Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgilere,sevmelere hasret kalan bu küçük yüreyimle merhaba günlük.benim dünyama yeni baharlar geldi ,göz yaşları dindi nehirler kurudu artık.şu gönlümün en güzel köşesinde tarif edilmez bir mutluluk aldı bugünlerde kim bilir belki belkide özlemlerimin dineceği zamanın azalmasındandır.unutmak istiyorum beni yutan,beni kahreden,kayıplara karışmışçasına varlığımı yokluğa çeviren... unutmak unutmak istiyorum.bundan sonraki ömrümde hep baharları yaşamak dileğiyle...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun...

günlüüükkk selam

3 günlük tatil sonrasında hiçte halim yok,uykum var ,şimdi evde uyumak isterdimm,tatile gitmek,şarköye gitmek istiyorum deniz,kum ,güneş,sahil ah ah..ama tatil planları yatacak sanırım abimin düğününden dolayı ,çok masraflıymış bu evlilik konusuu ya,al al eksik bitmiyor yahu

benim öyle bir durumum olursa ne yaparım hiçbir şeyim yok.:44ara biriktrmeliyimmmmmm...

Aklımdam çıkmıyor günlük
Saatler geçmiyor sanki...Tadı yok hiçbir şeyin...

herkes soruyor yuzune noldu nıye kırmızı nıye kırmızı bilmiyorum dıyorum aynaya bakıyorum hakket kırmızımsı pembemsi bi yuzum var hafifte acıyor.. sonradan dank etti gunesın yuzundeenn bronzlasamıyorumda beyaz tenlıyım ,kızarıp kızarıp eski halimi alıyorum yenıden gunes kremini surmeyı unutmustum ozaman yakmıs benı hain gunes

dünde izbanın kliması mahvetti beni gece hiç uyuyamadım kuskus öldüm.. haliyle sol tarafımda tutuldu halsizim yemek yemege korkuyorum yine kusacagım,kusma meyilim olacak diye.. evi süpürmem gerek ama ayaga bile kalkamıyorum yaww bugun pazarada cıkamıycam.. 2gun sonraya düzelirim umarım.. sabah olunca dedimki du bi tartılayım kaç kıloya dusmusum tartıda 68i gordum ben bölee bu kıloya dusebilmek için neler yapmadımkı ama gel görki şimdi bi hasta oldum 1günde verdım 3kılo.. birde iyi olayım yuruyuslere çıkmayı dusunuyorum sabahları,öğleden sonra niveabady egzersizlerini yapacam yazada çıpçıtır girecegım

neyse bu guzel hayalden sonra finallere calısayım en ıyısıki artık bitireyim okulumu diplomamı alayım insallah... bu arada kuran okumaya devamda edıyorum bu hasta halımle bilem 2sayfa ancak okudum Allah bereket versın

Baktın olmuyor bakmayacaksın diye boşuna dememiş adamlar. Bazen bırak dağınık kalsın demek daha hayırlı sanırım..

insanların hayatlarında ne kadar ani değişimler,mutluluklar,sürprizler oluyor.
bana şöyle oturda hesap yapalım desen var ya kaç zamndır aynııııııııııı şekilde devam ediyor hayat.
tabiii şükürler olsun Allah hastalık ölüm vermesinde,düşünmedende edemiyorum.

kısmet kısmet ,
lahanayı titret...........

günlükkk..
içim içimi yiyor yine neden bende bilmiyorum gözlerim hep dolu yüregim paramparça içim acıyo nedeni ne bilmiyorum birikti herşey sanırım kendimi toplamma gerek
ama hep dagınık kalsın uyumak istiyorum hep hiç uyanmadan herşey rüya olsun uyanıyım bitsin istiyorum herşeyde bir imtihan var biliyorum sabır ya sabır diyorum
Allah ım sen bilirsin şüphesiz içimi görüyorsun yardım ett43:

Sana daha önce söylemiştim ya günlük yine söylüyorum...

İnsanlara güvenmeyeceksin bi kez daha anladım bunu.. hani diyodum ya iş yerinden bi arkadaşla kırgınız diye ben üzerimden yükümü attım.. selam verdim ama onda bi inat varki burnu düşse almayacak o cinsten bu kişi benimle birlikte bi diğer arkadaşımada bozuk atıyo o arkadaşımla bu kişi hakkında çok konuştuk (dedikodu dedikodu ) yalan değil çünkü bu anlamsız tavrnı çözemiyoduk... o arkadaşım bu kişi hakkında o öyledir böyledir laf ediyodu hep bana,,, bugün onun ayağına kadar kahve götürdü biliyomusun sanki aralarını ben bozmuşumda onlar küs değillermiş de gibi gibi durumuna geldim... eee işte insan oğlu çiğ süt emmiş ... güvenmeyeceksin kimsenin hakkında başka bi kişiyle konuşmayacaksın sonra bi zaman aleyhinde delil olabilir... yaa varya nası sinir oldum.. Bugün bide bi arkadaşımla konuştum nasılsın iyimisin faslından sonra bana ee varmı hayatında bi gelişme dedi... yaaaaaa yok hayatımda bi gelişme yoooookkkk yok işte olmasını çok isterdim istiyorum ama olmuyo işte zaman demek ki hala beklemem gereken zaman var ? Mutluluk yolun çok mu UZAK

Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce."Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."

- Mehmet Akif Ersoy -

slm günnüş
kurs vardı buguniyidi hocadan aferini kaptım
bu hafta sonu mevlut var cuma temizlikçi gelicek
7 mayısta kurs arkadaşlarım gelicek
yorucu bir dönem..
olsun çok şükür keyiflide

bir arkadaş paylaşmış
Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce."Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."

- Mehmet Akif Ersoy -

cok güzel daha önce duymamıştım

selam günlük her gün buraya geliyorum okuyorum yazılanları ama nedense içimden yazmak gelmiyordu uzun zaman oldu sana yazmayalı da
en son sana demiştim çok güzel rüyalar görmüştüm diye.ama malesef ki çıkmadı herhalde bilinç altı be günlük
neyse hayırlısı diyelim.bugün ablamın düğünü için kıyafet aldım çok içime sindi sonunda beğendim.
ama çok yoruldum.darısı bana inşallah
şaka şaka bana daha var önce şu özel hayatımı düzene sokmam lazım bugün malum tatil ve ben evde çok sıkıldım ya
yaz gelsin diyorum ee o zaman ne yapıcam ben yandım desene
neyse günlük bu aralar bazı kararlar aldım kendimce bundan o kararlarımın doğrultusunda adımı mı atıcam
günlük ben onu çokkkkkk özledim ne zaman bizim aramız düzelicek
he birde ben gelinlik beğendim kendime neden bilmem beğendim işte tam aradığım istediğim bu dedim şık ve sade
zaten abartıya gelemem ben gelinlik dediğin masum olacak şık ve zarif
neyse nereden nereye geçtim konulara bak
yine de rabbime şükürler olsun artık iyi düşünüyorum iyi olsun dimi ama
neyse ben kaçtım gelirim yine

selam günlük arkama bakıyorum da ne çok şey değişti hayatımda gelenler gidenler,şaşırmalar,üzüntüler hepsi bir arada
büyüdüğümü hissediyorum sanki bu yıl
içimde bir huzur var sanki çok zamandır böyle hissetmemiştim duarımın cevabını alıyorum sanki çok şükür sana RABBİM
ALLAHIM ne kadar büyüksün deyip sana şükretsem az biliyorum hemde çok azzzz
hücrelerimin yenilendiğini hissediyorum sanki içim kıpır kığır bu aralar RABBİM bozmasın
bu gün hava çok güzeldi gezdim tozdum eğlendim koppp koppp ne kadar da güzeldi dışarısı ohhh mis gibi hava güneş ısıttı içimi yaz gelmiş hissettim
onun ardından alışveriş ve mutluluk bi arada
bazen hayat ne kadar da güzel her şeye rağmen yaşamaya değer diyorum
nefes aldığım için bana sağlık verdiğin için çok şükür ALLAHIM verdiğin sağlığı alma amin...

Karmaşık duygular içindeyim günlük. Bu kez yavruma kavuşabilecek miyim... Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun, meleklerini hayırlısıyla göndersin inşaallah...

Toygar Işıklı "ben hayatın mağlubuyum"bunu dinlerken de içimdekileri baya dökerim herhalde.Buraya yazmak iyi geliyor bir gün bunları okuyup gülmek istiyorum.Çevremde ayrılan bir çok arkadaşım var ve hepsi soluğu bende buluyor.Ben onları sakinleştiriyorum bakıyorum ki güçleniyorlar.Hatta bir tanesi annesine anlatmış bugün annesi demiş ne kadar aklı başında bir kız aferin ona gurur duy onunla arkadaş olduğun için falan.Bir an şımardım bende :) Kendime gücüm yetmiyor ama .Elbette gelişmeler var önceden sabah kalkar kalkmaz duvarına bakardım okulda telefondan takip ederdim .Artık bakmıyorum içimden gelmiyor mutluluğunu izlemek canımı yakıyor.En son, en sonunda öğrendim yazmış sanırım bensizliğe alıştığını yazmış.Ah benim gönlümü bilse ,neler çektiğimi o da hissetse kolay ona "unuturuz daha küçüğüz,bundan sonraki ilişkilerinde dikkat et diye başlayan cümleler"bunları sevdiğine insan nasıl der ?Hep ayrılık kararı alıp telefonda 1 saat konuşup ikna etmek,2 gece beklemek uyumadan ,sevildiğini hissetmemek tükendim .Bazen dalıp gidiyorum bakıyorum sadece hiç bir şey düşünmeden.Bazende yağmurun altında ağlıyorum sonra gülerek eve giriyorum hiç bir şey olmamış gibi.Babam okusa bunları o gurur duyduğu küçük kızı bir erkek için bu hale geldiğini bilse ah nasıl üzülür.Senin yüzüne söyleyemem babacım belki ama yaptıklarım için ÖZÜR DİLERİM.Sevgimin gittiğini hissediyorum ama çok yorgunum .Bu yorgunluk ne zaman geçer bilmiyorum.Bak yine sıkıştırdı o acı sanırım yatağa gitme vakti.Bu gece rüyama gelme X bırak bu gece beni ,sabah kalktığımda ilk aklıma sen gelme git ne olur.İyi geceler günlük.

Yarın konu anlatacağım günlük ve inanılmaz stresliyim.
Bi geçse de kendime gelsem ne güzel olur.
KPSS'ye çalışmayı da resmen bıraktım
Son 2 ayı iyi değerlendirmek istiyorum.
Zaten inşallah hayırlısıyla yarını da atlatayım staj bitti gibi bir şey.
Sonra son gaz sınava asılacağım.

Allah yuva kurana yardım eder di mi günlüğüm :123:
Kara kara düşünüyoruz nasıl işin içinden çıkıcaz diye.
O değil de benim beğendiğim düğün salonunu o beğenmiyor. Onun beğendiğini de ben :18:
Hayırlısı ile bi çıksak işin içinden.
Hadi görüşürüz günlükcüm, yarın için şans dile bana.

sevgili günlük tekrar mrb şu günler geçmiyo be günlükçüm,artık perşembe olsun nolurrrr özlem zor..ama allh a şükür bitti sayılır ne kaldı ki şunun şurasında küçükken de annemin sölediği gibi yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz diğer yarım gelecek aaa bu arada günlükçüm,okuldan arkadasım aradı hamileymişş,çok sevindimmm,hayırlı olcaksa bizimde olsun be günlükçüm dimi? bak evde tekim,babayı beraber beklerdik bi ses olurdu dimi nyse derinlere dalmayalım gece gece günlükçüm hayat güzel yaşamk güzel,sevmek paha piçilemez

günlüğümm napıyon kızz ben geldım

bugün çok yoruldum ış yerınde ama çok eğlencelı bı gün geçırdık
eleman arıyoruz şuan, ış görüşmesı ıçın baya gelen oldu tam komedı ama ya patron yanında çağırdı benı
bır kaç görüşmeyı beraber değerlendırelım dedı, gırdım ınsanları dınlemek ne kadar sıkıcı ya
neden bız dıyosun saf saf bakıyolar yüzüne saçma sapan sorular sordu patron.
çok güzel geçtı bugün.. ışten çıktım annem aradı çarşıya çıkmış alışverış yapalım dıye
paraları harcadım geldımm

günlük sevgılım hasta oldu bılıyomusun kıyamam ya çok kötü
hala yarın halı saha var ıyıleşmem gerekıyor dıyor ya kafayı yıcem yat dınlen be mübarek ınsan ne maçı
süprızı hala bozmadım, hala haberı yok yanına geleceğımden
büyük gün 9 Mayıs

neyse aşkım msne gırdı şafak 15 ben kaçtımm

çok kötü bi gün geçirdim ben çok kötüyüm günlük ne yapıcam hiç bilmyorum hiç haketmediğim şeyler duydum anlatamıyorum bile çok acıyor cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…