Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkk
çok mutluyumm
aşkım geliyo aşkımmmm
biletini aldık interentten az önce
yarın akşam biniyo inş.
çok özlemiştim güzel gözlümüüü

Yeni yaşımın ilk dakikaları
Bugün benim doğum günüm günlük :)

Son düzenleme:
Ne yükseklerde gözüm var
Ne para pulda
Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatimda
Tahammülüm yok gözlerinde
Bir damla yaşa... Kıyamam
Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana

Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda
İtirazım yok ateş bu değmesin sana
Kıyamam

Sen başıma gelen en az en çok hatalarım
Ah sen
Herşeye rağmen bana sevap günahlarım
Sen geceler boyu buram buram yandığım
Ah sennn
Kokuna hasret uykularla dalaştığım

günlük.. vazgecmek yok, pes etmek yok...

sana yazacak bişiyde bulamadım günlük
yarın şu bandajdan kurtuluyorum
meğer eski yüzüm ne kadar güzelmiş şimdi kilo almış gibiyim
neyse yarın melihle buluşucam ona fal bakıcam
bana geçmişimde geleceğimde sen ol dedi ya
hayırlısı

günlük sana yazamadım.ben kardeşimin şafagını 9 sayarken o yollara çıkmıs bile dönüş için askerdeki iyi hal ve tavırlarından dolayı 7 gün erken göndermişler sürpriz yaptı bize.ne kadar çok sevindim anlatamam kaç gündür beraberiz hala geldiğine inanamıyorum :44:

ladyevilciğiminde dogum günüymüş iyiki doğmuş iyiki var iyiki kk da da olsa onu tanıma fırsatım oldu

Son düzenleme:
merhaba günlükcan
ay ne sıkıcı bi gün ya valla patladım..ama komik bi başlığa daldım KK da kaç saattir onu okuyup gülüyom kendi kendime deli gibi
ne hoş hatunlar var ya çok yaşayın e mi
bugün bitsin eve gideyim valla acayip bunaldım..yarın zaten İstanbul'a gitçem bi duruşma için
aslında ona da çok üşeniyorum ama iş bu mecbur gidicem..neyse değişiklik olmuş olur
ay artık gelsin şu sevgilim ya..daha 3 gün olmadı bile gideli ama uzun geldi nedense
bi de gün içinde sık sık konuşurduk biz..şimdi ordayken arayamıyo çok yazıyo diye..mail de atmadı bugün
kızdım valla yarın gelcek bakalım sorarız hesabını

yapçak bişey de yok hava da çok güzel..öyle büroda ruh hastası gibi oturmak hoşuma gitmedi bugün
çok kızıyorum kimilerine..iki hafta önce p.tesi vekaletname çıkarmıştı biri..boşanma için..emin misin vazgeçersin belki önce bi eşinle konuş demiştim
yok yok eminim demişti..geçen hafta aradı konuşmuş eşiyle anlaşmalı boşanabilirlermiş 1 hafta süre istemiş falan
sorun değil beklerim dedim..yok aramadı bi daha..
hep böyle oluyo..birileri geliyo işi veriyo gibi oluyo hoop vazgeçiliyo
ne kadar şanssızım ben..bunu diyorum diye hep kızdılar bana ama cidden şanssızım yani
3-5 kuruş para kazanalım diye uğraşıyorum ama ters gidiyo işler
neyse..yılmak yok,üzülmek yok..dua etmek var

Günlükkk ben geldim napıyosun?
Ya aslında çok yorgunum hiç yazasım yok dün akşam da geldim ancak geçmişi okuyabildim.
En son yazdığım gibi İstanbul'a gittik günlük.
Çok güzeldi,ama o kadar çabuk geçti ki...
Cuma akşamı ordaydık,sürprizimiz çok güzel oldu,çok sevindiler.
Cumartesi gündüz biraz gezdik,akşam da tiyatroya gittik. "Bir Garip İzdivaç" adlı oyuna...
Çok güzeldi,çok eğlendik.
Pazar günü de ablamlar geldi,hep birlikte pikniğe gittik.
Maç yaptık orda.Damatlar babama ve abime karşı
Kalede de ablam ve ben
Kaleciliğimin üstüne yoktur söyliyim,takdir topladım bol bol
Bana oyun de günlük başka bi şey deme.Her türlüsüne varım
Neyse pazartesi sabah çıktık yola.
Akşama ancak evdeydik.
Eşyalarımızı aldığımız yere gittik,eve birkaç bir şey aldık.Borcumuzu biraz daha arttırdık geldik günlük
Allahım hayırlısıyla ödeyebilmeyi nasip etsin
Bu arada annemler beni çok iyi buldu,kilo almışsın,çok iyi gözüküyosun dediler
Evlilik yaradı demek ki 3 ay oldu günlük ya maşallah
İki gündür de okula gidip geliyoruz.
Okul biraz sıkıcı,öğrenciler çok bunaltıyor. Dün birine tokat attım,beni o kadar zorladı ki çocuk
Canım sıkıldı ama çocuk sanki ona vuran ben değilmişim gibi gördüğü yerde selam vermeye başladı.Böyle bi efendiydi bugün :26:
Kendimi kötü hissediyim diye mi yapıyo acaba?
Neyse...
Bi de bu hafta 5 sınav yapmaya kalkmışım sürekli soru hazırlıyorum sıkıldım
Bunların dışında her şey aynı...
Ev işleri falan filan...
Hala balık tutma girişimlerimiz devam etmekte ama henüz bi tane bile tutamadık
Aşkım bi olta da sana alalım diyo sanki çok tutabiliyoruz da
Artık havalar da iyice ısındı ev falan bunaltıyo insanı ne yapıcaz bilmiyorum. :26:
Başka da bi şey yok be günlük..Görüşürüz

Konu anlatımı süper geçti günlük :)
Çocuklar hazırladığım etkinliklere ve belgesele bayıldılar.
Ya günlük hemen atansam ne güzel olur
Söz çok iyi bir öğretmen olmaya çalışıcam

evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
nişan olacak mı
aa bence gereksiz
nikah mı düğün mü yapmayı düşünüyorsunuz
evet günlük sözden sonra bu konular konuşuluyor
herkes de aynı sorular
gerçi ablamlar hemen evlenmeyi düşünmüyorlar

günlük hava sıcak ama sıkıntılı kasvetli sanki
bunaldım çok
öpüldün günlük kuş

günlük çok yorgunum miniklerim 23 nisanı bitirdi. sıra yıl sonu için hazırlık yapmaya geldi ama görsen canım çıkılıyor onlara gösteri yaptırırken amma zormuş bu iş ya neyse hayırlısıyla atlatsak
sonra bugün velim ayıptır söylemesi mercimek köftesi yapmış evde sağolsun banada getirmiş çok da güzel olmuş biraz yedim anaokulunda ki çalışanlara da verdim.
sonra işte günlük koşturmalı geçti hep birazdan da ütü yapıcam
neyse kaçtım ben

gÜNNÜK.. Bi günü daha bitirdik işte yok yok yine demicem günler ne çabuk geçiyo diye...

İş yerinden çıktım kursa gidicemmm iş yerinde bi bayan Babaaammm babaaammm diye feryat ediyo... Babası vefat etmiş onu son bi kez görmek için çırpınıyo..

Yine ateş düştüğü yeri yaktı işte insan kaç yaşında olursa olsun anne babasına hep muhtaçç... Doldurulamaz boşlukları.. İyi bilirim bu duyguyu...

Ama elden bişey gelmiyo işte... Bi saniye sonramızın bile nolacağı muamma iken.. nedir bu hayat telaşımız... Kendime bakıyorum da ne için yaşıyorum ben..

Bak sana okuduğum kitabtan bişey yazıcam..

Sizin Hz. Peygamber'in ümmeti olmanızı söylemeniz hiç birşeyi halletmez; Onun, "Bu benim Ümmetimdendir" demesi herşeyi halleder.. Sen "Ümmetim, ümmetim..." de yeter ki, ben kıyamete kadar inleyeyim...

Acaba Peygamberimizin ümmeti olma mertebesine erişebilecekmiyiz.. Ona yeterince layıkmıyız... Bunu bi kez daha sorguladım bu gün..:26:

O kadar kötü oldum ki tarif edilemez bi şekilde dikildim öyle kalakaldım... Rabbim nur içinde yatırsın... Rabbim sevdiklerimizle sınamasın bizi ...

Bide günlük ben sanırım fazlasıyla hayalperestim... Bitmedi gitti Gelecek hayallerim..

Annemin bizim sayemizde yüzü gülsün istiyorum çünkü onun hayattaki tek gayesi biziz.. bizden yana mutlu olsun..

Onunda tek isteği bizim mutlu olmamız güzel bi yuva kurmamız Ne diyo biliyomusun gözümün gördüğünde sizin mürvetinizi görsem daha ne isterim diyo yaaa...

O benim canımmm yaaa canımmmm Allah benden daha hayırlı bi damat nasip eylesin anneme.. ve Hayallerimden biride ne biliyomusun... Ben, (Allah nasip ederde evlenirsem) eşim veee Annem birlikte Hacca gitmek Bunun hayali bile çoookkk güzel be... İnşallah gerçek olur hayallerim...

Off nerden nereye geldim dimi... Yazmak rahatlatıyo beni...

Herkese selam olsun...

Yazarım yine ..

Kadın olmak çok zor günlük çok, her yaşta... Bu ara danışmanlığa gelenlere bakıyorumda tv programı gibi oluyo bizim oda baze.Bir kamera olsa odada izlense cidden farkı yok, bazen inanamıyorum. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun, ferahlık versin inşAllah....

Ben bildiğin gibi yalnızım işte, kitaplarım, dinlediğim şarkılar; e arkadaşlarım, dostlarımda var tabi ama yok günlük, bu eksiklik başka inan ki... En mutlu olduğum anda bile bi hüzün yüzümde. Bir gün geçicek biliyorum, inanıyorum, O'na sığınıyorum. Başka kimden istiycez ki...

Özledim onu Çok özledim...
Ne zaman bitecek benim bu hasret çekmelerim, ne zaman yarım kalmayacak gülüşlerim?
Okula gidesim gelmiyor hiç...Zaman geçse bir an önce, hayallerimiz gerçekleşse
Rabbim yardım etsin bize de
Neyse karamsar olmayalım, az kaldı diyelim ki öyle olsun

Hem biz bugün bir arkadaşımıza sürpriz yaptııkkk
Doğum günüydü geçen gün, pasta aldık kapısına dayandık.
Tabi bir baktık evde yok
Bir saat bekledik ama nasıl da sevindi canım yaa...
İnsanın ailesi de yanında olmayınca hatırlanmak daha anlamlı oluyor galiba.

biliyomusun günlük ona özlemedim die trip yapıyorum ama çokkk özledim hemde çok çok off neden herşey ters gitmek zorunda. kollarında uyumak istiyorm günlük, sabaha kadar kimse bizi rahatsız etmeden sadece uyumak. o özledigm kokusunu içime çekmek istiyorum.

günlüğüm...
kırgınım, üzgünüm, buruğum, hayal kırıklığı yaşıyorum...
demekki aslında farklıymış herşey...
yüzüne gülüp, içten içe birikmiş herşey ve patlamasıda süper oldu inan
aylardır birşeyler olduğunu seziyordum ama değildir diyordum.
ama kulis yapılıp değerlendirmeye bile alınmışım haberim yok
ne kadar değerliymişim (!)
ama bende suç, bu kadar sene kaçkere hayatı paylaşacağım insana laf söylendi, kaç kere hemde ve ben buna izin verdim.
ne olursa olsun aileme ve eşime kimse laf söyleyemez artık izin vermeyeceğim buna!!!
nasıl ben saaygılıysam herkeste bana karşı saygılı olacak, benim özelime laf söyleyemeyecek...
ders olsun bana.
zaten o çemberin dışına sürüklenmişim ben, o yüzden neyse...
bana değil başkasına inanılıyorsada benim yapacağım hiçbirşey olmaz.
ben sessiz çığlıklar atarken, annem hastayken kimse yoktu benim yanımda.
allaha şükür allah başka kötü gün yaşatmasın ben güçlüyüm, güçlendim...
yazık gerçekten yazık!!!

slm günnüş
öle böyle şöyle bir gün idi
yarın ince işler peşinde olacağım

Ne hissettiğini rahatça söyleyebilmek,
Çocukluğumda yaşamadıklarımı tek tek yaşayabilmek,
Günün herhangi bi anında kahkahalara boğulmak,
Sınırsız şımarabilmek....
Üç aylık evliliğimin özeti günlük....
Rabbime şükürler olsun.

günlükk son bikaç saat
bildiğin uyuyamicam ben herhalde heyecandan
aşkım şu an yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…