Popüler Konu Sevgili günlük...

bi çocuğum olsun ve onu o kadar sevmek istiyorum ki günlük

tüm kalbini, sevgini, her şeyini hakeden 2 kişi var bu dünyada

biri kendi çocuğun, diğeri annen

kendimden çok seveceğim, her şeyim olacak bi evlat istiyorum, bi sevgili bi erkek bi koca değil....

günlükçüm merhabaaa :)
ay ben ne şahane birşey olmuşum ya
artık içim acımıyor ya süper hiç bir şey umrumda değil ne güzelmiş böyle olmak
hep aklı kullanmak lazım kalp sadece üzüntü veriyor
yüzüm sert diye kalbimi de öyle sanıyorlar devam etsinler ben bu hale gelene kadar kaç parça oldum biliyorlar mı sanki
herkes birşeyler der yargılar gerçek Allah ile benim aramda kimseye mecalimi anlatacak değilim
ben baya iyi olmuşum kendimi sevdim :))

Ne olacak benim bu halim günnük.
Hayallerim vardi benim ama hepsi baskalari tarafindan calinip gerceklestirildi.
Onlarin sayesinde kendime yabancilastim.
Ugradigim haksizliklari saymiyorum bile.
Ama hala umudum var, olurda birgün benimde istediklerim gerceklesir diye.
Sükürler olsun halimden memnunum.
Hala güvendigim, varligi mutluluk sebebi oldugu sevdiklerim var.
En azindan kendime dürüstce davraniyorum, kandirmiyorum kendimi.
Her zamanki gibi hayirlisini diliyorum.

Hiç düşünemezdim ama kalbim sensizliğe alıştı uzun zamandır...
Şimdi yeni bir yolda yeni duygularla yürüyorum...
Sen olmadan yok olurum sandım...
Seni hayatımdan uzaklaştırırsam duramam sandım...
Yanılmışım...
Yaşıyorum hemde gülümseyerek...
Hep kendini düşündün o yüzden yıktın geçtin...
Hep kendini vazgeçilmez gördün o yüzden ben hep varım sandın...
Hep kendini sevdin sen o yüzden beni ya da başkasını sevmeye fırsat bulamadın...
İşte bende bu yüzden sana yokluğumu bıraktım sadece...
Hala farkında değilsin gelirim sanıyorsun nasıl da yanılıyorsun...
Sonunda seni değil kendimi seçebildim...
Sonunda yokluğunda yaşadığım varlığına veda ettim...
Sonunda en sonunda senden vazgeçtim...
Oysa sen hala uslanmaz bir çocuksun...
Dünya senin etrafında senin için dönüyor sanıyorsun...
Yine yanılıyorsun...
Artık dünya herkes gibi benim içinde dönüyor...
Hemde seninkinden çok daha güzel...
Yeni bir hayatla çarpışarak kocaman bir Biz yaratıyorum...
Kendime yepyeni bir şans verdim ben...
Senin vermediğin o şansı ben verdim bana...
Yeni bir hayat verdi o şansı bana...
Seni sana bıraktım bütün o karmaşık anlaşılmaz dünyanla birlikte...
Sitemlerim yok artık sana hiç bilmediğin kızmalarım yok...
Herşey gönlünce olsun...
Dünyan senin olsun...
Herşey senin olsun...
Benden uzak..!

sevgili günlük bu dünya bazen çok mide bulandırıcı çok gereksiz geliyor başım dönüyo napıcamı bilemez hallere giriyorum .. can yanıyo canan yanıyo ne gerek var halbuki birbirimizi böyle delicesine severken.. ama insanlar uğraşır çünkü bazı insanlar başkalarının başına gelen kötülüklerle beslenirler.. ne kadar mide bulandırıcı ne kadar can yakıcı.. bıktım artık ben günlük insanlarla uğraşmaktan sevgime sahip çıkmaktan bıktım... biraz da karşımdaki uğraşsın diyorum ama asıl uğraşılan o.. zaten uğraşıyo farketmeden.. offf hayat bazen çok boktan çok karmakarışık ben bu kadar güçlü müyüm ben başedelir miyim ki bununla bilemiyorum bazen enerjim düşüyo bir şey yapasım gelmiyo hayattan ve herkesten ve herşeyden soğuyorum neyse ki sonra içimdeki Allah aşkı beni kendime getiriyo... sabır ey gönül sabır diyooo sana sığınıyorum Allah'ım duy sesimi aç yollarımı yarabbim

2012 yılı bana ugurlu gedi sanmıstım, öyle inanmıstım, mutlu olmustum..
Subat aynı kadar sürdü bu mutlulugum, en korktugum seyle karsı kasrıya kalana kadar sürdü sadece..
Her zaman ki gibi bir gündü, öyle basladı ama malesef ki öyle bitmedi!
Annem, birtanem, canım yok musun sen simdi?
Yine uyuyamıyorum annem, gece gelip sen daha yatmadın mı? diyen bir sen yok artık..
Üzerimi acıyorum yine annem, uyku esnasında buz kesmis gibi uyanıyorum sabaha karsı, üzerimi örten bir sen yok artık..

Sabah calar saat' in sesi yok, senin ayak seslerin yok artık, seninle gecirdigim günler hep aklımda, hep aynı soru; sen gercekten yok musun artık annem? Hic gelmeyecek misin? Göremeyecek miyim seni bir daha?
Seni yerde buldugum o gün, senin o halin cıkmıyor aklımdan neler yasadık annem biz? neler sıgdırdık 15 güne!
Her sabaha iyileseceksin dualarımla, inancımla basladım. Yaasayacaktın sen, gidemezdin ki? Bizi bırakamazdın..
Lisedeyken benimle servisimi bekledigin günleri hatırlıyorum, eski filmleri izleyip gülücüklerinle uyandıgım günleri hatırlıyorum ne kadar güzelmis anne, ne kadar özelmis meger o günler.. Artık gecmisimle yasıyorum ben annem, gülüyorsam seninle olan günleri düsündügüm icin gülümsüyorum..

Yine hüzünlerdeyim, buhranlardayım..
Eve süküüüü sultan diye giriyorum, her evden cıktıgım da sana el sallıyorum annem, senin hic bıkmadan, usanmadan her seferinde arkamdan baktıgın günleri düsünüyorum ve yine ell sallıyorum sana, evimize bakıyorum annem hersey bıraktıgın gibi..

Hani ben daha ilkokuldayken bir arkadasım vardı sınıfta, annesi kanser hastası olan ve cok gecmeden vefat eden, cocukken hep dua ederdim Allahım cıkıp gelsin annesi diye, o zaman ki cocuk aklı iste, ölüm neydi bilmezdim anne..

Simdi de farksız degilim anne dısarda senin gibi giyinen her kadına sen diye bakıyorum, catık kaslarının altında o sevgi dolu bakan gözlerini özlüyorum annem, cok özlüyorum seni, sana sarılmak isteyipte sarılamamak, öpememek ne kadar tarifsiz bir acıymıs meger annem..
Ben bu acıyla daha ne kadar yasarım bilmiyorum annem, bilmiyorum..

Son düzenleme:
bu sabah yağmur var ankarada günlük gözlerim dolu dolu oluyor:):):) ve ben yağmurlu havaları hiç sevmemmmmm inş. ne oldunu anlamadan bugün geçer...

merhaba günlükçüm ben geldim garip paşan geldi biliyosunki çok sıkıntılı bir zaman geçiriyorum hem maddi hem manevi hemde bedenen yorgunum pazartesi doktoruma gittim eşimle güzel bir zaman geçirdik muayenanesinde bekledim sonra eşimle içeri girdik doktor hoş geldiniz dedi bende ne heyecan:18::18:önce halimizi hatrımızı sordu sonra konuya girdi bebeklerim neden öldügünü bilicektim ve konuşmaya başladı şimdi dedi sen 3 gebelik geçiridn ve kaybettin sende kan pıhtılaşması var bir hormonun çok yüksek çalışıyo oda pko yaptıgı için gebeligin sonlanıyor dedi nasıl yani dedigimde kan pıhtılaşmasından erken dogum olur dedi daha neler saydı senin bebegklerinde kusur yoktu erken dogum vardı dedi sonra bir hormonunda çok çalışıyo ona ilaç kullanmak lazım dedi bana 4 hane ilaç verdi 1 haziranda başlıcan ilaçlara dedi düzenli kullanıcan dedi birde nasıl ilaçları içeçegimi söyledi şeker hapıda verdi bana kilo verdiriyomuşdiyetet oldugum için sana yardımcı olucak dedi 75 düş dedi benden sana izin dedi bende eylüle kadar düşünmüyoruz dedik oda siz bilirsiniz hamile kalınca hemen geliceksin dedi bismillah deyim başlıcaz 1 haziranda tedaviye gebeligin boyunca kan sulandırıcı igne ve ilacını içicem düşük ignesi kulanıcam 4 ilacı içicem gebe kalınca devam edicem ve dahada eklenicek ilaçlar igneler anlıcagın günlükçüm içim eczane dolabına dönücek amanın diyetim süper gidiyo ama dün annemlerde hiç iyi gitmedi oraya gidince ahlakım bozuluyo birdaha yediklerimi götüürcem nasıl 8akıl amabugün okadar işelrim varki ütü yemek ev ah ah keşke biri gelsede evi temizlese işleri yapsada gitse ne güzel olurduneyse inan sana okadar yazmak istiyorum içimi dökmek istiyorumki gücüm yok tek üzüldügügüm keşke ilk zaman bilseydikte neyim oldugunu evlatlarım beni bırakmasaydıkayınvalidem yaşıcakmışın bu güğnleri keşkeler geri gelmiyo önüne bakıcaksın dedi rabbim işşallah emeklerimizi boşa çıkarmazda yavruma o çok istedigim bebek odasını yaparım bagrıma bsarım öperim koklarım benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benim yok

selam günlükk

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ben varya dün naptım.. babetlerim açık renkti geçen sene almıştım önce onlara bi astar çektim sonra fuşyaya boyadım ardından da öndeki kemerine kalp ve benekler yaptım siyahla.. veeee kurumaya bıraktım haaarika olduuu

ve bunu neyle mi yaptım bildiğin ojeyle

aayyy bende ne cevherler varmış tasarım yaptım resmen

annem de çok beğendii

bu arada yarın evde ilk kına var teyzemin bi sürü bayan evde kurtlarımızı dökücez Allahın izniyleee

sonra gece pijama partisi ardından da hepimiz aynı evde kalıcazz

vuhuuuuuuuuuu... sabırsızlıkla bekliyorummm... kına da ne çalcam biliyo msn tülaydan yakalarsam tık tık videosundan ayrıştırıp mp3 olarak indirdimm..

hehehee

ayrıca kolalar,cipsler,tatlılar,tuzlular herkes birer çeşit yapıp götüreceğiz.yiyip içip kurtlarımızı dökeceğiz

Allahtan bir mani gelmezse.sabırsızlanıyorum.inşallah çok güzel olacakk

günlüğüm bugün hiç iyi değil moralim...
sabahtan beri suratsızlığım üstümde..
keyif desen 0
sınavdan geldim şimdi yatıp uyuyacağım sabahın körü bile değil o kadar erken kalktım...
sinirlerim bozuk neden bilmiyorum regl zamanım da değil...
birilerine çatıp çok pis bağırasım var..
bugün bir an önce bitsin günlük...
lütfen ..

final haftası geldi çattı, hiç çalışmadım
bi yandan mezuniyet telaşları
bunların yanında günlükçüm bi arkadaşım nişanlısından ayrıldı, yani benim şahitlik suya düştü...
çok üzgün olduğu için ben teselli ediyorum şuan onu...
annesi de bana onun bu zamanında yanında olduğum için çok teşekkür etti...
bi erkek olarak çok üzülüyor, ama bence haklarında hayırlı olan buydu...
zor bi ilişkiyi adam etmeye çalıştı başaramadı ve en sonunda kendisi vazgeçti, haklarında hayırlısı

finallerim biter bitmez, Allahında izniyle kpssye abanıcam...
bu sene olmayacağını bile bile
iş başvurularına da başladım, inşallah hayırlı bi yerden hayırlı haberler gelir Allahım

Şuan yazcaklarım için utanıyorum insanların ne dertleri var ben gelip bi erkek için gözyaşı dökücem
Allah annesini kaybeden arkadaşa sabırlar versin
Ama işte halime ne kadar şükretsemde acımı dindirmiyo:85:
Bi insanın hayatı hiç beklemediği anda ,hiç beklemediği kişi tarafından değiştirilince çok yakıyo canını
Çok üzgünüm şuan ama üzüntümün sebebi ilişkimin bitme noktasına gelmesi falan değil,evet oda üzüyo beni ama en çok koyan beni bu kadar seven bi insanın nası bu hale dönüştüğü
Şuana kadar bana bi küfür etmedi ,aldatmadı zaten hakkı degil ama şiddete başvurmadı..Ama hepsini yapmış gibi bi mutsuzluk kattı hayatıma son günlerde..
İnsan ne kadar büyük hayaller kurarsa ,gerçekleşmicegini anladığı zaman o kadar dibe batıyo
Şuana kadar tanıdıgım ,bildiğim,duydugum en mükemmel sevgiliydi ama nası bu hale geldik biz ne zaman bu kadar yıprandık bunu kabul edemiyorum ben
elimi tutarken kalbi hızla çarpan insan beni 2 dk görebilmek için herşeyi yapan adam ve beni kurduğu hayallerine ortak eden kişi o artık yok biliyomusun ben bambaşka bi insanla beraberim
yada berabermiyim acaba bilmiyorum ..Artık bi sonuca varsın nolcaksa olsun istiyorum şuanda olduğum durum kadar beni mutsuz edemez heralde

Yazasım gelmedi günlük. Arkadaşın yazdığını okuyunca sana mutlu şeyler yazmak gelmiyor içimden.
Allah rahmet eylesin. Allahım bütün sevdiklerimize uzun ömürler versin...

1hafta oldu sanırsam gırmeyeli malum sınava çokkk az bi zaman kaldııı... yumurta kapıya geldi yani
bu arada ben sözümü tuttum o meshur fallarda çıkan adak olan hatmimi gercekleştırdım Allahıma bin sukurler olsun.. gunde 2 cüz,2.5cüz bi gazla bitti ins rabbim kabul eder.. dün kandilde hatmimi bagısladım o güne denk geldi iyide oldu.. dün itibariylede namaza baslayalı tam 1ay oldu bundan sonrada bırakmam ınsallah malum yinee o hayırlı zat gelir rüyamda beni bi silkeler niye ibadetlerını yapmıyosun gibi birseyler söyler ben sonra yine gece gece üçbucuk atmaya baslarım :18::18::18: tam hatırlayamadım ama bi söz vardı hani ateist ölmeye yakın imana gelir diye böyle bişeydi işte .. neyse benımkısıde o hesap oldu işte :))

hem önemli bi sınavım var ,mezun olmama bı dersım var falan filan manevi acıdanda destege ihtiyacım vardı zaten.. açığı boyle kapattık

merhaba günlükcüm... nişanlımın ailesiyle yaşadığı sorunlara rağmen, benm arkamdan konuşulanları ben duymama rağmen büyüklerimdir dedim kayınpederimi aradım kandillerini kutlamak için ama 2 kez aradım 2sinde de meşgule verdi telefonu.. benmle hiçbi tartışma olumsuz bişey yaşamamalarına rağmen bu yapılanı hazmedemedim. halamla paylaştım ağladım baya da halam da dayanamadı artık seni sahipsiz mi sanıyo bunlar dedi seni böyle yol yordam bilmezler üzsünler diye mi büyüttü ailen dedi. en mutlu olacağın günü zehir edecekler bu kadar olmaz arayıp konşcam kayınvalidenle dertleri neymiş dedi. nişanlınla sana yükleniyolar bizim bişeyden habermz yok die rahatlar falan filan aramış kayınvalidemi. demiş ki işteymş açamamış sonra da kurana gitmiş de çok üzülmüş hatta geri de dönemedim geline die pehhh ben de yedim ya. sanki hastayım o cırt seslerine. ben bana yakışanı yaptım onlar kendilerine. sonr halam biraz konşmuş işte niye üzüyosunuzbu çocukları zaten sıkıntıdalar biraraya gelemiyolar siz büyüksnz orta yolu bulacaksınız. hazalelif artık resmi olarak sizin soyadınızı taşıyo sizin namusunuz. onun canı sıkılsa artık sizsiniz sorumlusu. gerekiyosa yapın 1 er hafta arayla düğünlerinizi. oğlunu da ara gelinin de ara uzatmayın bu durumu demiş. hazalelifin annesi babası duyarsa hoş olmaz demiş. kayınvalidem de biz onlarn iyiliği için düşündük yok duymasınlar zaten dediğimize de pişman olduk falan filan bi sürü kıvırmış. ne kişilkisz insanlar var hayatta.... şu düğünümz olsun bitsin de bak ben bunları onların burnundan nasıl getircem... Rabbim büyüktr hem de çooook....ama bu konşma iyi oldu. ben ortalık karışmasın die aileme hiçbişey sezdiemzken onlar ortalığı boş buldular azcık tutuşsunlar bakalım şimdi

Günlük içim parçalandı annesini kaybeden arkadaşın yazısını okuyunca. Allah sabır versin

Benim de canım sıkkın bugün...
Bir öğrencimle aram bozuldu iyice.
Ben alttan alıp aramızı düzeltmeye çalıştıkça çok kırıcı şeyler söyledi. Kimin için çabalıyorum dedim günlük be.
Biz öğretmenlerimize karşı böyle miydik hiç.
Yok artık ne sevgi ne saygı hiçbiri yok
Eğitim derslerinde gördüğümüz birçok şey hayata geçirilemiyor. Geçirdiğimizde de öğretmeni hiçe sayıyorlar.
Anlamadım ben bu işi. ne zor şeymiş şu öğretmenlik.
Yüz tane öğrencinin nazıyla, derdiyle uğraşmak hiç koly değilmiş.
Hayır verdiğim değerin karşılığını alsam bari de içim gam yemeyecek...
Offf valla üzüldüm be günlük:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…