Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın günlükovski
Hitap şeklimden de anlayacağın üzere neşem yerinde
Dün yıldönümümüzdü ya.Heh onu anlatayım işte sana
Şimdi benim bu sevdiceğin iş görüşmesi vardı..Ordan çıkıp beni alıcaktı yemeğe gidicektik
Ama ondan önce oraya giden bi arkadaşının iş görüşmesi tam 3 buçuk saat sürmüş yani geç bitebilir o nedenle bu akşam buluşamayabiliriz yarın çıksak olur mu falan dedi
Tabi ben hafiften tripler falan..Bizimki de bi sorun mu var bebeğim diyip duruyo..O ana kadar da hiç ne bi güzel söz söyledi yıldönümü ile ne iki satır bişey yazdı
Onun da kırgınlığı var üzerimde ama sesimi çıkarmıyom daha gün bitmedi diye..
Hatta kendi kendime plan yapıyorum yatana kadar bişey demezse arayıp şöyle şöyle kırıldım şöyle şöyle umursamadın diyip trip atıp yatıcaktım
Bunun da etkisiyle buluşamama olayına azcık bozuldum ama çok büyük tepki veremedim çünkü elinde olmayan bi durumdu
Neyse sonradan aradı erken bitecek şu saatte alırım seni çıkarız dedi tamam dedim
Giyindim süslendim bekledim sonra geldi aldı beni..Bende tabi herzamanki tripler Bi sorun mu var diyip duruyo habire
Sonra dayanamadım yeminimi bozdum Geçen sene bugünü hatırlıyosun di mi ne kadar mutluydun ne kadar heyecanlıydın keşke o heyecanın bugün de olsaydı..Hiç kutlamadın hiç iki çift güzel laf etmedin dedim
O da önce bi mektubumu oku öyle karar ver bence dedi
Yine iki dakka sabredemedim hee...Çocuk o gece oturmuş mektup yazmış ama ben hiçbişey yapmadı diye kendimi şartlandırdığımdan ve şu çeneciğimi tutamadığımdan yine söylendim
O öyle diyince utandım tabi şirinlik yapmaya çalıştım yol boyu Bizimki de anladı ya hata yaptığımın farkında olduğumu uğraştı durdu nolduuu bozuldun dimiiiii diye
Neyse yemeğe gittik mis gibi güzel yemeğimizi yedik ben şarabımı da içtim..Öncesinde mektubumu verdi..Ağlaya ağlaya okudum günlük
Zaten adetim diye duygusal buhrandayım Mektup 'gelecekteki karıma' diye başlıyo..Tabi ben bunu görür görmez başladım zırlamaya
O kadar içten o kadar güzel yazmış ki..Tek istediğinin huzur olduğunu söylemiş bana burda laf sokmuş bence
Saftirik sevdiceğim o gece ambiyans yaratmış kendine mektup yazmak için,mum falan yakmış öyle yazmış
Bi de şiir yazmış bana Hiç maddiyatta gözüm yok inan dünyanın en güzel hediyesi bunlar işte ben böyle şeyler istiyorum
Mektup denemesi yaptığı müsvetteleri de kaptım ondan hihihih
O nedenle günlükcan bundan sonra çocuk gibi küsüp trip yapmıcam,koca koca eşekleriz ve evlenmeye çalışıyoz
Ayrılma düşüncemiz yok o nedenle kızdığım,kırıldığım konuları sakince konuşçam..Nelere kırıldığımı söylücem
Çünkü ben kızınca gözüm hiçbişey görmüyo malesef..Ya susuyorum hiç konuşmuyorum..Ya o ortamdan kaçıyorum ya da teldeysek eğer telefonu kapatıyorum
O nedenle sevgili soner sarıkabadayının da dediği gibi iki medeni insanız biz Çocuk gibi trip atmak yok
Çok yazdım hadi kaçayım ben

dün geceki fiyaskodan sonra wordde yazmaya devam!
ruh hastası olmadan şu okuldan mezun olmak istiyorum!

Azıcık haberlere bakayım hazırlanmaya başlamadan önce dedim.
Hani bazı anlar vardır. İnsan bir şey vesilesiyle birden bir aydınlanma yaşar. Çok sık olmaz ama bu.
Ben de onlardan birini yaşadım bugün.
Çift kol ve bacak nakli yapılan Atilla Kavdır hayatını kaybetmiş.
Nakilden sonra kollarını kullanmaya başlayınca hayallerin ne diye sormuşlar.
Çocuklarının elinden tutup okula götürmek ve araba kullanmak olduğunu söylemiş.
Bizim öylesine yaptığımız şeyler onun en büyük hayaliydi.
Allah rahmet eylesin.
Sahip olduklarımı unutmaktan nefret ediyorum.
Ne büyük bir zenginlik sağlık. Allah kimsenin elinden almasın.

Sevgili günlük, evliliğimin 8.ayında birşey daha öğrenmiş bulunmaktayım..
Ben değer vermezsem kimse değer vermezmiş kocama, bunu farketmem öyle geç olduki. Ve üzücü... Kocasına toz kondurmayan bayanların kocaları mükemmel değildi, sadece o bayanlar doğru olanı yapıyordu... Benim gibilerin içinde kendi savaşı bitmediği sürece etrafıylada bitmezmiş. O kadar huzursuz bir insanımki, ne kendimde ne başkasında huzur bulabilirim ben..

günlük..

ne kadar cok cekemeyenim, kötülügümü isteyenler var etrafımda amann yarrabım sen benı onların o pıs gözlerınden koru..

varlıgım batıyor vallah o ınsanlara..ama sıze ınat dımdık ayaktayım..arkamda kapı gıbı bır aılem var..

sevgılıme sımdılık malesef güvenemıyorum..yanımda mı yer alır karsımda mı hıc emın degılm..peki ozaman neden hala beraberım?? berabermıyım onuda bılmıyorum..

tek bıldıgım onu cok sevdıgımm...

Kızım 2 aylık oldu gunlukcan,gecen sene bu vakıtler oofff nelerle cebellesıyordum,adamakıllı doktor bulma arayısı,hastaneler,ıgneler,off off bebegım hamd olsunkı kollarımda sımdı,rabbım kımseyı onun yokluguyla sınamasın ınsallah,zorlugunu bılıyorum,
sımdı ıse gulucuklerıne,kendınce cıkardıgı o tuhaf seslere,hergun bızı sasırtan hareketlerını ızlıyoruz asık bı sekılde...evet kızıma asıgım,cok cok sevıyorum onu..

Günlük dün folklöre başladım.. Ünidede oynamıştım.
Harmandalı/zeybek oynadık dün akşam. Bacaklarımı sorma.. Oturamıyorum. Otursam kalkamıyorum

Merhaba günlük hayat süprizlerle dolu değilmi gün gelip burda seninle dertleşip satırları yazarken ağlıyoruz kimi zaman ise mutluluk gözyaşları döküyoruz isoldemmm nasıl seviniyorum bir bilsen rabbim isteyen herkese nasip etsin

Şimdi geldim eve... İş arkadaşımla bugün iş çıkışı sohbete gittik.. İş yerinde yaşadığım sıkıntılarla daha doğrusu bir iki kişinin moralimi bozması beni bugünde bi hayli üzdü.... Ama Allah aşkıyla bi araya gelmiş insanların yanında olmak huzur verdi bana.. O kadar güzel geçti ki... Hoca öyle coşkulu anlattı ki... Etrafımıza baktığımızda artık gözümüzün görmeye alıştığı bir tane çicek besmele çekerek topraktan fışkıran o çicek aslında bize Allah'ı hatırlatmak için kıyamda durur gibi onca sıcağın altında dimdik duruyo.. Bazı şeyleri nasılda görmezden geliyoruz günlük dimi... Boş mu yaşıyoruz acaba ... Biz bu dünya ya ahiretimize çalışmak için gelmişken neden hep bu dünya için çabalayıp duruyoruz... Yaşıyoruz işte öyle böyle yaşıyoruz.... Dün gece o kadar ilginç bi rüya gördüm ki hala etkisindeyim.. Yatsı namazımı kılmadan uyuyunca hep buna benzer rüyalar görüyodum ama bu bambaşkaydı... Allah resmen bana gaflete düşme namazını bırakma diyo... Ama ne yazık ki şeytana uyuyorum bazen... Bu son olur inşALLAH ve Rabbim beni ve herkesi dosdoğru namaz kılanlardan eylesin...Şu an sadece ağlamak istiyorum onu bunu bahane edip sadece hıçkıra hıçkıra ağlamak.. 3 şehidimiz var yine... Cennete gönderdiğimiz üç yiğidimiz... Rahmet etsin Rabbim demekten ve terörü lanetlemekten başka ne yazık ki yapacağımız bişey yok.. Allah gelsin onların hakkından ıslah etsin eğer ıslah olmazlarsada kahredip yoketsin inşallah...Söylenecek çok şey var ama söyleyecek kelime bulamıyorum :26:...Neyse şimdi bi balkona çıkıp temiz bi hava çekeyim içimede kendime geleyim... Hafta sonuda kurs yokmuş nasıl sevindim.. Yarın annemle çarşıya çıkıcaz pazar günü kuzum ablamın doğum günü cancazıma hediye bakacağız yani... Şimdi bizde komşumuzun çocuğu var tam bi fırlama ya uğraşıp duruyoruz birbirimizle... Çocuk olmak bambaşka bişey ...

günlük istanbula bu sabah indim, çok zor bi yoluculuk geçirdik felaket sis vardı bu yüzden feribota binemedik iptal olmuştu feribot seferleri ve kara yoluyla geldik inanılmaz derecede yorucu bi yolculukdu.. ve ben istanbula artist gibi giyinip geldiğim için ( bodrumdaki o sıcacık havayı göz önüne alarak) giyinmeden cıbıl cıbıl bindim otobüse artist gibi , neyse istanbula 7 gibi indiğimde titremekten artık bitap düştüm serviste sağolsun 7:30'da geldi düşün artık sen benim çilekeş halimi neyse evime geldim direk valizleri boşalttım makineyi çalıştırdım o sırada annem kahvaltıyı hazırladı gittim kahvaltımı yaptım etrafı topladım hemen yatağıma uzandım ve 3 gibi uyandım.. şimdimi? titriyorum hapşuruyorum üşüyorum ve birazdan kalkıp petekleri açıcam o derece üşüyorum.. Neyse hadi bana geçmiş olsun allah bana acil şifalar versin

Offff ama çok soğuk istanbul yaa ne teyzemde nispet yapar gibi her tarafı açtım yanıyo ortalık diyip duruyo git işine teyze ya kapa teli dedim ve kapadım teli valla ay neyse yaa ben bi duşa girim sonrasında vurim kafayı yatimm..

Son düzenleme:
günler...
nasıl geçiyor biliyo musun günlük?
nerden biliceksin..

önce.. hafif bi kıvılcım. küçücük bi söz belki. belliki hiç tahmin etmiyordu kendisi dahi, ardından çıkacak alevleri.
sonra. bir öfke. nereden geldiği bilinmeyen.. sonra.. bir bağırış! haykırış! ön yargılara sarılmış hakaretler.. saygısızlıklar.. günahlar.. ayıplar.. kalp kırıklıkları..

diğer yandan göz yaşları.. bıkkınlık nefret .. belki ölüm isteği. ama en çok 'hepsi geçsin gitsin' isteği..
bazen dua.. bazen beddua..

ama hep.. çaresiz dakikalar......
neyi beklediğini bilmez dakikalar..

Merhaba günlük
Şu sıralar nişanlım canımı çok sıkıyor ona nasıl davranmam gerek kestiremiyorum.Bu gerginlik yüzünden dün gece bi migren tuttu daha hala başımın ağrısı geçmedi.
Bazen evlilik kararımın pişmanlığını hissediyorum. İnşallah aklını başına alır...

günlüğüm
bowlinge gitmedik
sinemaya girdik
dehşet kapanı diye bir filmdi
zombiliydi
moda ya biliyorsun
fena değildi yani
bowlinge de 3 kişi tadı çıkmaz diye gitmedik
kuzenimle kardeşim gelmediği için
PamukPrenses folklöre başlamış
başarılar dilerim folklör hayatında
benimde içimde hep ukte olarak kalmıştır
ilkokulda bir iki oynadığım için midir nedir bilmem
bir gün evet günlük bir gün bende folklöre başlayacağım
ama ne zaman

slm günnüş
bu annem sadece vırvır için yaşıyor nasıl hastalık hastası takıntılı vırvırcı anlatamam artık dayanamıyorum..

Yatıp uyuyayım belki geçer bu sıkıntım dedim ama yok günlük...Uyuyamıyorum...
Patlama noktasına geldim sanırım....
İçim yanıyor...Ve ben bu yangında yapayalnızım

Derdimi dinlemeyi sen bile istemedin di mi günlük...
O kadar şey yazdım kaydolmadı...
Beni sen bile yalnız bıraktın...
İçim yanıyor ve ben bu yangında yapayalnızım

Aşk var ya sen gerçekten harika birisin
Seni çok çok çok fazla seviyorum :98:
hadi değerini bil

günlüğüm bugün çok garip oldum ya...
en son yaklaşık 20 senedir kullandığım odamıda evimize götürdük,şuan yataımdan başka hiçbişey kalmadı annemin evinde...
yıllardır sevdiğim adamla beraber olmanın hayallerini kuruyorum evet ama yinede çok garip hissediyorum şuanda...
şu duvarların bir dili olsada konuşsa,ne çok anım var biriken,ne kadar çok hayal kurmuşum tavanımdaki yıldızlara bakarak,çok garip...
ama tam hazır hissettiğim bir yaşta evleniyorum,ne erken ne çok geç
annemdede stres var hissediyorum, devamlı birbirimize çatıyoruz off ne olursa olsun zor geliyor evden ayrılmak...
yeni hayatım, yeni başlangıcım nasıl olacak çok merak ediyorum,allahım utandırmasın..

aslan günlüğüm benım bee nabıon

ne zamandır yazamıyorum sana çok yoğunum bu aralar anlattım ya 4 kışı ıstıfa ettı dıye çok pıs çalışıyoruz bu ara fırsat bulamıyorum sana yazmaya
geç gelıyorum hemen yatıyorum
ama keyfım yerınde ya, son 4 gün bıtaneme kavuşuyorum hala haberı yok geleceğımden süprızı bozmadım

sabah kadın doktorunda randevum vardı ay o ne öyle mıllet karnı burnunda gelmış görünce canım cektı bende bebek ıstıyorum !!!
bı ara baktım hayal kuruyorum elım karnımda felan yanımda kadın vardı aa sızde mı hamılesınız ne güzel daha yenı galıba kılonuz yerınde felan dedı
ay gülsem mı ağlasam mı bılemedım

dur bakalım günlük sende gaz verme, bı ev daha alayım ondan sonra evlenırım sonrada bebeğımı yaparım
herşey sırayla

neyse kaçayım ben forumda dolanıyım azcık sonra yatarım öpüldün bebeK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…