Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben geldiiiimmm
Günlerdir uğrayamıyorum sana günlük..
Hafta sonu akrabalarıma gittim...Buraya geldiğimden beri bir kez bile arayıp sormayan amcama da gittim..
Ben bana düşeni yapayım istedim en azından.
Düşünmek, bunların hesabını yapmak istemiyorum ama ağrıma gidiyor doğrusu.
Bir başıma kalıyorum ben burda, insan hiç mi merak edip sormaz bu kız nerde, nasıl, kimlerle kalıyor diye.
Çok uzak bir yer olsa anlayacağım...
Zaten gezmeye gittim serum yedim geldim:18::18:
Mikrop kapmışım hala iyileşemedim ben. Zor duruyorum ayakta.
Orda öyle annemsiz babamsız kolumda serumla çok kötü hissettim kendimi.
Ağlamamak için zor tuttum.
Annemi özledim beeen
Öyle işte günlük..
Kapatalım bu mevzuları üzülmeyelim... Hayat güzel, sürprizlerle dolu
Alışveriş de yaptım rahatladım azıcık.
İhtiyacım olan bir sürü şey var ama gittim alakasız bir şey aldım. En azından acil ihtiyaç değildi. :26:
Bu arada baya para harcadım ay sonunu nasıl göreceğim bilemiyorum
Bu para nereye gidiyor anlamış değilim. Biri bana anlatsın be günlük

offf günlük.. ugursuzluk, sansızlık bır ınsanın pesını hıc mı bırakmaz yaa..neyse ısyan etmıcem etmemelıyım..

yagmurlu bır güne uyandım dıye sıkayet ederken, kendı kendıme bıraz postıf ol dedım yaa kendıne gel bıraz.. hayat güzel, günes kadar yagmurda güzel kendimi postıf olduguma ınandırdım tamam mı.. gıdeyım kahvaltılık bıseyler alayım mıs gıbı kahvaltımı yapayım dedım, demez olaydım.. yolda camurla karısık yagmurun ıcıne nasıl olduysa telefonumu düsürdüm allahımm nasıl suratım düstü moral anında eksiye düstü..Allah büyük iste herseye negatıf bakarsan herseye surat asarsan sonun böyle olur..sopası yokkı .. eh iste böyle yanı telefonsuz kaldım öyle bugünlük..bırde aglasayasım varmıs saten, hüngür hüngür agladım rahatladım..sonra güzel bır banyo ve bütün sınırlerım alınmıs sankı neyse üsüdüm ben gıdıp battanıyeme sarılayım..

görüsürüz günlük..

Günnük sorma hergün sinav var, ben ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
Herkese bana dua edin diyorum, dualara inaniyorum cünkü.
Az kaldi biraz daha disimi sIkmam lazim, sonra hayirlisiyla mezun olmus olucam.
Ama gel gör ki ne heves kaldi nede istek.
Zor geliyor artik, bir de sanki sanssizlik yapismis yakama, bir türlü istedigim sonuclara ulasamiyorum.
Rabbim tüm okuyanlarin yardimci olsun, tabi benimde.
Sana mezun oldum yazmak nasip olur insallah en kisa zamanda.

Üf çeyizden başka anlatacak şeyimin olmaması ne saçma :) Fenalık geliyodur insanlara valla okurken. Bugün de çıktık eksik gidedik ve yine al al bitmiyo yahu. Eve eşya götürmek için son 7 gün. Babam saatlerce çeyizleri koliledi ama ben hiç bakamadım içim gitti. Bugüne kadar hiç ağlamadım bakalım ne zaman patlayacağım. Yarın teyzemin günü var , ona rus salatası yaptım. Biraz erken yatıyım dicem ama saat olmuş zaten 2.30 :) Neyse en azından her gün 5 te yatarken bugün daha erken yatıcam. Hadi gidiyim ben yoruldum datlum.

Günlükcüm en nihayetinde bir gün daha bitti.
Bitsin artık günler çarçabuk geçsin ya Ben aşkımı istiyorum asker sevgilimi ..
O gelsin çok işimiz var çok ay beni isteyecekler günlük çok heyecanlıyım tickerımda 4 aydan bi düşse çok iyi olacak ..
Ne giyeceğimi düşünüyorum çok güzel ya hemen ardına nişan ayyy gelicem sana güzel haberler vericem inşallah
Gelin olcam ya ben
İnşallah :116:
Bizi evlendir Allahım 7 sene olcak ya kavusalım artık değil mi ne okul kaldı ne askerlik kalacak onuda hallediyoruz kiiiiiiii İşte tamam :)
Nişan kıyafetleride bakıyorum tahmini Ekim ayında nişanlanıyoruz biz
Ay ne heyecanlı :18:
Ya benim sevgilim çok romantik ya demin aradı ne güzel şeyler söyledi biliyor musun askerlik bounca hiç üzmedi beni hiç kırmadı hep anladı hep yanımda oldu
O'nu seviyorum herseyini seviyorum kasını gözünü kirpiğini dünyalara değişmem artık kocam olsun onunla uyuyup uyanmak istiyorum ..
Ah öyle özledim ki.... Heee ben sana söyledim mi günlük izne geldiğinde babamla tanıstırdım evimize geldi yedik içtik oh çok süperdi
Artık eve girebilecek Napalım bey babamız anca almak istedi karsısına 7 sene dil döktük askerlik olmadan cıx dedi neyse geç oldu güzel oldu
Bana aldıgı kalpli yastıgımla uyuyacagım bu gece bizim şafagımızda 125 oldu inşallah dogan güneşide göreceğiz :)

Hadi gidiyorum saglıcakla kal emi

Son düzenleme:
Günaydın günlükcan.
Şafağımız 23 oldu..
Sanırım düğün şafağımız da 152 :123:
Yine küsüs, o da ayrı bi mesele tabi:26:
Ama şafak 1 gün daha atmadan barışırız biz, o yüzden hiç stres yapmıyorum

günlükk nefes almak o kadar güzel bişey ki ohh allahım sana şükürler olsun
gerçekten dün tamponlarım çıktı hayat daha bi güzel göründü gözüme
bi kaç kişiyi takip ediyorum günlük hem can sıkıntısı hemde gerçekten çok güçlü insanlar hatta bazılarına imreniyorum
inşallah sınavları her gün olan arkadaşımız iyi yerlere gelebilir gerçi azimle insan herşeyi başarır inanıyorum
bi arkadaşta hastaymış serum kolda yalnızlığı iyi bilirim :2: allah acil şifalar versin
bende şimdi günler sonra kahvaltı yapabiliyorum tabi annem sayesinde canım o benim o olmasa napardım bilemiyorum :26:
şimdi yeşil çay içiyorum yüzümün şişleri insin diye berbat bi tadı var bence ıyyyk
dün o yazmış nasıl oldun iyi msin hastaneden çıktın mı diye
çıktım dedim.. bak işte buna çok sevindim hızla iyileşirsin inş dedi
noldu bu çocuğa ben anlayamadım :26::26: edip canseverin kitabını hediye etti dün arkadaşım bugün ona başlıcam günlük
biraz gezineyim bakalım ne var ne yok nasıl olsa 1 hafta hergün burdayım:126::126: öptüm senii

sevgili günlük günler geçmek bilmiyor biliyo musun? bir yandan vakit hızlıca akıp gitsin istiyorum bir yandan zaman dursun istiyorum..amannn günlükçüm garip bir ruh hali işte hayat güzel,sevmek güzel,sevilmek paha piçilemez

Günlerdir yorgunum
hafta sonu misafirlerimiz vardı şehir dışından onları ağırladık e bi de gezdik tozduk yorgunluk çöktü.
aşk bugün kpss için başvuru yapmaya gitti bakalım haber verir bana olunca canım benim o da benimle birlikte yoruldu
ders çalışmayı boşladım ama hangi derse çalışıcam onu bile bilmiyorum okul mu kpss mi zor oluyor ikisi bir arada neyse halletmeye çalışcaz
şimdi geldim eve pc me kavuştum 2 gündür doğru düzgün başında oturamıyordum
forumda konulara bakayım dolanayım astral seyahat yapayım gelirim

kpssyi bosladım iyice mecburennnn ( okul dersımdende önce gelen bi şeyi yapmak zorundayım... ancak mayıs ortasına doğru bitirebilirim sanırım.. fallarımdaki o adak evet sonunda hatırladım gecdeee olsaaaaaa... salakmıyım neyim bolumumden okadar mı cok korkmusum yawww okul bitmeden hatim indircem diye insan niye giderde bi turbenın basında niyet ederki????!!!!! zaten çookk uzattım okulumu yeterınce okadar calısıyorum 49dan kalıyordummm her seferındeeee.. 50 olsa gecıcem yani... demek keramet bundanmıs.. artık okadar ezberimdeki kitap ama gel görki sen tut herseferınde 49 al,,cidden çok gıcık yaaaa.... ah maliye politikası basıma ne işler açtın bak gör... bu adak işini duyanda tıp,mühendislik,hukuk vs okudumu dusunecek yaww maliye den bukadar mı korkmusum da ben gidip turbe basında nıyet etmısımki

neyse vahvahlanmanın vaktı değil şimdi bi plan yapmalıyım acilen ve finallerden önce bu adak işini halletmeliyim.. evvveettt arapcadan okumayı bılıyorum ancak çok çok yavas okuyorum yawwss ben 6aydan ancak bıtırırım bu hatim işini ama en gec mayısın 20sine kadar bıtırmelıyım..
hmmm bırazcık kafa yorup baya cetvelle ders calısma programı gibi plan yapıcam anlasılan.. Allahım bana yardım et,sana ve evliyalarına karsı verdiğim sözleri adakları yerıne getıreyım Rabbim.. okulumdan mezun olayım artık sınavlarımı vereyım nolur Rabbim sana yalvarıyorum

assadaki sayacta ilerlesin bakalım acımazsızzzcaaaa üüüüü bakalım neresınden yakalayıp devam edıcem temmuzdaki sınava calısmayaaaa

Son düzenleme:
heyyy günlüğüm bebişimiz 4 hafta 4 günlük :))
fasulye tanesi kadar ufacık içimde

Çok çabuk gelişiyor her bişey.. Allahım dün neler yazdım sana bak şimdi ne yazıcam.

Sözleniyoruzzzz!!

:119:

İçimde mis kokulu,kızıl bir gül gibi duruyor zaman.
Ama bugün cumaymış, yarın cumartesiymiş,
Çoğum gitmiş de azım kalmış, umurumda değil...

Nazım Hikmet Ran

Ne güzel söylemiş üstad dimi.. Aynen bende öyleyim işte.. Günlerim hep aynı gelip geçiyo.. sabah kalk giyin hazırlan işe git.. akşama kadar çalış ve eve gel ... eve gelince yine rutin şeyler yat uyu sabah kalk yine aynı... Hiç bi değişiklik yok hayatımda herşey aynı.. Mutluyum Elhamdülillah.. ama insan bi heycan istiyo hayatında... Olsun günlük olsun Şu hayallerim nolur gerçek olsun artık.. Ben mutluluktan ağlamak istiyorum ...

naber günlükk ben çok kötüyümmm muhasebe sınavım kötüü geçti. ayrıca bugün taksime gidicektikk ve gidemedmmm moralimm çok bozukk günlükk berbat bii gündü.. bu kdr.

kimseleri görmedi kördü deseler
aklını seninle bozdu deseler
hep seninle yaşadı öldü deseler
inan SEVDİĞİM inan az olur
tarif etmek imkansız sende olanı
bir ALLAH birde sen bir ben bilirim
günün her saatinde aşk vaktinde
gecenin her anında aşk vaktinde
çağırsan koşarak sana gelirim
herşeyi bırakıp sana gelirim

kaç defa yanıldım,aldandım
saymdaım sayamadım
kaç defa ağladım,aşk için harcandım yine de akıllanmadım
ne kadar korkusuzdum,aşkına sorgusuzdum
seni ben çok sevmiştiö
olmadı yapamadım,sonuna varamadım,ayrılık istememiştim...
korkttuğum başımdan gitmedi,aşk dedim aşk beni dinlemedi
ayrılık peşimde gölge gibi,
sabrım hep sabırdan öteydi
aşkımsan aşklardan yüceydi,aşk beni sevmedi....

çok melankoliğim bu gün be günlükcükkkk

Neyi özledim biliyor musun günlüğüm?...
Biraz anlaşılmayı...
Gerçekten O'nun beni anlamasını özledim...
Çok mu şey bu istediğim?....
Çok mu zor yaşadıklarımı ciddiye alması...
Yazasım yok hiç...
Keyfim de yok bu aralar...

Bu arada Galenia'ya da teşekkürlerimi ilet günlük ona da çok geçmiş olsun.
Doktor bana da rahat nefes almam için ameliyat lazım dedi.
Burda böyle yalnız başa çıkamam ama
Dertlerimiz hiç bitmiyor, tam birini atlattım derken başka başka şeyler çıkıyor.
Ya biz büyütüyoruz ya da gerçekten hayat zor günlük
Rabbim hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah

Son düzenleme:
herseyın hayırlısı be günlük.. yasayıp görelim degilmi kafaya tak tak nereye kadar..??

ALLahım güzel ALLAHım dualarımı kabul et, sesimi duy.. senden baska sıgınacak kımım var benım.

iyi geceler günlük

selam günnüş ay ne yorucu hayat
yarında yorucu bi gün beni bekliyor

günlük tam bi sene oldu..
aşkı hissetmeyeli onu hayatımdan uğurlayalı, o günden sonra bi daha hiç biz olmayalı tam 1 sene oldu..
ben, babama pasta al demiştim. Evet kutladım ama bu kutlama tek bi kere olan bi kutlama günlük,
dahası olmucak..
Zamansız, hatta apansız çıkmıştı karşıma öylece 4 ayda sırılsıklam aşık oldum ona,
sonra ne mi oldu? bitti.
sen o kadar şey paylaş, hayatını adayacağın adamı 5 kelimeyle anlat (bitti).
böyle işte günlük bi dahası olmucak, bu doğum gününün ikimizin sonu olduğunu
ama olsun sanki, ALLAH son defa gör dercesine onu hastaneye getirdi..
sanki ayrılığınızdan bi gün öncesinde doya doya bakın birbirinize galenia sen onu silmeden tek bi gün önce..
meğer ne güzelmiş elime dokunuşu, bin yıllık hasretle bekler gibi hasta halimle canlandırdı beni..
meğer o aşkmış.. imkansızlığın zaferinde boğulmakmış mağlubiyetin en zelzeli haliymiş can'mış
sanki o yokken ve artık hayatımda olmayacakken ben hiç gülmeyecekmişim gibi
O gelmiş ve bana mutluluğu vermiş gibi...
afrikalı bi çocuğun yemeğe doyamadığı yarıda kalan yemeğini elinden çeker gibi gitti benden..
son ağıtlarım ama günlük sende şahit ol galenia bu yalnız adamı unuttu terketti onu içindende yüreğindende..
kanayan yaramı pansumana aldım günlük güneş inşallah bundan sonra banada ışığını yansıtır.
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…