Popüler Konu Sevgili günlük...

gecenın ılerleyen saatındekı fırsatı kacrımıs yahu senı zorla tutanmı var ne yapmak ıstıyorsan onu yap ama gelıpte bana senı sevıyorum deme bıseyler vadetme benı umutlandırma.bırde aptal ınsanlarla ugrasıyoruzya kendı ısımız basımızdan askın.

uckuruna sahıp olamayanın benım yanımda işi ne.bu defterde burda kapandı birdahada acmam anam acmam.

Günaydın günlüğümmmmm
Salı geldiğimde söz vermiştim babama kahvaltı hazılayacağım diye bugün tatil olduğundan hazırladım
Yurt kahvaltısı hazırladım tabi ki ne yediysek arkadaşlarla onu hazırladım
Annem bunun bi şeyi az diyo ben de anne koy biberi yurtta ondan çok alamıyoruz diyorum sabah sabah komedi yaşadık
Bütün sabahlarımız böyle olsun. Çok mutluyum günlüğüm
Bu arada ben aşkımı çok özledim. Büyük tatile son 13 günnn yuppiiii

Merabalar günlüğüm,
Biliyorum bu kadar erken beklemiyordun beni ama balayına haziranda gideceğimiz için netteki işlerimi hallederken,sanada yazmak istedim.
geçmişi okuduğumda canım arkadaşım martagonum güzel dilekler dilemiş sağolsun, allah o günleri onada gösterecek ve oda çok mutlu olacak günlük...
çok şükür bir kaç aksaklık haricinde herşey istediğimiz gibi oldu günlük, prenses gibi hissettim gelinliği giyince,akşam gelince eve çıkarasım gelmedi.
bana kalsa böyle 3 4 gün düğün olsaydı da doya doya giyseydim geelinliğimi, bir anda geçti gitti zaman...
eve getirdiler bizi annemle babamda geldiler o kadar mutlu oldumki...onlar giderken camdan anne baba sizi çok seviyorum diye bağırdım,o an çok duygulandım,
biraz ağladım, sevdiğim adam teselli etti beni, ama yakınlarında da olsam yine de üzüldüm.Annemle babamda gece baya etkilenmişler,birbirlerini teselli etmişler. onlar benim herşeyim,o kadar çok uğraştılarki mutluluğum için...
smuwile arkadaşımın yazını okuyunca çok üzüldüm,allahım ona sabırlar versin, allah kimsenin annesini babasını başından eksik etmesin, eşim babasını kaybedeli 6 ay oldu,ama geçmiyor acısı,heran içi buruk,bir yanı eksik yaşıyor...mümkün olduğunca yanında olmaya çalışıyorum günlüğüm ama anne baba başka,yerlerini kimse dolduramaz allahım sabır versin...

Canım babacım neyim eksikse aldı bugün
Öyle kötü oluyorum ki, bazen onu idare edemiyorum, sabır gösteremiyorum diye.
Yatak örtüsü, ütü, yemek takımı, uyku seti ve daha bir sürü şey aldı.
Hiçbir şeyini eksik etmem dedi canım kuzum.
Çoğu gitti azı kaldı günlük
Rabbim yardım ediyor içime sine sine alıyorum her şeyi
Allah'tan büyük eşyalarımı çalışırken almışım.
Tritonissa'nın yazısını okuyunca da kötü oldum
Nası koyarım aramıza onca mesafeyi canım ailemle
Oy oy karışık duygular içimdeyim günlük

sabahtan beri biri bana gelsin o dağğğğ sensin dye ferhat göçer böğürttürüyorum dükkanda günlük, işler kesap ve ayalarım çok üşüyo of yaa

Günlüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk...

Neler oldu anlatsam inanmazsın.. Ben bugün arkadaşımla bi programa gittim.. Efendimiz S.A.V'i anlatan bi program.. Biletleri arkadaşım almış onun davetlisi olarak gittim bende. Koskoca salon nasıl dolmuş vay be dedim bütün şehir burda herhalde diye düşündüm.. Programdan sonrada çekiliş olacaktı kurra çekilecek 5 kişi seçildikten sonra o 5 kişi sınav olacaktı kazanan 1 kişiye de umre ziyareti hediye edilecekti.. Hediyenin güzelliğini düşünebiliyomusun?? Sonra program başladı kutsal toprakları anlatan o muhteşem gösteri başladı.. Herkes duygusallığın doruk noktasındaydı çookk güzeldi anlatamıyorum bile.. Program bittikten sonra kurra çekilişi başladı benim tabi hiç umudum yok öyle oturuyorum iki kişi açıklandı veeeeeeeeeeeeeeee üçüncü kişi bendimmmmmmmmm.. Arkadaşım sensin sensin diye bağırıyo ama ben şoktan duymuyorum bile.. Sonra o 5 kişi sahneye çıktık sandalyelere aralıklı şekilde oturduk hadis sınavı olacaktık.... Ben çalışmıştım ama nasıl bir heycanki bütün vücudum titriyo.. 5 soru sordular 5 hadis yani bildiğim şeyi unuttum Allah'ım hadi nolursan diye yalvarıyorum içimden veeeeeeee sonuç ne oldu biliyomusun 5 puanla kaybettimmm.... OLsun ama bu mutluluğu yaşamak bile paha biçilemez bişeydi düşün Kutsal topraklara gitme ihtimali bile bu kadar mutlu edip heycanlandırıyorsa oraya gittiğimde ki halimi düşünemiyorum... Şu anda iki duyguyu aynı anda yaşıyorum hem çoookk mutlu hem çookk buruk... Onca insanın arasından ben seçildim ve direkten döndüm... Hayırlısı ne diyeyim.. Demek ki oraya gitmeyi daha çok istemem gerek.. Daha çooookkkk...​

sevgili günlük berbat bi gün annemle tartıştım aşkım aradı ona anlatıp ağladım çook Allah beni kahretmesin, asker adama böyle şeyler anlatılır mı hoşçakal

Sevgili günlüük

Bugün çok mutluyum.Çünkü uzun zamandır egzersiz yapmıyordum.İçimdeki isteği kaybetmiştim.Ama bugün tekrar ilk günkü gibi egzersize başladım ve gerisinin geleceğine eminim.Çünkü yine kararlı ve azimliyim
Birde bugün 4 yıl önce giydiğim ve dolabımda duran pantolonu denedim ve olduuu.Çoook mutluyum.

Gözlerini kapat...Ve düşün....
Önünde kocaman bi deniz gözünün yettiği yere kadar mavilik....Ucu bucağı yok....
Arkanda yemyeşil kocaman bi orman...
küçük küçük tahtadan evler var ormana girmeden...Minik minik bahçeli...
Sessizlik... Sakinlik...Kocaman bi huzur... Yüzlerde kocaman gülümsemeler....

Biz birbirimize bu kadar yabancılaşmışken o iş için başka bi şehre gitmemeliydi
ilk defa ona güvenemiyorum içim içimi yiyo şuan
beni ona bağlayan en büyük şey duyduğum güvendi..

Bir ilişki nasıl olmalı?
Taraflardan birinin bir derdi tasası varsa diğeri bunu sormalı onun içini ferahlatcak bi kaç cümle sarfetmeli
Ona her zaman yanında olduğunu hissettirmeli
Derdin ufak büyük demeden bu da dertmi demeden sahiplenmeli kendi derdi gibi...

Çok şey istediimi sanmıyorum her zaman olduğu gibi.
Neden benim düşündüğüm kadar karşımda ki insan beni düşünmüyor
Bunları yapmak çok mu zor Allah aşkına günlük...

O kadar doluyum ki şuan yani umursanmamak çok beter bişey.
Canım sıkılıyo diyosun ve sormuyo bile neden demiyor
Üstelik daha başlamadık bile daha birbirimizi affetme buluşmayı bekleme aşamasındayız

Bir yola çıkmadan o yolun sonunu görür gibiyim
Ama tüm çabamla Rabbime yalvarıyorum lüften bu sefer farklı olsun lütfen bu sefer mutlu olayım
Allah'ım lütfen...

Ben geldiiiim. Günnüküm evimdeyim, eşimleyim:) Ne ilginç geliyo di mi kulağa. Dün geldik balayından ve dünden beri iş yapıp duruyoruz hala bitmedi. Tam düzene sokmamıştık evi çeyiz yerleştirirken. Şimdi düzene koymaya çalışıyorum her şeyi. 3-5 gün sürer daha bu yorgunluk. Neyse ben gidiyim, meyve tabağı hazırladı benimki :)

bilmem kaç senedir sabır ettiğim şeyde acaba kaç zaman daha sabır edeceğim bilmiyorum ama tükendim tek bildiğim bu
vesselam.

günlük
ben bu arlar çok renkszim hasta girip karışımı bişeyim çalıştıgım halde sınavlarım kötü geçti hiç istedigim gibi olmadı
n e yapmalıyım bilmiyorum hiç ama sabır tabiki bunada şükür
dügün için gittim kötü bielbise aldım çünkü annemler yanımdaydı neyse onu nasıl giycem hiç bilmiyorum:ss
degiştirma imkanımda yok sanırım neyse bakcaz artık ona sıra gelene kadar havalarda buz resmen ama çok istedigim bişey olacak inşalalh günlük
sinanyagmur buratya gelcekmiş kitap imzalattırıp tanışma inmkanım olacak inşallah :)) çok mutlu oldum gidebiklirim inşalalhhh

ben geldiiiiim.
artık arada sırada yazıyorum sana günlüğüm. kafam karışık olduğu zamanlarda daha çok yazıyorum. :44:
dün 2 yıllık iş garantisi olan birkaç bölüme bakıyım dedim ve biri aklıma yattı.
sözel puanla alıyor ve benim sözel puanım diğerlerine göre daha yüksek zaten. sonra da kpps^ye girmek gerekiyor.
daha herşey bitmiş değil ama ben sınavımın akıbetini şimdiden görebiliyorum.
keşke daha çok çalışsaydım demeye başladım zaten.
ahh günlük ahh değer miydi bi erkek için?
kendime sinirleniyorum böyle düşündükçe.
pdr'yi de o kadar çok istiyorum ki ama matematik yapamıyorum çalışmadığım için. :18:
napıcam bilmiyorum. hakkımda hayırlısı olsun.

günlüğümmmm nabıosun

şu ıkı gündür çok ıyıyım ben ya, dün arkadaşlarımla buluştum uzuuun bı zaman sonra

ıyı geldı

bıde bu ara acayıp kılo verdım

geçen sene bu zamanlar 74 kıloydum, hatta bı ara 80e merdıven dayamıştım

hıç bı zaman kılo takıntım olmadı, hıç kılo verme çabasınada gırmemıştım

ocak- şubat 65 kıloydum, dün bı tartıldım 58 sevgılım demıştı en son sen ne çok zayıfladın dıye

aklıma geldı dün bı taryılayım dedım, baktım 58.

en az 5 kere çıktım tartıya belkı bı hata vardır dıye

dün kızlarda dedı çok kılo vermışsın dıye bıde acayıp sıkılaştı vücüdüm

ne yaptın dersen- hıç bırşey!!! hala patates kızartmasına yağlı yemeklere devam- hatta geçen gece uyandım 3de evde delı gıbı çıkolata aradım buldum ve yedım

ama ne bıleyım uçtu gıttı sankı kılolar, yanlarım bıle erıdı sevgılım hep -can sımıtlerı- dıyordu can sımıtlerımdende kurtuldum

olsun buda ıyı yaza ne kaldı bıkınılerımı rahatlıkla gıyerım artık ..

bırazdan ağda yapcam, sonra kardeşımle bı tur atarız yarın tatıl burda, ışe gıtmıcem uzun bı hafta sonu olucak benım ıçın

ahh bıde sevgılım yanımda olsa daha da bı huzurlu olcam ama hayırlısı ne yapalım,

ben kaçtım güzelım akşam uğrarım belkı

Ben ne zaman başkalarının dediğini kafaya takmam.. Başkaları için yaşamayı bırakırım işte o zaman tam anlamıyla mutlu olurum günlük...

slm günnüşüm

annamışsındır mutluluğumun sebebini
böle haftasonlarını sevmiom günnüş
ama huzurlu hamd olsun
ay sabah apt da bi kavga ay allah o aileye hidayet versin ne diim..
oğluş hamd olsun..
böyle içte
hafta içi geleydi iyiydi
ben kaçtım günnüş görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…