Popüler Konu Sevgili günlük...

heyo günlük.. bugün bütün gün evde tek basıma pinekliyerek gecirdim ama cok ıyı geldı.. yedim, ictim, yattım, tv baktım ve bir gözüm hep kkdaydı..

cok sevıyorum bu siteyı ben yaa. doyamıyorum bır türlü.. sanırım bagımlı oldum ne ararsan var.. Adan tut Zye kadar aradıgım hersey var bu sitede

istedıgın kadar icini dök, baskalarının derdınde ortak ol, makyaj icin tüyolar, dogal bakım yöntemlerı, ürün markaları, sac+bas konuları derken zaman nasıl akıp gıdıyor fark etmıyorum bıle.. iyki bulmusum burayı..

seni sevıyorum günlük

"Akşam oldu hüzünlendim ben yine" durumu
Yarın insan içine çıkmam gerek

Son düzenleme:
güllük sana teyy ne zamandır yazamadım

hamileyim be güllük..

onca aydan ve yıldan sonra hamileyim.
hemide 12. haftaya başladım . hiç senin haberin bilem yok

günlükcümmm dün bi uyuyodum ki ne tatlı sormaa iştee saat 3 civarı lavaboya gittim tam yattım tel çalıyor
gizli numara aa dedim ben kapatmamışmıydım bide uzun uzn arıyorki
yalan yok o zannettim gecenin bi yarısı:)) tabi ses vermedim bide ne duyum kadının biri konuşsana kuzumm diyo hehe :) ne kuzu ama kimse artık
konuşmasıda bi tuhaftı zaten gecenin bi yarısı bellki canı sıkılmış kapatım bidaha arıyo sesindende nasıl korktum anlatamm:) uykum kaçtı :)
sonra sabah erken kalktım yine aa ne diyecegim okudugum kitap çok acıklı ya ben onun filmini izlemiştim
ama kitabı daha hoş bilaallllll diye bagırasım geldi dogrusu ama işteee kitapta olsa olmayınca olmaz bişeyler çabucak bitsin istiyorum ama işte
gerçi sonunuda biliyorum ama kitap başka heyecanlı ..

artık bi işim olsun istiyorummmmm... hem de çokkk....

bu erkeklerın derdi nedir çozemedim yaa... neden biz kadınların basarılı olabılecegını kabul edemıyorlar bi turlu.. bukadar mı ezıkler özgüvenleri eksık

bundan sonra beni durdurabilene aşk olsun :):) kariyerin alasını yapmazsaammm....

günlük şimdi arkadaşımla kendime baniçka yaptım
bgden yollamışlarr
neyse kahvaltı yaptık şimdi ben nete geçtim :126:
oda saçını yapıyoo sonra çarşıya çıkıcaz bişeyler alıcaz saçlarımıda küllü kumrala boyattım çok güzel tuttu
tek derdim bandajlar onlarda çıkınca çok güzel olcamm
x tamamen içimde bitti dün msj attım 'numaranı siliyorum bundan sonra benimle ne onun ne senin işin olmasın adımı ağzına alma. ne ölüne, ne ölüme' diye
ben kendime inanamadım ya günlük zamanı geldi ve bitti tüm resimlerimizi, videoları sildim hediyelerini attım
içim çok rahattt :119::119:
ama tabi bana şimdi aşk lazım
böyle yani hadi gidiyorum bennn

şu okul kaydım hallolsun
vizemi alayım ve gideyim günlük
çok bunaldım
biran önce gitmek istiyorum

Bana sen kimsin diye sormayın. Ömrü azıcık kalmış bir HİÇ'im.. Ben hiçbirşeyim hiçbirşeyim. Yürek vermediğiniz ta içinize erişemez. İnsanlara baktım ki her biri kendisine sevgili edinmiş. Kimi kadın, kimi erkek.Bazısı nefis, bazısıda heva. Kimi mal, kimiside şöhret. Herkes o sevgiliyle ölüm anına kadar beraber olabilmiş, bazısıda kabrin başına kadar beraber bulunabilmiş, toprağa verilince ona veda etmiş. Herkes sevgilisini karanlık bir kuytuya bırakıp geri dönüyor. Düşündüm.. Kendime öyle bi sevgili bulayım ki, hayatımda ve vefatımda benimle beraber olsun. Ömrüm, özüm ve sözüm üç aşk üzerine örüldü: Allah aşkı, Peygember aşkı ve Annem.. Bana kendini üç kelimeyle anlat deseler; yetimlik, yanlızlık ve yolculuk derim... Babasız kalmanın acısını imanla doldurdum, yanlızlığımda Allah'a sığındım. Yolculuğumu Habibbullah'ın aşkına adadım...

Günlük yeni bi kitab okumaya başladım Sinan Yağmur Aşka yolculuğun serisinden Veysel Karani... Ne denir ki Muhteşem bi kitap bi solukta okunan ve insana çoookkk şeyler öğreten mükemmel bi eser...

bu gün ne güzel bir hava var sanki mutluyum
yoksaaa unutuyor muyum nee
acım hafifliyo sanki
ALLAHIM pişman etmesin
şükürler olsun RABBİM herşey için seni seviyorummmmmmm

Sevgili günlük.Bugün kalktığımda güçsüz hissettim birden kendimi.Dershaneye gittim sonra, hava çok güzelken de çekilmiyor hiç.Aklımda yine onunla tabi ki.Yarın İstanbul a gideceğiz arkadaşlarla umarım kazasız belasız geçer.Buradaki ablalar iyi ki var.Onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum.Bugün konu açtım ve başımdan geçen olayı anlattım yapılan yorumlar bana dahada güç verdi.Küçükken hep büyümek isterdim ama büyümek kötüymüş.Büyüdükçe insanların kötü yüzlerini daha iyi görür oldum.Keşke hep küçük kalsaydım .Ama hayat işte bu döngü devam etmek zorunda .Düşündüğümde vicdanım rahat artık keşke şöyle yapsaydım demiyorum hiç.Beni sevmediğine eminim artık .Yoksa ayrılmazdı ki .Yoruldum ama artık onu sevmekten.Sevgiye,ilgiye öyle muhtacım ki .Her namazımdan sonra dua ediyorum ben onu severken bir daha gelmesin diye.Herkes döner diyor ama sevdiğinden değil ilgime muhtaç kalacağından,benim gibi kimse sevemeyeceğinden.Yalvarmamı bekliyor şuan neden diyor şimdi içinden zeze beni aramıyorum.X sevgili dostum inan halim kalmadı.Senin yüzünden gecemi gündüzümü şaşırdım.Fark ettim ki o giderken saflığımı ,temizliğimi de almış benden.Bir gün bitecek bir gün bende normal olacağım.

günlük

dua et fener kazansin
fener kazanirsa babamin keyfi yerinde olur
bende sevgilimin yanina gitmek icin izin isterim
nolur günlük :18::18:

Bir tek sana tutuldu bu kalpler
Sevdanın uğruna tanımaz hiç engel
Bizim için heves değilsin sen Fener
Aşkın bize yeter
işteeee böyleee çok mutluyum günlük:):):):)

Son düzenleme:
Günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük

Mutluyum yendik ya yendik

Gönüllerde ki Şampiyon FENERBAHÇE

Her zaman her yerde en büyük FENERRRR

Ben bi jelibon bağımlısıyım galiba
içim yok sigaram yok ama celibonum varrrrrr...
Oooooooooooowwww yoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!

ayyy okadar yorgunumkii... focaya gıttık bugun kahvaltımızı orda yaptık gunesi çok özlemişim yazı daha doğrusu.. sonra maç sebebiyle erken donus yaptık.. nihayetınde yenıldık :/ bu duruma en çok bjklı kardesım sevındı uyussss....
yorgun olsamda kafam dıngın huzurlu rahat..

N'aber günlükcan?
Akşam annemin arkadaşı ve arkadaşının kardeşi buradalardı.
Kardeşinin kızıda gelmiş.
Giderlerken kapıda konuşuyorduk ve kıza güzelce dedim ki " Koyu renk saç sana daha çok yakışıyor. Daha çarpıcı duruyorsun. "
Doğruyu söyledim ama bozuldu.
Zaten süt beyaz gibi teni var çok solgun duruyordu.
Aklın bana kapıda " Sen esmersin sana yakışıcak değil ya " dedi.
Bakkaldada dondurma alırken " Ben çocuk muyum, dondurma yicem? " dedi teyzesine.
Dondurma yemek ne zamandan beri çocukluk oldu ki?
Zaten ailecek sarı saç takıntıları var.
Kız esmer görmemiş, kendi kardeşi kapkara sarı saç kullanıyor.
Gereksizdi bana laf sokması, insanca söyledim ama insanlıktan anlamadı.
Koyu renk saçlı halini hatırlıyorumda çok daha güzeldi.

Günlük arayı açtım galiba biraz
Neden dersen yazacak bir olay yok
Aynı tas aynı hamam devam ediyorum hayatıma
Beni şurda kimi sorsan işaret edecekler artık aşk acısı çeken kız diye
Neler yaşadığımı anlatamam sana unutmak ne kadar zor bir eylemmiş meğerse...
Ve bu kadar güçsüzmüşüm ben hayret doğrusu

Sana alışık olduğun bir haber vermeye geldim
1 ay sonra geliyor buluşuyoruz
Neden ni bilmiyorum ama özlem fena boyutlara ulaştı dayanamıyorum.
Tekrar başlamaya filan niyetim yok bir kez görim yeter bana be günlük
Nolucak benim sonum bilmiyorum
Düşündükçe sıkıntı basıyor pehhhh

günlük Rabbime şükürler olsun o kadar mutluyum ki şu an anlatamam
bi şey oldu şoook oldum ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana söylemiciiim çatla
aşkımnan konuştum tabiisi şimdi kapattık teli sesini duymak bile yetti güzel gözlümmün
çok özledim inanamazsın günlüğüm
ama bana o güzel haberi verdi yaa özlem falan hafifledi çok heyecanlandım
haydin ben yatıciim uyuyamam da ama gene yazarım sana pembikim
see you laterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…