merhaba günlükçüm bebikim ben geldim
görüşmeyeli nasılsın bakalım
beni sorarsan parçalı bulutluyum nedenmi nedenlereini sayayım birincisi erkek kardeşimin bebegi 41 hafta 2 günlük oldu
daha sıpamın niyeti yok çıkmaya galiba anasının karnı rahat geldi
2 günde bir hastana yoları görünüyo bizlere inan git gel yoruldum streside cabası gelin dogurucak biz 9 dogurucez
neyse rabbim hayırlısını versin eninde sonunda çıkıcak sıpam ama ne zaman işşallah gecenin bir yarısında arayıpta gelin demezler
bugün çeyiz dizmeye gidicem günlükçüm eşimin sülalesi sag olsun evlenenler bitmiyo bu gün bakalım neresi düşücek
şansa artık gidesim varmı hem var ghem yok nedenmi kusum paşamla köpügüm mantar oldular gene aglamaktayım bir bilsen
okadarda dikkat ediyorum temizligine ama yok gene hasta oluyolar neden oluyolarsa
inan elalem çocuklarını doktora götürür çırpınır ben ise veterinere götürüyorum inan verdigin ilaç paralarını ne sen sor ne ben söylüyüm
yavrularım iyi olsunlarda ben okadar üzülüyorum aglıyorumki millet aman ölürse ölsünler gene alırsın diyorlar hiç yavrularımın yerini tutarmı paşamın bir babacım demesi en büyük cimbom başka büyük yok demesi annecim gel demesi beni bitiriyo evimin bir bireyi oldu
köpük demişken paşamın dayısı paşaya almış pazar günü oglanı evlendirdik anlıcagın günlükçüm
tebirkleri balli krekerler kabulum haberiniz ola kızlar aşk olsun kimse gelmedi dügüne babanne olmam an meselesi benim oglan bebek istiyo galiba
kız yanına yanaştırsa artık garibim peşinden koşmaktan yoruldu
şimdi ishalide geçti ilaçlar verdim elhamdurillah şu mantaraıda geçse
aklınıda bulunsun günlükçüm kusu olana duyurulur önce batikon sürülücek mantarlı bölgeye sonra kuruduktan sonra kremi var o sürülücek çok şükür iyi geliyo geçiyo ah akılsız kafam nasıl anlamadım mantar oldugunu ya
okadarda dikkat ediyorum inan üstüne çok düştügümdenmi oluyo acaba böyle hasta ishalini farkedince birde mantarını allahım genemi dedim bir kere rabbim sayesinle şifa verdim ya gene veremezsem dedim çok agladım paşama köpügüme eşimde üzülme canım geçer dedi nasıl üzülmem her sabah beni paşa kaldırıyo öperekten onun yoklugunu düşünemiyorum
rahmetli kızımda çok destek oldu rabbim ne olur yavrularımı bana bagışla
inan günlükçüm birşeye alışıyosun sonra elinden gidiyoya o koyuyor insana yavrularımı kaybedince helde 3 çocugumda ne bagırdım haykırdım hastane zor zapdettiler okadar kolay söyledilerki gene olur
allahın izniyle tabi olur ama evlat bu neticede ah ah günlükçüm okadar içimde fırtınalar kopuyoki ne sen sor ne ben söylüyüm içim acıyo inan doktora son 6 testim vardı gittigim yere 20 gün sonra arıcez sizi dediler işşallah kötü birşey çıkmaz günlükçüm ne olur dua ette yavrularımı alıyım kucagıma inan 5 ay takıyosun sonra elinden hiç birşey gelmiyo ellerinden uçup gidiyoya adamada o koyuyor ama karar verdim işşallah bir daha gebe kalıyım ne haftasını sorucam sayıcam nede bakıcam neteseye helede kalp atışlarını hiç duymucam yavrularımda duydum içim acıyo gözlerimi kapatınca düşününce sesleri kulagıma geliyo ben çok özledim günlükçüm yavrularımı acaba agladıgımda gelir silerlermi gözyaşlarımı aglama anne derlermi bir sevseydim onları kokularını içime çekseydim bagrıma bassaydım yavrularım deseydim ama yok inan anneler günü geliyo içim çok acıyo gene bir anneler gününü tek geçiricem benimde kutlamam lazım o günü evladımla birlikte hayat neden bu kadar acımasız günlükçüm