Sevgilii günlüükkkk bu nasıl enerji böylee bendekiiiii
resmenn kop kop koppp evii güm gümm gümmletiyoruummm
uğraşma jennifer benim kadar güzel kalça show yapamazsııınnnnn
Günlükcüğüüm bugün inşallah evimin halılarını seçmeye gideceğim aklım çok karışık bana dua et de güzelce seçebileyim
Son 64 gün
Geriye bir tek perdelerimiz kalıyor onu da öbür aya seçeceğiz. Onda da çok seçenek var bakalım nasıl karar vereceğiz
Allah bütün ev kuranların yardımıcısı olsun valla, görüşürüz sonra günlüük benden bugünlük bu kadaaar
günlükk...
mirabaaa
çok mutulyum çünkü bugün çarşıdan gelirken bir oje sepeti gördüm..
ne zamandır da oje almıyordum ve istediğim renkler çoğalmıştı...
sepeti başına geçtim vee kendimi kaybettimm
bir baktım hepsi 1 tl
başladım almaya, etrafımdakiler de bu kız kafayı yedi gibisinden bakıyorlar bana
eve geldim, ojeleri denedim ve sonuç mikemmeellll
yarın da gidip başka renkler mi alsam acep
annem görünce öldürecek beni, diziyorsun bunları buraya, bozuluyorlar diyo
neyse o gelmeden saklarım ben bunları
hadi ben yine gelirim canikom bayy
Şu ödevler bitmeden rahat rahat hazırlıklarımı yapamayacağım be günlük
Haziranın ilk haftası okul bitiyor Allah'tan.
Eksiklerimi liste yapacağım bugün.
Bir de gelinlik araştırmaya devam
Hadi kolay gelsin günlükcüm
günlük 21 gün kaldı sınava günlük :18:
eğer o sınavı geçemezsem kahrolurum hem evlilik hazırlığı hem okulu hemde hasreti bir arada yürütmeye çalışıyorum
emeğim boşa gitmesin nolur
yardım et allahım
Kredi kartı almadık diye bi azar işitmediğimiz kalmıştı... Seni o bankada çalıştırıp kargo görevi için görev vereninde seninde .... Tövbe estağfurullah yaa Neymiş efendim madem almicakmışız neden merdivenleri çıkartıyormuşuz? ulan gerizakalı senin görevin ne bu değilmi?? 10 tane bankada kartlarımız var nerden bilim ben hangisinden geliyorsun?? buda yeni çıktı zile basar biri kredi kartı der insanlık niyetine açarız, almayıncada neden merdivenleri çıkarttın der ismini söylemek yemedi kaçtı gitti şerefsiz...
içimde bir gül bahçesi büyüttüm öyle güzeller öyle güzeller ki hepsinin ayrı özlemleri,ayrı düşleri var ama tek gerçek olan hepsininde sevgiye olan HASRETLERİ.
selaaammmm
anane yemekleri yedim bugün mutluyum bir de dedeme doğum günü yaptık ohhhh değme keyfime
maaile ordaydık yani kalabalık iyi hoş oldu
ananeme gittiğim için aşk'la bi tek öğlen görüştüm erken ayrılmak zorunda kaldık ama yarın aşk'layım bütün gün
akşam için ona yemekler yapıcam veee yanında sürpriz tatlı bakalım neler çıkıcak hamaratlı ellerimden arkadaşlar falanda gelicek oyun oynarız öyle hafta sonu eğlencesi hoş olur.
yorgunum bugün baya aktivite yaptım
sonra yine görüşürüz forumda takılmam lazım
Günlüğüüm hava pek güzeldi burda, duramadık çıktık biz de sahile indik
Kızlarla yüzbir oynadık pek güzeldi tabi sonra yenildik o mevzulara girmeyelim
Okul da fena değildi,iki dersim vardı sadece.
Ben de boş dersimde aldım elime kitabımı çıktım bahçeye, ağacın altında okudum bir güzel.
Öğrencilerim beni öyle görünce pek heveslendiler bizi de çıkarın biz de dışarda kitap okuyalım diye tutturdular.
Tabi amaç kitap okumak mı yoksa dışarı çıkmak mı orası muamma
Açık havada kitap okumanın tadını alırlar diye çıkardım ben de.
Şimdi tüm okul peşimde biz de istiyoruz diye.
İşlerine geliyor tabi
Firarperest'imin yazdıklarını okuyunca üzüldüm ben de günlük.
Gerçekten yeni nesili tanımak güçleşiyor.Çok değil 5-6 yıl önce biz de o yaşlardaydık ama biz böyle değildik be günlük.
Ne zaman bu hale geldik, nasıl değiştik, nasıl kaybettik değerlerimizi böyle?
Ne zaman başkalaştık, kendimizden uzaklaştık.
Saygıyı, büyüğü- küçüğü unuttuk, unutturduk?
Gidişat hiç iyi değil gerçekten.
Doğu'da öğretmen olmak zor ama en azından biraz saygı var be günlük.
Tabi arada uç noktalar olmuyor mu oluyor ama baktım da öğrencilerim Firarperest'in anlattığı gibi değiller.
Birçok şeyden yoksunlar,imkanları kısıtlı, masumiyetlerini yitirmemişler.
O'na burayı yazma diyip duruyorum ama buradan gitmekle hata mı yaparım diye düşünmüyor da değilim yani.
Bu arada günlüğüm ben Firarperest'imi çok özledim ya..Eskiden ne güzel konuşurduk unutulduk sanırım
merhaba günlükcanoviç
akşam işten biraz erken çıkıp doğruuu markete gittim
sevdiceğe süpriz yapayım da şu aç karnını bi doyurayım dedim
en sevdiği yemek musakka bizimkinin..musakka yaptım pilav d yaptım ona
hızlı hızlıyaptım o gelene kadar yetiştirdim,afiyetle yedi bitanem
bu sefer çok yapmadığım için beni tebrik etti (diğer sefer üstündekim kıymalı harç o kadar fazlaydı ki patlıcanları mumla aradık )
tam ikimize kadar oldu yedik bitirdik
sonracığıma aramız limon bizim bikaç gündür..
ilk kez bu kadar kırılmış bana..o da dayanamaz hemen normale dönerdi ama dönemedi bu sefer
hep kırgın kırgın baktı gözümün içine..tekrar açıldı konu ben başladım ağlamaya
ben sustum bi ara onun gözleri doldu falan..birbirimizi teselli ettik
kendi adıma özür diledim..ona güvensizlik yapmayacağımı ve bi daha böyle büyük tepki vermeyeceğimi söyledim
elin kızı yüzünden kaç gündür ne hallerdeyiz..en mutlu olmamız gereken zamanlarda olan şeye bak
nazar değiyo muhtemelen..
neden böyle oldum ben be günlük..çocuk gibi davranıyorum bazen
bi şeye taktı mı takıyorum..bi konu belli bi kalıpta düşünüyosam o düzelmiyo..o düşüncem yıkılmıyo
ama bu akşam o gözlerime öyle baktığında ona haksızlık ettiğimi anladım
artık olmasın böyle şeyler günlük..
yarın da bohça alışverişinin kalanını yapçaz..
bu arada elime biraz para geçti ve vadeli hesap açtım hemen..o orda dursun zamanla artsın
onla güzel güzel çeyizcikler alcam ben
iyi geceler günlükcan
Bayadır uğrayamıorum sana. Bilgisayarı elime alır almaz iş ilanlarını bakınıyorum. Kafama göre hala bişe bulamadım Çok vaktim yok, bu ay içinde bir iş bulmam lazım, çeyizime başlıcam daha. Kardeşimi de işten çıkardılar Ben çıktım die çıkardılar.. Yapılcak şey mi bu? Etik mi he günnük? İnsanlar ne kadar düşüncesiz, ne kadar acımasız? O koltuğa oturunca neden tüm değerler silinip gidiyor? Patronluk, müdürlük böyle bişey mi? Bunun adaletli olanı bulunmaz mı hiç ??
Azcık forumlarda turlayayım, bakalım çeyizlerin son durumu nedir :) Gelirim yine
Merhaba günlük
Bugün yine ev baktık fiyatı yeri tam bize göre ama evin dolapları falan çok dandik. Evi çok çok beğenmesemde tadımız kaçmasın diye beğenmiş gibi yaptım. Hem o evi güzelleştirecek olan biziz diye düşündüm. Allah'ın izniyle ben o evi gönlüme göre dayar döşer süsler püslerim. Gerçi daha ev sahibi net birşey söylemedi. Ev arayan çok ama kiralık daire az olunca ev sahipleri daha bi seçici oldu. Sabırla bekliyoruz bakalım...
Günnoşum aşkımın yanındayııııııııımm tuncelide bile olsak güneşin dünyamı o kadar güzel aydınlatıyorki Paris'te olsam bu kadar mutlu olmazdım
Harika bir cumartesi kahvaltısı yaptık:) özlemişim bıdır bıdır konuşup tereyağlı ballı ekmekler yedirmeyi sevgilime:) ne güzel bi gün:))))))))
Bugün de mesayi yapıyo aşkım o yüzden gitti. Bikaç saat ayrı kalıcaz ama öyleden sonra gelicek yine boynuna sarılcam o yokken ben de öğrencilerime
sınav soruları hazırlıyım dedim. Müdür bu hafta bitirin 3.sınavları dedi. Zor olcak bütün sınıfları bi haftada sınav yapmam ama napalım olcak artık bi şekilde..
Hazır aşkım yokken başlıyım hazırlamaya gelince rahat vermez şimdi deli:) hem daha evimize eşya bakıcaz netten bi de 1000 parçalık puzzle alalım diyoruz evlenince
başlıycaz yapmaya:))
Pazar olmasın gitmek istemiyorum onun yanındaaaaan