Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün o kadar çok canım yanıyor ki...
Yorgunum,bitkinim...
Hiç bişey düşünemiyorum sadece içimin yandığını hissediyorum...
İşyerimde sessiz sessiz ağlıyorum.
Çok yorgunum...üstelik bunları anlatıcak kimsem yok...buraya yazmaktan başka çarem yok...

Geçmiyor. Yemin ederim geçmiyor. Sevgilim. Geçmiyor.

sabahki dersim iptaldibende dedim o zaman akşamki derse tam giriyim ayıp artık 3 haftadır girmiyorum derse bi girdim bu sefer kadın iki saat erken braktı ne kadan mutlu oldum
öyle çabucak bitti yani bugün pek hoş oldutatil için verdiğim kaporalarıda aldim sonunda ama aşka ceza onunkini vermicemonun yüzünden yanıyodu ne işler açtı başımayarında buluşuruz izinli özledim keretayı
önümüzdeki haftada ananemlere gitmeyi düşünüyorum finallerden önce bi değişiklik yapıyım çünkü çok degil 2-3 hafta sonra aglamaya başlıcam sıkıldm bu okuldan diye

Son düzenleme:
mrb günlük.. dışarda deli gibi yagmur yagıyo.. çok güzel altında gidip ıslanasım var... uzun bi aradan sonra ilk defa bukadar huzurluyum be günlük... yagmur bana huzur veriyo..

Değiştim ben hemde çookk değiştim...

Bir yanım Mutlu evet.. AMA..

Ruhuma sessizlik Hakim.......

Mutluluk istiyorum...

dün samsa mı samba mı neyse o tatlıdan yaptım içine fındık koydum üstüne kızarsın dıye fırında yumurta sarısı surdumm... pişince üztüne şerbeti doktum filan.. tam yıyecegım yok o surdugum yumurta sarısı töbee yarabbim kötü kokuyorrr işteee yiyemedimmmm sinir oldummm.. sanırım saframı aldırdım ya oyuzden bölee yumurta ete karsı bi hassasiyetım olustu .. et onemli değil kıymayla beslenıyorum sonucta ama yumurtayı çok severdım ben şimdi bu kokusu yuzunden yıyemıycem mi yaaa... safranın kıymetını sımdı daha iyi anlıyorum..

yarın kendıme muhallebili kadayıf yapayım bari nasılsa ona yumurta gerekmıyor... bide baktım mılföyfen mınık pastacıklar yapmıslar ondanda yapasım var ama ilk deneme olacagı ıcın bırazda korkuyorum acaba olmazsa ziyan olucak onca emegım malzemeler filan..

buun guya evi süpürcektimm.. oturdum tembellik yaptım .. mal pol da calısmadım .. zaten artık ıllalal cektım bitsin artık yaa ufff...
memurluk içinde uzun vadeli değil kısa vadeli tercıh edıcem hedefımıde kuculttum bu sene tutarsa sözleşmeli olarak belediyelere filan bakıcam duruma artık grci hiç tercih ettemediğim için kadrolarıda bilemiyorum sözlesmeli ne var ne yok... okuldan mezun olamamak herseyımı kısıtladı işteee.. en azından acıkta kalmamak adına sözleşmeli yazıcam..en azından artık kendi paramı kendım kazanmak istiyorum..

seneye asıl maraton baslayacak benım için insallah basarılı olurum 2013 bana sans getırsın; gelir uzmanlıgı yardımcılıgı sınavı içn..gelir uzamanı yardımcısı olduktan 3yıl sonrada gelir uzmanlıgı sınavlarına hak kazanmak için...baya uzzzzuuunnnnnnn bi maraton olacak benım için.. planıma sadık kalabılırsem Allah kısmet ederse 32 yada 33 yasımda gelır uzmanı olabılcem ...wayy wayyy hayallere bakyaaa süpeerrrr....

günlükkk yarınnn yazılım yokkkk okuldan kaçıcam aşkkuşumla buluşcammmmmmmmmmm bana midye almışşşş gidip onları yemezsem olmaz yemem lazım yoksa çok çok ayıp olurr gerçekten bak ayıp olur diye yicemmmmmm inşallah gece yemez onlarııı

neyse günlük bu şarkı günün şarkısı olsun bebeğimmmmm

turn me onnn turn me oonnnn turn me oonnnnn ...

David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj - YouTube

Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm.
Bende sabır sende naz..
Gündüzünden vazgeçtim düşümde biraz
Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter... çok özledim be günnüş...ne olur karşısında otursam,kara gözlerine baksam,o buğulu,tınılı sesi dinlesem...ah ah...

Çok pis içesim var günlük
Hayırdır inşallah
N'oluyor bana

Günlük ya
Bu karıncalar beni delirtecek bıktım ya bıktım.
Her yerdeler ya...
Hiçbi şeyi ortada bırakamıyorum.
Şeker kavanozu buzdolabında olur mu ya?
Limon,tuz,soğan,nane ve karınca tebeşirini denedim bana mısın demediler
Yakında yenilgiyi kabul edip buyrun ev sizindir dicem. Az kaldı
Allah rızası için kesin bir çözüm bilen varsa bana ulaşsın nolur ya

Bunun dışında her şey aynı..
Evi derin bir temizliğe sokucam camları silmekten başladım.
Azar azar yapıcam zaten okul da yoruyo baya.
Zaten hiç zevk almıyorum okuldan.Neyse sızlanmak istemiyorum inşallah atanırsam daha iyi bi okulda çalışırız eşimle.İnşallah

Neyse günlük gitmem lazım kahve saatimiz geldi. Gidip yapıyım.

Sevgili günlük, yapraklarını koklayabileceğim yeri geldiğinde gözyaşlarımla ıslatabileceğim simsiyah kapaklı bir günlük istiyorum.. Ama annem işte. M e r a k l ı

Mutluyumm günlüükkk
Herşey güzel gidiyor bugünlerde çok şükür
Yarın da dostcumla kapadokya'ya gidiyorum 3 günlüğüne
Sevgilim 3 gün olmasına rağmen özlerim diye mızmızlanıyor ama onun da gönlünü yapıp mutlu bir şekilde gider dönerim, bir aksilik çıkmaz inşallah...
Özleyeceğim İstanbul'u ve ona ait olan herşeyi... (trafik hariç)

Son düzenleme:
Sana geldim günlük...Dertlerimi dinlersin de hafiflerim belki diye..
Gözlerim dolu dolu yine bu akşam.
Biraz mutluluk, biraz hüzün biraz da kıskançlık var bu akşam içlerinde.
Yarın mezuniyeti var...
Bugün de fotoğraf çekimi vardı.
Saatlerce bekledim o halini görebilmek için internetin başında.
Engellerimizden biri kalkacak inşalah da bugünü en çok bekleyen ben... yanında olamıyorum.
Başkalarıyla giriyor o karelerin içine
Onu göremiyorum...
Artık bu hasret yedi bitirdi beni günlük...
Her zaman yarım, hep bir yanım buruk hissediyorum kendimi.
Hayaller, ertelemeler, beklemelerle yaşayışın sonu gelmeyecek mi artık?
Elbette Rabbim başka dert vermesin ama bunu da çeken anlar sanırım
Özlüyorum günlük...
Çok özlüyorum...
Ne zaman gelip yazıcam sana evleniyorum diye.
Bırak evlenmeyi sözleniyoruuuummm diye
Ne zaman O diye değil de eşim diye yazacağım bu satırlara...
O kadar uzağındayım ki sanki o günlerin.
Sanki sadece birer hayal...
Ve ben bu hayalin içinde kayboluyorum
Bu gece daha bir yalnızım günlük...

günlüükk fatmagül'ü izledim de nasıl duygulandım yaa.. herkes mutlu olsun sevdiği insanla evlenmeyi nasip etsin Allahımm..

benim kaderim kim acaba? şimdilik sevgilim gibi duruyor ama kaderin ne getirip ne götürceği hiç belli olmaz, onunla evlenmek istediğime çok da emin değilim zaten.. hayırlısını nasip etsin rabbim

nasıl düğün dernek kurasım geldi yaa halbuki pek de sevmem ama çok etkiledi beni bu düğün hazırlığı

ha bi de günlük, firarperest'e söyle gidip bi karınca ilacı alsın, geriye kalan her şey geçici çözümdür ama karınca ilacı ömürlük, bi daha şeker kavanozunu buzdolabına koymaya gerek kalmaz bahçeli bi evim var, karıncalarla az savaşmadım vaktiyle :)

Son düzenleyen: Moderatör:
madem günlüksün. sadece iç dökmelikse amacın dinle o zaman beni yargılamadan. etrafımdakilere bundan sonra bi sorunumu paylaşırsam ne olayım! dinlemek istemeyip daha leb demeden künefe diye ağzımdan çıkmayan lafları zincirleme kaza yapmalarına sebep olan arkadaşım! bugün beni hayırsızlıkla suçluyo! neymiş o bana akıl veremezmiş,yok işlediğim günaha onuda alet ediyomuşum.yaşadıklarıma yorum yapamazmış ulen içip içip kafanı bulurken günah işlemediğini mi sanıyosun bire mendebur...... daha sorun paylaşmayla,akıl fikir istemeyi ayıramaz mı bi insan? gayet mantıklı bi insanım neden akıl isteyim senden. dinle sadece. yapma yorum. allaaa allaaaa

neyse ağzının payını verip susturdum. bundan sonra sorunumu buraya yazcem.

ailemin yanında daha fazla kalmak istemiyorum. şiddet falan yok şükürler olsun ama huzurda yok. aile içinde paranın bi önemi olmaması lazımken. bizim evde ki tartışmaların güncel olayı olmaya başladı. sadece ben yaşıyorum sanki bu evde bankayım sanki. herkes istediği gibi harcasın kendi kazandığı parayı. en ağır faturayı ödeyeyim her ay. dahada göz dikin maaşıma. yok ölee

daha bu ay ki fatura gelmemiş,1 ay geriden yatırıyorum neymiş o parayı kredi kartına yatırsınlarmışmış,üstüne para ekleyeyimmiş üstelik! eee sonraa? sonra int bankacılığını kullanarak faturayı yatırırlarmış:117: off bi an önce sınavları kazanmam lazım

ay günlük selam
memleket meselemiz olan bozuk sütlere gelmek istiyorum direk
geçen hafta duyduğumda inan aklıma dedim zehirlenmezlerse çok iyi çocuklar dedim
ki gel gör ki olan oldu
bir bakanın da dediği gibi suçu ineklere atmazlarsa çok iyi

yarın bowling oynamaya gidiyoruz
kardeşim ve kuzenlerimle
bakalım nasıl geçecek
hadi kaçış ben

çok bozuğum şu an
saatlerdir uğraştığım pdf ulusal ajans formu defalarca kaydettiğim halde kendi kendini kapattı ve bilgiler silindi
çıldırmak üzereyim günlük! son sınıfın son dönemine proje geliştirme dersi koyan sistemin de, saçma salak ulusal ajansı bize dayatanın da ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavuğuna kış diyeyim
ne olacak şimdi ha ???

Son düzenleme:
gunaydın gunluk.bır uyumusum bır uyumusum gunluk sabah 8 ceyrekte uyandım hazırlandım cıktım hemen.dun yesıl ayakkabı aldım o kadarmı guzel sabahta gıtdım ayagımı acıttı yedek pabuclaarım vardı gıyıverdım hemen onu.

dun matematık dersın vardı bu hocanın bana ılgısı varr anladımmmmm ay cok tatlı ama gunluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…