Popüler Konu Sevgili günlük...

sabahtan beri başıma gelmeyen kalmadı günlük
bugünü mü buldu bu kadar aksilik?
2 de yatmama rağmen heyecandan mı ne uyuyamadım altıda ayağa dikildim
sonra dün odamı yıktığımdan yanlış duymadın evet odamı duvar kağıdı yapıp değiştiricem heryeri dağıttım
işte herneyse lavoboya giderken ayağıma raptiye battı
aksilik ya onunla buluşucam banyoda ayağım kaydı düştüm:84::84:
en sonda bandajları çkarırken hızlı çektim galiba burnumun derisi hafiften soyuldu
valla oturup sinirden ağladım :84::84::84:
bu kadar olur yani o hala buluşcaz diye biliyo ben napcam bilmiyorum :100::104:
bugünden nefret ettim günlük zaten perşembeleride sevmiyodum ben :120::120:

senle böle her konu da ama uzunnn uzuuunnnn konuşmak....
evet yaa günlük uzunnnn uzunnnn...şimdi susmuyor adam
yorgunluğumun gittiği andır..gece nerdeyse 01.00 de uyufum ama iyiyim
çok şükür,,e bünye alıştı maratona şu günlerin tadını çıkarmam gerektiğini
söylüyor içimden bir ses.. çok şükür Rabbim' e eksikleriyle,sıkıntılarıylaa
30 yaşa emin adımlarlaaa inşallahh

Selam günlük, çok koşturdum bu aralar gene sana yazamadım.
Evimizi tuttuk günlüşüm Tadilat oluyo şu sıralar. İnşallah aşkımla mutlu yuvamız olcak orası biziimm
Zaman ne çabuk geçiyo günlüküm yaa ama bi sürü iş var bakalım nasıl biticek hepsi. Eşyalarımı toparlıyorum yavaş yavaş, mayıs sonu gibi falan gidicek eşyalarım şimdiden hazırlıyorum o zaman telaş olmasın diye. hayırlısı artık..
Bu arada düğün şafağımız 79 Askerlikten sonraki ikinci şafağımızı da sayıyoruz
İnşallah her şey içimize siner güzelce gelir geçer o günler de. Allah herkesin yanında olsun, yardımıcısı olsun bu hazırlıklar içinde olanların.
Şimdilik gidiyorum günlük, yeni gelişmeler olursa gene anlatırım sana hoşçakaaall
Bu arada şu aptal sınava yani kpss'ye bi daha girmem diyodum ama nişanlımın da zoruyla bi kez daha başvurdum 4. girişim olcak puufff öğretmenlikten umudumu kestim zaten artık bari olursa bi memurluk olsun ama o da çook zor çünkü hiç çalışmadım bu yıl öylesine giricem sadece. Kısmetim belki de istanbuldadır günlük bakalım artık. Hadi görüşürüz canııımm

günlük

bugün hıç keyfım yok nedense
şuan ış yerındeyım mıllet arı gıbı çalışıyor kıtledım odamı kımseyı görmek ıstemıyorum burda kk da takılcam bıraz

kızları aradım keyfım yok akşam ıçın bırşeyler ayarlayın dıye
ayarlamışlar hemen dünden hazır beklıyorlar sankı
günlük hıç yazasım yok valla akşam ıçmeye gıdıyoruz kafam güzel olsun uzun uzun yazarım sana öpüldün

bu arada şafak 13

Gün geçtikçe dağıtıyorum... Artık gelmesin, beni bu halde görmesin

Şu ev işi iyice sarpa sardı günlüğüm herşeyi ilk mağazadan sorunsuz halleden biz ev işinde çok kısmetsizizz ikimizde patlamaya hazır bombaya döndükk bu gidişle ilk bulduğmuz evi tutucaz :18: canım coook sıkılıyor cokk

sıkıntılı,gıcık günlerden biri
içim sıkılıyor
kolumu kaldıracak mecalim yok günlüğüm
neler oluyor bana havalardan mı
depresyondamıyım
bahar yorgunluğumu
hasta olacağım onun belirtileri mi
ne bu ya?

Elime kalem alıp günlük yazıyorum günlük ama klavyeyle de yazmak bi ayrı olur.

Sevgilicimle 4 gündür üst üste her gün buluşmamıza, sabahtan akşama kadar birlikte vakit geçirmemize rağmen neden hala onu aylardır görmemiş gibi özledim ki?:26:
Onun beni evime bıraktığı zamanki tek hayalim ileride birlikte "evimize" girebilmek oluyor. Allah'ım bize o günleri görebilmeyi nasip eder inşallah hayırlısıyla.
Bugün sevgilimle haftaya çarşambaya kadar görüşmeme kararı aldık. Ders çalışmamız gerek, hatta malesef ki benim yüzümden onun daha fazla çalışması gerek.
Dayanamayacağız büyük ihtimalle yine ama en azından dayanmaya çalışacağız.
Bi de dün annem "okulunuz bitsin bi söz yaparız inşallah" dedi, nasıl mutlu oldum anlatamam Bu konuda babamla aynı fikirde olmamasına çok sevindim.
Babamı da ikna edeceğiz inanıyorum buna...
Şimdilik bu kadar günlükcüm, yine görüşeceğiz inşallah.

Sana uğramayalı o kadar çok olmuş ki...Bu ara leyleği havada gördük sanırım.Eşimin işlerinden ne zaman fırsat bulsak tatil planı yapıyoruz. Biletlerimizi şimdiden aldık.Yurt dışına yazın gitmeyi seviyorum ben,kışın hava soğuk lahana gibi giyin et,zor oluyor.Sana ne getireyim oralardan söyle bakalım? Benim de işlerim yoğun,hepsinin üstüne çullandım,başaracaklar eminim. :) Onların mutluluğu ,benim mutluluğum olacak.

selaaam günlüğüm.
artık seni baya bi boşluyorum ama yazıcak birşey olmuyor.
bugün de her zaman ki gibi sabah kalkıp dershaneye gittim.
dersler eğlenceli ve çok güzel geçiyor. çıkışta da etüd vardı. etüde kadar olan arada gittim kendime aşık olacağım bir çanta aldım
off o kadar güzel ki. ama daha neler neler vardı. hepsinde gözüm kaldı. birde çok uygun fiyata olunca onları da almak istedim ama nafile
2 haftada 1 kendime çanta alıcam. zaten fiyatı baya uygun çeşit çeşit çantam olur. ohh
neyse sonra da etüde gittim. onu da atlattım çıktım eve geldim.
karnımı da doyurdum bi güzel.
lys başvurusu için bankaya para yatırmıştım. kendim yapmayacaktım başvuruyu beceremem diye ama liseye gitmeye üşendim. kendim yaptım.
off kendim yapınca da tereddüte düşüyorum acaba doğru mu yaptım diye. :18: başvurunuz tamamlanmıştır dedi ama doğrudur inşallah.
içime kurt düşürmekte de 1 numarayım.
neyse hocaya baktırırım becerebilmişmiyim diye. olmuştur ya dimi günlük?
inşallah lys sınavı beni hayallerime götürür.(amiiiin) :26:
böyle işte günlük. görüşürüz.

:))​

Son düzenleme:
Günlük iş yerinden herkesin kısmeti açıldı...:132:

Ya kimi görsem ya sözlenmiş ya nişanlanmış... :124:

İş yerinde bi o kadar da hamile var biliyo musun..

Herkes bulmuş eşini,, kurmuş yuvasını..:123:

Ya şimdi gelde özenme var mı böyle bişey be..

Biraz anlaşılmak istiyorum, biraz nazlanmak istiyorum, biraz ilgi istiyorum. Çünkü ben hamileyim.
Ama bütün bu dediklerimi istediğimde ise şımarıklık oluyo. Günlük üzgünüm çok. İnan karnıma nasıl ağrılar giriyo anlatamam sana.
Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum sinirlerim bozuk birde karnımın ağrısı, hepten dayanılmaz oluyo.
Hani diyolar yaa sinirsiz stressiz bi hamilelik geçirin aman neyseee

İstifa mı etsem ki günlük:26:
Bugün bu düşünce kaç kere geçti aklımdan bir bilsen...
Öğrencilerin amaçsız, hedefsiz, umarsız oluşlarına mı yanayım, bağırmaktan sesimin tehlikede oluşuna mı yoksa yaptıklarımın görülmediğine mi?
Canım çok sıkkın....
Müdürüm bugün herkesin içinde beni çok incitecek bir şey söyledi.
Üstelik öyle bir sözü haketmiyordum
Herkes buz kesti, bir şey diyemedi...
Ben de sustum gözlerim doldu hemen.
Artık karışmıyorum ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil. Girer dersimi anlatır çıkarım.
Saf gibi kendimi paralıyorum ben de...
İdealistlik filan kalmıyormuş günlüğüm...
Hepsi hayalmiş söyliyim sana.
Toplantı biter bitmez attım kendimi eve.
Nasıl ağladım bir bilsen.
Telefondan teselli verdi o da
Çok şükür iyi ki O var...
Yoksa gücüm tükeniyor günlük...

Tarihe baktım da şimdi geçen sene bugünü hatırladım.Yine ayrıydık ve ben ona mesaj atmıştım bugün ayrılalı 1 ay oldu diye yanın da yeni sevgilisi varmış o zaman da.Zaman ne kadar da çabuk geçiyor böyle.Annemle de küsüz dert ortağım yok yani şuan yanımda onun yanında ağlamak iyi geliyor bana.Artık ne kadar oldu diye gün saymıyorum,gece yatarken iyi geceler x demiyorum.Ama bugün kendimi çok suçluyorum benim yüzümden oldu düşüncesine kapıldım.İnsanların daha büyük dertleri var aç kalmak,işsiz olmak vb.ciddi sorunlar benim ise hayattan yorulmak bazen kendime de kızmıyor değilim hane değer mi diye.Değer ya da değmez bir kere batmışım ben bu batağa, çıkmak için çırpınıyorum.Ah nasıl gidesim var buralardan ,herşeyi herkesi bırakıp kaçıp gidesim.Arkadaşlarıma bakıyorum da ayrılıyorlar gülüp eğleniyorlar ben neden böyleyim ? Ciddi sorunluyum kesin :) Sen bunları okumayacak olsa da yazıyorum ; Benimle ilgilen diye yalvardım ,herşeyimi verdim yetmedi ,hayatımı verdim ona da bahane buldun .İftira attın bana dedin.Bağıra bağıra söylüyorum şimdi evet evet SEVMEDİN beni sen sadece seni sevmemi sevdin.Bana yaşattığın aynı acıyı yaşa bende göreyim o vazgeçemediğin kız arkadaşlarında bıraksın seni .Geçecek geçecek geçecek sakinim sakin :)

plan, proje yapmayacaksın su hayatta.. akısına bırakacaksın herseyı.. ve öyle büyük beklentılerınde olmayacak.. yoksa sonu büyük hayalkırıklıgı olur günlük ..

allah sonumuzu hayır etsın, ne diyeyim ki ben daha..??

günlükkkk....:SS
nasıl yorgunum nasıl ama bu tatlı bir yorgunluk yumurcakalrım vardı bugün nasıl özlemişim nasıl o yanakalrını hareketlerini onların yaşında olmak ne güzel olurdu
çok tatlılar maşallah onlara her baktıgımda zihnimde başka bişeyler uyandı onada söylemiştim onları çok sevdigimi onları dört gözle bekledik başka seviyorum senide çok seviyorum 3 nüzü demiştim ya
sende bana yaa demekki onlar kadar seviliyorm demiştin o kadar zmana geçtiki güzel hiçbir anı kalmadı içim içimi yedi ama bitti sana döünüş yolu yok olmayacakta olmamalıydıda olmazın peşinde harcedıgım zamanlar işte
hani şarkıda diyor ya arasına kalp koymadan yazılmış baş harfler gibiydik bizde senle öyleydik ben deli gibi seven sen sadece egosunu tavan yaptıran :) güçlüyüm aertık acılarla güçlendim herşeyde iyi birşeyler bulup görüyorum evet evet şükrüm artıyor
çok şükür rabbim sana yaklaştırcak gerçek sevgilerden ver yarabbim..

slm günnüş
bugun ince işler güzel işler bunlar hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…