Popüler Konu Sevgili günlük...

Ülseratif kolit...
Bi anda geldi oturdu hayatımızın ortasına bu iki kelime.
Sabahtan beri araştırıp duruyorum.
Her okuduğum bi umut oluyo bi hüzün.
Güzeller güzeli kardeşim hasta ve ben çok üzgünüm.
Benim gözümde o kadar küçük ki hala, kaldıramaz böyle şeyleri diye korkuyorum.
Deli gibi çalıştığı sınavına şurada 3 hafta kadar kalmışken bu olanlar...
Rabbim sen doğrusunu bilirsin.
Dert verip dermansız bırakma.

geçmişe dair yalanların hala ortaya çıkması içimi yakıyor günlük

aradan yıllar yıllar geçmiş, unut gitsin diyorum ama hazmedemiyorum, sürekli yeni bişeyler öğreniyorum

içime oturan şeyler var, haketmediğim şeyler, ilahi adaleti sabırla beklediğim şeyler

bir insanın canı bu kadar yakılmaz bu kadar ahı alınmaz, nasıl can verecek gerçekten merak ediyorum

dua ediyorum, Allahım sen içimi soğut beni sükunete erdir diye, ama en ufak bir şey bile yetiyor uğradığım haksızlığı hatırlamaya

herkes unuttum sanıyor, ama hayır günlük, unutmadım

aldığı günahımı ödeyeceği günü bekliyorum, geceleri hala bunun için dua ediyorum, bunu düşündükçe uykularım haram oluyor

şunları düşündüğümü bi yakınım bilse, yer yerinden oynar

ama hesap defteri kapanmadıkça bu içimdeki yara kapanmaz, gerekirse tuz basarım yıllarca, yeter ki bana çektirdiklerinin cezasını bulduğunu göreyim

Günlükkkk sahura kalktım ve inşallah RABBİM kabul ederse orucumu tutucam , Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin Kurban olduğum RABBİM ..
Senin vesilenle Tüm K.K ailesinin Kadir gecesi Mübarek olsun RABBİM tuttuğumuz Oruçları Ettiğimiz Duaları Kabul Eylesin.. Seneye Bugünleri Görmeyi Nasip Eylesin İnşallah...

Aminn Aminn Aminn

Sahuruma kalktım günlüğüm bende
Bütün k.k'lıların kandilini kutluyorum
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin bu mübarek günde inşallah...

Aminn Aminn Aminn

Sahuruma kalktım günlüğüm bende
Bütün k.k'lıların kandilini kutluyorum
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin bu mübarek günde inşallah...

amin inş.bende çok tutmak istedim ama tansiyonum çok düşüyor bana ve bebişime dua edermisn?kandilin mubarek olsun rabbim tüm dualarını kabul etsin..

Sevgili günlükkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Çok su içtim şiştim şiştim
İnş rahat rahat tutarım orucumu,Allah tüm oruc tutanların orucu kabul etsinn,hepinize kolaylık versin
İyi uykular hepinize

Ben bugün tatlı, masum bir peri,
Yarın kızgın, vahşi bir kedi...

Bazen hülyâlı âşık Leyla,
Bazen cilveli, hızlı, hovarda...

Bugün kimseden mesaj gelmemiş,
Yarın telefonu susmak bilmemiş.

Şimdi gözü görmez aptal aşık,
Sonra belki kafam çok karışık.

Bir gün pespaye, asık suratlı,
Bir gün tatlı, güzel, alımlı...

Çoğu zaman ağlak ve gözleri yaşlı,
Kimi zaman güçlü, cesur bakışlı...

Ben bugün biraz fazla nazlı,
Yarın baksan dünden razı...

Ben bugün hünerli ev hanımı,
Yarın dolunay kaynatır kanımı.

Bugün pes etmiş, depresyonda,
Yarın tam gaz direksiyonda.

Ben bugün süzülen narin kelebek,
Yarın egom çelik bir yelek

yeni favori şarkım aynen böyleyim bir gün öyle bir gün böyle buradan depresyonda olduğum mu çıkıyor yani o kısmı çözemedim işte :44::44:

bugun nasılımm?şöyle höyküre höyküre ağlamak geliyor içimden ama bugun kandil..umutsuzluğa yer olmamalı..akşama bol bol dua edeceğim..rabbimden başka sığınacak kimse yok.zaten bana da bir o yardım edebilir hepimizin kandili mübarek,duaları kabul olsun..

Bugün Regaip kandili.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve nefsimizle yüzleşmeyi nasip etsin.

Günlüğümmmm özlemişim seni

hepimizin mübarek kandili kabul olsun

gelelim bana umutlansam şartlansam mı ki bugün gecikeli 6. gün ve ben regl olmadım ( bu yüzden hazır kırmızılar yokken orucumu tutabildim ) işte daha önce de gecikmeli regl oldum ama işte onları hatırlayıp canımı sıkmak istemiyorumm günlükk ha ne dersin göbişime bebiş mi yükleniyordur çok dua et bana günlüğümm inşallah bu ay işte bu ay mucize beni de bulsun Ya Rabbim

ALLAH ım tüm isteyen , özlem çeken herkese nasip etsin inşşşşşş

vee ALLAH ım herkesin gönlündekileri hayırlıca nasip et günlüğüm sana yazdıktan sonra daha bi heyecanlandım şartlandım umutlandımm ayyyy inşallah inşallah sana müjde vermek nasip olsun günlükk özle beni gene gelicemm :116::130:

Son düzenleme:
..........mesaj tekrarı .................

Son düzenleme:
ve yine mesaj tekrarı .................

Son düzenleme:
Annemin dişleri yapılıyor pazartesiden beri günlüğüm onunla gidiyorum. Yazık hiçbir şey yiyemiyor hemen olur biter inşallah
Ben iyiyim günlük tatil moduna alışmaya çalışıyorum işte tv karşısında uyumayı özlemişim
Kahraman Tazeoğlu okuyorum bu aralar yeni çıkan kitabını da alıp hemen okudum. Önceden nasıl farketmemişim yahu ben bu adamı
Bu arada ben çeyiz almaya başladım günlüğüm. Tamam daha 3 sene var ama olsun biz alıyoruz aşkımla beğendiğimiz şeyleri. Baya da birikti biz bile şaşırdık Bir kısmı bizde, bir kısmı aşkımda, bir kısmı da aşkımın annesinde. Nasıl toplayacağım bakalım hepsini
Neyse ben şimdi kaçayım dayım gelecek makarna keyfi yapaciiz Heee makarna demişken(!) 3 kilo daha vermişim günlük ne oluyo bana anlamadım
Herkesin kandili mübarek olsun bu aradaaa

Son düzenleme:
Hayallerim umutlarım suda...
Ben ise boğulmaktayım...
Kurtar ya rab...
.
.
.
.
Bugün kandil.... Kandiliniz mübarek olsun... Dualarınız kabul olsun....

Günlüüüük Beni hatırladın mı?:26: Yok yok unutmuşsundur.Yıllar oluyo buraya uğramayalı.En son gelişimde çok kederliymişim.Derdim başımdan aşkınmış tansiyon olaylarından falan.O zamandan beri neleeeeeer neler oldu tabisi.Staja gittiiiiim.Minikler ömrüme ömür kattı desem yalan olmaz.O kadar tatlı o kadar sevecendiler ki,insan etkilenmeden yapamıyo.Bütün stresimi sıkıntımı unutturdular bana.O zaman boyunca bir kez bile yükselmedi tansiyonum Ve o zamandan beri de yükselmiyor Çok şükür geçti galiba günlük.Ama gel gelelim bu sabah hayatımda hiç yaşamadığım kadar uzun ve şiddetli bir çarpıntım oldu.Nabzım 160lara çıktı O kadar kötü oldum ki ventriküler fibrilasyona girip ölücem sandım.Hiç bu kadar şiddetli ve uzununu yaşamamıştım.Aritmi miyim nedir bilmem ki.Neyse ben bunları çok kafama takmamaya karar verdim artık.Ne durumda olan insanlar var daha.Allah korusun
Ayy çocuklarımdan ayrılışım çok dramatikti.Ne ağlaştık ne ağlaştık bi görsen! Yavrularım benim hepsine bayılıyorum.İnsan onların yanında hiç sıkılmıyor Hepsini çok özledim. Ama öğretmenlik böyle kısa sürünce güzel oluyo galiba.Çünkü her gün çorap değiştirir gibi değişen sistemin öğretmeni olmak istemiyorum ben.Çocukların hayatıyla oynayan bir eğitim sisteminin parçası olmak istemiyorum.
Bu aralar dersleri çook boşladım.Sınavlara 1 gün kala çalışıyorum.Ama napalım yaz geldi insanın hiç içinden gelmiyor be günlük.Seneye zaten yeterince yoğun olacağım.
Aşkımla da hiç olmadığımız kadar iyiyiz En sonuncu ayrılık girişimimden sonra birbirimizin değerini anladık galiba.Güzel gidiyor yani.Tabii ondan daha beklediğim çok şey var ama yavaş yavaş oluyo.Sanki geleceğimiz olacakmış gibime geliyo günlük.Gerçi falımda 2 yıl kadar daha ömrü kalmıştı aşkımızın ama Bilemiyorum yani,hayırlısı olsun.
Ama hani insan bazen çok yoruluyo be günlük.İstediğin an görememek,sarılıp doya doya koklayamamak zor.Tam böyle en ihtiyacın olduğu anda,omzuna yatıp ağlamak istediğin anda yanında bulamamak ve tüm özlemini içine atmak kötü.Belki de o günlerin özlemi ve hayalidir bizi ayakta tutan.Hani insan istediği her şeye sahip olunca hedefi kalmazmışya,birbirimize kavuşunca sıkılır mıyız acaba:26: Aman canım neyse yaşayıp göreceğiz.Mukadderat...

Çok sıkıntılıyım günlük bugün.Onun acısı,onun yaptıkları derken sınıfta kalma tehlikesiyle karşı karşıyayım.Al işte Zeze sen misin elin adamı için ağlayan hak ettim.Boş kağıt verdim ,çalışamadım derken koptu ipler.Ben bunu aileme nasıl söyliyeceğim şimdi ya.Emek veriyorlar,her istediğimi yapıyorlar ama benim yaptığıma bak .Haketmiyorum annemi,babamı ben.Yarın ki dersimden eğer geçersem bir ümit olucak.Allah m ne olur yardım et söz bir daha aynı şeyleri yapmayacağım ,söz veriyorum uslu kız olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…