Popüler Konu Sevgili günlük...

Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi haftasonu geçirdim. Cuma akşamı eşim eve kocaman bir akvaryum ile geldi. Geçenlerde kızımız(hamster) kezbanı kaybettiğimiz için eve bir daha hayvan almamaya yemin(?) etmişti :) ama tutamadı yine. Çok sinirlenmiştim ama onun çocuk gibi sevindiğini görünce sakinleştim :) Yanına sandalye koyup izleyeceğim falan diyo :) Kocaman adam küçücük şeylerle nasıl da mutlu oluyor :)

Cumartesi sabahı erkenden kalktı :) Beraber önce parçalarını yıkadık, sonra banyoya sokup akvaryumu yıkadık, içine kumunu koyduk, süslerini koyduk, filtresiydi, motoruydu, suyuydu derken saatlerce uğraştık :) Değdi ama harika oldu. Salı gününe kadar suyun dinlenmesi gerekiyormuş, sonra da balıklarımız gelecekmiş. Akvaryum yorgunluğundan sonra beraber temizliğe başladık. Bu kış çok soğuk geçtiği için küçük odaya taşınmıştık, tekrar salona geçtik. İşlerimiz bitince kendimize yemek söyleyip afiyetle yedik :)

Bugün de amcamlar geldi. Babamın yarattığı enkazın izlerini silmeye gelmişler :) Yemek yedik, derbiyi izledik. Gırgır dolu, şamatalı, bol kahkahalı bi akşamdı. 10 fenerbahçelinin içindeki tek galatasaraylıydı kocam :) Rengi üstündeki formayla çok uyumluydu; kırmızı

Onlar gittikten sonra da Behzat Ç izledim :) Amirim gece gece Fidayda oynattı bana salonun ortasında :) Kocam da gittikçe Ankara'lı olmaya başladı, müziği duyunca o da kalktı karşılıklı göbek attık

Huzur içindeyim şimdi, o playstationda sanal fenerbahçeyi yenerken ben de sana yazıyorum :)

Allah'ım bugünümüzü aratmasın, huzursuzluklarla sınamasın bizi.

slm günnüş doğum günüm ilk saatleri
pastamın üzerine 27 senenin mutsuzluk bayrağını dikmeyi düşünüyorum
ruhum hala kapıda kutlamaları red ediyor
bense d günü kutlamalarına tebbessüm ediyorum

Günnükcüm sana güzel haberi vermeye geldim.
Gecen hafta olan tüm sinavlari gectim.
Simdi sirada mezuniyet sinavlari var, onlarida cok güzel bir sekilde atlatirim insallah.
Ne kadar hafifledigimi ve rahatladigimi anlatamam. :116:
Iki hafta sonra sinavlar basliyor, yani yine ders calismaya devam edicem.
Ama olsun alistim, hayirlisiyla o sinavlardan daha güzel sonuclar alirim insallah.
Ben gidip uyuyayim en iyisi günnük, yarin erken uyanip ders calisicam. :126:

yeni bir güne mrehaba günlükk:)
bu saat oldu kitaba dalmışım öldüm heyecandan gerçekten kısmet olmazsa olmuyo hşiççbişey kitabı okuyunca bir kez daha anladım
ha oo arkadaşın varya bir türlü mutlu olamayn terk edilen oyuncu arkadaşın birbirinize ne kadar çok benziyosunuz siz yaa
gerçi atalarımız boşuna dememiş ki arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim diye sorunlarım var ama şükürler olsun bunlar neki çok şükür halime hamd olsun
üzüldüm arkadaşına ama acıklı sözler yazmışya öpemedim koklaymadım saçlarını tutamadım elleirni diye düşüncenizde aynı dmeek bu ikinizinde masum olmadıgı çok belli
günlük ya ben bu insanla nasıl yuva kurcakmışım hayal kurmuşum aşık oldum ama hiç zıtız ki benzemiyoruz ama bitti mutluyum ya içimide biliyo Rabbim kimseye bi art niyetim kinim yok
inşallah herşey daha güzel olacak..

Pek yazasım yok günlük....Yarın evde bana ait hiçbir şey kalmayacak, gidiyo bütün eşyaşarım....Bir süre istanbulda olucam, evi anca 3-4 güne tamamlarız. Gelince görüşürüz....

şu hastalık tam vaktinde geldi değil mii..
umarım kötü etkilenmem,gerçi toparlarım diyorum..
sende öyle diyorsun ya canım bakalım...sana derken,
ben de yataklara düştüm sonundaa...:2::2:
bir yandan da onca zaman sonra dinlenmek iyi geldi hani..
bıcırığımla kudurup ,oyunlar oynamak..her gün yeni bir şeyler
öğrenişini izlemek...o benim minik erkeğim...(şişştt kıskanmaa)
hayırlısıyla şu zamanları da atlatırsak..iyi ki varsın özümm,canımm

Dün aksamdan beri biraz keyifsiz ve moralsizim hemde sebebsiz ve nedensiz yere yada en azindan henüz neden böyle durgunlastigimi bende farkinda degilim

Yine dolu dolu, yorucu öbür yandan cok eglenceli bir haftasonu gecirdim Benim kuzucuklar sagolsun

Yine Zara ve Mango´yu zengin ettim geldim anlayacagin Ve kendim bile inanamadim ama bir pizzayi kendim tek basima bitirdim inanamadim kendime ama hayla onun pismanligi var bilirsin yemek ve kilo takintim var

Neyse böyle iste biraz keyifsizim Eski bir arkadas hakkinda bir karar vermeliyim mantigim ve duygularim arasinda s1k1sip kaldim arada hatiri olan biri olmasa bu konu üzerinde durmam bile aman uff bilmiyorum belkide bundan durgunlastim Zaten aSk´i da özledim deli gibi Anliyorum ki eskisi kadar sabirli olamiyorum

Son düzenleme:
merhaba günlükçüm
biliyorsun ki dün akşam ailecek bize tanışmaya geleceklerdi..Geldiler ve herşey o kadar güzel geçti kiii
gerçi ben hem hizmet ettim totomun üstüne oturamadım neler konuşuldu pek anlayamadım ama babam anlattı
çok ısındılar birbirlerine,hiç sessizlik olmadı hep konuşuldu
annesi,babası,kardeşi,babaannesi ve sevdicek geldiler..bizde de halam,babaannem,annem,babam ve iki erkek kardeşim ve bendik
kocaman çok güzel bi çiçek getirmişler,içinde beyaz güller vardı (en sevdiğim çiçektir ) güzel de bi kutu çikolata getirmişler
içeri buyur ettik,önce kahve ikram ettim hepsine
aksi gibi kahveler çok güzel olmadı sanki normalde böyle olmazdı ama kimse de bişey demedi belki de ben kuruntu yapıyorum
sonracığıma iki çaydanlık dolusu çay yapacaktık birinin alt tarafına su koymadan ocağı açmışız az kalsın o da yanıyodu
heyecandan oluyo tabi bunlar hep
sonracığıma bizim kedilerimiz var 2 tane annesi de hiç sevmiyomuş o nedenle bi odaya kapadık bunları
ara ara resmen kapıya kafa attılar dannn diye sesler geldi hep
kahvelerden sonra ikramlarımızı verdik bi tabak dolusu..çayla ikram ettik..
tok gelmişler ondan çok yemediler
en son da kolayla kuruyemiş verdik muhabbet ederlerken yensin diye..yani sürekli bişeyler yediler
bi ara babamla babası balkona çıktılar sigara içmeye..babaannesi ile de babaannem oturma odasında namaz kıldılar iyi anlaştılar yani hepsi
babam özellikle pek bi sevmiş hepsini..ben artık dünürün dükkana uğrarım arada çay içerim falan dedi
herşey çok güzel geçti sonuç olarak..sonra sevdicekle kritik de yaptık çok memnun kalmışlar
sevdiceğim şuan almanyaya gitti..o gitsin gelsin bizimkilerin de uygun olduğu bi zaman biz onlara gitçez
geldiğinde cumadan itibaren yavaş yavaş alışverişe de başlıcaz
herşey güzel gidecek inşallah Allahın izniyle
bugün evdeyim 23 nisan ya o nedenle gitmedim büroya..hem dinlenmiş oluyorum
hatta sana bahçeden yazıyorum net burda da çekiyo hay maşallah
yavru bi kurt köpeğimiz var o da bi taraftan beni ısırıyo ilgi istiyo..hayvanları çok seven bi aileyiz biz
ben şimdi gidiyorum canımcım görüşmek üzereeee

Günler sonra hem mutlu hem mutsuz bir anımda yazıyorum işte günlük...
Hayatımın eeennn güzel günlerini yaşadım
Çok şükür Rabbime....
Ama çabucak bitti...
Güzel şeyler çabuk bitermiş ya...
Bu da bitti işte.
Geriye anılar, yaşanmışlıklar, yaşanamayanlar, kahkahalar kaldı.
Ve şimdi bir de gözyaşlarım

bende acaip bir huy var böyle sevdiğim kırtasiye malzemelerine hiç kıyamam ve kullanmadan saklarım,ne zmana kadar saçlayacaksam saçmalık işte...
çok güzel bir defterim var harcamaya kıyamadığım.
Kuranı Kerimin mealini okumaya başladım ve ondan ayetler alıntı yapacağım.
kudretinden sual olunmayan Rab ne eşsiz bir hediye vermiş öyle bizlere.
dedim kıyamıyor musun defterine al işte en layık olanla doldur sayfalarını.
aslında evde gül kokulu Kuranı Kerimim var ondan okumaya başlamıştım,ama bugün netten bakıyım dedim biraz burda bazen çok sıkılıyorum.
not aldım ,hepsini aktaracağım .
hemde her çantamda taşıyacağım.
okuyup okuyup huzur bulayım.....

Çok canım sıkılıyor günlük işler iyce sarpa sardı şu ev meselesi yüzünden hem de nikaha 1 ay kala napacağım inan hiç bilmiyorum ama gidiş hiç hayırlı değil onu biliyorum

Selam günlük ben geldim.
Sana en son yazmıştım işten ayrılacağımı ve işten ayrıldım.
P.tesi başka iş için eğitime başlıyorum.
günlük sana uzun süre yazamayabilirim
İlk fırsatta yazacam
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

slm günnüş
puff ne yazsam sana bilemiyorum ben mi yazsam ya da ruhum mu..
d günü dedikleri meselede geçiyor gidior
evdeyim işte herzamanki gibi..

günlükkk naber

dün bıletımı aldım ya, sevgılıme hala söylemedım bılmıyorum tutucam kendımı süprızı bozmamam lazım

bugün tam ışten çıkarken aklıma geldı, ıyı güzel ben bıletımı aldım bı hevesle gıdıyorum
bakalım patron ne dıcek ızın vercek mı çok yoğunuz bu ara :44:

gıttım kadının yanına daha söyleyemeden masanın üstündekı koca bardak portakal suyunu döktüm
kadının üstü başı, laptopu telefonu faturalar notlar ne ararsan yapış yapış oldu
offf çok sakarım ya, ıyıkı elektronık eşyalara bırşey olmadı :18:

çok utandım çoooook tabıkı ızınde alamadım söyleyemedım o olaydan sonra :2: yarın söylıcem artık ..

Çok sakarım günlük çoooook

Neyse şafak 16

günlüğüm allegriam adına çok ama çok sevindim uzun süredir görmeyince kendisini herşeyin yoluna olduğunu anlamıştım zaten.
çok mutlu olsun herşeyi ağız tadıyla yapmak nasip etsin Allahım ona...

beni sorma günlüğüm ama, fenalardayım.. benim işler güçler herşeyi erteliyor... çok çalışıp derslerimi bir an evvel bitirmem gerek...

kaç gündür uğramadım sana
sınav sonuçları güzel beklediğimden iyi geldi demek ki çalışmasam da geçerim potansiyeli mevcut bende
Aşk' la her şey yolunda çok şükür
bugün hava çok güzeldi gezdik tozduk bizde yanımda bi litrelik su şişesiyle gezdim sıcaktan bunalıyor insan
yarın aşk bize gelecek kahvaltıya onun için erken uyanıp hazırlık yapmam lazım küçük sürprizler katayım hayatıma
şimdilik gidiyorum güç seninle olsun

günlük sana bomba bişey anlatmam lazım

günlerdir canım nasıl sıkılırken internette sardırdım umutsuz ev kadınları izliyorum.. iki günde 15 bölüme kadar gelmişim, heh az önce face'de bi baktım kırmızı bir kutucuk mesaj kısmında, gece gece kim yazdı diye baktım ki 2 yıl önce staj yaptığım yerdeki insan kaynakları direktörüm mesaj atmış.. farklı bir şirkete geçmiş, gel benimle çalış diyor ben nasıl şok nasıl dumur uçtum havalara yemin ederim kalktım göbek attm abartmıyorum :124::124::124::124:

okulum 4 haziranda bitiyor, sonra ver elini istanbul

günlerdir kendimi eve kapatıp umutsuz ev kadınlarını izleye izleye iş buldum daha okul bitmeden iyi mi :119::119:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…