden ya halamdan..sevdicek ben veriyim diyip duruyo ama yok almam ondan
resmen tadım kaçtı valla..zor iş kendi büronu çekip çevirmeye çalışmak,daha yolun başındayken
ama Allah büyük bi şekilde üstesinden geliriz evelallah di mi

yarın hava güzel olsun bari de sevdicekle gezelim tozalım biraz moral depolayayım
pazar düğüne gideyim,sevdiceğe sen de gel dedim ama gelmeyebilir akşam tanışmaya gelcekler ya babası sanırım onla vakit geçirmek istiyo
çiçek,çikolata olayları için
hem düğüne benim sevdiceğin eski kız arkadaşı da gidiyomuş
facete gördüm şans eseri..sevdicek de gelsin kız bizi görsün istiyom gerçi ama bizimki ben surat asçam diye cesar edemiyo gelmeye
pöffff...bu sevgili muhabbetini de şans eseri öğrendim..geçmişe dair konuşmama kararı almıştık
ama ben öğrendim işte..tanıdığım da biri falan..ismini cismini hiç bilmek istemezdim ama napalım
o da gökhanı biliyo ama resmini cismini falan bilmiyo..ay neyse
gidelim de kıza nispet yapayım tektaşımı göstere göstere
hiç yakışıyo mu allegria şu haline bak 17lik kızlara döndün he

öyle yani..kafayı sıyırdım farkındaysan borçlardan dolayı..Allah büyük..
Allahım sen borcu olan herkese ödeme kolaylığı ver yarabbim

yarın evleniyorum günlük...

gelinliğim karşımda, bu gece kınam var...

benmi nasılım? karışık, heyecanlı, duygu yüklü...

Allah herkesin karşısına hayırlı kısmet çıkarsın...

ben bir süre gelemem belki,herkese selam olsun...

bağıra bağıra ağlayasım var günlük ,

keşke herşey daha farklı olsaydı. keşke içim bu kadar yanmasaydı ...

Sürekli aklımda olan eski sevgilim bugün az da olsa aklımdan gitti.Büyük bir boşluk içindeyim hissizleştim sanırım.Arada face book dan bakıyorum duvarına kız arkadaşlarıyla eğleniyor ,geziyor.Canımı o kadar çok yaktı ki bazen sadece kendime ağlıyorum.Onu 2.kez kabul ederken sevgi,ilgi istemiştim sadece ama onun her şeyi sevgili kız arkadaşları.Beni sevmesini çok isterdim ama kaderim böyleymiş.Daha çıkarken kaza geçirdim babamla kuzenim mesaj atmış ciddi mi demiş kuzenim de kesikler var vücudun da filme aldılar demiş.Sedyede kendimi oynatmakta zorlanıyorum.Korkmuşum,ağlamışım ona ihtiyacım var ama yok o nerede ? Arkadaşlarıyla playstation oynamaya gitmiş.Çok mu şey istedim diyorum bazen kendi kendime.Onunlayken acı çektim hep bağırmaları,çocuk gibi tripleri.Yoruldum ben çok sevmekten ondan ,kendimden yoruldum.17 yaşında onun yüzünden saçlarımın beyaz olmasından yoruldum,arkadaşlarım gülerken ben somurtmaktan yoruldum.Gülerken birden ağlamak,ondan kaçmak için uyumak zor bu yaşta.Daha çok küçüğüm biliyorum geçecek bir gün uyandığımda o olmayacak,bir gün ona baktığımda hiç bir şey hissetmeyeceğim.Ben burada biterken onun orada mutlu olması çok dokunuyor belkide.Ben seni unutmadan sakın gelme yoksa kabul ederim gene.Çok istedim senden ayrılmak ama yapamadım korktum severken yapamadım yaşayamam sandım.Senin dediğin unutmaya baktı ama ne kadar kolay değil mi senin için ? Sana beddua etmiyorum dua diyorum bir gün bana yaşattıklarını birisi sana yaşatsın sevilmemek,değer görmemek neymiş öğren .Bana çok gördüğün her şeyi yaşa,yaşa ki beni anla.Pişman ol ve ya olma.Olsan ne olacak ki beni bu hale getirdikten sonra.Ben bir şekilde yaşamak zorundayım günlük direnmek zorundayım çünkü annemin gözünde güçlü bir kızım.

Geçmisimde ne kadar üzüntü varsa hepsini sildim...
Yarınlarım artık dünsüzdür...
Kaybettiğimi sandıklarıma da yol verdim...
ARTIK HEPSİ HÜKÜMSÜZDÜR......

Kimse için üzülmek yok sadece Mutlu olmayı becereceğim o kadar.. ben değilmiyim zaman nede çabuk geçiyo diyen eee o halde ....

burada yazılanları her okuduğumda, umudumu hiç kaybetmemem gerektiğini bi kez daha öğreniyorum..
çünkü bakıyorum biri bugün belki yaşayabileceği en büyük acıları yaşamış veya yaşamışçasına bişeyler paylaşmış;
ama aynı kişi, çok değil en fazla birkaç gün sonra, hiç mutlu olamayacağı kadar mutlu, coşkulu bişeyler paylaşıyo

demekki diyorum, hayat bizden bişeyler almıyo; sadece daha iyilerini vermek için yer açıyo

evet bazen bataklığın ta en dibinde hissediyoruz ama biliyoruz ki buda geçer..
geçecek..
tek bi dua dökülüyo dilimden, Rabbim verdiği derdin sabrını da versin, ta ki o dert geçene kadar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…