Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükümmmm:)
haftasonu çocuklar gibi şendik ya sevdiceğimle... gezdik tozduk, alışveriş yaptık, sinemaya gittik, basket oynadık, go kart yaptııııık:)
kuzum beni yormamak için araba bile kiraladı harputa gittik bi de:) çok mutluyum çoooooooooooook... herşeyim o benim...
3 hafta kaldı okulun kapanmasına yani sevgilimin yanında Seminerlere katılmama... teşekkür ederim allahım bana bugünleri yaşattığın için

çok gitmek istediğim halde bügün gidemedim.nefret ediyorum herşeyden.bana mutluluğu çok gören insafsız vicdansız insanlardan,beni bu hale getirenlerden soğuk suratsız insanın biri olup çıktım.nefret ediyorum nefretttttttttttttttttttttttttt.

günnüş işlerimi yapmam lazım...çok saldım ya...e okul beni bekler...ve sorumluluklarım...

Günlüğüm bu gün o çok istediğim,beğendiğim lenslerimin siparişini verdim
Eğer ellerinde var ise yarına gelirmiş umarım hemen gelir çok sabırsızlanıyorum :)
Bugün minibüsteyken bir çocuk dürttü beni arkada boş yer vardı oturmamı söyledi
Hoşuma da gitmedi değil :)
Ama çocuk benim sevdiğim tipti yani saçları turuncu ve çilliydi oyy çok tatlıı
Ve en nihayetinde bugün babacığım azerbaycandan geldi 1 haftadır oradaydı
ve ben onu çok özlemiştimmmm bir güzel hasret giderdik
Ardından daa eniştemlerle birlikte bir güzel mangal ve rakı keyfi yaptık
Tüm gün boyunca fazla hareket etmedim ama üzerimde bir yorgunluk var
hele ki bacaklarımda garip bir ağrı var
Rakıdan dolayı da içim yanıyor sürekli su içme isteğine sahibimm
Ay neysem günlük boğazımda garip bir şey var öksürüp duruyorum ben gideyim de su içeyimm öpüyorum seniii

Sevgili Günlükcan...
Çok kıskancım çokkk herkesler gemeye gidiyor...
Şu düğünüm geçsin hep gezcem hep gezcem...
Kendim için alışveriş yapıcam kıyafet alıcam ayakkabı alıcam alıcam da alıcamm
Yeterki düğünümü Alnımın akı ile atlatmak nasip olsun :)))

günlük hadi söyle ben hep gecelerimi yaşayacağım,nezaman gündüz olacak benim dünyam.gitmek istiyorum burdan artık.bazen bağırmak istiyorum ama sesim çıkmıyor ,kendi kendime şu dağlara bakıp konuşmaktan bıktım.. ben memleketimi özledim

Mutlululuk, çok kısa süren bi histi tadını damağında bırakan gerisi gelmeyen.

Sevgili Günlük,
Şu taşlı,kristalli,boncuklu, çirkin telefon kılıflarına sinir oluyorum, hiçte sevmiyorum, kesinlikle 1 kuruş bile vermem....

Günnük,

Bugün hava o kadar kötüydü ki içime işlemiş gibi ben de çok kötüydüm. Havanın böyle boğuk, basık, karanlık olması beni çok kasıyor. Yani akşamı iple çektim. Kim der Mayıs ayındayız diye, tabi ne olması gerektiğini Allah bilir. Ama yaz gelsin artık. Keyfimiz gelsin ya.. :)

Bugün Aşk'laydım. Neyse ki kapalı bi mekandaydık da hava beni boğup kasmadı. Çok güzel vakit geçirdik. İyi ki var, iyi kiii..

Uyusam iyi olcak, iyice saldım kendimi. Yarın erken kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum. Umarım sadece istekle kalmaz

Cici geceler Günnük, bütün kk bayanlarına iyi geceler dileyelim :)

o kiracıları çıkıcak ev vardıya günlük onlarda çıkmadılar Allah'ımm artık isyanlardayım biz niye ev konusunda bahtsızız bu kadar düüne kaldı 1 ay 10 gün hiçbişeyimiz yetişmiycek

yaaaaaaaaaaa benim çok uykum var ya cumartesi pazar tatil iken nereden çıktı bu iş şimdi ya.

üfff bunalımdayım bu iş yüzünden

hava da kasvetli zaten iç acıcı hiç bişi yok bugün :)

bu arada bir çiftin arasını yapmaya çalışıyoruz bakalım çift olabilecekler mi ikiside çekingen

onları görünce insanı gülme tutuyor

neyse işlere döneyim ben

günlükkk burda öyle bi yağmur var ki bardaktan boşanırcasına..etraf mis gibi kokuyor hava kapalı

mest oldummmmm

ayrıca kpss ye az bi zaman kaldı 4 ayım var yaaaa.. Allahım inş.hemen atanırım. kafamdan sürekli tarih konuları geçiyor ezberlediğim konular

dün yine halamlara geldim günlük, babaannemin yanına
kuzum çok sağlıklı maşallah gece beni uyutmadı ama o kadar da olsun
Allah'ım onu ağrılarını alsın inşallah.
birazdan da çıkar eve giderim.

Selam günlük ben geldim
Bugün bir tuhafım bir kişi akımda hep onu düşünüyorum.
Ondan kendimi işime veremiyorum.
Onunla birlikte dinlediğiniz bir şarkıyı sürekli dinliyorum..

Evlenince yemek konusunda kaygılarım var günlük.
Misafirim gelir ve yaptığım yemek bir şeye benzemez diye inanılmaz tırsıyorum :18:
Harekete geçtim ben de bugün. Fırında balık yaptık annemle. Önemli kısımları da yazdım. Böyle böyle olacak inşallah.
Haftaya perşembe ve cuma finaller var. Cumartesi pazar da açıköğretim finalleri :18:
Çok sıkıştı ikisi ama Allah'ın izniyle başarırım
Sonra gelinlik olayına girişmem lazım artık.
Modelin ne olacağı kafamda oturdu zaten. Umarım istediğim gibi olur.
Forumdaki minenes de çok yardımcı oldu sağ olsun.
Sana anlattım mı hatırlamıyorum ama bundan bir kaç hafta önce arkadaşımın gelinliğini giydim ben
Oturmaya gitmiştim. O da 2 sene önce evlendi. Gel benimkini bi dene bakalım nasıl olacaksın dedi.
Ya resmen prenses gibi oldum
Allah'ım öyle çok istiyorum ki düğünümün sorunsuz geçmesini. Ama biliyorum ki sen hep yanımdasın ve bana yardım ediyorsun.
Düğün salonunu tutmakta çok geç kaldığımız ve istediğimiz salon Ekim sonuna kadar dolu olduğu halde, Sen yardım ettin ve tam da bizim istediğimiz tarih birden sürpriz bir şekilde boşaldı
Artık küçük şeyleri takmayacağım kafama.
Mutlu olmak istiyorum sevdiğimle. Sabrımızın mükafatı inşallah güzel olur

çok huzursuzum bugün günlük... nişanlımın ailesiyle ciddi problemleri var. resmen evlatları değilmiş davranıyolar düğün tarihiyle ilgilenmiyolar istedkleri gibi olmicak diye nişanlım da annesini aramış bugün soğuk konşymş annesi. çok üzülüyo kahrediyo isyan ediyo . sevdiğimi başkalarının böyle üzmesine dayanamıyorum. düğünüm ne zaman ve nasıl olacaktan geçtim artık hayatımın en güzel günü olacak gün aklıma gelince karnıma ağrılar giriyo. annemlerin bu durumlardan haberi olunca nasıl olacak peki ? istemiyorum ne kayınvalide ne kayınpeder yüzlerini görmek istemiyorum zehir ettiler herşeyi daha evlenmeden.. Allah onların bu yaptıklarını karşılıksız bırakmasın. insan evladına karşı nasıl bu kadar duyarsız ilgisiz olabilir? ben böyle kötüyüm benm aşkım daha da kötüdür nee yapmam lazım kestiremiyorum. Sen yardımcı ol Rabbim...

birgün mutlyum sonraki gün berbat. ayrıca aynı gün sabah neşeliyken ruhum akşam üzeri yoruluyor.
daha güzel şeylr yapmam lazım zamanım yetmiyor. vazgeçiyorum ve kendimi yaşlanmaya bırakıyorum :)

Günlükkk resmen bacacıklarım kopuyor ağrıdann
En bitanee kardeşimle gittik parkta kaç tur attık
İyi de oldu artık bundan sonra hepp yürüyüş yapacağız
Malum kilolar aldı başını gidiyor :18:

günlükk ben geldimmm
çoook güzel bi dört gün geçirdim benn :)
süslendim püslendim hazırlandım gittim..
bi heyecanlandım, müstakbel eltimi sevecek miyim diye..
aşkım otogardan aldı beni, götürdü, canım beni kapıda karşıladı..
sarmalar yapmış bana elticiğiim
çok iyi anlaştık sohbet, muhabbet, beraber yemekler yaptık, mağazaları gezdik, aşkımlarla lunaparka gittim çocuk gibi eğlendikkkk
h,ç görmediğim bi şehir daha görmüş oldum..
döneceğime çok üzüldüler, aşkımla aynı anda kalktı otobüslerimiz...
şimdiden özledim onu günlük...
ama üniversite hayatım güzel geçiyo be
bisssüüürüü şehir gördüm aşkımın sayesinde, gezdim, tozdum..
ve yarın iki gün sonra finaller başlıyor, ben yarın çalışmaya başlıyorum..
off ama yaaa günnükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…