günlük uzun zamandır yoktum di mi
kendimi dinlenmeye adamıştım nitekimde öyle yaptım olabildiğince ameliyatlara girip bişeyler kaptım
eski boksör sevgiliye son şans verdim denedim. bi kız olarak ona msj attık arkadaştan ondan hoşlandığımı söyledim onun okuldan bi kız olduğumu söyledim. hemen yedi
daha doğrusu buluşmaya çağırdım ve geldi
bu kadar saf olabileceği aklıma gelmemişti meydana gittiğimizde arkadaşımı önden yolladım
birbirlerine bakarlarken omzundan tutup kendime çevirdim x üzgünüm aradığın m.. değil benim dedim
zaten şoka girdi
konuşup açıklama yapıcaktı hiç anlamadım bi anda tokat atmış buldum kendmi
sonra da döndüm gittim peşimden bile gelmedi..
neyse geçmiş geçmişte kaldı günlük bugün arkadaşım beni kuaföre götürdü saçları kestirip boyattık
çok güzel olmamı sağladı sonra sevgilimle yemeğe gidicez sende yanımızda ol dedi saf ben hiç art niyet aramadım
mekana girdiğimizde birden 4 kişi olduk fuarda gördüğüm kişi de vardı ve kulağıma- ben sana karşılaşıcaz demiştim dedi
sonra yemek yedik güldük içtik eğlendik şarkılar söyledik hatta ve hatta 1 haftalık tatiline iddaya bile girdik
hep beraber beni eve bıraktılar çekinip telefonumu isteyememiş ama bana babasının çiftliğinden köpek alıcaz sözü var
daha bi saatlik konuştuğum birinin ela gözleri gülümsemesi aklıma düştü günlük korkuyorum aşık mı oluyorum diye :18:
veee az önce 4senelik eski sevgilim aradı gelinlikli fotoğrafımı görmüş korkmuş evlendim sanmış ağladı telde
senle olmucaksa kimseyle olmaz dedi ben ağladım o ağladı ben geçen yıllarıma o ise bi daha benim onu öyle sevmeyeceğime..
herşeyin hayırlısı.