Popüler Konu Sevgili günlük...

'' Hiç, bir insanı unutmak,
bir insandan vazgeçmek,
bir insanı hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda
kaldın mı hiç?
Hani ölmüş gibi,
hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi,
her an kapından içeri gülümseyerek gireceğini bekleyip
ama aslında hiç gelemeyeceğini de bilmen gibi.
Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek,
ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanın sana,
ne kadar katlanılmaz bir gerçek değil mi
sen hala bu kadar sevgili iken?
Özlemek,
bu kadar özlemek,
etini kemiğini yakarcasına özlemek…
çok kötü değil mi?
Can Dündar
aynen böyle günnüş...

Günlerdir geliyorum -okuyorum-çıkıyorum
Biblo nerelerde diye düşünenlere selam olsun
Ne yazıcam ki yaşadıklarımı kendim anlayamazken ne anlatabilirim
Çıkmazdayız ya herşeyi düşünüp devam edicez yada biz biticez..
Gerçekten iki günde neler değişebiliyo şaşırıyorum..O kadar saçma bi dönemin içindeyiz ki nasıl olucak ,nasıl olursa bizim için iyi olucak bilmiyorum:26:
Tek bildiğim insanın büyük konuştuğu ne varsa başına geliyo..Akıl vermek kolayda uygulamaya gelince tıkanıp kalıyosun
Ama mutsuz değilim ne hissettiğimi bilmiyorum.
Ona şuan katlanıyorum çünkü ben aşkı onunla öğrendim önceden bildiğimi sanıyomuşum..Ailemden başka ilk defa biri kendinden çok beni düşündü
İlk defa biri beni üzdüğü için kendine kızdı..Karışık ve bi o kadarda anlamsız bi hal içindeyiz yani..
Artık ettiğim tek bi dua var hakkımda hayırlısı neyse o olsun

neyse bunalımdan çıkıp hayata dönelim hemen
bugün yüzük falı baktık evlenme yaşı için ..28 yaşında gelin oluyorumsevgili olcak kişi ise 32 çıktıyani biz evlenemicez burdan çıkan sonuç bu
İnanmıyım diyorum ama kaç kez yaptık hepsindemi aynı sonuç çıkar yabi arkadaşım hiç evlenemiyo kaç kere yaptık hepsi tuttu valla korkuttu bu iş beni
Ama hala inanmak istemiyorum Allah bilir dimii

selam günlüğüüüm
artık sana hayatımda olanları eskisi kadar uzuuun yazmıyorum içimden gelmiyor.
daha demin banyomu yaptım miss gibi oldum. kardeşimle birlikte ne giyeceğimi de kararlaştırdık. hatta üşenmeyip üzerimde denedim çok süper oldu senenin modasına ben de uyuyorum. siyah bol pantalon eteğimi, üzerine beyaz yüzücümü, siyah boleromu, siyah babetimi ve zincirli çantamı taktım mı tamamdır.
bu ara zaten platonik aşkıma olan hayranlığım depreşti.
o da sağolsun buna müsade ediyor bana şarkılar söyleyerek
yatmadan biraz da ders çalışmalıyım. :18: off günlük hedefime ulaşmayı çok istiyorum ama çabalamıyorum. edebiyat çalışmaya başladım ama hala matematik çalışmadım nerdeyse.
bugün en çok çıkan konuların listesini yaptım onlara çalışıcam.
1 soru çıkan konulara çalışmıycam zamanım az. :18:
kaçar net yapmam gerektiğini de hesapladım. önümde hedefim olursa işim daha kolay olur diye, geriye birtek çalışmak kaldı.
herşey geleceğim için.
dershane de güzel gidiyor hatta 1 ay sonra o müthiş ortamdan ayrılacağım için şimdiden üzülüyorum :26: tabi en çokta ondan. neyse günlüğüm ben kaçıyorum görüşürüüz.

:))

nedeni yokmuş günlüğüm... inanabiliyor musun kaç gece gözyaşı döktüm bu yüzden.. evirdim çevirdim akladım pakladım ama olmadı..
kusura bakma dedi..
önemi yok dedim..

ben önemli değilsem özürlerin ne önemi var ki...

hayatım boyunca kimse için bişi ifade etmedim bi önem ehemmiyet taşımadım ki ben..
varlığımla yokluğum hep bir oldu..
böyle de olucak demek ki...
ölmek geçti içimden..

sevgili günlük
bana geçenlerde uunun keske senin yerinde ben olsam dediginde tuhafıma gitti çok sasırdım .. demek bana benim hayatıma özenen biri var ..aslında allaha sükür her şeyim var ama neden bu kadar yaşamaktn bikmış bir modda günlerimi geçiriyorum ..her şey sıkıcı ..hiç bir şeyden zevk almama rutun hep aynı seyleri her gün yapmak bende alışkanlıkmı acaba ..her gece kendimle kafamda sürekli telkinlerde bulunmaktan kendimi eleştırmekten biktim ..her yeni günde soyle olsun bböyle yaparım deyip gene aynı yerde saymakkk offfff suan buraya yazı yazmak sıkıcı geldi .insanın hayellerine ulaşması bu kadar zormu:S yada ben haddimi bilmiyorum uçuk şeyler hayel ediyorum .hayat bana neden hep keşke kelimesi çok kullandırıyor...insan 7 sinde neyse 70 dede öyle olur derlerya dogrumudur acaba... keskeeedaha aktif dışa donuk neseli bir insan ola bilsem ..çok karamsarım offfff ..keskeeee keskeeeeeeeeee keskeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................................................................
he bu arada sevgili günlük bugun çok b... ir gündü:s

Günnük,

İnsanın çeyizi için içi gittii şeyler oluyo ama alamıyo yaa.. O ne kadar kötü bişe öyle ya.. Şu ara (yani 2 ay kadar) acayip zor bir dönemden geçicez maddiyat olarak. Çok kötü ya Ben alışkın değildim böyle olmasına nasıl oldu hiç anlamıyorum ve çok utanıyorum Tez zamanda düzlüğe çıkıp çeyizime başlamak istiyorum artık. Bi daha öyle uçmak mı saçma şeyler için. Tövbeee!!

Allah'ım sen yardım ett..

Gözyaşının tadı tuzluydu.
Akıp geçtiği bıraktığı izleriyse acıydı... Acıtırdı canını.

Yoruldum!

Günlükk günaydınnnnn evimdeyim sonunda
Bu sabah saat 7 itibariylee yaz tatili başlamış bulunmakta benim için
Ohh her gün uğrarım sana yavaş yavaş anlatırım her şeyi

Günlükk pazar günü ağlaya ağlaya içim şişti sonra annemle gittik kuaföre .saçları boyattık gölge istedim röfle gibi oldu ama bir harika oldu saçlarımız ya.herkes çok beğeniyor

Kına elbisem düğünde giyeceğim elbise herşey hazır,bir tek saçımı nasıl yaptırsam diye düşünüp duruyorumm:26:ama düğün için aldığım elbiseye aşığım

perşembe kına cumartesi düğün

Bir yanım üzüntülü günlük ya,abimi çok arıcam ,gerçi çok yakınımzda olucak ama evden biri gidiyor ya insan kötü oluyor umarım çok mutlu olur yuvasında

Günlük ben sınavlara hiç çalışmadım daha ya .off onun öyle bir stresliyim ki neyse perşembe cuma izinliyim başlarım en zından devamı gelir inş.

Çok hissizim günlüğüm.. biri bna bunları yaşayacaksın dese inanmazdım yok artık derdim gel gör ki bu durumdayız.. tek temennnim nişanlımın ailesinin bu tavırlarının sadece ona olan kırgınlııklarından dolayı olması.. benmle herhangi bi muhattabiyetleri olmadı bu konuda ama bilmiyrum ne düşünüyolar napcaz... işin içinde ailem olmasa dicem ki biz size mi muhtacız yaparız düğünümüzü siz olmadan mis gibi... ama ailem elimi kolumu bağlıyo.. gece bölük pörçük uyudum hep bunlarla uğraştım ne zaman düzlüğe çıkıcaz biz

yarım kalan bişiler var

yok olmaya yüz tutmuş,kimi zaman mutlu olur insan kimi zaman mutsuz

yinede şükrederim bu duygularıda da bana yaşatan rabbim

en azından açtığım elin geri çevrilmediğini biliyorum

bir tek ALLAHIM sevsin beni bana bişi olmaz

bi tek annem olsun bana bişi olmaz

bi tek sevdiğimin bana olan aşkını ve benim ona olan aşkımı içimde hissedeyim bana bişi olmaz

daha da devam edeyim mi günlükcüm içimde duygu patlaması yaşıyorum şuan ama hepsinin donucu ALLAHIMA şükür oluyor gene işte

iyiki annecim benim annem olarak yaratmışsın ALLAHIM

iyiki babam benim babam olmuş hiç kıymaz ne desem yapar

iyi ki kız kardeşim var ki dert ortağım yalnız değilim

en güzeli de iyi ki aşkı tattım ve iyi ki Karahana aşığım ya hiç tanımasaydım ya da hiç aşık olamasydım kalbim çarpmasaydı

bunların hepsi için hepsi için hatta nefes alabildiğim ,umutla bakabildiğim,sağlıkla gülebildiğim,mutlu huzurlu olabildiğim ve sen bana bunları nasiip ettiğin için çokkkk çookkk şükürler olsun sana ALLAHIMM SENİ NE KADAR SEVİYORUM BİLİYORSUN

Günlüük bugün her yanını kendi ellerimle yerleştirdiğim odamı yavaş yavaş boşaltmaya başlıyorum

günlüğüüüüm
dershaneden eve geldim yoruldum yahu. yaşlandım sanırım.
bugün sabah dün geceden hazırladıklarımı giydim, saçımı-makyajımı yaptım gittim dershaneye. makyajımı yaptım diyince de dershanedeki kızlar bu makyajlı halinse biz ölelim diyolar. bi rimel bi allık sürüyorum adına makyaj diyorum. ama bana göre tek bir ruj bile makyaj.
neyse ilk ders edebiyatçımınmış. bende 1-2 dk geç kaldım o sınıfatn ışığı açmak için çıktığı sırada beni gördü, güldü bune güzellik dedi. sağolun dedim. sonra döndü bi daha dedi. bende böylece amacıma ulaşmış oldum.
off ben bu adama kendimi bazen aşık gibi hissediyorum bazen de bundan mı hoşlanıcam ben diyorum. ah şu dengesizliğim. :18:
sonra da derslere girdik. yazın da hiç çekilmiyor.
eve gelirkende annem aradı. ceyda sen akşama karnıyarıkla pilav yap ben bugün yorgun gelirim dedi.
niye dedim? kredi borcu yüzünden haciz gelebilirmiş. annemde dedemden borç alıp bankaya yatırıcakmış.
ahh şu para. burdada bikaç kişi de okudum para sıkıntısını.
herşey güzel olsun be günlük. :26: borçlarımız kapansın refaha kavuşalım.
Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

En son ne zaman ne yazdım hatırlamıyorum günlük :44:
Hayat nasıl da hızlı geçip gidiyor ya,
Yapılacak işler hiç bitmiyor.
Ama çok şükür güzel şeyler yaşıyorum günlük.
Haftasonu Bandırma'ya geçtik.
Deli gibi gezdik eşimle.
Ne istesem aldı eşim,bi de mağazaya girince bi satış elemanı edasıyla bana kıyafetler getirmesi yok mu nasıl hoşuma gitti anlatamam
Biz arada bi gidebiliyoruz böyle gezmelere bulunduğumuz yer dolayısıyla.
O da böyle koşturmacayla,dolu dolu geçiyo.
Dün de tekneyle açıldık,bir balık tuttuk görmen lazımdı günlük...
Koca koca istavritler ne tatlıydılar ya...
Akşam da gittik çay bahçesine,tavla oynadık.
Kimbilir kaçıncı kez yenildim eşime
Gelelim bugüne...
Sabaha karşı gördüğüm garip rüyalar neticesinde güne kötü başladım.
Ve okula gidince aşkıma ters davrandım,kötü oldu.
Sonra özür diledim geçti.
Ama rüyam çok garipti günlük ya...
Ben hamileymişim biri karnıma tekmeler atıyo,korumaya çalışıyorum falan.
En nihayetinde kanlar içinde kalıyorum,kaybediyorum bebeğimi.
Çok çok kötü bi rüyaydı ya niye böyle bi şey gördüm ki?
Hala etkisindeyim resmen.
Öyle işte günlük,hoşçakal

gunluk hayatımdakı en mutluluk verıcı sey ne bılıyormusun.koca tencere corba yapıp saat 9 10 gıbı butun aıle masa basında ve alnımızdan ter burnumuzdan sumuk akana kadar corba ıcmeyı sevıyorum aılemle.Rabbım bızı bırbırımızden ayırmasın amın.

Kız günlük bütün gün gelinlik ayakkabısı baktım ama bulamadım.
Eve gelince tam sana yazmadan önce şu alışveriş sitelerine bi bakayım dedim ve aldım ayakkabımı
Ya ama acayip kararsızım iptal edebilirim. :18:
Bakmak istersen konu açtım günlük

Allahımm dişlerim ne kadar tıtrıklı .. biraz bastırsam dilimi kanatcaklar yaw

günlük teyzemin evini yerleştirdik bugün mis gibi bi gelin evi..

Nihayet gelebildiiimm
Kaç gündür uğrayamadım sana bilmem farkında mısın
Başımıza biraz tehlikeli olaylar da geldi
Benimle ilgili değil aslında ama yakınımda olan bir arkadaş olunca beni de etkiliyor:18::18:
Dua et olur mu günlük valla korkuyorum bi şey olcak diye.
Bu ara evimizi de değiştrebilirz, okulum taşınıyor sanırım:26:
Tam düzenimi kurdum derken aynı telaşlar yaşanıcak yeniden.
Öyle karman çorman bir haldeyim işte.
Rabbim'e sığınıyorum yardım etsin bize diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…