Popüler Konu Sevgili günlük...

Mutlu değilim günlük.Rüya kim bilmiyorum.Belki birçok Rüya daha vardır.Allah'ım en yakın zamanda aklımı başıma almak nasip etsin.

sanırım grip oldum günlükcümmm:2::2::2:
bu gün dışarı çıkmıştım tshirtle sadece üzerime bişi almadım bir rüzgar bir yağmur ben eve gelene kadar sanırım hasta oldum
burnum tıkandı,gözlerim yanıyor hapşuruyorum süreklii:2:
şu 1,5 ay bana hiç yaramadı anladın sen neden olduğunu
şuan da da yüzümde sivilcelerim yüzünden ve alerjim yüzünden krem var bir yerime dokunamıyorum
ama ALLAH bu günümü aratmasın(amin) genede bu günüme şükür
offf yaa zaten bu gün anneme anneler günü sürprizi yapıcaktım maf oldu pöff bi kaç güne hallederim gene
dün gecede bir ağladım bir ağladım sebebini söylemicem burda senin kulağına pısıldarım sonra şttttt
annecim benim ya ben üzüldükce o benden çok üzülüyor

aşkla istanbula tatile gidebilmem için benim çalışmam gerekiyor dimi ama ben napıyorum hala oturuyorum bu gidişle ders bırakcam okula gittiğim bile yok fena dağıtmış haldeyim sevdiceğin yanına git 3 günlüğüne 15 gün sonra dön tabi adapte sorunu yaşarım offf buarada sana 2 tane iyi haber vermek isterdimm ama diğeri sanırım hayallerde kaldı iyi olan ise dünya çapında çok iyi bir firmada staja kabul edildimm önünden geçerken iç geçirdiğim yere 1 ayda olsa gitmek beni yeterince tatmin etcek şimdiden kıyafet alımlarına başladım kıyafet konusunda çok takıntılılar neyse vakit var daha hallederiz
bide yarın okula gidicem söz amin:44:

Son düzenleme:
Selam günlük,
Aslında geliyorum buralara ama yazamadan gidiyorum.Hala çalışıyorum,ay sonunda ayrılacağım işten.Haziranın ilk haftası gibi de alırız diye düşünüyorum kızımı.Bilemiyorum.
Şu an gayet iyiz şükürler olsun,ağırlaşmadığım pıtır pıtır her işimi hallettiğim bir hamilelik yaşıyorum.Demekki her hamilelik bir olmuyormuş.
Alyam abla olmaya henüz hazır değil,ben kardeş mardeş istemiyorum köpek istiyorum diye ağlama krizlerine giriyor.Kreş öğretmeni size öyle yansıtıyor ama burda bize annemin karnını kesecekler kardeşi alacaklar diye anlatıyor diyor.Elbette zorluğu olacak bunu kabul ediyorum ama yaşımız genç 29 yaşında enerjimi başka neye harcayayım ki?Çok doğru zamanda 4 kişilik bir aile olmaya karar verdik,Allah da utandırmasın.
Ben kaçim güünlük sonra uzun uzun yazarım sana

Selam Günlükçüğüm,

3 gündür çok hastayım. Nezle salgını varmış dikkat etmek lazım. o dondurmayı o kadar hızlı yememeliydim

Kafamda yüz tilki dolaşıyor, yüzünün de kuyruğu birbirine değmiyor Okul,tatil,borçlar hepsini aynı anda düşünüyorum. Sanki birşey var yolumu tıkayan.İnşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer.

günlüğüm, çok karışık duygulardayım...
bu akşam kınam,cuma düğünüm var bugünden sonra biraz geçince ancak gelebilirim...
burada tanıştığım arkadaşlarım, bana dua edin herşey güzel geçsin...
görüşmek üzere günlüğüm

sevgili günlükçüm, başladı bizim mezuniyet telaşları..
diplomaya koymak için vesikalık çekincem, sonra keple çekincem, çok işim var anlayacağın...
bu telaşların arasında tatlı tatlı meraklar var
dersaneden bi arkadaşım, benden bi erkek arkadaşına bahsetmiş, benim haberim olmadan...
oda demiş ki "senin tanıştıracağın insanın başımın üstünde yeri var"
çocuğun babası yeni ölmüş, şuan onun bir boşlukta olduğunu düşünüyorum. zor zamanlar geçiriyor...
bende o boşluktan dolayı bana bişeyler hissetmesin diye tanışmayı şuan için düşünmüyorum
arkadaşım çocuğa, face'ten benim fotolarıma bakmasını söylemiş... fotolarıma bakıp, "bu çirkinlemi beni tanıştırıcak" dermiş
bense çocuğun face i olmadığından dolayı, şuan için sadece tatlı meraklar içindeyim
aslında çokta görmek istemiyorum, çünkü arkadaşım görünce ilk görüşte aşık olcağımı söyledi
iyice meraklandırdı beni ama, şuan sormuyorum çocuğu
kafasını biraz toparlasın, kendine gelsin, benimde mezuniyetim ve sınavlarım bitsin elbet kısmetse tanışırız
hayırlısı artık

Merhaba günlük
Ay kız karnım ağrıyor adet sancıları yine
Ya cumartesi günü çalışıcaz biliyor musun ? Tatil olsaydı istanbula gidicektim ben

Günlük bugün emoşumuzun kınası var.. Burdan başka arkadaşların da kınası varmış..
Hepsi çok mutlu olurlar inşallah ayy darısıda bize yaa

Dün akşam folklor vardı. Harmandalı oynadık günlük ilk zamanki gibi ağrım yok hatta hiç ağrım yok ama yorgunum günlük çok uykum var çok

Günlüğüm, gene olcak, olcak bak ben biliyorum içime doğuyo çünkü....
Gene bebeğimiz olcak, birazcık zamana ihtiyacımız var sadece o kadar, biz yeter ki sağlıklı olalım mutlu olalım...
Bebeğim olduğunda gene sana fısıldıcam

merhaba dadlum ben geldim bugün sabah eşimi kaldırıdm kahvaltı vermedim dedim yatıcam kaç zamandır uykuya hasretim tamam yat ben dışarda kahvaltı yaparım dedi neyse 10 kalktım önce yatagımı topladım pişamaları katla yerine koy sonra mutfagı topladım makinaya yerleştır meyve tabaklarını sonracıma oturma odasındaki kanepeyi topladım evi temizlemedim bugün hayin planlar yaptım bugün akşama dedim ne yapsam :26::26:sonra aklıma dahiyane fikir geldi dondurucudan bamyayı çıkardım yanına makarna ve yayla çorbası yapınca tamam bu işkendimede ya semizotu yogurtlucem yada salata düşünme evresindeyim şuan bu arada sabah kahvaltıyı hep aynı yapiyorum dedim başka deniyim kepek unu vardı günlükçüm eşim fırından aldı olurda kepek unu alırsalar günlük arkadaşlara söyle firindan alsınlar hep çok ucuz kilosu fırınde 2.5 tl dışarda aktarda 6 ekomomi devri bu devir unutmayın bakıyımbu arad ilk krebi yaptım yapmasınada eksik birşey oldu şimdi 1 bardak yarım yaglı süt koydum bir yumurta kırdım 5 yemek kaşıgı kepek unu koydum pişti pişmesinede kendi yaptıgım krep gibi olmadı nedense parçalandı biri el atsa keşke nasıl yapsamda normal krep gibi olsayanına bir badem domates maydonoz dereotu taze nane koydum yanınada 5 bişryerde kocaman bir bardak oh sefam olsun deneyin yavrular pek güzel oluyo dukancılar kepek unu kullanmıyo acaba nasıl yapsamda normal krep gibi olsa BİRTİ EL ATSA NE OLUR DUKANCILAR SESİMİ DUYUNBU ARADA ÖYLENEDE BOL YEŞİLLİKLİ Salata ve tavuk ızgara yicem yanınada bir bardak kocaman ayran bu diyet işi beni bozuyo bozmasınada hem saglıgım için vermem lazım hemde bebeklerim için kaçamak olmuyomu oluyo tabi okadar kadı kızındada olurazimliyim günlükcan bu kilolar gidicek göbüşüme bebeler gelicek allahın izniyle işşallahbu sefer umudlanmak istiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum eylüle kadar vermem lazım bir 70 düşsem varya ne güzel olucekfitnısada yazılıcam işşallah sonra sen paşayı görmillet şimdiden diyoru nasıl kilo verdin bizede söyle diyolar bende aç kalarak diyorum yeterki veriyim kilomu bu 15 kiloyu ne kadar erken veririsem okadar yavruma hamile kalırım günlükçüm degilmi bana dua et olurmu anne yüregim yanmasın bir daha evladımla bu sefer o hastanede kucagımda çıkıyım 3 kayıp çok agır geliyo insana günlükçüm hemde çokkkkkkbugün yürüyüşe gitmedim işşallah pazartesi başlıcam giyicem sauna eşortmanımı işşallah sonra ver elini yürüyüş gitsin kilolar gelsin saglık bebeler sonra gene gelirim günlükçüm sana yazınca içim rahatlıyo aman diyim aramızda kalsın yazılanlar kimseye söyle duyurma olurmu

Günlüüük ben geldiim
Dün kına gecem için alışveriş yaptım, ayakkabı aldım, hürrem tacı aldım Güzel oldu hoşuma gitti aldımm ben deee :)) İnşallah güzel olurum günlük.. Bindallımı falan zaten önceden almıştık. Kına gecesi hazırlıkları şimdilik tamam sanırım bi şey unutmadıysam :)
Bikaç güne de gelin ayakkabımı alıcam, babet aldım bi tane gelinliğin altına, eğer ayakkabı çok rahatsız ederse onu giycem.
Başkaaaa ne alcaktım ki günlük, bi şey unutmasam bari
Ev eşyaları için liste yapmıştım bi de bu şeyler için liste yapmak gerekmiş bak Neyse tamamlıycaz artık yavaş yavaş aklımıza geldikçe.
Bu arada artık 2 ay bile yook günlük Heyecanlandım bak gene
Hayırlısı artık bakalım.
Havalar da ne dengesiz ya bi yaz geliyo bi kış :)
Güzel olsun artık havalar amaaaa..
Canım hep gezmek istiyooo Bak hava düzeldi şimdi gene gezmek istedim Neyse bakalım belki ilerleyen saatlerde giderim.
Görüşürüz sonra günlükçüğüüüm hoşçakaall

günlükcanımmm aşkımın komutanı izin verdi haftasonu elazığdayıııııııız:) kpds olmasaydı zor giderdi elazığa allahtan o var.
tunceli sınırlarından çıkmak yasak ona biliyo musun o yüzden hep ben gidiyorum yanına bölük komutanı olsun artık yaw teğmenler er muamelesi görüyo bıktım neyse çok heycanlıyım aylardan sonra sinemaya gitcez, burger king'te whopper'larımızı lüpletcez, alışveriş yapcaz ooooh:))) ankarada o kadar alışıktımki gezmeye burda elazığ bile yaşadığım ilçeye göre benim için büyük nimet.
buna da şükür. sevdiğime yakınım. istediğim zaman görüşebilyoruz. allahtan atandım buraya. allahım sana binlerce kere şükürler olsun. bazen diyorumki ne kadar nankörüm. her istediğim oluyo, herşey yoluna girdi ama ben hala küçücük şeylere, küçücük insanlara kafamı takıp canımı sıkıyorum. bundan sonra daha çok şükredicem...
"O" nu SEVİYORUM

sevgili günlük,
bu sabah işe geç kaldım. bitirmem gereken bir dosya var onu da tamamlayamadım. o konu senin bu konu benim geziniyorum burdan çıkmam lazım ://

Allahım öfkeme yenilmek istemiyorum artık. Geçmiş hesaplarımı kapattım. Ne incinmek ne incitmek isterim. Herkesi affettim. Kırdıklarımdan üzdüklerimden özür dilerim. Sende beni affet! Değişmeme izin ver ve bunun için bana yardım et. Senden başka kimsem yok, hiç olmadı da. Gerçi olsada ben yine sana gelirdim. Belki hata bendedir. Öyleyse hatamı farketmemi ve telafi etmemi sağla lütfen. Değişime ihtiyacım var. Bunun için bana güç ver. Yıllarımı başkalarını suçlayarak geçirdim. Bunun yerine çözümler üretseydim. Şimdi çok farklı olurdu herşey. Evet başkaları üstüne düşeni layıkıyla yapmadı ama bu bahanem olmamalıydı. Biliyorum beni anlıyorsun. Özür dilerim. Böyle olsun istemedim. Yokolmak istiyorum aslında hiç yaşamamış olmak unutulmak istiyorum. Mümkün değil biliyorum. İşte şimdi bir ümit. Belki gidersem uzaklara gidebilirsem izin verirsen kendimde değişmek için güç bulurum. Yoksa buralarda hersey herkes aynıyken ben değişsemde bisey farketmeyecek. Uzar gider bu konuşma. Benimlesin biliyorum. Bende tüm nankörluğüme şükürsüzlüğüme rağmen seninleyim.Teşekkür ederim Tanrım. Beni her halimle kabul ettiğin ve hatalarımı telafi etmek için şans verdiğin için sana sonsuz kez minnettarım.

Haftaya perşembe benim nikahım mı var şimdi günlükçüğümmm ayy çoookk heycanlıyımmmm
şimdi böyleysem ben düğünde nasıl olucam acaba
ikimizde bu aralar çok sinirli ve stresliyiz,sanırım evi de bulduk pazar günü çıkıcakmış kiracılar bakıcaz
Gerçi hem en alt kat olması hemde başka nedenlerden dolayı pek istemiyorum o evi ama hayırlısı hakkımızda günlüğümm
Burda anneme yakın bi ev vardı ne güzel ama daha içi bitmedi bitseydi hemen ona geçicektim
Biticek gibi de değil riskede girmek istemiyorum evi halletmemiz lazım düğüne 1,5 ay kaldı
TATİL İSTİYORUM Allahtan şu balayı mereti var

GÜNLÜKKK DÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ

EN MUTLU GÜNÜMDÜ...

BAYADIR BÖYLE MUTLULUK YAŞAMAMIŞTIM ...

TAMI TAMINA 4 PASTA KESTİM DÖRT KERE DİLEK TUTTUM HAHA :)

İŞYERİNDE SÜPRİZ YAPTILAR EVDE KOCAM SÜPRİZ YAPTI ARKADAŞIM PASTASIYLE BERABER GELDİ. ANNEMLERE GİTTİM KARDEŞİM BANA PASTA YAPMIŞ

İLK BİR DOĞUM GÜNÜMÜ PASTALARLA GEÇİRDİM.. ÇOK DUYGUSAL VE GÜZELDİ.. İYİKİ DOĞMUŞUM BEN NNN :) ON İKİ YE KADAR EĞLENDİK ARKADAŞLARLA HERŞEY GÜZELDİ AMAN NAZAR DEĞMESİN :)

ya günlükkk niye böyle oluyor :44::44: hepsi tek tek gelse şu sıkıntıların da tek tek uğraşsamda bu kadar yormasa beni boğuluyorummm :95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…