kpssyi bosladım iyice mecburennnn
( okul dersımdende önce gelen bi şeyi yapmak zorundayım... ancak mayıs ortasına doğru bitirebilirim sanırım.. fallarımdaki o adak evet sonunda hatırladım gecdeee olsaaaaaa... salakmıyım neyim bolumumden okadar mı cok korkmusum yawww okul bitmeden hatim indircem diye insan niye giderde bi turbenın basında niyet ederki????!!!!! zaten çookk uzattım okulumu yeterınce okadar calısıyorum 49dan kalıyordummm her seferındeeee.. 50 olsa gecıcem yani... demek keramet bundanmıs.. artık okadar ezberimdeki kitap ama gel görki sen tut herseferınde 49 al,,cidden çok gıcık yaaaa.... ah maliye politikası basıma ne işler açtın bak gör...
bu adak işini duyanda tıp,mühendislik,hukuk vs okudumu dusunecek
yaww maliye den bukadar mı korkmusum da ben gidip turbe basında nıyet etmısımki
neyse vahvahlanmanın vaktı değil şimdi bi plan yapmalıyım acilen ve finallerden önce bu adak işini halletmeliyim.. evvveettt arapcadan okumayı bılıyorum ancak çok çok yavas okuyorum yawwss
ben 6aydan ancak bıtırırım bu hatim işini
ama en gec mayısın 20sine kadar bıtırmelıyım..
hmmm bırazcık kafa yorup baya cetvelle ders calısma programı gibi plan yapıcam anlasılan.. Allahım bana yardım et,sana ve evliyalarına karsı verdiğim sözleri adakları yerıne getıreyım Rabbim.. okulumdan mezun olayım artık sınavlarımı vereyım nolur Rabbim sana yalvarıyorum
assadaki sayacta ilerlesin bakalım acımazsızzzcaaaa üüüüü
bakalım neresınden yakalayıp devam edıcem temmuzdaki sınava calısmayaaaa