Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlükçüm bebikim ben geldim görüşmeyeli nasılsın bakalım beni sorarsan parçalı bulutluyum nedenmi nedenlereini sayayım birincisi erkek kardeşimin bebegi 41 hafta 2 günlük oldudaha sıpamın niyeti yok çıkmaya galiba anasının karnı rahat geldi2 günde bir hastana yoları görünüyo bizlere inan git gel yoruldum streside cabası gelin dogurucak biz 9 dogurucezneyse rabbim hayırlısını versin eninde sonunda çıkıcak sıpam ama ne zaman işşallah gecenin bir yarısında arayıpta gelin demezler bugün çeyiz dizmeye gidicem günlükçüm eşimin sülalesi sag olsun evlenenler bitmiyo bu gün bakalım neresi düşücek şansa artık gidesim varmı hem var ghem yok nedenmi kusum paşamla köpügüm mantar oldular gene aglamaktayım bir bilsen okadarda dikkat ediyorum temizligine ama yok gene hasta oluyolar neden oluyolarsainan elalem çocuklarını doktora götürür çırpınır ben ise veterinere götürüyorum inan verdigin ilaç paralarını ne sen sor ne ben söylüyümyavrularım iyi olsunlarda ben okadar üzülüyorum aglıyorumki millet aman ölürse ölsünler gene alırsın diyorlar hiç yavrularımın yerini tutarmı paşamın bir babacım demesi en büyük cimbom başka büyük yok demesi annecim gel demesi beni bitiriyo evimin bir bireyi olduköpük demişken paşamın dayısı paşaya almış pazar günü oglanı evlendirdik anlıcagın günlükçümtebirkleri balli krekerler kabulum haberiniz ola kızlar aşk olsun kimse gelmedi dügüne babanne olmam an meselesi benim oglan bebek istiyo galibakız yanına yanaştırsa artık garibim peşinden koşmaktan yoruldu şimdi ishalide geçti ilaçlar verdim elhamdurillah şu mantaraıda geçseaklınıda bulunsun günlükçüm kusu olana duyurulur önce batikon sürülücek mantarlı bölgeye sonra kuruduktan sonra kremi var o sürülücek çok şükür iyi geliyo geçiyo ah akılsız kafam nasıl anlamadım mantar oldugunu yaokadarda dikkat ediyorum inan üstüne çok düştügümdenmi oluyo acaba böyle hasta ishalini farkedince birde mantarını allahım genemi dedim bir kere rabbim sayesinle şifa verdim ya gene veremezsem dedim çok agladım paşama köpügüme eşimde üzülme canım geçer dedi nasıl üzülmem her sabah beni paşa kaldırıyo öperekten onun yoklugunu düşünemiyorum rahmetli kızımda çok destek oldu rabbim ne olur yavrularımı bana bagışla inan günlükçüm birşeye alışıyosun sonra elinden gidiyoya o koyuyor insana yavrularımı kaybedince helde 3 çocugumda ne bagırdım haykırdım hastane zor zapdettiler okadar kolay söyledilerki gene olur allahın izniyle tabi olur ama evlat bu neticede ah ah günlükçüm okadar içimde fırtınalar kopuyoki ne sen sor ne ben söylüyüm içim acıyo inan doktora son 6 testim vardı gittigim yere 20 gün sonra arıcez sizi dediler işşallah kötü birşey çıkmaz günlükçüm ne olur dua ette yavrularımı alıyım kucagıma inan 5 ay takıyosun sonra elinden hiç birşey gelmiyo ellerinden uçup gidiyoya adamada o koyuyor ama karar verdim işşallah bir daha gebe kalıyım ne haftasını sorucam sayıcam nede bakıcam neteseye helede kalp atışlarını hiç duymucam yavrularımda duydum içim acıyo gözlerimi kapatınca düşününce sesleri kulagıma geliyo ben çok özledim günlükçüm yavrularımı acaba agladıgımda gelir silerlermi gözyaşlarımı aglama anne derlermi bir sevseydim onları kokularını içime çekseydim bagrıma bassaydım yavrularım deseydim ama yok inan anneler günü geliyo içim çok acıyo gene bir anneler gününü tek geçiricem benimde kutlamam lazım o günü evladımla birlikte hayat neden bu kadar acımasız günlükçüm

''Israfil sur borusunu üflüyor sanmistim, kulagimde öyle bir gürültü...Yer ayaklarimin altindan kaydi, tas tas üstünde kalmayacak sandim - kalmayaydi...Tek kisilik kiyametti; tek kisi kaldim. Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. "Yüregin yüregime ihanet etti, öl!" diyorsun. Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun...Öfke dinince, hüzün basliyor...Gözyasin paramparca yürege akamiyor...Canin aciyor, ve hic bitmeyecek saniyorsun. "Bu aciyla tükeneyim" diyorsun, tükenmiyorsun. Aklin, vicdanin ve yüreginle aklayamiyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke birakiyor...Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskati kesiliyorsun. Tepkilerin azaliyor, hissiyatin zayifliyor...Soyutluyorsun kendini yasananlardan, kendi icine dönüyorsun; setini cekiyor, barikatini kuruyorsun. Ardindan duvarlarini yavas yavas örüyorsun...Aldatilan kadinin hikayesi hep ayn, sadece kayiplar farkli; insan bazen hayallerini bazen umutlarini, bazense dünyasını kaybediyor.''

aldatılan bir kişinin ağzından yazılmış bu sözler.
ancak böyle anlatılabilirdi.
altına imzamı atarım.

basım catlıyor günlük..

kahvaltımı yaptım zorla.hap ıctım sımdı ınsallah hemen etkısını gösterır..hava berbat..buz gıbı cok soguk..

bugün bıraz bısıklet sürmek ıstemıstım ama tıtremek ıstemıyorum, yeni iyilestim..

telefonumu kapattım.ondan haber almak istemıyorum bugün.. aramız baya bır lımonı.. öyle byük bır sorunumuzda yok ama bılmıyorum zor düzelecek sankı aramız.. neyse hayırlısı ne yapalım.. yasayıp görcez..

..

babaannem çok kötüymüş günlük.
gelsinler de bir göreyim demiş. :26:
babama söyliycem götürsün. götürmezse de kardeşimle ben giderim.
kendi annesi ama bizim kadar düşünmüyor sanki. :26:
hayırsız bir evlat değil vicdanlı düşünceli...
sırf babannem için taksiye çıkıp çalıştı ona kahvaltılık yiyecek falan alabilsin diye.
ama görünce kötü oluyorum diye gitmek istemiyor.
1 hafta önce gittiğimizde elini öperken gözleri doldu babamın zor konuştu, ağlamamak için zor tuttu kendini.
ahh be babaannem.
belkide son kez görücem günlük.
gittiğimizde vedalaşırken 'Allah'a emanet ol babaanne' demiştim ki ölmeden göreyim diye.
o da anneannem gibi bırakıp gitmesin.
o'nu çok sevdiğimi söyleyeceğim bugün.

(

isyan etmiyorum Rabbim yanlış anlama hatta sana şükrediyorum Anneliği bana tattırdığın için ancak yarım kaldı yaa iştee benım o rengarenk gokkusagı tadındakı dünyam..gri karanlık kasvetli oldu.. evimdeki kırmızı salonum gri oldu gözumde.. evime,cevreme sanki siyah-beyaz tvden bakıyormusum gibi oldu biliyormusun hani dünyam soldu derlerya yada buna benzer bi cumle kurarlar işte bende suan o haldeyım.. sabretmeye calısıyorum özellıklede sana isyan etmemeye calısıyorum ama benımde bi patlama noktam oluyor bazı zamanlar ozamanlar bile KADER diyebilmek için zorluyorum kendimi Rabbim.. bilmiyorum belkide bu zamanlar melegime hamlıleydim oyuzden bu kadar cok depresif takılıyorum.. hafta hafta gebelıkteki gelişmeleri takıp edıyordum ben ve melegımdekı.. ahhh ne güzel gunlerdi...

meleğimin sonsuzluga ugurladıgımın günü ben ölünceye kadar içimde yasayacagım bu acıyı anlasılan..bitmek tukenmek bılmeyen korrrr bir acı.. birileri melegımden bahsettiği zaman bogazım dugum dugum olacak hep,gozlerım yaslı.. mantıgıma nasıl karsı gelıcemki ben yaa vucudum duygularım kalbim ''anne'' olmak isityorsun dıyorrr ama mantıgım asla diyor.. belki eşimle son yasananlar olmasaydı.. sevinç çığlıkları atarajk eveettttt hamilee kalmak istiroum derdım ama şimdi bu ve ilerisi zamanlar için olmaz.. deli gibi anne olmak isteyen cırpınan bana sanırım kendıme verdıgım en buyuk ceza.. en azından hakısz değil haklıyım gerekcelerım var hamıle kalmamak adına.. ilkgozagrımın acı hatıraları da olsa avutacagım kendımı bende anneliğe adım atmıstım dicem o hıslerı duyguları biliyorum dıcem.. işte kendimi böyle kandırcam.

Güzel bi günden merhaba... bugün güne ben uyurken annemin burnuma koklattığı sümbül kokusuyla uyandım.. ohhh ne güzeldi.. Annelerin sultanı beni mutlu etmeyi iyi biliyo...

Sonra ailecek güzel bi pazar kahvaltısı.... Sonra kursa gittim şimdi yeni geldim eve arkadaşı bekliyorum o gelsin ablam ben ve o şehri turlamaya çıkıcaz ...

Acayip bi alışveriş havamdayım.. Umarım hem güzel hem uygun fiyatlı kıyafetler bulabilirim...

Sonra sonra sonra ımmm sanırım anlatıcak başka bişeyim yok...

Mutsuz olduğumda Hz. Mevlana'nın sözleri hep içime su serpiyo... Umutla bekliyorum... DUA ile yola devam...

KAPI AÇILIR SEN YETERKİ VURMAYI BİL.!
NE ZAMAN.?
BİLMEM.!
YETERKİ O KAPIDA DURMAYI BİL..!

Hz. MEVLANA..

günlük naber

güzel ve yorucu bı gün benı beklıyor
bugün temızlık günümüz
odamı temızlemem gerekıyor her taraf darmaduman
kardeşım yardım etmemekle ısrar edıyor dövcem o olcak sankı ben yanlız pısletıyorum bu odayı

başka odaya geçıcem dıyor bana :2: tabıkı karşı çktım, o olmayınca yanlız canım sıkılır gecelerı
kımınle eğlenırım
bız çok ıyı anlaşıyoruz aslında ya
sadece şu facebook merakı öldürüyor benı 7/24 facede kız
dışarı çıkınca cepten gırıyo wcde bıle düşün artık
neyse ben kaçayım ılk önce onu pc başından kaldırmam gerekıyo sonrada oda temızlenecek
annem sabah ütülerı halletmış sağolsun

akşam uğrarım sana öpüldün :82:

Bir mucize, Allah'ım ne olur bir mucize...
bir el uzanıp tutsa elimden, bu el senin elin olsun Allah'ım.
Ne olur öyle ihtiyacım var ki,
bir mucize Allah'ım, ne olur bir mucize.

bıktım artık melek yüzlü şeytan olarak anılmaktan günlük!
sıkıldım..
bende meraklı değilim can yakmaya
ama, bana yapılanları unutamıyorum işte!
geçmişte bana yapanların bugünde olsa intikamımı alıyorum
olaylar soğumadan yapmıyorum ama çok ahh alıyorum
kendimden bile sıkıldım geçsin artık şu başımdaki kara bulutlar..
eminimki aldığım ahlar yüzünden mutluda olamıyorum
ne kadar kötü insanım

Merhaba şirin günlük evde yanlız başıma nette takılıyorum.Bu arada ilk defa yazıyorum sana.Bazen öyle bunalıyorum ki içimden birşey yapmak gelmiyor.Eşim işte gelmesine tam tamına 5:30 saat var.Bu 5:30 saat bana resmen asır gibi geliyor.Eşimin annesi eşim ne zaman işe gitse beni evlerine çağırıyor beni görmek istiyor..Evlerimiz yakın çok şeker baldan tatlı bir kaynanam var.Ama nedense ben bazen gitmek istemiyorum babannesi beni bekliyor sabahtan akşama ama bana sorma gitsin.Bunalıyorum buldumda bunuyormuyum nedir nankörüm sanırım.Ayran bilmediği halde ayran yapmayı öğrenmiş yoğurt yapıyor bana özel.Beni bunaltmıyorlar.Bana hizmet ediyorlar.Hizmet etmeme izin vermiyorlar.Bu birazda eşimden kaynaklı sanırım.Ben ise onlardan 2 3 saati esirgeyip nette zaman harcamayı yeğliyorum hiç hoş mu yaptığım...Benim onlara karşı saygım sonsuz ama dilerini bilmiyorum ki ne konuşayım eşim olmadan.Şimdi içimde bir vicdan azabı akşamda oldu neden gitmedim sanki diyorum.Kaynanama yaptığıma bak hiç hoş değil beni beklerlerken sanki kendimi birşey sanıyormuşum gibi hareket etmem.Neyse yarın tatlılar alıp gideyim bari eşimle.Kardeşim bana yazıyor msnden ne zaman geleceksiniz Türkiye'ye diye.Halbuki daha yeni döndüm buraya onlarda beni özlüyor bende onları.Anlayacağın iki arada bir derede kaldım.

Son düzenleme:
Çok sevdiğim bir arkadaşımın düğününe gittim bugün.
Canım benim. Melek yüzlü arkadaşım. Öyle güzel olmuştu ki
Ya günlük çok duygulandım. Hep mutlu olsun o
Bakalım ben ne zaman vereceğim o güzel haberi sana
Geri sayıma başlamak istiyorum ben artık

günlük yorulum ve çaklı kaldım yine netee
çzlemişim bir hafta aradan sonra ve özlenmişim yahuuu
güzel geçti bugün biraz uykuda olsa..ablacımla dün gece yarısına
kadar konuştu.. ALLAH nasıl pozitif bir insan....insan sürekli
negatif insanlarla muhatap olunca özlüyormuş gerçekten...eve gelirken
aklımdan balık geçiyordu günlük..ne temiz kalbim var ki aşkımla yediğimiz
,tadından çok anını özlediğim,o günkü balıktan yedim..silip süpürdüm..
yarın iş....ve yine yoğunluk pafffff..bitsin artıkkk..daral geldi yavv...
ben yine dinlenemedim yine dinlenemedim..:44:​

slm günnüş :103:
nassın iyisin
diete tam gaz devam bugun 2 kase k fleks azıcık haslanmış tavuk goğsu 2 kaşık light yogurt ve bir ince dilim ekmek yedim
lakin 4 fincan turk kahvesi
biri beni durdursun
yarında 2 lt su içmeye başlıcam ve yürüyüş bakalım nasıl olucak sonuç

günlükkk
inanmıcannn ama ben hissettim yaaa o verya o çokkk pişmannnn yaptıgını söylesem hadi canım salak mı dersinnn içimin kaynar suları dökülüyo şuan yaaaaa
offff neler olacak neler hemen sabah olmalı hemennn nasıl uyucam ben ya nasıllll çekeceksin işte böyyylllleee çok mutluyummm çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işin bu senin yaaaaa
offf yarın olmalı hemn uyuyorum:):))))

Bu sevincinin sebebi nedir?Merakımdan sorasım geldi de

huhuhu günlüük
cuma günü cildiye doktoruna gittim adam çıkmış
krem vermişti geçmezse gel demişti hapa geçeriz demişti
çünkü 3. gitmemdi o zaman
ısrarla bu adama gidiyorum sivilcelerimi o geçirecek bana ne
of ya ergen gibi dolanıyorum şu yaşımda ki ben ergenlik döneminde
bile bir tane bile sivilce görmemiştir yüzüm 3 yıldır sivilceli
hafta içi gideceğim bu yola baş koydum çünkü

19 mayıs da Ağva'ya gitme ihtimalimiz var bakalım ne olacak ilerleyen günlerde
hadi ben kaçışşş

merhaba günlüğüm bugün içim kıpırkıpır 4çiçeğimden biri olan karanfilime bakıcam ama hiç açmıyor buda benim enerjimi yiyor napalım başa gelen çekilir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…