Popüler Konu Sevgili günlük...

gidiyor askerim günlük çok kötüyüm canı sagolsun yeterki ben onu ömrümün sonuna kadar beklerim.nasıl dayanırım bu acıya bilmiyorm . ALlahm sabrını verir demi günlük canımın içi, herşeyimmmmm biliyorum inanıyorum birgün döneceksin minicik bebeklerimiz olcak hani demiştin ya sana benzesin bebegimiz diye , benzesin bitanem yeterki senden bi parçam olsun yanıyo yüregim seninde yanıyo biliyorum . bazen gözlerimin içineee taa derine bakıyosun tut elimden gitmeme izin verme der gibi SENİ SEVİYORUM CANTANEMMMM

Derdini başına taç et !"
Sevgili'den geldi " diye ,
ve dayan sorma !
"İçime bu yangını salıp da nereye gitti ? " diye ! .
Sen , sevgine sadık ol ! O , seni sevmese bile . .

Hz. Mevlana...

Sabır, Sabır, Sabır... Dualarımın kabul olması için bugünleri çok iyi değerlendirmem lazım günlük... Nasılki sınavdan iyi not almak için harıl harıl çalışıyoruz aynen öyle... Yalvarıcam Rabbime... Ve yine sabırla bekleyeceğim.. Bu mübarek günlere eriştirdiğin için sonsuz şükürler olsun Allah'ım...

off off moralım cok bozukk yıne be günlük..

bütün gün yıne surat astım sayılır.. annem suratsız dedı bugün bana cok dokundu yaa dokunsalar aglıcam ya..

off gecsın gıtsn artık bu cekılmez halım....

ben geldim beeeennnn
günlerim yine yoğunlaşmaya başladı
sonunda coğrafya konularını bitirdim kpss için önümde bi ders kaldı ondan sonrası soğan tarlası
dün bütün gün aşklaydım.
Aşk önce bize geldi sabah kahvesi içmeye annemle kardeşim falan sohbet ettik bol bol sonra hava mis durur muyuz evde hoooppp dışarı
arkadaşlarla buluştuk derken aşk'ın kardeşim dediği dostu geldi askerden onunla yarım saat görüşebildik sadece
akşamda eve geç gittik
sabah mükemmel bi kahvaltıyla uyandırdım aşk'ı ve arkadaşlarımızda geldi hep birlikte hoş bi sabah oldu
veee sonra gitarlar çıktı piyasaya şarkılar söylenip eğlenildi gündüz vakti canlı müzik havasında
tabi 2 güne bu kadar aksiyon yeter dedim ve eve geldim hemen saç el ayak bakımı
şimdi film izleme keyfi yapiciiiğim
si yu

Son düzenleme:
aldığım kararları bir bir uyguluyorum günlük, çok sıkıntılı geçiyor belki ama bunu yapmak zorundayım. burnu sürtülsün de bi daha eşşeklik yapamasın son hamlemi de az önce yaptım, etkisi büyük oldu, kudursun dursun benden uzakta bakalım artistleşmek nasıl oluyormuş

bu arada dün güzel bişiler oldu sanki

annemin doğumgünüydü ve babam eve kocaman bi buketle geldi, sonra aldı hepimizi çok şık çok güzel bi yere yemeğe götürdü, maaile çok keyifli bi akşam geçirdik.. sonra eve geldik pasta kestik 52 yaşına girdi tosuncum Allah uzun ömürler versin hayırlısıyla inşallah.. Son 2-3 aydır boşanmaktan bahsediyorlardı, evde ipler çok gergindi, ama babamın attığı bu adımla her şey yoluna girer inşallah günlük, bu yaştan sonra ne ayrılması 35 yıl geçirmişler birlikte

bugün sınavlarım başladı, üniversite hayatımın son snavları.. bugünkü sınavım harika geçti, çok da çalışamamışım ama AA gelmesini garantiledim sanırım :119:

bu arada 21 haziranda mezuniyet törenim var, 5 yıllık üniversite hayatımın son demlerini yaşıyorum günlük, sonrası iş hayatına atılma koşuşturmaca filan..

hayırlısı olsun hakkımda
:79:

günlük

2 gündür yazamıyorum sana

annem pazar günü camları sılerken düştü dengeyı tutamamış

az daha bı tarafını kırıyordu belının üstü kuyruk kemığının olduğu yer tam da, ıyıkı bırşey olmamış ıçten kanama var, ama oturması kalkması zorluyor

hem ağlıyor hemde dalga geçıyor hala benım çanak sağlam çıktı bundan sonra bırşey olmaz dıye

ev ışı bana kaldı, bıde ış yerınde çok yoruluyorum sıkıldım artık hastaneye başlamak ıstıyorum 1 ağustos gelsın kendı mesleğıme döneyım !!!

sevgılımıde kızdım bugün.. dün aksam konuştuk bu akşam 1Oda msnde konuşcaktık.. msj attı 7de halı sahaya çağrıyor çocuklar gıdebılırmıyım dıye

ıyı gıt dedım 11de evde olcaktı... 12 oldu beklıyorum yok bende ınada bındırdım msj atmadım.. yarım saat önce msj attı burda elektrık yok dıye

aa be adam madem elektrık yok msne gıremıyorsun nıye msj atmıyorsun

bende hıç cvp vermedım arıyor açmıyorum uyuz sınır ettı benı gece gece

msj atmış şımdı yıne senı çok sevıyorum bu kaprıslerınle benı kendınden soğutamazsın boşuna uğraşma dıye

hııııııııııııç cvp vermıyorum, ben ona kaprısı göstercem..

neyse günlüğüm burdakı günlükdaşlara kenan doğulunun Bal Gıbı şarkısını tavsıye edıyorum sabahtan berı dınlemekten usanmadım ne güzel bı parça olmuş öyle

ve ben kaçaR, ıyı geceler

yok yok kesin bu ara var bende bişey,
bugün kardeşimin müstakbel kaynanası bizi yemeğe çağırdı günlük, gitmek istemedim annem ısrar etti dayanamadım gittik
kardeşimin bir eltisi var evlerden ırak çok fena bi kadın, neyse benim annemde söylenmemesi gereken şeyleri düşünmeden konuşur
bu huyundan vazgeçemedi bi türlü. geçenlerde düğünüme az kaldı diye gittim jinekoloğa hem kistlerim için hemde korunmaya başlamak için hap verdi bana
annem kalkıp bunu anlattı elti cadısına
elti cadısıda bana dönüp alttan mı muayene oldun demesin mi allahım resmen o an başımdan kaynar su dökldü
sadece ne münasebet bekar kızlara ultrasonla karından bakılıo bilmiosun heralde diyebildim.
ama ordan gelene kadar sinir beni yedi bitirdi
keşke diorum iyice bir bozsaydım sonrada boşvet onun cehaleti diyorum
ama şuanda çok kızgınım hakikaten birdaha asla ama asla gitmem oraya
zaten pişman oldum oturup evde ders çalışmazsam böle olur ne işim vardı sanki

neyse günlük buraya yazmasam çok fena olacaktım içimde patladı gerçekten
iyi geceler

Son düzenleme:
günlük bu sabah canım sevgilimi çok sevdiğimi ve özlediğimi hissederek başladım güne.. bize onca şey yaşattılar hala da yaşatıyolar ama birbiimize öyle sahip çıkıyoruz ki.. izin vermiyoruz bu olanların ikimizi etkilemesine. elele verip en az zararla sıyrılmaya çalşyrz sadece. dün gece aşkım bi çok kez "bu yaşadıklarımız aslında bi yönden de bizi daha kenetliyo bağlıyo birbirimize seni hergeçen gün daha da çok seviyorum" dediiii düşünüyorum da ne olabilir ki? neyi başarabilirler? bi ka.ç saat srecek bi düğün için yaptıkları bu tantana bütün hayatımızı etkileyemz. şu düğün aradan çıksın sıra bize gelecek... Allah'ım yardım et bize.. bu kötü niyet sahibi kişilere bağlama elimizi kolumuzu

bu sıralar mutluluğuma nazar değmesin diyenlerdenim.....

ne maddi açıdan ne manevi açıdan ne de çevremdekilerden yana sıkıntım yok mutluyum ....

hele birde dün arkadaşım doğum yaptıı ay bittim bittim ya çok sevindim eylülümüz geldi dünyaya

ama bu akşam eşime yemek vermicem dün yemeklerime laf yaptı o zaman ekmek arasına talim edersin dedim ohhh be dedi hadi bakalım görelim

sanıyor ki her zamanki gibi vericem yemek ama yanılıyorrrrrrr neyse gene işler var dönmek lazım ilk güzel bi kahvaltı yapim aç karna kafa çalışmaz

demek ki neymiş günlük her gördüğün sakallıyı dede her gördüğün mavi sıvıyı camsil sanmayacakmıssın ölüyordumm bee

Artık gerçekten bitse de gitsek modundayım
Böyle olunca zaman da geçmek bilmiyor
Neyse gidip biletimi alayım bari

Günaydın günlükk:80:
Bu sabah büyük bir şokla uyandım.
Oda arkadaşım aradı sınavdan çıkmış ağlıyordu.
Sınavda hesap makinesi gerekiyormuş ve arkadaş götürmüş.
Herkes telefonu kullanalım demiş hoca kabul etmemiş tabi.
Hoca olmayan çıksın demiş ve arkadaşımın önündeki kız almış hesap makinesini vermemiş kıza ver demiş dinlememiş duymazlıktan gelmiş
Arkadaşım ağlaya ağlaya sözel soruları çözmüş ve hocaya not yazmış.
Geri kalan soruları yapamayacağı için sınavdan çıkmak zorunda kalmış.
Keşke daha fazlasını yapsaydı ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım.
Bu ne biçim iştir Allahım ya ne insanlar var. O kız nasıl rahat uyuyacak yuh bee valla Allahından bulsun.
Allahım da insanlara akıl fikir versin.

Günlüğüüüm yine yorgun argın geldim sana.
Bugün üç sınav yaptım çok yoruluyorum sınav yapınca, hazırlaması, cevap kağıdı, yaparken kopya çektirmemek için uğraşılması, okuması filan tantanalı iş
Yazarken yoruldum bak.
Bugün bir öğrencimi kopya çekerken yakaladım zaten. Hem sıraya yazı yazmış, hem de sınav kağıdının altına kopya kağıdını koymuş.
Saf zannediyorlar sanırım beni. Aldım kağıdını hemen, ve hiç beklemedeğim bir öğrenciydi çok üzüldüm doğrusu
Daha üç sınav sorusu hazırlayacağım

Bugün internetten yüzüm için kremler sipariş ettim.
Gelsin de kullanayım bir an önce, mahvolmuş durumdayım
Buraya da kargo 1 haftada geliyor kim bilir ne zaman geçer elime:44:
Artık tatil olsun istiyorum günlük yaaa

ayhh günlükk.. bu erkeklerııı anlamakk vallah o kadar zorkııı....

yoruyoorr benıı cokkk hemdee fenaa..

sabır dıle bana günlük...

Neredeyse bir haftadır kızkardeşim hastaydı günlük ve bir türlü teşhis koyamamışlardı.
Bugün itibariyle hastahaneye yatırdılar.
Çok çok üzgünüm,durup durup ağlıyorum.
Hastalığının sebebi stresmiş,ne enteresan di mi?
Bizim ailemizin yanından geçmezdi halbuki stres...
Böyle olmamalıydı günlük ya,olmamalıydı.
Herkesten dua bekliyorum,kardeşimin bir an önce iyileşmesi için.

çok şükürki yerlerimizi ayırttı babam ve cuma öğlen arabasıyla şükürki artık yazlığa gidebilicem.. inan burdan uzaklaşmaya biraz kafamı dinlemeye çok çok ihtiyacım var...
haftanın 5 günü ailemle olucam hafta sonları ise arkadaşlarım çıkıp gelicek istanbuldan ve onları ağırlicam onlarla vakit geçiricem, sonrasında bi hafta sonu kuzenlerim gelicek onlarlada eğlencenin dibine vurucaz.. evet erken gidiyoruz çünkü ha istanbulda olmuşuz ha şarköyde olmuşuz bişi farketmiyor, gidelimki sezonu erken açalım :) evi siler süpürü camları siler balkonu ayarlarım ve denize karşı balkonda kahvemle çayımla sabaha kadar otururum hem biliyorsun bu sene temmuzda olucak ramazan ve biz nekadar erken çıkarsak okadar iyi okadar uzun tatil yapıcaz, konuştuk zaten az önce babamla, temmuzun 10'a kadar şarköyde olucaz sonra ramazan dolayısıyla istanbula dönücez ve ramazan bayramında tekrar şarköye gidip eylüle kadar tekrar yazlıkta olucaz.. ve bu tatail bu değişiklik bana çok ama çok iyi gelicek hissediyorum bunu.. çok güzel şeyler aldım kendime, minik minik rengarek her renginden şortlar, bikiniler, badiler, terlikler ve bronzlaştırıcı bi sprey aldım içinde ne ararsan var çok iyi koruyup bronzlaştırıyormuş öyle dedi aktarcı ve bende aldım şimdi geriye birtek parfümüm kaldı aklımda 2 tane parfüm var onlarıda aldımmı tamamdır listem

Bu arada şu son 1 haftadır beni illet eden strese sokan bir olay var , gerek face hesabımdan olsun gerek Twitter hesabımdan olsun abzürd abzürd hesaplar açıp eklenmeye çalışan kişi son olarak benim en çok muhabbet ettiğim kişiyi görerek onun adına face hesabı açmış birde mesaj atmış "bu yeni adresim ekle beni canım" diye ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp resmini bile alarak hesap açan kişi şunu düşünememiş , açtığı o adres benim yan komşumun adresi ve ben bunu yan komşuma sorduğumda hayır ben yeni adres almadım cevabını aldığımda herşey zaten anlaşıldı... ee ben nedimkiii, mesajlar attı aradı eklenmeye çalıştı baktı ses seda yok bu yönteme kalkştı ama çuvalladıı...

"Zamanında değerini bilemedikleri insanları,ayrıldıktan sonra hâla rahatsız eden eski sevgililer, bu size ; köpeğe bile git deyince gidiyor"

ağlamak istiyorum günlük yaa
bu ara herşey üst üste geldi
ağlamak istiyorum
kurban olduğum Rabbim bir feraha çıkar beni

günlük sonunda gelebildim.
çok yoğun geçiyor günlerim anlatamam
bir yandan okulda ki yıl sonu gösterim bir yandan ablamın düğünü ne olucak tabi kınası
bir yandan da benim kalbimde ki ağrı kafamda ki sorular neyse günlük bugünüme de şükür rabbim elbet benim yüzümü de güldürücek bunu iyi biliyorum.
bende yazıcam sevgilimle şunları yaptık çok güzeldi diye az kaldı günlük ALLAHIN izniyle her şey güzel olucak.
hissediyorum ve umut ediyorum.rabbim umutlarımızı tüketmesin bu girdiğimiz üç aylarda herkezin duasını kabul ve gönlündekini hayırlısıysa kullarına versin
günlük ya bazen kendimi çok mutsuz yalnız hissediyorum aman bazen de fulya abartıyorsun daha ne olsun diyorum.
bana geldiler yine dengesizliğim böyle arada geliyor.
bu arada günlük firarperestin kardeşi inş en kısa zaman da iyileşir
bilirim ne demek evde ki stres nasıl bir şey neyse her şeyin güzel olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…