Popüler Konu Sevgili günlük...

offf günlük offf sinir oldum!
Onu bırak, tanımadığım adama da rezil oldum
işe gidicem yine geç kalktım
herşey sinir bozucu çok anlamsız bi gün
oldum olası sevmiyorum zaten çarşambaları!
inşallah şef yalova'dadır da bende sessiz sakin süzülürüm ofise :18:
yoksa az bi bağırsın, sitem etsin atıcam önlüğü çıkıcam bunu bekliyorum

Adet dönemi kafayı yiyorum resmen günlük Hem duygusallık tavan,hem asabiyet tavan..
Yarın bizim yıldönümümüz sevdiceğimle..Ona bişeyler yazayım,duygularımı dökeyim dedim ama ağlayıp zırlamaktan yazamıyorum ki
şöyle şöyle yapmıştık diyorum hoppp akıyo gözyaşları,şuraya gitmiştik diyom hoop yine akıyo
insan mutluluktan da ağlayabiliyomuş cidden..canım benim o..çok çektiriyorum ona bazen..sonrasında kendime kızıyom ama iş işten geçiyo
şu 1 yıl rüya gibi geçti ama ben daha farklı davransaydım daha da bi rüya gibi geçerdi eminim
gereksiz yere hem onu hem kendimi üzdüğüm de çok oldu
neyse sorgulamıcam..oldu bitti önümüzdeki günlere bakalım diyorum ama yine aynısı oluyo bazen pöffff
yarın iş görüşmesine gidicek iş çıkışı..sonra da beni alcak evden yemeğe gitçez
hediye almıcaz birbrimize öyle anlaştık çünkü nişan için çok masraf olacak ona harcarız dedik..
1 yıla ne çok şey sığdırdık..bir evlenme teklifi sığdı az daha kassak bi nişan da sığdıracaktık valla
ne güzel günlerimiz oldu..gezdik,güldük,ağladık,yedik,içtik,sevdik,eğlendik,ciddi planlar yaptık
daha ilk günden onunla evleneceğini bilmek güzel şey be günlük
ilk tanışmamızı ilk buluştuğumuz günü yazmıştım burda..demiştim ben çok fena aşık olucak günlük diye sana..bak üstünden 1 sene geçmiş
hem daha dün gibi..hem sanki yıllardır birlikteymişiz gibi
bu aralar çok gülüyoruz ..gıdıklıyo beni uyuz ben de kendimden geçiyorum çok gıdıklanırım çığlık çığlığa bağrıyom valla
koca koca eşekleriz ama bazen çocuk gibi oluyoz seviyom bu halimizi
canım benim canım canım canımmmmmm
ahhh aşkım çok fena depreşti

yorgunumm..cok yorgunum günlük ama sımdı uyursam gece uyuyamam yıne uyku düzenim bozuldu ıyıce yaa

ınsallah dayanırımda uyumam bırazdan.. ama yatagımda öyle tatlı görünü kı gözüme..kalkıp dagıtırsam uyumak ıstemem belkı ama kalkmaya dermanımda yok..oyalanmam gerek.. hmm.. =(

ne var ne yok bır bakınayım, belkı uykumu acacak konulara rastlarım ne dersın..

grszz günlükk..

günlüüüüük
çok yoruldum yahu. dershane çıkışı arkadaşımla dolaştık.
o kendine elbise bakıcaktı ama o almadı ben aldım. kime niyet kime kısmet
kırmızı bi çanta almıştım kendime. bugünde kırmızı detayı bulunan, enine lacivert çizgili bi straplez badi aldım. üzerine de beyaz bolero. altına da kırmızı babbetlerimi giydim mi tamamdır.
dün gece baya kötü oldum ama iyi geldi bu alışveriş yahu.
yarın çok güzel olucam saçıma da karar verebilirsem.
dün gece uçurumu izlerken de çok ağladım, hıçkıra hıçkıra. :26:
beni kötü etkiliyor bu dizi ama izlemeden de yapamıyorum.
pamuğum babaannem de iyi çok şükür. bugünde akşama doğru ararım.
telefonumu da kapattım onun aramasından bıkarak.
dün açmamak için zor tuttum kendimi çünkü.
millet ilk 1 ay çeker acı bende 3.5 ay sonra fena oldum.
öyle işte günlük, arada gelseler de iyiyim, daha iyi olucam Allahın izniyle.
byee

:))

o kadar kötüyüm ki,

halsizlik , üşüme , terleme , boğz ağrısı , öksürük off dahada var yani

birde sancım var geberiyorum resmen ,bugün bitse de eve gidip yemek yiyip uyusam , sancımdan dolayı ağladım ya bu 2 kez oldu bana ..

nasıl , nereye kadar bu sancılar, karın ağrısı üfff

günler aylar sonra dün evimdeydim günlük..
geç kalktım yine günler sonra..misliknlik yaptım..aylardır mutfağa
adım atmıyordum o çok istediğim patatesli kekide yaptım..
gerçi planladığım hiç bir şey olmadı ya,yine uzunnnnn telefon görüşmeleri:26:
bugün işe gelmek zordu,çünkü patronum neden diyecekti..pek hoşuna gitmesede
dinlenmek istedim napıyımmm ama esas bugün ilginç olansa her ne olursa olsun
insanların tartıştıktan sonraki tepkileri..heleki arkadaşın dostun olmuşsa...ben şimdiye
kadar bu halimle kimseye zarar vermedim..ama bir kaç yıl önce açılmış bir konuyu da burda
alaylı bir şekilde tekrar ortaya koymak...diyecek bir şey yok gerçekten..insanlar en ufak şeyde
pençelerini çıkarmaya meyilli...en azından ben gelipte burda kimsenin bir şeyi ifşa etmiyorum
içim rahat..sağolasın ablacım sende..eksik olma..hey gidi günler heyy günlük..zaman çabuk geçiyor değil mii...

Uzun zaman oldu günlük sürekli takipteyim ama yazmak gelmiyodu içimden
Böyle en uygun zamanı kollayıp yazıcam artık sana

Geçenlerde sınavlar açıklandı ve notlarım süper çok şükür
Onun verdiği rahatlıkla ikinci sınavlara hiç çalışasım gelmiyor
Ama ortalamayı düşürmek istemiyorum çalışsam iyi olucak galiba
Kendimi toplamam şart.

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin
Benimde ve bir an önce olması için dualar ediyorum.

Sevmek , değer vermek , bağlanmak hepsi birer saçmalıktan ibaret
Ama gel gör ki ben bunu çok geç anladım iş işten geçti bir kere

Seni seviyorum gelicem bekle diyip hala o kızları yanında gezdiriyo ya Allah'ım iyi sabrediyorum
Çok çok iyi sabrediyorum hemde
1 ay sabredip yüzünü görmem lazım
İster bitsin ister başlasın umrumda değil tek bir kere görim içimdekileri bir bilsin öğrensinde

Yazıncada böyle saçmalıyorum işte
Hiç yazmasam daha iyimiş günlük

Selam günnüş
aklımda binlerce soru işareti var çok yalnız hissediyorum
kardeş diyosun ama ..
Sevdiğim hastaneden bi çıksın sorucam ona.. 5 buçuk gün oldu resmen,öyle özledim ki..
Bu işin sonu nolcak bilmiyorum ..Allahtan hayırlısını diliyorum çünkü yıpranıyorum ve yoruldum ..

özledim...neden günlük...neden ondan uzaktayım...neden aşkta kaybeden taraf oluyorum daima...diyorlar ya aşk iki kişilik bir oyundur,iyi olan kaybeder diye...hayatta da öyle...kime nazik davransam,kime yardım etsem darbe yiyorum...hep saflığımın,tecrübesizliğimin,iyi niyetimin kurbanı oluyorum...yaşamın tadı yok galiba...

Uzun bir aradan sonra sana yazıyorum günlüğüm,
bugün tam 7 sene önce bidiciğim bana benden hoşlandığını söyledi, 1 senedir içinde tutan sevdiğim sonunda açılmaya karar verdi.
geceleri tek kaldığımda uyuyamazdım,sabaha kadar onuda uyutmazdım telefonda gün ışıldayana kadar yada msnde konuşurduk saatlerce...
ben uyumadan yatmazdı,çok şey yaşadık bidiciğim seninle acısıyla tatlısıyla çok şeyler değişti hayatımızda, şimdi kendi yuvamızı kuruyoruz, 16 gün sonra aynı yatağıda paylaşıyor olacağız...:)sevgi emek ister, fedakarlık ister, kendinden önce onu düşünürsün,o üzüldüğünde üzülür, sevindiğinde sevinirsin.
ben sana kavuşacağımı hep biliyordum çok bekledik biz,sabrettik...sabırsız olan ben bile sabrettim
iyiki varsın, iyiki sevmişim seni...

günlük bu yazı çok hoşuma gitti seninle paylaşıyorum

Kız ilk mesαjı αtαrsα;

-Erkek, sırıtır.
-Sonrα cevαp verir.

İlk mesαjı erkek αtαrsα;

-Kız önce şαşırır.
-Sonrα mαlα döner.
-Mesαjα odαklαnır.
-Gülümser.
-Sırıtmαyα bαşlαr.
-Evi turlαr.
-Hoplαr.
-Zıplαr.
-Sırıtır.
-İyice mαllαşır.
-Hαttα cevαp vermeden önce hαyαller bile kurαr.
-Sonrα cevαp verir.

kavgalardan, küslüklerden
iki yüzlü dostluklardan
yalanlardan, çalanlardan
yoruldum artık anne - En sevdiğim sözler işte :) Bugün arkadaşlarla fuara gittik oyuncaklara bindik peş peşe olunca benim mide pert oldu :)Aklımda yine o vardı ve her sıkıştırdığında acısı "şeytanın şerrinden,kendi nefsimden ve bu dertten sana sığınıyorum Allah m " diyorum toparlanıyorum.Bu acı büyütüyor beni ,paylaşmayı öğretiyor.Kendime ağlayarak dua ederken buradaki ablaları da ,kendi yaşıtlarıma da ya da küçüklerimi de unutmuyorum.Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Aklımda binlerce soru var.Neden ?Niye?Öğrenipte ne yapacağım ki .Birinin çıkıp illa seni hiç sevmedi demesini mi bekliyorum ?Artık onu takip etmiyorum hem yoruldum hemde "ilişkisi var"yazısını görmekten çok korkuyorum.Hoş hissederim oda ayrı.Geçen ayrıldığımızda sevgili yapmıştı hemen kendine arkadaşım öğrendiği halde bana diyememişti üzülürüm diye ama diyordum inanmıyorum var biliyorum.Buna temiz kalplilik deniyormuş sanırım :) Severken mantık devreye girmiyormuş.Benim sevgim gittikçe mantığım devreye girmeye başladı.Her ayrılık kararında ağlayan ben,yalvaran ben ? bunları gerçekten ben mi yaptım ? Evet yaptım günlük hepsini ben yaptım.Allah m sana yalvarıyorum bana yaşattıklarını sende ona yaşat değer görmemek,sevilmemek neymiş anlasın .Her ayrılık kararında neden o kadar çok ağladığımı anlasın .Lütfen..Şimdi bana diyebilir misiniz o çocuk seni gerçekten çok seviyormuş da sen kaçırmışssın ?

yorgun bibloş geldi
bende günler karışmış ya cidden kafayı sıyırmışım ben bu hafta
dün çok erken kalkmıştım akşamda uçurumu izledim geç bitti sabah 9 da sınava girdim derken şaşırdım hangi gündeyiz
sınavım fena degildi ohh bitane daha atlattım şuan çok huzurluyum
sınav çıkışı dolanmaya gittik karşıya falan geçtik saatlerce dolaştık çok yorgunum şuan
bide kendimi bordo bi topuklu aldımçok hoş hemmen giymeliyim
parfümüm bitmişti parfümde aldım eskisine döndüm benim kokum bu değiştirmem bisüre :103:
bu arada star çekmiyo bizde neden anlamadm..muhteşem yüzyılıda izleyemiyorum uykum var yatarım belki erkenden
aşk dersen iş yerinden bi kadınla buluştu yani manasız bi buluşmada anlamadım:26: amaa kadının ondan 10 yaş büyük olduğunu düşünürsek no problema

Günlüükk, haftasonu mobilyalarım geliyo onları karşılamaya gidiyoruum

bu karanlık gecede,unutulmuş bu uzak diyarlardan bir gülün güzelliği kadar temiz yüreğimle merhaba günlük.bu gece sadece yıldızları seyredeceğim ve parlayan her bir yıldız benim umudum olacak...

Günnnnnükkk!!

Cumartesi sözleniyorum!! Temizlik ve alışveriş yapmaktan hiçç giremiyorum kk'ya ama sözden sonra burda olcamm bol bol

Muradımıza eriyoruz günnükk! Sevdiğim adamla evlenmek için ilk adımı atıyoruzzz

yine fantastik film izledim
kendimi alamıyorum böyle filmlerden bu sıra aşırı izler oldum
ama hep aşk yüzünden onunla film başına oturduk mu bi gece star wars serisi bi gece lord of the rings vs... derken bütün gece film izlemiş oluyoruz
bugün tek başıma izledim ahhh ahhh her fantastik filmden sonra başka diyarlara gidiyorum
öyle yani günlükus
bu arada bütün gün ye yaptığımı anlatmadım ki
hava süperdi süper bende boş durur muyum hiç aşk'la çıktık dışarı bi kaç kitap vardı aklımda onları incelemek için kitapçı kitapçı gezdirdim aşk'ı
haftasonu da alışveriş için gezdiririm yazık sevgilime dimi
ben forumda ilgi çekici konu peşine düşüyorum

bu gece sevgi dolu film izleyesim var,
çok yalnız hissediyorum,
Leon'u indirdim, izlemeye başlıyorum birazdan...
offff

insanın karsısındakıyle hıcbır hayalının olmamaması hatta kursa bıle salak olmayacak duaya amınmı denır senın ne haddıne hayal kurmak.ne kadar acı degılmı gunluk ınsanın bır hayalı bıle olmaması karsısındakının bunun farkında bıle olmaması.Rabbım kımseyı benım durumuma dusurmesın.

ama celmeyı takan ben olucam hayata cok yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…