Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi haftasonu geçirdim. Cuma akşamı eşim eve kocaman bir akvaryum ile geldi. Geçenlerde kızımız(hamster) kezbanı kaybettiğimiz için eve bir daha hayvan almamaya yemin(?) etmişti :) ama tutamadı yine. Çok sinirlenmiştim ama onun çocuk gibi sevindiğini görünce sakinleştim :) Yanına sandalye koyup izleyeceğim falan diyo :) Kocaman adam küçücük şeylerle nasıl da mutlu oluyor :)
Cumartesi sabahı erkenden kalktı :) Beraber önce parçalarını yıkadık, sonra banyoya sokup akvaryumu yıkadık, içine kumunu koyduk, süslerini koyduk, filtresiydi, motoruydu, suyuydu derken saatlerce uğraştık :) Değdi ama harika oldu. Salı gününe kadar suyun dinlenmesi gerekiyormuş, sonra da balıklarımız gelecekmiş. Akvaryum yorgunluğundan sonra beraber temizliğe başladık. Bu kış çok soğuk geçtiği için küçük odaya taşınmıştık, tekrar salona geçtik. İşlerimiz bitince kendimize yemek söyleyip afiyetle yedik :)
Bugün de amcamlar geldi. Babamın yarattığı enkazın izlerini silmeye gelmişler :) Yemek yedik, derbiyi izledik. Gırgır dolu, şamatalı, bol kahkahalı bi akşamdı. 10 fenerbahçelinin içindeki tek galatasaraylıydı kocam :) Rengi üstündeki formayla çok uyumluydu; kırmızı
Onlar gittikten sonra da Behzat Ç izledim :) Amirim gece gece Fidayda oynattı bana salonun ortasında :) Kocam da gittikçe Ankara'lı olmaya başladı, müziği duyunca o da kalktı karşılıklı göbek attık
Huzur içindeyim şimdi, o playstationda sanal fenerbahçeyi yenerken ben de sana yazıyorum :)
Allah'ım bugünümüzü aratmasın, huzursuzluklarla sınamasın bizi.