Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben geldim günnük.
Üc günlük sinav maratonu sona erdi hayirlisiyla.
Ilk gün olan 6 bucuk saatlik sinav mahvetti bizi.
O sinava o kadar hazirlandik ki diger sinavlari bosladik mecburen.
Sonuclari ne olur hic bilemiyorum.
Umarim hepsini iyi notlarla gecmisimdir.
Cok yoruldum ama günlerdir az uyuduk hep.
Simdi sirada hazirandaki sözlü sinavlar var.
Bu hafta biraz ara vericem ders calismaya ama hafta tam gaz devam etmek zorundayim.
Cok sükür günnük, az kaldi insallah gelip sana güzel haberleri verebilirim.

günlük son kez yazıyorum sana

tam 1 saat sonra evden çıkıyorum, ılk ıstasyona ordan da havaalanına gıtcem

sonrada aşkımın yanına

ne zamandır gün sayıyorum,ha geçtı ha geçmedı günler derken o gün geldı

şımdı hemen duşa gırıyorum, sonrada hazırlanmam lazım

bıde adet oldum aksı gıbı :2:

sevgılımın hala haberı yok off çok heycan yapıyorum tepkısı ne olcak acaba

ben kaçar, burdakı günlükdaşları selamlıyorum , öpüyorum
kendınıze ıyı bakın haftaya perşembe grşrz

dua edın benım ıçın heycandan bayılmadan sevgılıme kavuşayım

Onun kollarında olmama soooooon 2 gün yatcam kalkcam yatcam kalkcam ve soraa onun kollarında uyuycaaam:)
aşkilopumu verin banaaaaaaaaaaaaaaaa

Anaaağaamm günlük..
Konya'da gök delindi vallahi. Çok fena yağmur yağıyor gök gürültüsü kapıyı pencereyi zangırdatıyor buna bide dışarıdaki araçların alarmları eklenince fena halde ürkütücü bi durum oldu. İki mum getirdim odaya elektrikler giderse yakıyım diye. Haftasonu yağmur duası vardı nasıl dua edildiyse artık yağmurda nasıl yağacağını şaşırdı hazar. Off biraz az gürlese bari. vallahi biraz daha zorlasa balkon kapısı şangırrrt diye açılıverecek bende kalpten gidecem.

merhaba günlük,
dün projeyi teslim ettim, üstümde garip bir hafiflik var
kötü haber>> bir hafta daha staja gitmemiz gerekiyormuş, yarın yine staj var
bu da gelir bu da geçerr
neyse hiç değilse bayan çok bilmiş kapris yok yarın

Mutsuzum günlük...
Bundan önceki yazıma "mutluyumm günlük" diye başlamışım.
Kıskandım o zamanki beni..
İçim o kadar huzursuz ki bu aralar...
Herkesi uzaklaştırıyorum kendimden. Ailemi, sevgilimi, arkadaşlarımı...
Hani "ruhun kabz" hali derler ya, işte tam da o haldeyim!
Ağlamaya ihtiyacım var ve ağladığımda yaslanabileceğim bir omuza...
Ama tüm yaslanabileceğim omuzları uzaklaştırdım kendimden.
Bir an önce geçsin bu ruh halim Allah'ım, lütfen...

Hellooooooooooooooo
Yine yorgun bitkin bir neenone var karşında. Sabah 9 da kalktım ve epilasyonuma gittim. Sağolsun Sevda hanım seve okşaya bitirdi seansı:)) Günlük çok ilginçtir benim canım çok acıdığında Sevda hanım eldivenli eliyle bir seviyo ve acım bitiyo:) Mübarek elli hatun :) Yarın nikah için gelecek bütün eş,dost,akraba geliyor ve annem illa burası düğün evi, herkes buraya gelicek dedi. Yarın evde 25-30 kişiye yemek vericez. Anneme yardım edemicem çok büyük ihtimal, yine dışarda işim var. Her şey o kadar karıştı ki hangi gün ne yapacağımı unutur oldum. İnşallah çok büyük bir şey unutmam da rezil olmam kimseye. Dans derslerimiz bitti, ispanyolca bir şarkıyla dans edicez bakalım sevdicekle. Gözümden uyku akıyo günlük, yatıyım artık ben. Sana son bir şey diyim mi?

Soooooooooooooooooooon 2 güüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :)​

Selam günlükcan
Bugün aptal gibiyim
Sonunda ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ!!!
Ama sanki başkasının şafağını yazıyorum..
Ya da izine gelip gidecek, sanki hep asker kalacak... Zaten doğduğundan beri hep askerdi, hiç sivil olmadı...
Biz hep hasrettik sanki birbirimize...

Hala inanamıyorum bittiğine.
Gidecekti de gitmeyecekti de yok bitmez fln derken, yarın bitiyor işte... Sanırım...

Yarın bu saatlerde aşkımı senden almış olucam TSK

yarın işe başlıyorum sezonluk personel olarak heycanlıyım umarım işyerindeki arkşlarımla iyi anlaşırım umarım 4 ay ın sonunda kadroya kalırım ve artık benimde düzenli bir işim olur bugün evde temizlik yapcam birazdan ama pc dende kalkamıom ama kalkmam gerek yarın işe başlıcam ya ondan heycANLIYIM YA

aman yetişin günlük hanım sakinleriii ütünün altını tutturdum ve ütü yeni ütü olunca tutturanda ben oluncaa ee bide saçımı ütülerken tutturunca bendeki yusuf yusuf olayı tahmin edebilirsiniz sanırım kanımca :26: annem gördüğünde anladığında ve ütüde ona hediye olduğunudan yandı gülüm keten helvam bana bir hal çare edicek o harika fikirli mükemmel ev hanımları sevgili düşünceli kadınlar kulubü ailesi günlük hanım sakinleri dert ortaklarım günlüktaşlarım bu yusuf yusuf kıza acil bir yöntem söyleyiverin:44:
bunun altı nasıl geçer ?? yada onun altı geçmez gamze ayakkabılarını giymeden uzaklaşmı dersiniz

bende durumlar aynı uzun zamandır yazmıyorum sana hala aynı işte calısıyorum . hala aynı evde oturuyorum hala evliyim hala bebegım yok hersey monoton yani bende bigün gelip sana günlük hayatımda su degsıtı demeyı ısterım ama napalım kader. cok sukur saglıgımız yerınde bı derdımız yok.. ama ben cok fena bebek ıstıyorum.. sende bıktın dımı benden her geldıgımde bebek ıstıyorum yazıyrm dıye.off ek derdim bu şu an.. tek kafama taktıgım.

arkadasım dugun hazırlıgında gunluk balayı ev kıraladılar ev esyaları gelınlık cok ozendım cok.Rabbım dogru ınsanı cıkartır karsıma ısallah.kafam yorgum bedenım yorgun neden kendımı dusunmuyorumkı hep baskalarını dusunuyorum.canım arkadasım o olmasa kımbılır su anda ne halde olurum ne cok sevıyor yasamayı bızde tam tersı bır umutsuzluk bır mutsuzluk hayata karsı ama bende cok mutluyum cok mutluyum gunluk. asık olacagım ınsan cıkacak karsıma hıssedıyorum bunu kurtulacam ondan bu sekılde.araba alıcaz dedı heveslendırdı benı bır guzel sımdı araba dedıgımde alıcaz alıcaz dıye benı samanlıyor.gunluk mutlu haberle gelıcem sana hoscakal

kafam çok karışık ne yazacağımı bilmiyorum o gitti kaç aydır burdaydı ben artık ondan bıkmıştım gitsin istiyordum ama gidince de bir tuhaf oldum ne acayip şeysigaramı yaktım içiyorumevde yalnızım onu götürmeye gitti ev halkı çok karışığım acaba o gidince iyi olacak mıyımbilmiyorum allak bullak oldum ne istediğimi de bilmiyorum hiçbirşey bilmiyorum ne zaman iyi olacağım bilmiyorum bari bir an önce adet olsam da biraz rahatlasam hem psikolojim hem bedenim

Günlükcaaannn...
Yorgunluktan öldüm bittim ben yaa
Nöbetçiydim bugün...Okulda tek kişi nöbet tutunca perişan oluyor insan haliyle.
İçeriye mi dışarıya mı bakayım bilemiyorum.
Çocuklar da laftan anlamıyorlar bağır çağır bir hal oldum

Nerden bulmuşlarsa kalın bir sopa bulup getirdiler.
Hocam alın içeriye girmeyenleri dövün diyorlar bir de
Dedim siz kaşındınız
Biri de demez mi hocam siz asla kıyıp da vuramazsınız diye.
İçimden dedim siz beni daha tanımıyosunuuuuuuuuuzzzz .60
Bu gidişle sabrım tükenecek gibi.
Kendi çocuğum olsa bu kadar sabır gösteremem herhalde

Bunun dışında bir şey yok günlük, yat kalk okula git...
Aşklarına kavuşanları filan okuyunca çooooookkk başka şeylere daldım ben...

Olmadı... Yavruma bu kadar yaklaşmışken kavuşamadım... Tutunamadı annesine Çok üzgünüm

havaya bak günlük yaa kış oldu yeniden:44:
üşüyorum ben

Biz ikimiz neden artık (bu akşam) ayrı evlerdeyiz
Biz ikimiz nasıl artık farklı kimseyiz
Biz ikimiz şimdi ayrı ayrı aşklar peşindeyiz
Biz ikimiz söyle nerdeyiz

Nasıl bu kadar zaman
Senle ayrı ev ayrı tendeyiz
Kandırdık ikimiz de biliyoruz
Onlarla hep sahteyiz
Yakıyor bu korkunç yalan
İçten içe kanıyoruz
Ben geceydim sen gündüz
Keşke bir gün etseydik

Sen pes ettin biter sandın
Ben gururu zafer saydım
Bak şimdi ikimiz de yapamadık
Yabancı ellerde harcandık
Neden gittin biz bu kadar kolay mıydık senin için
Hayatımdaki en güzel şeydin sen de bittin

günlük şu şarkıya bir bak amaaaaa kinim nefretim çok ayrı biyerde ama böyle şarkılarda üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…