Popüler Konu Sevgili günlük...

Sk geldi günnüküm ve yine benim yatağımda yatıyo. 3 sene hayal ettik webcam de konuşurken, sen de bir gün bu yatakta yatıcaksın, sen de bir gün odama giriceksin dedim hep. Oldu günlük... rabbime şükürler olsun ki hayallerimiz gerçek oldu, olmaya da devam ediyo. Son 1 haftamız ve biz son kez ayrı kalıcaz birbirimizden...bir daha hiç ayrılmayacağız...hiç...

dertçibaşı günlük ne ettin bakalım bayadır görüşemedik senle..
ben direk konuya giricem çok moralim bozuk yaa bu ara etrafımdaki herkes aşk sarhoşu.. dışarı çıkarım aşıkla maşuk, tv açarım dizide filmlerde çiftler nasıl aşıklar nasıl bi duygusallık anlatamam.. face e girerim sevgililerin birbirlerine aşk ilanları aşk tazelemeleri.. yeter ya yeter.. olan var olmayan var.. yok böyle iyiyim kafamı topluyorum da gözüme gözüme sokmasınlar lütfen, burdan evrene mesajımı gönderiyorum açık ve net o da bi güzellik yapsın artık..
öte yandann benim ex hala mesajlar atmakta.. buraya gelecekmişte bilmem ne.. "sorunlar varken gelecektin" diyesim geliyor demiyorum yazık umutlanmasın.. ondan bile umutlanacak halde çünkü.. "sensizlik değilde seni başkasıyla düşünmek delirtiyor beni" yazmış bide öküzz.. gel de gülme.. güya güzel bişey dedi aklı sıra
böyle işte günlük şimdilik bu kadar yeter sana kendine iyi davran evrene de söylüyorum burdan akıllı olsun yoksa ben ona bi mesaj gönderecem feleği şaşacak
öptüm kocamannnn
P.S.: secretla kafayı bozuyorum yavaştan bakınız şekil A-1

Günlük bugün benimkyle ay dönümümüz Du bakıymmm 34 aylık olmuşuz tam
Ayy günlü bugün bacaklarım daha bir fena ağrıyor ya netçem ben
Bugün sevgilim geliyor iki gün birlikteyiz

sabah işe gelirken bir minibüs dolusu kazmayla geldim.sanki hayatlarında hiç kız görmemişler sağdan soldan göz hapsine aldılar.zaten tıklım tıklım dolu kendimi zor korudum.birde şoför yolu değiştirip uzatmazmı....ölürmüsün öldürürmüsün.sinirden ve korkudan mahvoldum.işe geldim ağladım...bu ülkede kadın olmak ne kadar zor ya!!!

bugün benim için en özel gnlerden ilki, bugün benim pamuk kalplimin doğum günü.. seni seviyorum annem seni çok seviyorum..

İnsanın arkadaşı olabilir, insanın dostu olabilir, insanın sevdiğide olabilir.. ama kimse kimseyi karşılıksız beklentisiz sevmez... sadece birtek kişi sevebilir onun adıda "ANNE" dir.. Bugün benim en özel en anlamlı günüm bugün benim her koşulda yanımda olan beklentisiz çıkarsız seven melek kalpli cennet kokulu ANNEM'in doğum günü, bundan 32 sene önce ablamı dünyaya getirdin ve iyikide benden önce onu dünyaya getirdin çünkü en az senin kadar melek gibi bir kalbi olan kokusu aynı sana benzeyen beni koruyup kollayan bir ablam var.. Ve sen benim cennet kokulu annem iyiki 57 sene önce doğdun ve iyiki 28 sene önce beni kucağına aldın, hep anlatırsın çok zor aldım seni kucağıma çok sıkıntı yaşadım ama değdi dersin acısı çok ama meyvesi daha çok tatlı dersin, iyiki iki tane kızım var dersin ve sen bizi herşeyden çok seversin.. Annemin tülbentinin kokusunu, Milyarlık parfüm'e değişmem ..
RABBİM İYİKİ BENİ SANA EMANET ETMİŞ İYİKİ RABBİM MELEĞİM OLARAK SANA TESLİM ETMİŞ BENİ SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEM.. İLK ADIMLARIMSIN, İLK HECELERİMSİN, İLK GÖZYAŞIMI DURDURAN, İLK MUTLU EDENSİN VE SENİN TARİFİNİ ŞÖYLE DİLE GETİREBİLİRİM "SEN BENİM KANATSIZ MELEĞİMSİN"
Annem Gezindiğim Bağ, Babam Yaslandığım Dağdır.. Ömrümün en Güzel Çağı Her Anım Annem ve Babamla Olandır...

Birazdan o çok istediğin fırın gelicek annem, ablamla az önce telde konuştuk gidip fırını aldı ve evin adresini verdi, birazdan zil çalıcak ve kapıya senin bakman için elimden gelen herşeyi yapıcam ve sonrasında arkadaşımı beklediğimi sanan sen ve oturup pc'imi yapıcağımızı sana sen arkadaşım geldiğinde ellerinde pastalar çiçekler gördüğünde yüzünün ifadesini çok merak ediyorum ANNEMMMMMMMMMM
Annemm sen benim için ellinden gelen herleyin fazlasını yaptın benim o en zor dönemlerinde başımı göğsüne dayararak benimle beraber ağladın benim için herşeye siper oldun tırnaklarını çıkardın herkese karşı ve beni üzen ne varsa tek tek etrafımdan uzaklaştırdın BEN SENİN ASLA HAKKINI ÖDEYEMEM ANNEM.. TEK BİR DİLEĞİM İSTEĞİM VAR RABBİMDEN " EZANLAR OKUNUYOR RABBİM BENİ ANNEMİN VE BABAMIN ACISIYLA SINAMA ONLARI BENDEN ÖNCE ALMA BENİM ÖMRÜMDEN ALIP ONLARIN ÖMRÜNE KOY"

İYİKİ DOĞDUN KANATSIZ MELEĞİM....

Ama yani ben ağlamayayım da kim ağlasınn...Gamze'nin yazısını okuyunca annemden ayrı oluşum daha da yaktı canımı...( Doğum günü kutlu olsun anneciğinin bu arada :) )
Tam alışıyorum derken bir söz, bir şarkı, çocuğunun elinden tutan bir anneyi görünce mahzunlaşıyorum.
Kaç yaşına gelirsek gelelim hep annemizi istiyoruz yanımızda...
Bizi her halimizle seven bir o var çünkü...
Arıyim de sesini duyayım anneciğimin...
Herkese hasret yaşıyorum ben yaa herkese
Vardır bunda da bir hayır değil mi günlüğüm...Şükretmeli eldekilere...

artık yazmaya üşeniyorum sanırım
dün aşkla buluştukyeni ayakkabılarımı giydim çok tatlış oldum bence
neden her buluşma sonrası herkes evine gidiyoo:44:neden hep dışarda buluşmak zorundayız gidip tv izlesek beraber

neyse bikaç sene mesela 46343654 sene daha böyle olcak sanırımartık hayal kurmuyorum farkındaysan
bugünde pek sıkıcı bi cumartesi evdeyim yarında evde olcam çok sıkıcı degil mineden böyle renksiz bi hayatım varki artık bilemedim
sıkıntıdan iddaa oynadım erkek çocugu olcam yakında
bide bu aralar bazı insanların yaptıgı herşey batıyo bana resmen kullanıyolar çocugu peşinden ayrılmıyolar sinir oluyorum gerçekten Üniversiteye gelip ortam peşinden koşup duranlar kadrosuna katıldılar sanırım

Yarın Hıdırellez ben istediğim şeylerin resimlerini yaptım yatsı ezanından sonra balkona asıcam gül ağacı yok etrafımda hiç napiyim...

Eskiden beri yapardık bu Hıdırellez adetini ama bi geçen sene yapmadık.. Off geçen seneyi hatırlamak bile istemiyorum daha doğrusu senenin sonlarını hatırlamak istemiyorum..

Bu yıl inşALLAH çok güzel olur...Ne verirse Rabbim verir Hızır aleyisselamın da hürmetine inşallah dileklerimizi nasip eyler..

Yarında güzel bi piknik yapacaz nasipse....

Güzel olsun herşey .....................

Çok klasik bir şeydir aslında
canı sıkılan biz kadınlar ya alışveriş yaparsak mutlu oluruz ya da saçlarımızla oynarsak
Ben bugün ikinci seçeneği uyguladım günlüğüm...
Belime gelen saçlarımı omuz hizasında kestirdimm belki azıcık daha uzun
Kuaför ısrar etti kesme, pişman olursun, kat atalım filan diye ama sıkıntılarımdan kurtulmak ister gibi kurtulmak istedim o an...
Sonuç güzel oldu Allah'tan. Yüzüme hareketlilik geldi sanki.
Hafifledim resmen...
Başka da bir şey yok günlük...
Yazılı kağıtlarını okudum, yemek yaptım...
Şimdi de takılıyorum öyle

günlükkk
bu insnalar beni deli ediyor tamam mı m.. sanada uyuz oluyorum seni sveiyorum diyip durmaaa beee diye bagırcam artık anladımk seviyosun ama ben inanamıyorum
güvenmiyorum sana da iştee gıcık ettin beni
ya sende neden geldin gelmemem için dua bile ettim gelem sevmiyorum artık bitmiş sevmicem git unuttmam çektiklerimi artık herşey güzel olsun Allah ım
hakkımızda hayırlı olanı ver..

ah be günlüş gönlümden geçeni versen süper olur :103:
napalım olursa olur olmazsa
Acısa da öldürmez
Cehenneme döndürmez
Hayatını söndürmez
Gideni de döndürmez artık
:95:

sankı uzerımden kamyon gecmıs gibi okadar yorgunumkı... sanırım dun ceeyanda kaldım ondan boyleyımm ,burnumda akıoo bı yaz gununde kesın hasta olucaammm ben yaaaa essek kocama dıyorum on kere acma heryeı dıye ama benı takan var sankıde bı bakıyorum heryerı acmıs yıneeeee geldeeee öldürmeee

uykum vaaarr derken aklıma geldi bi kaçgunden berı 4te yatıyrdum en sonunda vucudum dayanamadı kesın erkende uykum gelmeye basladı halıyle.. yaslı neneler gibi oldum dizlerım titreye titreye yuruyuyorum ,nasıl yorgunlukmus yaa böle..yaz geldi ancak bana daha yenı bahar geldı sanırım..bahar carptııııııııı benııııı... amannn erken değilmiş bee 12 olmus yine işte nese camasırım bitti sereyımde öle yatayım

günlükçüğüm bugün keyifli bir gün geçirdim. bol bol misafirliğe gittim onlar da bana geldi. sevgilimden uzakta geçirdiğim son bir ay bu diyip diyip gülüyorum içimden herkes sözlümü soruyor. düğün ne zaman diyor. ayy gelin olcan azcık kilo al diyor
hatta cemile abla ben yürürken arkamdan ev arkadaşıma dediki, anam bunu alan koca bu zayıflıkla napcak
içimden diyorumki o koca benim bu vucuda hasta
son 1 ay kaldı günlükçüm. okul biticek ve onun yanına gidicem... oğuzumun..
sonra da semineleri hallettim mi iyice düşerim düğün telaşına:) gelinlik bulmam lazım daha.
eylül ayına geçince deeeeee bırakıcam kendimi hayatımın erkeğinin kollarına. onun olucam. onla huzur bulucam

günlükcüğümm merhabaa
ne zmandır sana yazmaya üşeniyodum bugün yazayım dedim...
hayatımda allahıma şükürler olsun herşey yolunda aynen devam ediyo günlük..
okula koşturuyorum, finaller yaklaşıyo bi sene daha bitti ünide..
sonra düşünüyorum diyorum vay bee ne zman geçti bunca sene..
üniye başlarken gözümde büyümüştü, şimdi ne kaldı ki..
şaşırıp kalıyorum valla...
aşkımı yollayalı tam bir hafta oldu...
herşey süperdi yine o giderken ağladım ama zaman cidden çabuk geçiyo..
bir de şunu farkettim ki ne zmandır çok özlediğim huzur girdi hayatıma artık..
önceden hep üzgün, hep kötüydüm..
ama arıtk neden bilmiyorum içim çok huzurlu
çok özlemişim böyle hisetmeyeli çok olmuştu çünkü..
hayatımın yoluna girmesinin etkisi var sanırım...
bir de içinde bulunduğum koşullarla yaşamayı öğrendim..
en önemlisi de bu...
okul,aşk,herşey yolunda ondan herhalde
bi de planladığımız birşey var ki günlüğüm, bir aylık bi zaman kaldı..
eğer ki olursa dünyalar BİZim olacak o zaman
olmazsa da kısmet ama inan çok istiyorum çok dua ediyorum inşallah olacak
onun dışında bir sürü planlar var.
zaman geçtikçe artık şekilleniyo hepsi
o zman da beni heyecan basıyo...
neyse çok konuştum günlük, tek istediğim finaller bitsin ve mis kokuluma kavuşayım ben
çok çene yaptım sanırım yine gelirim günlük..
görüşmek üzeree

günlük günlük
birazdan müstakbel nişanlım ve ailesiyle pikniğe gitçez o nedenle sana uzun uzun yazamıcam
dün biz onlara gitmiştik,onlara gitmeden önce de sevdiceğimle bana elbise aldık onun da takım elbisesini gömleğini ayakkabısı vs hallettik
yeşil elbise aldımmm..en sevdiğim renkten vazgeçemedim yine
kalanları alcaz bi daha
herşey çok güzeldi dün aileler çok iyi anlaşıyo Allaha şükür
ben şimdi hazırlanayım sonra uzun uzun yazarım canımcım
herkesin dilekleri kabul olsun inşallah bu güzel hıdrellez gününde

günlük sanki boşluktayım yaptığım hiç bi işten zevk almıyorum.
insanların okuduğunda bile ne zorluklarla gelebildiği bi mesleğim var.
ameliyatlara bile giriyorum
hiç kimseden çekincem yok! belli bi çevrem saygı duyan insanlar var.
allaha şükür elim, ayağım, yüzüm sağlam sevdiğim insanlar yanımda
ama ben zerre kadar mutlu değilim
içimde 80 yaşındaki bi insanın ruhunu taşıyorum sanki..
çok sıkıldım bunaldım mutlu olmak aşık olmak istiyorum

içimde yeşil ıslak bir bahar gibi sevdan...esmerim seni unutamadım,beceremedim,çıkaramadım hayatımdan...umrunda olmasa da böyle...ha bu arada günnüş para biriktirmeye karar verdim...geçen ay iki bin iki yüzden geriye sadece iki yüz bırakınca...artık ek dersle geçinmeyi öğrenmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…