merhaba dadlum ben geldim
bugün sabah eşimi kaldırıdm kahvaltı vermedim dedim yatıcam kaç zamandır uykuya hasretim tamam yat ben dışarda kahvaltı yaparım dedi neyse 10 kalktım önce yatagımı topladım pişamaları katla yerine koy sonra mutfagı topladım makinaya yerleştır meyve tabaklarını sonracıma oturma odasındaki kanepeyi topladım evi temizlemedim bugün hayin planlar yaptım bugün
akşama dedim ne yapsam :26::26:sonra aklıma dahiyane fikir geldi dondurucudan bamyayı çıkardım yanına makarna ve yayla çorbası yapınca tamam bu iş
kendimede ya semizotu yogurtlucem yada salata düşünme evresindeyim şuan
bu arada sabah kahvaltıyı hep aynı yapiyorum dedim başka deniyim kepek unu vardı günlükçüm eşim fırından aldı olurda kepek unu alırsalar günlük arkadaşlara söyle firindan alsınlar hep çok ucuz kilosu fırınde 2.5 tl dışarda aktarda 6
ekomomi devri bu devir unutmayın bakıyım
bu arad ilk krebi yaptım yapmasınada eksik birşey oldu şimdi 1 bardak yarım yaglı süt koydum bir yumurta kırdım 5 yemek kaşıgı kepek unu koydum pişti pişmesinede kendi yaptıgım krep gibi olmadı nedense parçalandı biri el atsa keşke nasıl yapsamda normal krep gibi olsa
yanına bir badem domates maydonoz dereotu taze nane koydum
yanınada 5 bişryerde kocaman bir bardak oh sefam olsun
deneyin yavrular pek güzel oluyo dukancılar kepek unu kullanmıyo acaba nasıl yapsamda normal krep gibi olsa BİRTİ EL ATSA NE OLUR DUKANCILAR SESİMİ DUYUN
BU ARADA ÖYLENEDE BOL YEŞİLLİKLİ Salata ve tavuk ızgara yicem yanınada bir bardak kocaman ayran
bu diyet işi beni bozuyo bozmasınada hem saglıgım için vermem lazım hemde bebeklerim için kaçamak olmuyomu oluyo tabi okadar kadı kızındada olur
azimliyim günlükcan bu kilolar gidicek göbüşüme bebeler gelicek allahın izniyle işşallah
bu sefer umudlanmak istiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum eylüle kadar vermem lazım bir 70 düşsem varya ne güzel olucek
fitnısada yazılıcam işşallah sonra sen paşayı gör
millet şimdiden diyoru nasıl kilo verdin bizede söyle diyolar bende aç kalarak diyorum
yeterki veriyim kilomu bu 15 kiloyu ne kadar erken veririsem okadar yavruma hamile kalırım günlükçüm degilmi bana dua et olurmu anne yüregim yanmasın bir daha evladımla bu sefer o hastanede kucagımda çıkıyım
3 kayıp çok agır geliyo insana günlükçüm hemde çokkkkkk
bugün yürüyüşe gitmedim işşallah pazartesi başlıcam giyicem sauna eşortmanımı işşallah sonra ver elini yürüyüş
gitsin kilolar gelsin saglık bebeler
sonra gene gelirim günlükçüm sana yazınca içim rahatlıyo aman diyim aramızda kalsın yazılanlar kimseye söyle duyurma olurmu