Popüler Konu Sevgili günlük...

Sende unuttum ümitleri,sende unuttum ben her şeyi :) Bugün birini ona benzettim kalbim sıkıştı,nefes alamadım sandım ,içimden bir şeyler koptu gitti.Kimseye anlatamamak ,anlamamaları.Anlattığım zaman "aman sende,abartma,değmez ona,boşver"bunları duymaktan çok sıkıldım.Olmuyor işte öyle sizin demenizle pat diye olmuyor.Dışarıda güçlüyüm ,gülüyorum ama bir anda sıkıştırıyor gücümü alıyor benden.Onu başkasıyla düşünmek bu çok kötü beni sevemedi ama başkasını çok sevecek.Keşke beni çok sevseydin,keşke benim kalbimi paramparça yapmasaydın.Kendimle cebelleşiyorum şuan duvarına bakmamak için hayır yapamam 4 gündür ilk defa bakmadım eğer bakarsam bir daha yapamam.Çaresizliğin dibine vurdum ben şuan günlük.

Hihohohoyytttt ben geldim
Dün sabahtan beri gez gez bitiremedim günü
Ne zamandır alışveriş yapasım vardı dün alışverişimin bi kısmını hallettim Öğlen çıktım ayakkabı ve çanta aradım durdum. Gerçi çantayı hemen buldum da ah ayakkabı
Neyse sonunda çok süper topuklu ayakkabı buldum resmen ilk görüşte vuruldum ayakkabıya
Sonra aşk'a gittim akşamda onunla gezdik hadi bi de dışarı çıkmışken arkadaşlarla toplaşalım okey oynayalım dedik bi baktık saat gece yarısı olmuş bile
Hoooooopp eve geçtik hemen evde de ayaklarımızı uzatıp film izleme keyfi yaptık
Sabaha karşı nasıl yattığımı bilemedim bi uyandım saat öğlen olmuş hava da mis gibi tabi sevgilime süper ötesi bi kahvaltı hazırlamadan olmazdı balkonda kahvaltı sefası yaptık
Üstüne bir de türk kahvesi keyfi hafta sonum böyle keyifli geçti işte
İki gün baya yoruldum ama değdi
Aşk maç izlemeye gitti bende net başında öyle takılıyorum işte azıcık daha keyif yapıyorum

Son düzenleme:
günlükçüm ben geldimmmm
bugün dünün aksine sakin bi gün geçirdim. ama huzur dolu sevdiğim operasyondan döndü
Allahıma şükür sağ salim geldi tugaya. Allahım onu korusun diye konuya komşuya bi kutu baklava dağıttığımı söyleyince duygulandı tatlı sevgilim ama napim allahım onu ve arkadaşlarını hain şerefsizlerden korusun diye günlerdir dua ediyorum
Günler sevdiğim ve benim için akıp gidiyor. her geçen dakika beni ona daha çok yaklaştırıyor.
netleşmesini beklediğim şeyler hala netleşmedi günlükçüm beklemedeyiz oğuzumla.. poff bi satılaydı şu arsa...
olsun olumlu düşünelim olumlu olsun dimi muuahhhhh

günlük bu ara keyfım pek yerınde

sevgılıme kavuşmama son 3 gün

az kaldı artık..

dün annemle kız kardeşımle alışverışe gıttık, ne güzel şeyler aldık

sonrada pızza ısmarladım onlara

akşam 11 eve geldık. babam naptınız sız mı kapattınız dükkanları dedı

şımdıde ıçerde mısafırler var, gıtsınler annemle yürüyüşe gıtcez, yaza kadar az spor yapalım

demın annem geldı yanıma, çabuk gelın baban mısafırlerın yanında uyudu uyuyacak dıyor bı telaşa kapılmış

babamı bı görsen elını başına yaslamış bı gözü açık bı gözü açık sözde sohbet edıyor

ben gıreyım ıçerıde bıraz ortamı neşelendıreyım yoksa uyuyacak bızımkı
yarın görüşürük bebeğım öpüldün

ŞAFAK O3

günlük bugün çok tuhaf bi alışveriş yaptımm
gerçekten tuhaf valla bak
bursamın güzel yollarında dolanırken bi vitrinde gelinlik gördüm
girdim içeri kermesmiş zaten
herşey hayrına olduğu için daha ucuz olur ya bana hürrem sultanın gelinliğini çıkardılar
evettt aldımmm
giymedim ama bedeni oturmasa dahi ben onu öyle bi tasarlıcam kiii
kollarını kestiricem üst tarafı taş işlicem çok güzel planlarım varr
sonra evkur'a girdim ordada taksitle gelinlik varmış giydim baktım
yakıştırdım taksitle onuda aldım manyak mıyım ne
maaşımı aldığımdan beri eve girmiyorum iki tane bikini aldım üç tane ayakabı iki çanta
sonuç:maaşım bitti
sonra arkadaşıma söyledim arabayla aldı beni evinin bi katını bana vericek dublex harika bi ev
sevincle orda oturucaz ehliyeti de alayım inş artık istediğimiz yere kendimiz gidicez
şimdi eve bıraktılar gelinliği giydim çok cici bişi oldu ya eski zaman gelinlikleri ne kadar kapalıymış
ama çok masum duruyo yaa ben damada dicem zaten: 'gelinliğimi bile kendim aldım masrafa gerek yok yeter ki sen gell

Günlüğümmmmm

Yarın 5 saat yolculuğumun sonrasında evime kavuşcam,eşyalarımızın hepsi gelmiş, çeyzlerimin hepsini 3 gün önce gönderdil

Bambaşka duygular yaşıyorum,çok heyecanlanıyorum yaaa...

Umarım her şey dilediğimiz gibi olur...

Düğünümüze son 26 gün

heyy içine tükürdüğüm dünya, dostu düşman ediyorsun ya !
daha da ne diyeyim sana !
dön, dön gitsin be heyy bitsin ömrüm.
sende rahat et, bende...

Sonunda muradımıza erdik..

Söz yüzüklerimiz takıldı, misafirlerimiz en iyi şekilde ağırlandı. Ama görmen lazımdı günnük, nişan gibi oldu o kadar güzeldi kii tekrar olmayacağını bilmek çok üzücü Allah her seveni böyle kavuştursun inşallah (aminn..)

Evlilik için ilk adımımızı attık, Allah tamamına erdirsin inş. ve darısı seven, isteyen, bekar tüm herkesi başına :)))))

Çok mutluyummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naber günlük??
ben çok iyi değilim ama bugünümüze de şükür
ufak tefek sorunlar var inşallah Rabbimin izniyle hepsi zamanı gelince düzelecek ve yerlerini huzura bırakacaklar (amin)
onun dışında dört bir yandan evlenme, sözlenme, nişanlanma haberleri almakta ve duymaktayım.. onlar adına sevinsem de yüreğimde bir yerin acımasına engel olamıyorum günlük ya.. ne hayallerim vardı benim ilk defa evlilik hayali kurdum ama olmadı bu gidişle olamicakta..
neyse herşeyin hayırlısı..

Sevgili günlük
ya allaşkına ne zaman huzurlu olcam ben !

Ne haftasonuydu ama günlük
Cumartesi günü sevgilim geldi İki gün birlikteydik
Bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış aşkım benim yaa

Tabi birde üzücü birşeyler oldu günlük.. Benle alakası yok.
Biz kız arkadaşım var. sevgilisinden ayrılalı 3 ay oluyor.
ama tabi bizim kız hala aşık bu çocuğa.
Çocuk başka bir şehirde okuyor son senesi.
Geçtiğimiz hafta başında buraya geldi çocuk.. Bizimkiler karşılaşmış konuşmuş falan.
Bizim kız yine uçtu tabi.. Ayakları yere basmıyordu o gün..
Sonra dün benimkiyle avm de gördük bu çocuğu.. Yanında başka bir kız.. Yeni sevgilisi..
Çocuktan emin olamadım o mu değil mi diye..
Eve dönerken bizim kızı aradım. Önce sordum gittimi bu çocuk şölemiydi bölemiydi die..
Sonra söyledim.. Bi kızla gördüm ama emin değilim doğru çocukmu benzetmiş olabilirim dedim..
Yanında bizim diğer kızlar da vardı.. Onlarda benzetmiştir pamukprenses deyip teselli etmişler..
Benden sonra çarşıya çıkmışlar.. Ve kendi gözleriyle görmüşler..
Bizim kız şimdi perişan.. Sevgisi şimdi nefrete dönüştü. Birkaç gün sonra yerini büyük üzüntüye bırakıcak.
Sinir bozucu olan ne biliyor musun ?
Bunlar birbirlerinin facesinde hala ekliler ve çocuk ilişkisi var olarak gözüken durumunu bizim kızdan gizliyor...
Yeni sevgilisi adına üzüldüm.. Bizim kız adına ise sevindim.. En azından artık umutla onu beklemicek :113:

Günaydın günlükoviç
İlk kez bi p.tesi sendrom yaşamadan geldim şu işe..Bunda haftasonumun mükemmel geçmesi etkilidir diye düşünüyorum
Cumartesi en sonunda benim elbisemi ve sevdiceğimin takım elbisesini,gömleğini,kravatını,kemerini,ayakkabısını aldık
Ama öldük tabikine..O yorgunlukla akşam onlara davetliydik oraya gittik ailecenek
Tabi hem gelin olduğumdan hemi de kızkardeş falan olmadığından annesine de tüm gece yardım ettim
Öldüm resmen heee..Valla bu benim kaderim tek kız olduğumdan öürü hem bizde hem onlarda iş bana kalcak anlaşılan
Olsun seve seve yaptım tabikine
Aileler çok iyi anlaşıyolar maşallah En güzeli de herşeyi bize bırakıyolar
O akşam babamla gurur duydum valla..Sevdiceğin annesi isteme-nişan bi arada olcak diye biraz garipsiyo
O nedenle bizimkilere sordu siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında diye
Babacığım da çocuklarımız nasıl arzu ediyorsa öyle olsun biz sadece onların destekçisi olabiliriz dedi..
Ya önce isteme olsa o da nişanın aynısı olcak..Sadece daha az kişi ile olcak ama aynı mantık..ikisi de evde
Sevdicekle ikimiz ikisini bi arada istiyoruz..Sağolsun o da benim nasıl istediğimi herzaman ön planda tutar
O akşam öyle çok güzel geçti..Pazar da pikniğe gidene kadar çıktık benim ayakkabılarımı ve çantamı hallettik
Gümüş rengi aldım,simli simli..Pek süslü heee
Koyu yeşil elbise ile uyar diye düşünüyorum
Sonra da annelerini alıp pikniğe gittik hep beraber..Ailesi çok sıcak davranıyolar bana ben de alıştım sayılır onlara
Ama c.tesi akşamı onlardan eve giderken babaannesine 'iyi akşamlar x teyzecim'dedim o da bana 'babaanne..artık böyle de bana' dedi
Ama daha hazır değilim utanıyom çok
O nedenle dün piknikle iyice mal gibi oldum Kadıncaaazla konuşamadım doğru düzgün hitap kelimesi kullanamadığım için
x teyzecim desem gücencek..b.anne de ben diyemiyom daha..O nedenle biraz acayiptim dün
Kardeşi var 17 yaşında..O bana yenge dedi vallaha Pek hoşuma gitti kız günlükov
Seviyorum sevgilimi çok..Düğünü de seneye mayısta mı yapsak diye düşündük..havalar çok güzel ya seneye de böyle olur inşallah
1 ay önceye çekçez,çok öne çektik farkındaysan
Dün akşam da gül ağacının dibine dileklerimi çizip,iple bağladım
Picasso halt etsin yanımda Cin alilerim pek güzel oldu
Mutlu olsun herkes günlükcan,sen de mutlu ol..Öperim

Son düzenleme:
boğazımda yine dolgunluk var, iyi değilim bu aralar, rahat bırakamıyorum kendimi sıkmaktan sanırım yine...

uğurböceğine neden bu kadar takmışım anlamadım, avatar zaten bayadır vardı da ticker ı yeni yaptım,ama özellikle onu seçmemiştim,yaptıktan sonra bir baktım 2si de aynı
belki uğurböceğim yola çıkmıştır artık...

hıııı sahi canımı sıkan biri var yine, ikide bir sorup duruyor hadi varmı, düşünüyor musun düşünmüyor musun,neden yapmıyorsun,ne sevimli şeyler, evin ne kadar sessiz ...
cevap veriyorum uygun bir dille! erteledik filan ilk sırada bebek isteğimiz olmadı diyorum.yok.sonra ki görüşmede aynı şeyler.günah benden gitti ama tekrar sorarsa çok güzel şeyler bekliyor onu

hobilerime sardım bakalım yine, güzel şeyler yapıp göndereciğm inş. minik minik kutuları süslemek, halihazırda olan şeyleri boyamak çok zevkli...mutlu eden ufak şeyler işte.
osmanlıca kursu açılmış,keşke diğer derslerim olmasaydı da gidebilseydim, ya da daha zaman olsaydı.
geçenlerde okuduğum kitapta vardı osmanlıca, arapçayı bildiğim için okuyabildim biraz.
tarihi belgeleri koymuş yazar onlarda osmanlıcaydı. türkçe çevirilerine bakınca anladım.ço k zevkliydi.
böyle işte günlüğüm, inşallah sonra ki yazacaklarımda mutlu haberler verebilirim sana. hadi ben çalışayım yine

ticker' ım nasıl olmuş öyle.düzelttim.

Son düzenleme:
günlük, ben geldiiiimm :)
sonunda evi tam anlamıyla yerleştirdik, düzene soktuk. dershaneyi de ayarladık. kafam artık rahat...
sınava tam gaz hazırlanabilirim artık

Erzurum'a da alıştım sayılır ama havası hep kapalı :26: bu mevsimde kombiyi açacağım aklıma bile gelmezdi
neyse buna da alışırız elbet :)

Şimdilik beni üzen tek şey burda Watsons olmaması

Son düzenleme:
günlükkkk mezuniyetim için öyle güzel bi elbise bulup aldım kiiiiiii görmen lazımmmmm

annemle buluştuk öğle tatilinde, bi çarşıya götürdü beni hep gelinlik abiye vs.

bi kaç mağazaya girdik çıktık denedim filan, sonra beni bi mağazaya soktu burda güzel şeyler oluyor diye, tam o an içimden dua ettim "Allahım içime sinen güzel bi şey bulayım hemen" dedim ve elimi attığım ilk elbiseye aşık oldum

hemen denedim süper ötesi durdu, tüm mağaza çok beğendi.. herkes yeşilini beğendi ben kırmızısını beğendim ama karar veremedim. parasını ödedim ama çarşamba günü gidip öyle karar vericem, ikisini de saklıyorlar o güne kadar benm için regl olcam sanırm çok kararsız günümdeyim bi kaç gün bekletiverin dedim tamam dediler saolsunlar

ona uygun çanta ayakkabı almaya geldi sıra..

nolurdu sevgilim bi 10 cm daha uzun olsaydı da rahat rahat aşık oldğum topukluları giyebilseydim nolurdu yanee

Günlükkkk ben geldim.
Biliyo musun dün ilk defa balık tuttum hem de 9 tane
Ayy çok güzeldi bugün aşkım bi tane olta ayırtmıştı onu alacak inşallah diğeri de benim oltam olacak.
Her akşam çıkıcaz artık balığa sezonu açtık
Burada avm, çarşı, pazar olmadığından ancak böyle faaliyetler yapabiliyoruz günlük...
Bazen zor oluyo aslında.
Her aradığımı bulamıyorum mesela.
Beklemem gerekiyor.Haftasonu da bi yere gidemedik zaten.
Bütün haftasonunu müfettişler için hazırlık yaparak geçirdik.
Bi de oturduğumuz odanın camını sildim işte
Bu arada müfettişleri haftaya bekliyorken bugün son ders geldiler.
Kendilerini görmedim bile,inşallah da görmem
Gerçi hazırız az çok ama yine de tırsıyorum hafiften :18:
Öyle işte günlük...

günlük
sınavda tek dersten zayıf alınca kafama dank etti herşey, ben evlilik heyecanıyla dersleri çok salladım
şu ara okadar yoğun çalışıyorum ki akşamları başım beynim çatlıyor günde 4 saatim gidiyor çalışmakla
sınava 1 aydan az kaldı çok stresliyim günlük allah emekleri zayi etmesin.
günlük bide zaman zor geçio allahım yardım et haziran gelsin bi an evvel sınava gireyim sonra gideyim izmire
allahım yardım et kimsem yok senden başka

Bu ev işinde çok zorlanıyorum ben günlüktoşum yaa :2: patlamaya hazır bomba gibiyimmm
Bi ev bulduk gibii bakalım ayın 20 sinde boşalıcak ev bakıcaz nasıl bir evmiş
O ev olursa da daha boyası,badanası var perdeler var,davetiyeler var,uçak biletleri,fotoğrafçı :18:
Bütün bunları da geçtim böbreğimde de taş çıktı iyi mi günlükk
Stresten zaten her yerim alarm veriyo
Bitsin artık bu günlerrr zorla 47 kilo olmuştum ne güzel geçen bi tartıldım 42 kilo kalmışım
Gelinlikte yakışmıycak bu gidişlee
Neyse ki olaya el attım da 45 e çıkabildim güç bela
Tek istediğim şey 4 Temmuz gelsin bizde balayına uçalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…