MERHABA GÜNLÜKÇÜM İNAN İÇİM YANIYOR ŞUAN İHANETE UGRADIM SANKİ SEVDİKLERİMDEN
İÇİM ACIYO BENİM TADIKLARIMI MEYERSE TANIMIYOMUŞUM GÜNLÜKÇÜM HEMDE HİÇ İÇİM PARÇALANDI BİRBİLSEN
BİZİM GELİNİMİZ VAR KARDEŞİMİN EŞİ ONU GÖTÜRDÜK HASTANEYE KONTOROLE İNAN ÖLDÜRSELER DOGUM BÖLÜMÜNE GİTMEZDİM HERKEZİN ELİNDE BEBEK PUSETLERİ ÇOCUGUNU DOGURAN ÇIKIYO DIŞARI BENİM HEP ELLERİM BOŞ ÇIKTI O KAHROLASI YERDEN KARDEŞİMLE OTURUKEN GÖZÜM TAKILDI 2 KATA EVET TAKILDI NEDENMİ BENDE DOGUM ETMİŞTİM 2 YAVRUMDAD 2 KATTA ÖLE BAKMIŞTIM GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ KAFAMI KALDIRDIM VE BAKIYOURM ÖLE CAMA AH PAŞAM DEDİM NE OLDU SANA BU GÖZLERİN NEDEN GENE DOLDU DEDİM İNAN ORAYA GÖZÜM TAKILDIYA O AN SESLER DURDU SANKİ DÜNYANIN EKSENİ DURU KENDİMİ GÖRDÜM CAMDA ÖYLE DIŞARI BAKIYORUM NASIL AGLIYO GARİP PAŞA GECENİR BİR YARASI
İNAN ÇOK KÖTÜ OLDUM NE DOGUM BÖLÜMÜNE GELEBİLİRYORUM NEDE BEBEK SESİNE ÇOK CANIM ACIYO BİLDİGİN GİBİ DEGİL GÜNLÜKÇÜM
BENİ ANLAYAN ANLAR AMA EVLADI OLMAYAN BİR TARAFA KAYBEDENLER DAHADA İYİ ANLAR İÇİM ACIYO GÜNLÜKÇÜM ÖMÜRÜMÜN GÜZEL KIZIMIN SENESİ GELİYO AH O MİNNACIK BEDENİ GÖZLERİMİN ÖNÜNDEN GİTMİYO BİR SAÇLARI VARDI UPUZUN SIKTI ELİME VERMEDİLER DOKTORLAR DOGUNCA DEDİM NE OLUR BUNU BAN BARİ VERİN OGULLARIMI GÖSTERMEDİLERDİ DEDİLER YAPMA UNUTAMAZSIN YALVARDIM NE OLUR VERİN KUCAGIMA KIZIMI KOKLUYUM İÇİME ÇEKİYİM KOKUSUNU AMA ÖYLE KEDİNİN CİGERE BAKTIGI GİBİ BAKTIM KIZIMA ÖYLE YEMYEŞİL ÖRTÜNÜN ÜSTÜNDE YATIYODU CANSIZ BEDENİYLE ALLAHIM DEDİM NE OLUR 2 OOGLUMU ALDIM KIZIM BAGIŞLA DİYE ÇOK AGLADIM TEPİNDİM AMA ELİMDEN HİÇ BİRŞEY GELMEDİ YETMEDİM YETEMEDİM NEDEN
YAVRUM DURSAYDI 7 AYLIK OLUCAKTI SENESİ GELİYO BEN NE YAPICEM HER MARTI 6 HER EYLÜLÜL 22 HER MAYISIN 29 ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM AH GÜNLÜKÇÜM BEN ÇOK ÖZLEDİM BE YAVRULARIMIRÜYALARIMA BİLE GİRMİYOLAR ONLARI KOKLUYUM BAGRIMA BASIYIM
ALLAHIM DİYORUM SEN VERDİN SEN ALDIM BOYNUM KILDAN İNCE AMA AFFET RABBİM CANIM ÇOK ACIYO 11 SENE OLDU 4 DUVAR ARASINDA ÇOK YORULDUM İNAN 32 YAŞINDAYIM AMA SANKİ 90 YAŞINDAYIM BU YAŞIMDA 3 EVLAT ACISI BANA ACISI GÖRDÜM DİGER SEVDİKLERİMİDE ATLAMAYAYIM HERKEZ OKADAR ÇOK MUTLUKİ BEN NEDEN MUTLU OLAMIYORUM GÜNLÜK SORUYORUM SANA ANNELER GÜNÜ YAKLAŞIYO BEBEGİM YOKKİ HEDİYE ALDIN EVLADIM DİYE BAGRIMA BASIYIM ŞİMDİ ARKADAŞLARIMLA TOPLUMDA DİCEKLER YAVRULARIM BAN ŞUNU ALDI DİYE BEN NE DİCEM BEBEGİM YOKKİ
İNAN HERKEZ ÇOCUKLARINDAN BAHSEDİYO BEN ÖLE GARİP KALIYORUMKİ ARALARINDA NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYÜM
BAZEN DİYORUM ACABA ÇOKMU İSTİYORUM İSTEMESEMMİ DİYORUM AMA OLMUYO ÇOK DENEDİM İNAN ÇOK ÇABALADIM AMA ANNELİK DUYGUM AGIR BASIYO GÜNLÜKÇÜM
GEÇEN DÜGÜNE GİTTİK EŞİMLE SÜLALESİNİN ELTİMİN OGLU BENİM ÖLEN OGLUMLAYDI HANİ DÜGÜN SALONLARINDA KİRİŞLERE AYNA KOYARLARYA ORDAN EŞİMİN OGLANA BAKTIGINI GÖRDÜM NEDE HAYRAN BAKIYODU ÖYLE İÇİM ACIDI ONU GÖRÜNCE İNAN İÇİMDEN PARÇA KOPTU ZOR TUTTUM KENDİMİ SONRA DEDİM BEN EVE GİDİYORUM KALAMIYORUM GÖRMEDİ BAKTIGIMI DEDİM AH PAŞA OGLUM UMUDUNDA OLSAYDI ONUU SEVERDİ ŞİMDİ EFEYE HAYRAN BAKMAZDI DEDİM EVE GELDİM EŞİMDE ARKADAŞLARININ YANINA GİTTİ EVE GİRDİM ÜSTÜMÜ ÇIKARDIM BAGIRA BAGIRA AGLADIM İÇİM ACIYO GÜNLÜKÇÜM
BABA OLMASI ŞART DEİDM BEN SANA YETEMİYORUM SENİ EVLATTAN MAHRUM EDİYORUM BENİ BOŞE BAŞKASIYLA EVLEN DEDİM AMA SEN OL YETER DİYO BENDE İSTEMEM AMA OLMUYO ÇOK YANLIZIM KİMSENİN YANINA GİDEMİYORUM HEP YAVRULARIMI AÇIYOLAR AGLATIYOLAR BENİ İNAN NE HUZURUM NEDE BİRŞEYİM KALDI AGLA DUR 4 DUVAR ARASINDA DİYORUM AGLAMA BIRAK HAYATINA BAK DİYORUM AMA HEP BİR YERLERİM EKSİN GÜNLÜKÇÜM
KIZIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO DİYETE BAŞLADIM 15 KİLO VERDİM HALENDE VERİYORUM EVLADIMA KAVUŞMAK İÇİN NELER YAPIYORUM BİR BİLSEN UMUD EDEREK HAYATIM GEÇİYO GÜNLÜKÇÜM EBRU GÜNDEŞ DİYOYA HAYAT KADERE İNAN SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAGIM AHTIM OLSUN
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Doğum Günü Mesajları
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasam da öncesini