Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük orantısız bir gündü arkadaşım bayıldıı ağzından kanlar geldi wcye gitmek istedii başı göndüü kütt yere düştüü kafası mermere çarptıı okuldan hastaneye götürdükkk...

sonraaaa

günlük bugün yazılı olduk mesleki gelişimden. hiç kopya çekemedim 0 alcaktım. hoca son 3 dk dedi çıkarttım kopyayıı şimdi 80 alcam sevgilimde kontör alcakk rüya görüyordum sevdiceğimi onunla buluşmaya gidiyordum ama benimm arkadaşım kapıyı çaldı uyandım buluşamadan uyandım üüüüüü sana yazılılarımı sayim mi günlükcüğüm bak şimdikkk
cuma=ofis
p.tesi=demokrasi
salı=tarih
çarşamba=beden (sözlüüü)
per.=ingilizce
cuma=edebiyat

benim dil anlatımımı düzeltmem lazım yavreeeee inşallah karneme 2 gelir bi tek o 2 olur teşekkür alırım inşallahhh :)
sevdiceğim yarın yanıma gelicekkkkk ...
c.tesi günü annem nikaha gidicek bende o andan yararlanıp sevdiceğime gidicem inşallahhhhhhhhhhhhh

selam günlük çok ama çok yorgunum ya ben
dün velilerime anneler günü hediyesi yaptım canım çıktı vallaha ya
umarım beğenirler daha tam bitmedi az kaldı okulların kapanmasına
günlük içim buruk bir yanım mutlu bir yanım mutsuz kafamda ki sorular hayatım ablam evleniyor
az kaldı zaten düğüne ne olucam bn ya bu sene tatilde yapamıcam ben birde diyorlarda yılın ikinci yarısı senin yılın diye
haziranı beklemek lazım off bir haberde gelmedi neyse günlük çok karışık yadım farkındayım ama içim aklım duygularım çok
karışık umarım sana mutlu güzel haberlerle gelirim görüşürüz

Allahım o nasıl bi gök gürlemeseydi apartmandan kulaklarımı kapatarak eve koştum...

Şimdi yağmur yağdıda hava biraz iyi oldu...

Çanta ve tşört aldım bugün kendime..

Ya her seferinde biraz klasik bi şeyler alıp öyle giyineyim diyorum ama yine spor alıyorum..

Haa dün arkadaşım geldi...ya nolursa olsun insanın çocukluk arkadaşı bambaşka...

Çok güzel sohbet ettik güya ona kırgındım o da bana kırılmış nişanlandığımdan beri hiç gelmedin bana diye..

Gözlerinin içi gülüyo resmen o kadar mutlu ki nasıl olmasın sevdiği insanla birlikte.. Kalbinde aşk var nasıl mutlu olmasın..

Bi gün belki bi gün ....

Neyse yine hayırlısı diyeyim herşey kader kısmet dimi ne zaman nolacağı bilinmiyo... Allah benim ondan istediklerimi değilde onun bende bizde görmek istediklerini nasip eylesin...

kalbim öyle naif,öyle hassas,öyle kırılgan ki...çok korkuyorum o günlere dönmekten...kendime zerre güvenimin kalmadığı,canımın acıdığı,acımın hiç çıkmadığı...onu da özlüyorum...sanki hiç bitirmememiş gibi...sanki o bir seyahatteymiş dönecekmiş,ben uykudayım uyanacakmışım gibi...of günlük...bir ömür onu mu bekliyeceğim ya...bıktım,bezdim,yıprandım karşılıksız aşkların başrolünü oynamaktan...neden aşk kaçar benden...beni seveni sevemem,sevdiğim beni sevmez...ya da o severken ben sevmem,ben sevdiğimde onun aşkı bitmiştir v.s.mutsuzum,bıkkınım yine...

Daha oğlumla ilgili haberlere alışamamışken, annemden de kötü haberler gelmez inş.
Sen yardım et Allahım, ben sabrımı ve umudumu kaybetmiyorum, herşey senden,
sen hayıra çıkar herşeyi inş Rabbim.

Bugün 11 saat hastanedeydim annem anestezi oldu.Daha girmeden güldürdüm falan onu ,ağlamamak için ellerimi,dişlerimi sıktım.Bekledim çıkmasını tam 2 saat sürdü.Anons edilince adı elim,ayağım titredi nasıl koştum ,nasıl çıktım hiç hatırlamıyorum.Sedyede annem ben bakıyorum yoo dedim içimden olamaz herhalde .Sonun da tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım çıkarttılar beni odadan.O an ki acıyı tarif dahi edemem berbattı canımdan can aldılar sanki.Güçlü olmalıydım ama toparlandım ve girdim içeri sürekli ayaktaydım koşuşturup durdum.Sanki ben anneymişim gibi ilgilendim.Uyurken annemi izledim ve bir kez daha anladım ki benim ondan başka kimsem yok.Ben hayatımı bir erkek için mahvederken onun benimle ilgili hayalleri var.Toparlanmam gerek ,kafamdakileri atıp önüme bakmam gerek annem için.İnşallah sonucu güzel çıkar günlük.

iyiyim günlüğüm, isyan etmiyorum. Rabbim verdi, gene o aldı. Öyle istedi. Demekki böylesi hayırlıymış. Çok şükür ki aşkımla ben sağlıklıyım. Rabbim bize ve sevdiklerimize ömür versin. Gene olur bebeğimiz. Ne bileyim işte öylee. Sarsıldım gerçekten beklemiyodum bunu. Ama ben güçlüyüm biliyomusun . Rabbim hayırlı evlad'lar ver bize, isteyen herkese....

Sevgili günlük;
Keşke herkes kişilik sahibi olabilse, o karakterini oturtabilse . Kendisini çocuk gibi görenler var, küçücük bebek sanki de çocuk çocuk triplere giriyorlar . Ben kimseye anlamsız yere trip atmam , laf söylemem he hakediyorsa çat çat söylerim ona ama haketmiyorsa onu anlamaya çalışırım . Empati kurarım . Ama onlar böyle bir olgunluğa erişememişler . Bir de o çabucak cevap verebilmek için sallamasyonun alâsını yapıpta bir iki laf söyleyenler pardon laf söylediğini sananlar var ya ah acıyorum onlara . Ve benim gibi cici , sakin bir insanı da öyle hafiften sinirlendiriyorlar ya ne diyeyim ben bunlara . Kesinlikle "az insan,çok huzur" sözü çok doğru . Gereksiz insanları böyle sokuyorsun hayatına yer kaplıyorlar sadece . Hayır ben sana gelipte bana yalvar da demedim ne diye onca ay sonra geri geldiysen ama içinde öyle çok bana karşı hasetlik varmış ki sana kötü konuşmadığım halde seviyesizce konuştun. Anlayamıyorum niye bazı insanlar çok sakil Ve kendimden küçüklerle değil de büyüklerle daha iyi anlaştığım doğrudur . Çünkü küçüklerin bazıları mantıklı düşünemiyor , olgun olamıyor .

pöf be günlük
uzun süredir saç bunalımım vardı biliyorsun ki
bugün bi cesaret hem açıcı hem de boya almıştım akşam bi şekilde halletçektim
ama bizimkiler beceremezsin mahfedersin dediler gittim kuaföre ani bi kararla
hem 70 tl bayıldım ki bence çok çünkü orielle çok az bi kısmını açtı
hem de bugün aldığım boyalar ve açıcı elimde patladı
hem de çok istediğim gibi olmadı
koyu yerler hala koyu..diğer yerler de baya kızıl
sabah belki daha hoş gelir gözüme ama hayal ettiğim gibi olmadı
bunu ben de yapardım kendi kendime yaaaaa
hem de paracığım cebimde kalırdı..zaten bu aralar en çok ihtiyaç duyduğum şey
neyse napalım..kuaföre gittim yani daha ne yapiim..olmuyo olmuyo
şeytan diyo git komple koyu renk yap

gerçekten zaman çok kötü kötü günlük kimseye güvenilmiyo
bunu bi kez daha anladım
en yakın arkadaşımı yine böyle samimi olduğum bi dostumla tanıştırdım
ve kız bana bugün kavga ettik gerçekten seviyesiz bi insanmış ailem çevrem arkadaşlarım herkes haklı çıktı
ben onu korurken her neyse gidip o dostum dediğim adamı kullanmaya kalkıyo günlük
bişi yapmam lazım çok sinirlerim gergin gerçekten...

Merhaba günlük
Bitmek tükenmek bilmeyen haftanın yarın son günüüüü ve sevdiceğime kavuşma günüüüü oleytooooo
4 saatlik bir yolculuktan soraa bırakıcam kendimi onun kollarına:)
dünya umurumda olmuyo onun yanında be günlük. Ne bilim naptı da bu kadar kendine bağladı beni bu çocuk.
İyiki de bağlamış ama arsa hala satılmadı günlük o yüzden düğün işinde netlik yok:/
Bekliyoruz sabırla... Bugün okul da durağandı. Nöbetçiydim mini mini birler ve ikilerle oynaştım durdum çok tatlıylardı yine:)
İşte böyle. Sadece ve sadece iki kelime: "Aşığım" ve "Mutluyum"............

bi duygulandım bi içim hoş oldu be günlük...
sil baştan filmini ikinciye izledim ama ilk etkisi gibi etki yaptı yine
bi de aşk aradı film izlerken gözlerimden şapır şapır yaşlar aktı
sevmek ve sevilmek güzel hisler... kıymetini bilmek gerek

naber günlük çekirdek çitliyorum yicek misinn ?
tırnaklarıma oje sürdüm sonra gazete yazılarını tırnaklarıma geçirdimm yarn sevgılmle bulscm yazılımda vr bizim hocalar onlrı kopya sanar

Kadınlar kulübünü tanıdığımda 21 yaşındaydım, elimde koca bir çikolata diyet araştırması yaparken çıkmıştı burası karşıma...
O zamanlar tek hedefim zayıflamaktı, başardım...
Üniversiteyi yeni bitirmiş bir kızdım...
Ne sular aktı o köprünün altından be günlük...
Evlendik...
Hamile olduğumu öğrendim, sonra bir hafta içinde terk etti beni meleğim...
Rabbim böyle uygun gördü...

Günlük ben ne zaman büyüdüm de bu aşamalara geldim...

günlük telefonum bozuldu dokunmatik ekran işlevsiz durumda
sevgilimle hasretimizden çıldırıyoruz bu arada onda yedek bi telefon varmış bana yolladı kargoyla yarın alcam işte
zaten ayrı şehirlerdeyiz

Eveeet son güne geldik günlük. Yarın kınam var, gerçi saat 12'yi geçti bugün diyeyim. Misafirlerimiz gitti, biz de evi toparladık. Kına için bir kaç şarkı daha koydum ama keşke bana şarkılar için yardım eden olsaydı. Günlerdir kendim uğraşıyorum doğru düzgün şarkı bulamadım. Hep türkü oldu, pop koyamadım millet de pop bekliyo. Napiim aklıma gelmiyo. Sabah yine erkenciyim. Önce güzellik salonu malum iş sonra da kuaför. Ben artık akşama anca giderim. Aslında kızılaya gidip bi kumaşçı bulsam da kapıya asmak için beyaz tül alsam. Hayalimde hep merdivenlere tüller asmak var, bakalım yapabilecek miyim, yetiştirebilicek miyim?
Nikahtan sonra eve geleceğim için üzüntü yok şuanda, sadece heyecan var, güzel olacak mıyım endişesi var:) Offfff günlük stresliyim.....................

Sevgili günlük sana yazasım çok geldiiiiiiii....
Bugün 11 mayıs aşkımız başlayalı tam 23 ay oldu acayip mutluyum...
Biraz önce sevdicekle konuştum çok uykusu vardı kıyamam uyku sersemliğiyle bana nice 11 aylara dedi dakikalarca güldüm cocuga o da bir şey anlamadı uyku sersemi neden gülüyosun askım diyor dedim seni cok seviyorum cok mutluyum ondann
Rabbim bu mutlulugumuzu hiç bozmasın inş. onsuz bir hayat düşünemiyorum çünkü...

Selam günlük,
Birkaç gündür sana yazasım vardı,gelemedim bir türlü.
Çarşamba günü okulda çok kötü anlar geçirdim.
Bir öğrenciyle ciddi bir tartışmanın içinde buldum kendimi.
Haketmediğim davranışlar,sözler gördüm.
Elim ayağım titredi.
Eşim duymamış sesimizi,halbuki o kadar çok duyan oldu ki...
Belki böylesi daha iyi oldu bilmiyorum.
Neyse sonra eşime anlatırken tutamadım kendimi,ağladım günlük...
Çok üzüldü eşim,çok..
O öğrenci o gün bi daha okula gelmedi.
Ben disiplin dilekçesi yazdım bakalım ne olacak.
Dün de gelmiş öğrenci,eşim gitmiş olayı bi de sen anlat demiş.
Çocuk ufak bir tartışma demiş.
Önümdeki bilgisayar ekranına vurup,elini kolunu sallaya sallaya bağıra bağıra bana küfür etmesi ufakmış günlük
Tüm bunların tek sebebi de derse gelmediği için yok yazmış olmam biliyo musun?
Neyse eşimden de benden de özür diledi ama dilekçemi geri almıcam,cezalandırılmasını istiyorum.
Öyle işte günlük..
Zaten memnun değildim okul(!)umuzdan.Artık iyice soğudum.
Bi bakıyosun öğrenci çekmiş kotunu badisini gelmiş,elinde cep telefonu derse geliyo,yanında tavla vs. oyunlar getiriyo,aklına esiyo parti veriyo sınıfta.Erkekler akşamdan kalma bi şekilde geliyo okula.Mesela kız erkekle ilişkiye başlıyo hopp bakıyosun girmişler boş bi sınıfa.Bi şey desen onlar seni garipsiyolar.
Öyle kızıyorum ki günlük...
Benim bu insanlara verebileceğim hiçbi şey olamaz diyorum.Hiçbi şey...
Sevemiyorum bile onları.Biraz birine yakınlık duysam illa ki görüyorum bi yanlışını.
Öğretmenliği çobanlık gibi gören zihniyetler olduğu sürece okullar bu duruma gelecek günlük.
Eşim de aynı biliyo musun?
Sürekli geriliyoruz okulda,mutsuz oluyoruz okula gidince.
Şükürsüzce davranmak istemiyorum ama inşallah ben atanırsam gitmek istiyoruz buradan.Hayırlısı olsun.

Dün yine temizlik yaptım günlük ama evim mis gibi oluyo.Hala da bitmedi.
Çok mu yavaşım ne?
Zaten bikaç gündür halsizlik var üzerimde.
Ama evde oluyum da iş yapıyım,yemek yapıyım hiç zor gelmiyo günlük ya.Valla bak..
Akşam da öğretmen arkadaşları çaya çağırdık.Güzeldi o da.

Dün eşim bana sürpriz yapmaya çalışıyomuş ben anlamadım bozdum günlük ya
Olan oldu artık napalım.

Geçen facebookta gördüm bi arkadaşım hamileymiş,anneler günü sürprizi diye paylaşmış.
Bi hoşuma gitti ki...
İnsan çok özeniyo,çok istiyo ama mantık ağır basıyo şu an bende.
Eşim zaten çok hevesli ama ben kendime güvenmiyorum günlük...
Beceremem gibi geliyo.
Hala zayıf ve çelimsizim,koruyamazsam onu.
Yeterince iyi bakamazsam...
Çok çok zor bi karar...
Rabbim isteyen herkese en doğru zamanda en hayırlısını nasip etsin.

Hoşçakal günlük...

Sanirim biraz fazla fevri davrandim..Tamam fazla kizdirdi beni ama hemen böyle kestirip atmamda gerekmiyordu sanirim degilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…