Popüler Konu Sevgili günlük...

hasret özlem dolu geçen bu yıllar ve yapamadıklarımın hesabını kim verecek içimde kaldı her şey ya içimde kaldı,bir gün gerçekleştire bilecekmiyim hayaliyle yaşadım hep gerçek olacak mı zamanı geldimi artık diye bekledim hep olmadı olmadı...zaten insanıda ayakta tutan hayalleri değilmidir.bazende diyorum olucak az kaldı bekle ben de beklemeye devam ediyorum.bir de bunlar dan öte öğretmen olacakmıyım birtürlü inanamıyorum gerçek olacakmı bu hep sorular sorular ,mutsuzluk umutsuzluk kurtulmak ıstıyorum bu düşüncelerden dilerim başarıların en büyüğü benim olur çok hakkettim çün kü bunu ben .

günnüş bir tatil hayali kuruyorum...çok ihtiyacım var buna...yoruldum,yıprandım...ha bir de diyet yapmam lazım...tuz,baharat,ekmek,çay,cips,çikolata çıkmalı hayatımdan...

kaldıgımız yerden devam günlükcan...

iş yerinde güldük geçtik neyseki ...
aynı anda kuzenimin eşinin hamile olmadıgı haberini aldım..
kuzenim öyle bir söylüyorki şok olucaksın filan bizde ne ikiz mi üçüz mü diyoruz

bu da yalanmış dedik ve geçtik..

insanların düşünceleri çok garip ben hamile olsam saklamaya calısırım başkası hamile olmadıgı halde hamileyim numarası yapar...

hayırlısı olsun diyoruz günlük ama o olaydan sonra bana tuz biber oldu..

cünkü bayat bir insan oldugu için kendisi 9 ay onu çekmek bir yük bize..
Allah vere de ben ondan önce hamile kalsam yoksa çekemem onu 9 ay boyunca bayık bayık..
bide hamile olmadıgı halde öncekiakşam bana demez mi cok canım turşu çekti 2 tabak yedim
yok patates püresi cekti canım onu yedim
kuzenime de kebap istiyo canım diyodu..
Allah ım Sen yalancıların Şerrinden koru bizi ..( amin)

neden bu da yalanmş dedim ..
daha önce de hamileyim diyip , kocasıyla tartışınca ayagı kayıp düşmüş de düşük yapmışmışş
sırf vijdan azabı çeksin cocuk diye..
dünyada böyle insanları tanıyıp aileye almak da varmış
hayatımda görmedim böyle seyler cevremde ailemde .. nasıl insanlar giriyor hayatımıza.. Yarabbim Sen büyüksün..

devamı var...

günlükk son 1 gün

yarın gece uçağa bınıyorum sevgılıme kavuşuyorum
bı hafta boyunca beraber olucaz hala söylemedım sevgılıme geleceğımı bılmıyor

aklımda okadar çok şey var kı, bı haftaya nasıl sığdırırım bılmıyorum..
bı dıyorum kı bı hafta boyunca evımızden çıkmayalım, fılm ızlıyelım yemek yapalım eskı günlerımız gıbı

bı yandan da kısa bı tatıl mı yapsak dıyorum...
fethıye bızım ıçın çok özel bı yer... ılk tatılımızı orda yapmıştık ama bıze çok uzak 11 saat hafta sonu ıçın değer mı karar veremedım

ıçım kıpır kıpır, çok heycanlıyım
ne yaparsak yapalım bıze çok ıyı gelecek emınım, yeter artık çok özledım

tam aksı yarında 6da çıkcam ofısden, hemen kuaföre gıderım ağdaya, sonra solarıum sonra bavulumu hazırlarım en geç 10da evden çıkmam gerekıyor
yarın yazarım sana mutlaka çok öpüldün bebışş :82:

kocamla o kadar mutluyuz ki günlük 3 yıl nasıl geçti hiç anlamadım..
Ömrümü onunla Tamamlamayı nasip Etsin Allah bana...

böyle bir ömür verdiği için şükürler olsun böyle sevgi dolu bir ev saygı dolu bir evim oldu...

tek eksiğimiz bir can daha.. bir nefes bir gülüş yeni bir hayat...

isyan etmiyorum..Dua ediyorum her gün gelicek bir gün diye...

devamı var olaya geciyorum : )
bebek olmadıgı tabi kan testnde cıktı...
kuzenimin kardeşine halen ama idrar testinde çift cıkıyor demiş!! ( yalana devam )
o da yap görelim demiş
tabi yapmak istememiş
sonra yapmış bi saat cıkmamış wc den.. kuzenim ben gidiyorum deyince tamam tamam demiş tek cizgi cıktı demiş..
Allah ım böyle bişey ne gördüm ne duydum ben yaaa

Ahh günlük ahh bugün mutlu mesut yazmıştım sana. Tam da istediğim gibi bir ev bulduk diye havalara uçuyordum ama ev sahibi bayan son dakikada döndü. Evini memura kiralamak istiyormuş. Oysa kefil memur ayarlayınca evi bize kiralamayı kabul etmişti. Anlaşma bozuldu hazırlanıp imzalanmayı bekleyen evraklar yırtıldı. Onca çaba boşa gitti ve en önemliside ben bikaç saat içinde ev için birsürü hayal kurmuştum Biz emlak bürosundan çıkarken emlakçı ve ev sahibi hala tartışıyolardı. Kısmet değilmiş diyorum ama çok da üzüldüm...şu sıralar kiralık daire bulmak çok zor. inşallah Hazirana kadar gönlümüze göre başka bir ev buluruz.

heeyyyyoooo ben geldim
saçıma maske yaptım ilk kez maya maskesi uyguladım sonuç süper çok memnun kaldım bu maskeden her hafta yapmayı düşünüyorum
evde maya yokmuş bizim bende bugün aşk'a gitmiştim bi baktım onlarda var hemen aldım çantaya attım hayırdır börek falan mı yapcan dedi dedim evet saç böreği yapıcam kafama sürcem
manyak çocuk ya ama haklıda ne bilsin
yarın ben yine alışverişe gidiyorum bi kaç eksiğim kaldı onları almam lazım bir de kitap araştırması yapıcam bakalım almam gereken kitaplar var kalan parayla da aşk'a bişiler ısmarlarım sevinsin kızan
forum gezineyim sonra görüşürüz benim canım

Hayaldi gerçek olamadı. eee ne yapayım öleyim mi?Herşeyde vardır bir hayır dedim yeni bir hayata başladım bende

Sevgili günlük nereye yazacağımı bilemedim sana yazıyorum,konuyu nasıl açacağım bir türlü bulamadım..Kadınları kulübü forumu çok karışık :44::44:

Günaydın günlük sabah sabah geldim şaşırdın di mi?
Normalde şu anda okulda olmam gerekiyodu.
Dersim yok ama nöbetim vardı.
Gece çok iyi uyuyamadığımdan aşkım sen yat ben tutarım nöbetini dedi.
Ondan evdeyim şimdi birazdan çıkıcam.
Aşkım benim çayımı simidimi de alır şimdi kendime gelirim biraz.
Ayy günlük çok yoruluyorum ya ben.
Dün okuldan geldim evi topladım,bulaşıkları yıkadım,yemek yaptım bi de üstünde aşkıma sütlaç yaptım (ilk kez)
Güzel oldu ama bittim yani..
Aşkımın o iştahlı yiyişi,bi de üstüne ellerine sağlık elin kolun ağrımasın demesi beni çok mutlu ediyo günlük
Neyse daha yapacak işlerim vardı yapamadım bile bakalım bugün inşallah
Dün balık tutamadık deniz dalgalıydı baya.
Dün akşam da annem ve kayınvalidemin anneler günü hediyelerini aldık internet üzerinden gönderdik.
Beğenirler inşallah.
Öyle işte günlükcan hayat nasıl da çabucak akıp gidiyor.
Ama ben kararlıyım günlük nasılsa sahip oldum deyip de bir şeylerin değerini bilmemezlik yapmayacağım.
Şu an yaşadığım hayat hayalimdi bir zamanlar
Rabbim nasip etti,ona binlerce kez şükürler olsun.

günlük ,
heryere yaz geldi ama buraya uğradığı yok ...
sıcak iklim insanıyım ben, hava hep kapalı ve serin olunca bende karamsar oluyorum...
tatile gitmek istiyorum bu yaz ama nerdeeeeşimin işi, benim sınavım ....
yaz mecburen evde ders çalışmakla geçecek... seneye belki atanmış bir memure olarak giderim tatile :

Gereksiz yere mi gerekli yere mi bilmiyorum ama engel olamıyorum işte öfkeme be günlük
Ne zamandır tatrtışmıyoduk herşey güzel de gidiyodu ama nazar değdi işte..Küsüz valla dünden beri
Bende de keçi inadı vardır..Geri adım atamıyom hiç..Uzattıkça uzatıyom
Gıcık olduğum bi iş arkadaşı kız vardı..Bende de maşallah bi hafıza vardır hiç bişeyi hiç bi zaman unutmam..
Isıtıp ısıtıp önüne sunuyom malesef..
Ben o kıza bi davranışından dolayı gıcık olmuştum..Sevdiceğe göre şaka takılmış ama ben onu saygısızlık olarak algılamıştım
Hala da sinir olurum o kıza..Defoldu gitti bikaç yıllığına ama benim sinirim olduğu gibi duruyo valla..
Geçenlerde bizimkini bi iş ağından eklemiş..Bizimki de kabul etmiş..Ben de kızdım benim bu kıza sinir olduğumu biliyosun neden önemsemiyosun isteklerimi diye
O alttan alıyo ama işte unutup silemiyom aklımdan..Basit bişey biliyorum ama ben o kıza sinir oluyorum napiim
İçimden adım atıp barışmak gelmiyo böyle de pis bi huyum var..

Aha aradı şimdi yine..Senle küs durmaya dayanamıyorum falan dedi ama ben yine odun gibi konuştum
Neden böyle bi insan oldum ben günlük..Neden özgüvenim yerlerde benim..Neden bu kadar stres oluyorum neden bu kadar gerginim
Neden koyveremiyorum ki..Böyle değildim ben..Şu en güzel günleri hem kendime hem ona zehir ediyorum..
Kıskançlık mı bu..ona güvensizlik mi..yoksa kendi özgüvenim mi yok bilemiyorum.Gerçi taş gibiyim elime su dökemez kimse
Şu KK da okumucam artık aldatılma hikayeleri falan
Şu kızı da aşmam lazım..Onun yüzünden yine daha önce kavga etmiştim..Kendimi hem haklı görüyom hem abarttığımı da düşünüyom
ben bile çelişkiliyim..
Ayyy aman neyse yaa düşünemicem şimdi..Bi ara barışırım

Dün ben de maya maskesi yaptım saçıma..Hafif nemliyken de ördüm ve sabah bildiğin bonus gibi oldum he ahan da böyle
Ne kadar kabarttı saçlarımı resmen iki tel olan açım gürleşti hee
Ben de haftada bi yaparım bu maskeyi saçıma

Aycangülün tarihleri takipe diyorum ben de..Bu akşam epilasyon akşamım o nedenle
Yarın da şu saçlara bi çözüm bulcam..Ya cesaret edip kendim halledicem yada kuaföre para bayılcam
Neyse biraz kafamı dağıtayım ben görüşürük

Son düzenleme:
Günlüükkk artık evinin eşyaları yerleştirilmiş bir gelin adayı var karşında
Geçen hafta gittim mobilyalarımız geldi yerleşti günlüküm çok şükür. Biraz salonumuz ufak ama zaten orayı da ayda yılda bir misafir gelince kullanıcaz bizim için önemli olan oturma odamız o da çok şirin olduuu Allah ağız tadıyla oturmamızı nasip eder inşallah..
Bu arada düğün şafağımız da 66 2 ay kaldı işte şunun şurasında. Ne çabuk geçti günler yaaa
Evime çok ısındım ama küçük olsa da içime sindi her şey çok şükür
Bi temizlenmesi bir de eşyaların yani çeyizlerin falan yerleştirilmesi kaldı o da öbür aya olacak zaten. Bir de halılar ve perdeler kaldı.
Şimdilik durumlar bööyle günlükçüm.
Bir de o civarlarda içime sinen bir işe girersem kaymaklı ekmek kadayıfı olacak Artık öğretmenlikten vazgeçtim zaten, sınava gireceğim ama öylesine :120:
Biraz da şu fazla kilolardan kurtulsam bu kadar koşturmacaya ama yook beni bırakmaya hiiç niyetleri Neyse canım o da benim nazar boncuğum oluversiin amaaan onu takamam artık kafama her şey çok güzel maşallah maşallahhhh
Bugün de çok alışverişe gidesim var belki giderim öğleden sonra. Ciciler alırım kendime :) Görüşürüz sonra günlükçüüümm hoşçakaaall

kız günnüş okulun öyle çok işi var ki...bense bol bol nete takılıyorum,uykuya doyamıyorum ama şükürler olsun keyfim yerinde...bir şeyler olacak hissediyorum,güzel şeyler...bir de sevdiğim ve beni seven biri olsa tamamdır...ah ah...esmerim neden bitirdin...ben de karar verdim artık açmayacağım senin konunu...ne yapalım nasip değilmiş...

off günlük offf....
zurnanın durtt dediği yerdeyim sanırım...
elimden gelse evlilik hazırlığı sürecini biraz daha uzatalım diyeceğim ama i
yeni bir ev kurmak düzen kurmak vs vs ne zormuş arkadaş...
Maddi olarak dipteyim ve tonla eksik var..
Damatlık saat perde halı nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum....
napıcam ben sayısal süper vs oynasam şans bende de yok ki....
Dağa vurup kendimi gömü aramaya başlarsam kendime şaşırmam herhalde :S
Allah yardımcım olsun inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işin içinden....

Günlük bugün çocukluk arkadaşım geleck bize.. hani şu nişanlanınca nişanlısının sözünden çıkmayan ve 6 aydır görüşmediğim arkadaşım.. bugün aradı müsaitseniz gelicem diye tabi canım gel dedim ama nişanlısı 8.30da işten çıkıyouş 9 gibi gelicem o bırakacak beni diyo.. Heyy allahım sen gel işte biraz daha erken gel hem onu ne diye beklersin ki tamam almaya gelirde .. Off ne bileyim ben çok kasıldım şimdi o nişanlısından bahsederde bahseder bana da sormasa bari siz niye ayrıldınz falan diye... Sorarsa da konuyu kapatıcam hemen hiç çekemicem kaç aydır aklı nerdeydi o kötü günlerimde hiç yanımda olmadı hiççç.. Ona aslında çok kırgınım... İnsanlar neden böyle ki nişanlanınca yada evlenince neden değişiyolar gerçi değişmeyen bi ararkadaşım da var ama.... Neyse bakalım bugün akşam neler olacak heycanla bekliorummm....

Sabret Be Gönlüm... Bugünlerde Geçer...

Son düzenleme:
Günlükkkkkkkkkk
Çok huzurluyum çok mutluyum musmutluyum hatta

Ya direk bu anımda böyle hissederken yazmak istedim
Neden dersen seninle hiç mutlu olduğum bir anı paylaşamadım
Hep üzgün kırgın mutsuzdum
İLk defa kendime geldiğimi hissediyorum
Eski cecenn geri geliyo sanki

Hani şu mutlu olan neşeli olan kimseye boğun eğmeyen kolay kolay kırılmayan var ya
Heh işte o burda şuan

Aslında ortada hiç bi sebeb yok böyle hissetiricek
Umarım geçici bişey değildir
Böyle olmayı nasılda özlemişim anlatamam

Belkide o kalbimden yavaş yavaş siliniyo acılarım üzüntülerim geride kalıyo
Uzun zamandır yabancı olduğum duyguları yaşıyorum

Rabbim bozmasın

Artık ingilizce şarkı dinliyorum çoğunu anlamasam da en azından psikolojimi olumsuz etkilemiyor.Bugün mağazaya girdik kızlarla sırf duygusal müzikler çalıyordu direk kaçtım dışarı :) Bu acıların bir faydasını gördüm ama bugün.Edebiyat öğretmenimiz kompozisyon yazdırdı "100"alan tek benim çok beğendi yazımı .Aslında bilse bu acıyla daha neler yazılır :) Bugün bir arkadaşımda yardım ettim mutlu oldum.Babamla Eyfel kulesi posteri aldık odama astım direk .Eve geldim yine bir şeyler sıkıştırdı.Sevgi değil de nasıl anlatayım galiba alışkanlıklar zorluyor oldukça,yeni hayatıma adapte olamıyorum henüz.Erken uyumak çözüm akşamları tek kalıyorum çünkü.Hayatım parça parça.Zor olacak biliyorum ama pes edemem etsem ne olacak hayat benim ben batarım .4-5 sene sonra bunlara bakıp güleceğim umuduyla yaşıyorum.Geçecek günlük geçecek bir gün o hiç aklıma gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…