Popüler Konu Sevgili günlük...

off günlük oofff offf.. bazenn sabrımm tükenıyor..1 saatı gecmedi ..aradımm bagırdım cagırdım kapattım suratına telefonu anında hakaret dolu bır sms gelıyor hemen üstte cıkıyor.. tahtan eksııkse ben napayım dıyor..akıl hastanesının adresını vereyım mı dıyor.. laflara bak yaa.. ??

sen benı ıtıyorsun kendınden.. bırazcık güven versen sen bana 1 adım gelsen ben sana 100 adım gelırım kalın kafalı yaa.. yere göge koyamadıgı zamanları cok cabuk unutmus..

sen hıc bensiz olamazdın ya..noldu sımdı..?? sacları yolunası kız arkdaslarının gazına mı gelıyorsun böyle..gazman senı

sabıır allahımm sabıırrrr...

Dün gece erken uyanabilmek için erkenden kalktım yine uyanamadım ve dersi kaçırdım
artık kendime bir çeki düzen vermem gerek günlük...:18:

selam gunluk.en son sana araba alıcam ısallah demısım ayın basında ısallah bır dahakı aya kredi araba bulması falan derken bulcak 1 ayı daha.olsun ıyı bısey olsunda onemlı degıl beklerım.dün askımla bir guzel karnımızı doyurduk sıcak cıkolata ıcmeye gıttık sonrada.11 gıbı evdeydım.bugunde daga gıdecez mangal yapmaya super superrr.hava cok guzel.

neden bu ınsanlar cekemıyorkı bızı onune gelen ayırmaya calısıyor amacları ne anlamadımkı.neyse

cayımı ıcıp patron gelmeden azıcık test cozeyım.hoscakal

yaa günlükçüm ne güzel bir zamanda çıktı geldi,hoşgeldi...
tamda böyle candan,içten,samimi,çıkarsız,aklı başında,burnu
havalarda olmayan bir dosta ihtiyaç varken..gerçekten sıkılmıştım
artık..kendi kabuğuma çekiliyordum biri kapımı çaldı:)) çocukça
düşüncelerden yorulmuşum,inanların safsızlıklarından...bir elekten
geçircemmm amaninnnnn saaat kaç olmuş ben kaçayım...
yine bir h.sonu ama dinlenmeye zerre vakit yok..geçen hafta yatak
döşek yatarken kaçırdığımız anları telafi etmem lazım..özlenmişimdir hem
geliyorum hocammmm

Merhaba günlükcümm
Bugün annemle birlikte temizlik yaptık, ben sadece kapıları silmeme rağmen öldüm yorgunluktan. Evlenince naparım bilmiyorum.:18:
Sevgilimle bugün aramız biraz limoni gibi. Hem de çok basit bir sebepten. Çarşambaya kadar görüşmeme kararımızın etkileri bunlar sanırım. :18:
Buluşamayınca birbirimize sarıyoruz.
Buluştuğumuzda kavgalı da olsak birbirimizi gördüğümüz andan itibaren hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz. Sonra da tartışmamız unutulup gidiyor... O yüzden bir an önce evlenelim
Bu tartışmayı da evlilikle sonuçlandırdım, aferin bana

Odamı karıncalar bastııııııııı
Ne yapcam ben şimdi ya yatarken bir bakıyorum kocaman bir karınca yorganımda,
Yiyeceklerimin arasında gel de çıldırma ya
Ev hayvanat bahçesine döndü kediler, karıncalar, böcekler...
Tamam hayvanları severim diyordum ama mümkünse uzaktan uzaktan olsun
Haşır neşir olmanın bi gereği yok...
temizlik yaptım çamaşır sularıyla sildim süpürdüm ama bakalım ne değişcek.
Evimiz bahçeli olduğu için kaçış yok gibi:18::18::18:
Bir de kocamanlar ya karınca demeye bin şahit ister
Karıncadan bile korkuyorum hey Yarabbim.. Dün de iki köpek penceremin altında çıldırmış gibi havladı durdu ona da ayrı bi korktum.
Dedim ya hayvanat bahçesi gibi.
Buraya yazınca farkettim ne korkakmışım ben yaa

Hava da öyle güzel ki...Tam gezmelik. Burda olsa durur muyduk hiç bu havada..
Tekne turu yapardık belki...
Uffff çok özledim ama ben yaaaaaa

bekle beniiii sevgilimmmm günlük sınavlar bittii nasıl rahatladım anlatamam izmire gittimm geldim ailemle vakit geçrdim arkadaşlarımla çok güzeldi tabi başka bir gitme nedenimde vardı haftaya belli olcak inş güzel haberler veririmm sanaondan sonracığıma haftaya ehliyet sınavm açıklancak oo çok şey var haftaya:26: direksiyon derslerine gidiyorum allahımm süper eğlenceli geçiyorr aşkınn tatilde gösterdiği bikaç şey işime yaradı sollama bile yapıyorum son ses müzik falan sınavlarımı sorcak olursan 2 tane var kötü ama bildiğin vasat halledicemm ama inanıyorumm yarında aşkın yanına gitme vaktisi artıkk çok oldu yaa görüşmeyeli epey olmuş ne götürceklerimi ayarlamadım daha saçım başım poff çok üşeniyorum neyse kaçtım ben inşş güzel haberlerimi yazarım buraya bida geldiğimdeeeee

merhaba günlük..................................... :)
sana daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bugün yazmak istedim...
annemler bugün evdeydi,temizlik yaptık birlikte,sonra ben face.e falan girdim çıktım.. şu anda formda öyle dolanıyorum.. of lys.ye az kaldı çalışmam lazım hem de çok sıkı ama içimden gelmiyor.. ne yapacağım ben?

günlükkk kızzzzz:)
iş başvurusu yapıcam okul kapanmadan başlardımda sınavlar işte çalışmam gerek inşllah bu dönemde altan dersim olmadan geçerim
çok karışıgım bu günlerde nasıl uykum var halsiz ve yorgunum işe başlayıp bu odadan dışarıda olmak istiyorum bi uyumaya geleyim
zaman ne çabuk geçmiş günlük bak nasılda herşey degişmiş bakalım daha neler olacak oda aynı ben ona nokta koymuştum kimseyi sevmek istemiyorum ki
belki cesaret etsem herşey güzel olacak ama işte bilmedigim şeyler var içimde sevsem ne olacak sanki umutsuzum ama oda öyle içten ki bir ömür boyu ol yanımda derken nasılda içten
ben nasıl güvenecegim tekrarrdan birine nasıl olacak hiç bilmiyorum senle çok mutlu olmak varken neden diretiyorum ki ben ama ben bile bene yüküm biliyomusun
herşey çok başka be günlük yüregim buz herkese sanki sebebi bir tek o herşeyi kirletti bütün güzel duygularımı mahvetti ama biliyorum herşey zamanla daha güzel olacak herşey
çikolata krizine girmek bu heralde sabahtan yiyiyorum 5 kilo aldım sanırım ders çalışmalıyım hadi öpüldünnn

Son düzenleme:
Ah günlük ah bugün moralim gene bozuktu 1 dün ki olay 2de ablamların tayini kıbrısa çıktı 2 yıl boyunca orda kalcaklar eskisi gibi olamıcak anca yazdan yaza görüşebilcez çok moralim bozuk küçük kuzum yiğenimi çok ozlicem burdayken 2 ayda bir gorusuyorduk şimdi nasıl dayanıcam gerçekten hayat şaka gibi dun hiçbirşeyden habersizdim bugün neler değişti bak şu Allahın işine hakkımızda hayırlısı olsun kalbim sıkışıyor ablamıda özlicem yiğenimide ah ahh bende bu kadar günlük inş mutlu haberlerde yazarım hayırlısı olsun

slm günnüş
bazı şeler güzel nie dier şeler sarpa sarıyor
ama eskisi gibi diilim günlük..

bugün çok yoruldum günlükcan kardeş
yarında yorulcaz muhtemelen ama olsun o kadar mutluyum ki
bugün dolu dolu bi gün geçirdik sevgilimle beraber..saatlerce beraberdik
takım elbise baktık ona bi sürü mağaza gezdik bi sürü takım denedi
bi insana hepsi mi yakışır yahuuu resmen hayran oldum sevdiceğime tekrar tekrar
çok ince eleyip sık dokuyo..çok ayrıntıcı..çok araştırıyo soruyo
ben ise tam tersiyim resmen..bi yerde bi elbise görsem beğensem onu alırım valla anında
ay daha güzelini bulur muyum ay daha gezsem mi demem hiç
sevgilim ise tam tersi resmen..çok farklıyız bu konuda
onun mesleğiyle de alakalı tabi..olsun farklı karakterler olmamız hoşuma gidiyo benim
kısacası çok güzel geçirdik günümüzü..nişan alışverişi dedik tebrik ettiler Allah tamamına erdirsin falan dediler
sonra da dedesinin eski evlerindeymiş anneleri..h.sonu için gitmişler
biz de uğradık yanlarına..çok mutlu oldular..evi,bahçeyi gezdirdiler bana
seviyolar beni,umarım aramız hep böyle güzel olur
pek kadın kıyafeti yoktu o nedenle bana pek bakamadık..yarın da bana bakarız
günlük mutluyum yahu Allahım herkesi mutlu etsin..ağzımızın tadı hiç bozulmasın
görüşürüzzzzz

Son düzenleme:
huhuuuu günlük ve günlük halkı sakinleri eskiler yeniler en çok yeniler tanıyanlar tanımayanlar yeni tanımaya başlayanlar ben geldimmmm
Efendim ben sırra kadem basmıştım ama geri döndüm döndüm dönmesinede bil bakalım ben nerdeyimmm?? ben ayın 21'inden beri bodrumdayım günlüşüm.. Okadar güzel hava varki okadar harika bir ortam varki sana şukadarını söylim kara kız oldum ben zaten esmerdim daha bi güzel oldum diyim ben sana deniz güneş kum sahil yıldız ofki ne off özlemişimki ben yazıı hemde çok özlemişimkiii geçen akşam baha konseri vardı oraya gittik adam harika eğlendiriyor yaa bir sürü videolar çektim.. dün akşamda kanlı nigar oyunu oynandı burda onada gittim perihan savaş soner arıca falan fişman vardı oyunu beğendim güzeldii... ve bugün bodrumda kum bahçesinde solo türk'leri izledik uçuşları vardı jet'ler f16 lar of allahım o ne güzel gösteriydi o nasıl sesti f16'larda onlarıda çektim videoya..
Daha sonrasında zeki mürenin müze olan evini gezdik şarkıları eşliğinde inan çok çok çok beğendim yatak odası oturma odası mutfağı kıyafetleri ve arabası gerçekten hala yepyeni duruyor çok güzel korumuşlar.. Sonra otogara geçip biletlerimizi aldık ayın 3'üne istanbul yolcusuyuz, biraz dinlenicez benim bi kaç sınavım var onlara giricem sonra ver elini şarköy ramazana kadar orda kalıcaz bu yaz inanılmaz güzel geçiyor hadi hayırlısı

Neyse ben kaçim yavaş yavaş, yarında pedasa şenliklerinin son günü ve pedasaya çıkıcaz gösteriler olucakmış şenlik varmış bakalım birde onu görelim.. Herkese kocaman kocaman selamlar en büyüğünden öpüyor ve selamlıyorum

ne yaziyim ki günlük..
günler birbirinin aynısı..
önümde birgelecek göremiyorum..
10 yıl sonra da olsa şimdikinden tek farkı ev kredimizin bitmiş olması olcak heralde..
kocamla başbaşaa işe git eve gel yapıcaz heralde.. ama ben halen eski ben olmam heralde..

içimdeki cocuk sevgisi ölmüş olur o zamana kadar diye düşünüyorum...

kendimi kapatırım 3. kişilere artık o zaman benim için sadece evim ve kocam olur başka hiç bişey düşünmem istemem...
tabi kocamla halen evli olursak.

benim için cocuk cok da önemli değil olmasa olmaz keşke kocamda böyle düşünse.. suanda olmasın istemiyorum desin dünyalar benim olur sadece sen ol desin
bırak hiç tedaviyi filan dese keşke..
çok yoruldum...

eğer zaten iş tüp bebeğe kadar giderse istemem günlük tüp bebek Allah o hadde kadar getirir kocam ısrar ederse biter herşey.. herkes kendi yoluna derim
hoş zaten onu yaptırcak maddi imkanımızda yok. beni bırakıcak kadar gözü cocuk için dönebilir mi kocamın merak ediyorum aslında merak etmiyorum inşallah öyle olmaz.. yoksa hersey cok cok cok kötü olur....

keşke o da benim gibi düşünse ..

ama ona kızmıyorum bir dönem bana da öyle cocugumuz olsun gezdilerim büyütelim aşkı gelmişti o zaman o istemiyodu
şimdi tam tersi oldu..
inşallah düz bi noktada buluşuruz..

Son düzenleme:
günlük ben geldım

bugün çok yorucu bı gün geçırdım bebeğım yaa... bu günü annemlere ayırdım
kardeşlerımı annemı aldım gezmeye götürdüm, ne zamandır beraber bıryerlere gıtmıyorduk ıyı geldı valla
ama çok yoruldum
bızım ufaklık çok yordu bızı, ne görse ıstıyor erkek kardeşım 9 yaşında ama maşallah bı boğaz var çocukta
yemeğe hayır demıyor, ama bı görsen kılosu felanda yok yanı boyu kılosu yerınde top oynuyor ya ondandır
dışarda ıkı sımıt bıde koca döner yedı evdede 8 dılım çıkolatalı ekmek onu ızlerken ben doydum valla

eskı patronumu gördüm adam doktorluğu bırakmış mılletvekılı oldu baktım arkamdan seslenıyor karşımda görünce bı tuhaf oldum
yaşlanmış sankı meclıs yormuş adamı devlet ışlerı kolay değıl tabe

off be günlük hanı sevgılım hala bılmıyor ya yakında ona süprız yapıp yanına geleceğımı
dayanamıyorum artık söylemek gelıyor ıçımden
bugün bana ne dedı bılıyomusun
benı temmuzda yanına gıtcem sanıyor, gelınce senı aılemle tanıştırmak ıstıyorum hem babanlada tanışırım dedı
ıstemıyorum dedım ama tabıkı benı dınlemedı napıcam ben bu çocukla ya bı akıl ver bana :26:
tanışmak ıstemıyorum ben kımseyle oda tanışmasın
bız bıze kalalım hıç kıme karışmasın, hıç evlenmeyelım böyle gıtsın ıstıyorum çok mu yanı

ben bıraz dolanayım bakım yaptım her tarafıma saçıma ayrı bacaklarıma ayrı hee bıde kaşlarım çıkmıyor ya badem yağı sürdüm
bıraz durayım buralarda sonra duşa gırerım sonrada yatarım yoruldum çok

şafak 1O öpüldün günlük :118:

günlük
geçen hafta çok sevdiğim eniştemi kaybettim
bugünlere gelmemde emeği büyük
okutun bu kızı, okuyacak bu kız diye babama kükreyişi dün gibi aklımda
herkes okumaz bu, aklı beş karış havada biçki dikişe gönderelim derken
bana ilk ve tek güvenen insandı o.
adı gibiydi bahtı şen' di.
gülen gözleri, akıl dolu nasihatleri vardı hep.
hep son şansım, son kapımdı.
olmaz olanı olur yapma etkisi vardı herkesin üstesinde
altından kalkamadığım her derdimde bi konuşsan babamla ikna etsen derdim
hiç kırmazdı beni
onu da kimse..
70 yıllık ömrünce iyilikler biriktirdi eniştem
hep istediği gibi gençlerle kalabalıkla uğurladık onu
senin gibi bi insanı tanımış olmak
benim için şereftir.
mekanın cennet olsun, nurlar içinde yat eniştem.

yine uykusuz geceler günlük..

bir saga bir sola dönmekten basım döndü...kalktım geldım bende buralara bu saatde iste..

acaba oda benı düsünüyormudur ..?? mesaj atsam mı..?? bilmiyorumm..emin degilm..

..en iyisi bırakyım dagınık kalsın he..?

hıc uykum yokk yaa.. pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…