Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük ne yalan söliyim daha yakışıklı bekliyodum
ama çocuk ifadeli sevimli
neyse fal bakmadan anlatmıcam dedi tabi ben döktürdüm
çocuk tabi nesin sen ya falan dedi harfine varana kadar bildin in misin cin misin dedi
sonra kendi anlattı yalansız, doğru, yalın, sade..
doğumundan bugüne kadar çıktığı tüm kızları yaptığı yanlışlarıda herşeyi anlattı
şimdi artık intikam almıyorum dedi vay be neler geçirmiş başından dedim
sonra ben anlattım dinledi aferin güçlü kızmışsın dedi
sonra tabi sevgili konularına geldi ben her zamanki bağımsız galenia olarak konuşmaya başladım
aaa baktım bu çok karışır belli yani biz senle anlaşamayız dedim
daha dur bakalım tanışalım belki çok sevicez kaçma rahat olsana sen ya dedi
olamıyorum ama özgürlüğümü kısıtlarsa uçamam günlük kafese kapatırsada boğulur kaçarım
hergün bana bi tane gülle gelicekmiş yanıma herkesi özendirebiliriz sevgili olduğumuzda emin ol dedi :44:
ehh hayırlısı

günlükümmmmm:)
bugünüm aslında iyi sonuclar veren olaylarla gecti taaa ki arkadasım yamuk yapana kadar.. cok moralim bouk dediğim anda sevdicegim yetisti imdadıma cok sukur:)
insanın stresini atabildigi stres topu olasıca bi sevgilisi olması ne guzel bişemiş boolee:)
Allah'ım sen bizi ayırmaa.. :)

vaybeee günlük..geçen yıl bu zamanlar konyaya
gitme telaşım vardı..kankam,kardeşim evleniyordu..
bir yılı bitmek üzere.. hayatımda ki iyikiler
içersinde en başta gelen kardeşlerimden biri..özlemişim bee
ne iyi olur bu yıl süpriz yapıp enişte kapıp gelse buralara..
ve benim güzel gözlüm..seni de çok özledim...böle bir çizelge yapmam
lazım aslında..ihmal ettiğim dostlarıma kavuşma tarihi belirlemem
lazım...inşallah sabırla bekliyorum...ve günlük haftaya bir kız geliyor dünyaya
hayırlısıyla bir gelsin de şu kaprisli annesinden kurtulalım artık..daral getirdi resmen..
forumda çalışan ve çocuklu anneleri,çoğul bebeği olanları gördükçe iftihar ediyorum onlarla..
amannnn hayırlısıyla dünyaya getirsin,benden de bir süre uzak olsunn lakin dinlenmeye
çoookk ihtiyacım var...bugün de bitmez yarında bitmez bu işlerr...hadi bakalım,rast gele
inşallahhh

dün akşam dondurma yedim hayatım karardı günlük :)

mideme dokundu sanırım. içim dışıma çıktı resmen. şu an karnım aç ama çıkarırsam korkusundan bişey yiyemiyorum.

bu arada erzuruma taşındık nihayet. yerleştik sayılır. bütün eşyalarımı dağıtmadım çünkü evi değiştireceğiz sanırım.

neyse gidip uzanayım ben . midem çok kötü:85:

mrb günlük... dün gönlümün bidenesi geldi ona çok kırgındım ama o beni öperken boynumdan bende gizlice onun kokusunu çektim içime çokkk özlemişim biliyomusun günlük onu tersledim hep hatasını anlasın die ama inan en sonunda bende o sıcacık yüregine dayanamadm bıraktım kendimi. öpüşüne dokunuşuna okadar hasret kalmışımki su 2 günde anlatamam. huzur vee SEVDİCEGİMİ istiyorum su hayattan başka hiç bişeye ihtiyacım yok .

bugun mutluyum günlük
hiç sebepsiz, yeni birşey yok ama artık kardeşim var yanımda
bugunume şükrediyorum,boşandığıma şükrediyorum..
Rabbim ne kadar büyük..şerler hayıra dönüşüyor..
gelecek günler için umutluyum..
olumlu düşünüyorum geleceğimi de olumlu yoğurmak istiyorum.
artık mutlu olmak istiyorum

çok geç kalktım günlük m.. kaldırmasaydı dahada uyurdum adımıda miskin kedi koydu
kalktım kahvaltıyı hazırladım annemle güzel bi menemen yaptım dünden beri canım çekiyodu
dün hayatımdaki fazlalıklarıda attım bu arada hepsine teker teker mesaj bitti
en iyisi
artık düzenli bi hayat, düzenli bi sevgili istiyorum
bugün bebek görmeye gidicez günlük yumuk yumuk bi kız geldi dünyaya
hediyemide aldım annemle görmeye gidicez ayy ne güzeldir şimdi ya oooo
allah ileriki zamanlarda banada nasip eder inş
pazartesi işime başlıyorum sonunda :81:
evde oturmaktan o kadar sıkılmıştım ki en azından işte kafam dağılıyodu neyse odamı toplıyıim gerçi dağınık değil ama
sonra gelirim yine öptümmm

günlük napıon la

dün gece eve çok geç geldım yazamadım sana
kızlarla çok eğlendık ıçtık dağıttık kafaları ıyıkı onlar var
şuan başım çatlıyo resmen yatasım var ama ışler beklemez
patron pıde söyledı bıze onu beklıyoruz
eve gıtmek ıstıyorum kafamın ıçınde sankı bırılerı tepınıyo

neyse günlük bu günlük bu kadar hayatımda bı değışıklık yok nasıl olsa
hala aşka söylemedım geleceğımı haber yok süprız olcak
şafak 12
öptüm senı yavrum

sensiz hayat bana bır tad vermıyor.. nereye kadar sürecek bu sogukluk bu yabancılık ..??

off günlükk sorular sorular .. bunaldım.. keske buralardan bıraz uzaklasma fırsatım olsa.. memlektımıze gitsem.. anneannemın balkonunda oturup cekirdek citlesem, gelen gecenı izlesem.. karsıdakı komsumuz goncagüle laf yetıstırsem..sonra babaaneme gitsem onun bahcesıne dalsam..kayısı yesem doya doya.. gögsünde yatsam onun.. güc alsam ondan.. sırın baba kılıklı dedecimide görsemm.. iste ozaman kara kafayı bu kadar düsünmem.. ilgiden delirmis manyak bır ınsan olur cıkarım ozamanda neyse varlıkları yeter tontonlarımıın..allah uzun ömürler versin hepsine..

beni malesef cantada keklık sanıyor..iztedigi zaman arasin/yazsin, grslm desin ve ben o ne zaman isterse hazir asker olayım.. yok yaa..

yinede ondan vazgecmeye niyetim yok.. ama onun bunu bilmesinede gerek yok

haydı bakalım gücümü görsünler

günlükcükk
nasıl mutlu oldum okula gitmeyince pding yaptım yedim miss:)
evdede kimse yok ohhh ha şimdi fark ettim kalvyeyede pdg dökmüşüm:18::18:
dün gece uyuyamadım çat pat uyandım hep neyse matematk çalışcam birazdan bbyyy

günlüüüüüük
daha demin yaşadığım heyecanı ygs'ye girerken bile yaşamamıştım. :18:
ilk 3'ea girer öyle söyliyim.
ben dershaneden çıktım minibüse binip geldim.
minibüsten indim eve doğru yürüyorum karşımda o. 'çocukluk aşkım'
hemde ne çocukluk.
ben önce benzetyorum sandım. aynı mahallede oturuyoruz ama askerdeydi yoktu uzun zamandır.
kalbim nasıl atıyordu varya anlatamam.
1.5 sene çıkmıştık ama çocukluk ne el ele tutuştuk, ne biyerlere gidip oturduk.
mahallede görürdük birbirimizi çok konuşmazdık bile. her görende sen bununla nasıl çıktın diyodu. evet hiiç yakışıklı değil hiç tipim değil ama sen bide onu benim gözümden gör derler ya aynen öyle.
neyse baktım karşıdan geliyor. ben konuşmayıp gidicektim yanından.
tam geçtim. 'ceyda naber' dedi.
bende 'aaa iyi sağ ol senden naber' dedim.
'bende iyiyim' dedi.
askerde olduğunu bilmeme rağmen 'görünmüyordun uzun zamandır' dedim.
'askerdeydim' dedi.
'öyle mi hoşgeldin o zaman' dedim.
ahh sen birde konuşurken ki halimi bana sor.
saçmalıyo muyum acaba diye düşündüm birde.
çocukluk aşkı ne derin birşeymiş meğer.
beni aşkından ağlatan 'o' bile böyle heyecanlandıramamıştı.
ilk aşk üstüne birde çocukluk gibi duygular eklenince böyle oluyor demekki.
7'ye gidiyordum o'na aşık olduğumda sonra o da benden hoşlandı 1.5 sene sevgiliydik.
amaan ne sevgililik ama en güzeliydi be günlük masum, temiz, pazarlıksız..
eskiye gittim ya iyi mi.
görende beni 50sinde sanar.
güzel bir heyecandı. uzuuun zamandır böyle hissetmeyince özlemişim. birşey olacağından değil ya işte.
bi daha görürüm inşallah ya :26:

Son düzenleme:
:78::82::89::87::86::93::97::98::103::119::123::124:::127::132:

Son düzenleme:
Yatsak kalksak yatsak kalksak ve ve tatil gelse günlük...
Küçükken böyle derdik yaa..
Aklıma geldi birden...
Sonra atamalar belli olsa, güzel bir yere atansa, sonra bitse tüm kaygılarımız...
Olur hayırlsıyla değil mi günlük...İnşallah biter bu hasret yakında
Zira artık daha çok özlüyorum...Daha çok arıyorum onu yanımda.

Bugün okulda müdürle hiç konuşmadım. Baya sessizdim.Sonra bir baktım müdürüm beni çağırdı yanına.
" Durgun görünüyorsunuz, bir sıkıntınız varsa paylaşabilirsiniz, yardımcı oluruz" dedi.
Ben şok tabi. Anlamış demek hatasını.... "Yok bir şey, sağ olun" diyip çıktım.
Demeli miydim beni ne kadar incittiğini bilemiyorum. :26:
İçimden çıkmaz ki dediği.
Neyse çok acıktım yemek yiyeyim azıcık çok zayıfladım zati

İnanılmaz enerjiktim bugün günlük.
Annemle babam eskişehire geldiler sabah.
Öğlen gibi eve vardık. Eve girmemle temizlik ve yemeğe geçmem bir oldu.
İyice hamarat oldum
Bugün deli gibi fotoğraf çekesim de var.
Noluyo ki bana
Allah bozmasın bu enerjimi

Ay çok yorgunum bugün çok enerjiktim okulda :) Ama eve gelince başlıyor o sıkıntılar.Bugün edebiyat öğretmenim dedi ;kendini bir melek düşün o senin kanatlarını kırıp kanatmış .Patır patır suratıma söyledi gerçekleri fark ettim ki önceden gelsin ölüyorum derken şimdi gelmesin gelse de o beni gene yaralar diyorum .Bunu diyeceğim aklıma hiç ama hiç gelmezdi.Buradaki ablalar söylüyorlardı "Zaman Zaman Zaman " diyordum anlamıyorlar beni zaman ne yapabilir falan ama .Gerçekten doğruymuş.Boşuna demiyorlar büyük sözü dinle diye.Ayrıldığımız zaman ağlıyorum falan yazmıştı duvarına öyle yazdı kıyamadım bende ağladım.Ne kadar safım ben ya o bana aynı şeyleri yaptı mı ? O bencil benim için hiç bir şey yapmaz varsa yoksa kendi mutluluğu.Kaç gündür diyorum yorgunum diye hala geçmedi kaçıp gidesim geliyor arada eve girmek istemiyorum ya da.1 saat mesaj atmayı unutan adamdan ne hayır beklediysem.Çok tipsiz ya bakıyorum da harbi göz zevkim bozulmuş ama aşk böyle bir şeymiş.He bu arada annemle barıştık.Ses tellerinde sorun var ciddi sanırım çok korkuyorum.Ben annemi kaybetmek istemiyorum benim kardeşim çok küçük ,daha mezuniyetlerimi görecek lütfen Allah m kötü olmasın

günlükk sabah resmen ölüyordum 4'te kalktım ağrımdann okula kusarak ve ağlayarak gidiyordum. zaten 2 tane sınv olduk dil anlatım edebiyat. dil anlatımdan 20 aldım ne büyük başarı ama edebiyt çok güzel geçtii napimm sınavda resmen kusuyordum. sonra sevgilim bana dün akşam kalbimi kıracak sözler söyledi snra pişman olmuş heralde nasıl sıcakk davranıyor nasıl ilgileniyor maşallah tabii benn soğukk davranıyordum şimdide "uyanamamışsın soğuk davrancaksan konusmayalm kndıne gelınce msj atarsn " dedi.. neyse accık ilgi gösterim barii. neyse sınavı olup eve gelcektimm bi de baktım kii hoca sınavı en son derse almışşş.. gidemedimm annem gelmişti okulaa eve götürmek içinn keşke gitseydimm o zaman 20 almazdım . ayy sevgilimde ayrılma noktasındayız ben sınavıı düşünüyorumm banane yaa o 20 var ya ne koyuyor insana 1'de değill ya 0. inan var ya 55'ten yukarısı yok iptal eder inşallah

Ben pazara gitmeyeli epey olmuştu.. Bugün iş çıkışı annemşle pazarda buluştuk...

Ay ne yorucu ya anneme sürekli anne hadi ne alacaksan karar ver dedim durdum ...

Bide yaşlı satıcılar varki nasıl içim gidiyo onlara o yaşta üç beş kuruş için saatlerce ayakta duruyolar.. Kıyamıyorum hiç yaa ...

Bi hafta daha bitti diyemicem hafta sonuda full devam hem cts hem pazar kurs olur mu ya... eziyet bu resmen...

Bugün bi arkadaşımın nikahı vardı davet edilmediğimiz için yani şöyle bi davete gidilmezdi herhalde "yarın nikahım var sizde gelin" neee bu eve misafir mi çağırıyosun ...

Nikahın nerde saat kaçta hiç bi fikrimiz yoktu o yüzden gitmedim ben ve diğer arkadaşlarım.. Ne diyim Mutlu olsun inşALLAH...

Yorgun, Kırgın, Bazen umutlu, bazen umutsuz, bazen çok mutlu, bazen suratsız.... Öyleyim işte karmakarışık...:26:

Sabır ve DUA

ne çok olmuş yazmayalısürekli gelip okuyorum ama hiç yazmak gelmedi içimden
günlerdir koşuşturmaca içindeyim anca fırsat bulcam dinlenmeye
ama kısa süreli bi dinleniş olcak bu pazar yine koşuşturmaca:114:
mayısın ikinci haftası ananemlere gitmeyi düşünüyorum festival dolayısıyla 6 gün tatilim var
iki üç günü onların yanına giderim özledim çok yagidiyim kafa dagıtıyım ufaklıklarla oynarım ananişle takılırız
keşke aynı şehirde olsaydık

başka napıyosun dersen bu aralar hiç keyfim yok hem sınavlar çok üstüste geldi hem şu tatil işim artık kesinleşti gidemiyoruz
işyerinden izin alamadı artık ne desem bilmiyorum 1 senedir izin yapmıyo 5 gün izni çok gördüler
artık plan yapmamaya karar verdim zaten ne istesem ne planlasam olmuyoki sonra al sana hayal kırıklıgı
burdada takip ediyorum insanlar ne umutlarla nişan yapıyo evleniyo işe giriyo sonuç mutsuzluk:95:
spontane yaşıcam
kendimde inanmıyorum söyledigimede neyse:103:
aşkla napıyosun desen ..haftada bi görüşebiliyoruz puffffffffffff

hirasta aklımda

Selam günlük bugun ailemle piknige gittik ama burnumdan geldik annemin ayagına enjektorun ignesi battı yanı kullanılmış aklım çok karıştı yaa hemen acile goturduk tetanos iğnesi yaptılar ama ya ignede başka bır hastalık varsa onunda kulucka suresi 3 aymıs 3 aydan sonra belli oluyormus Allahım beterinden koru rabbim annem telaşlandı haliyle ama Allah izin vermediği sürece birşey olmaz inş.zaten hemen kolaylayla bezle sildim ama Allahım sen büyüksün öyle yani biraz sıkıntılıydı günüm sonra naptım çok yoruldum gelirken uyuya kaldım arabada şimdide diziymiş felan hiç izleyesim yok keyifsizim anlıycan:18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…