Popüler Konu Sevgili günlük...

Beyin cücük kadar olunca algı seviyeside ona paralel olarak azalıyor tabi...
Ne yaparsın günlük;karşındakinin kapasitesi o kadarcıksa,ne anlatırsan anlat anlayamaz.
Haliyle hiç uğraşmamak en iyisi...

bir çok şey yazmak için niyetleniyorum gün içinde ama sonra vazgeçiyorum.

bu akşam saçım için aldığım ilaca başlıyorum.
meşakkatli bir süreç ama çok umutluyum inşşş hüsranla sonuçlanmaz Allahım.
bende cicili bicili tokalar almak istiyorum artık kendime.
şafi isminden şifalar ihsan eyle güzel sonuçlar olsun Rabbimmmmmmmmmmmmmmmm

sevgili günlüüük bugün bu güzel siteye yeni kayıt oldum ve bu ilk msjım.. bu yüzden çok heyecanlıyım :)) gece 4lere kadar yazılarını okuduğum, zaman zaman ağlayıp zaman zaman da kahkahayla güldüğüm insanların arasında olmak beni çoook mutlu etti.. kocaman öpücükler gönderiyoruum :))

Açılan elleri edilen duaları rabbim boş çevirmez...
Bugün orda herkes dua etti... Okudu...Diledi....
Rabbim benimde dualarımı kabul etsin inşallah.Herkesin duası kabul olsun...

günlükcüm insanların egosu ne kadar şişirilmiş anlatamam.. beyni poposunda olunca her şeyi saldırı olarak algılıyorlar maalesef.. beyni poposuyla doğru orantıda ya büyük işlevseldir diye düşünürler zavallılar naparsan yap bunlara bi şey anlatamazsın verdikleri cevap osuruktan öteye geçmez ne diyeyim bana uzak vazgeçemedikleri çöplere yakın olsunlar

slm günnüş
Bilmez mi er geç yanardağ gibi
İçin, için sönmez mi? bu sinsi ateş
Vay yine mi keder ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Vay çileli başım ortasında kışın İyice beter
Vay yine mi keder ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Vay çileli başım ortasında kışın
İyice beter
Bu zor günlerde elbet geçer bir gün

SUSKUN SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Anlaşılmadığım ve Anlamadığım Bir Dünyada Kelimelere Küsüm Sadece...
YALNIZ SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Kimsenin Kalabalığı Olmadım ve Kimseyi de Kalabalık Edemem Bundan Sonra Dünyamda, Bu da Benim Tercihim.
GÜVENSİZ SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Sadece Kendi İçimde Kendime Göre Bir Dengem Var, ve Bir Daha Kırılırsam Toparlanamama Endişesi Taşıyor Yüreğim.
BU YÜZDEN ŞİMDİLİK SADECE KENDİME GÜVENİYORUM.
Anlamakta Zorlandığım Bir Dünyada, Anlaşılmayı Zaten Beklemiyorum...
BEN BÖYLE İYİYİM...

Yeter artık bıktım bıktım
Aglicam artık dayanamıyorum
Offffff

ders çalışmayı bıraktım artık günnüş
zira tüm konular bitti ve artık üstüne ekleyeceğim bişey yok
allah yardımcım olsun sınavda başarılı olur bu yazı rahat geçirirm inş
nişanlımın yanına gitmeme 10 gün bişey kaldı
zaman çabuk geçer umarım

günlüüükk
günlerdir sana yazamadım be kuş
çünkü yazacak bir şeyim yoktu
pazar günü eniştem geldi
o kim mi aşk olsun günlük 1.5 ay önce ablamın sözlüsü olan enişte
bak iyi dinlemiyorsun soruyorsun o kim bu kim ayıpp
anneciime hediye almış anneler günü için
niye geç gelmiş dersen anneler gününde biz evde yoktuk çünkü
anladın mı kuş
neyse bugüne gelelim bakma böyle neşeli neşeli yazdıklarıma
komşu vardı kahve yaptık öylesine çevirdim
aman Allahım çevirmez olaydım günlük
yemin ediyorum inandığım için baktırmadım ya da o çıkacak bu çıkacak umurumda olmaz
ya da çıkan şeylerle olan şeyleri bağdaştırmam zaten bin de birdir fal baktıyordum bu da o günlerden biriydi ama tövbe ettim
kadın tabağıma bakıyordu resmen bir koca kafa gözünün biri büyük biri küçük
canavar iblis gibiydi ya kalbinin olduğu yerde de kocaman bir sıçan vardı ayy anlatırken bile tuhaf oldum ya
gördüğümde kadında şok oldu bu nedir böyle ömrümde böyle şeyle karşılaşmadım günlük
bunları sana yazmam fala inanıyorum anlamına gelmiyor kesinlikle..
sadece çıkan şeyler ürkütücüydü ona korktum yoksa hiç takmam hemen dualar okudum bir dahada tövbe ettim
inanmıyorum zaten bir daha da kesinlikle kesinlikle baktırmam
Rabbim belki de bilerek böyle bir şeyi çıkardı karşıma
uyarıydı belki de Allah affetsin günlük

Bir kimse bir şeyi ‘yapmam’ dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır..
benle uğraşmasın günlük be zaten işlemişim günahın en büyüğünü

Son düzenleme:
kafam kapkarışık geldim sana günlük

İstanbul'da işe başlama konusunda tereddütlerim vardı, gelen iş teklifine hala bi cevap vermemiştim tam olarak

bugün bir iş teklifi daha geldi, bu sefer Ankara'dan...

öyle karıştım ki bir anda..

İstanbuldaki iş uluslarararsı çok saygın bir firmada .. Ankaradaki iş ise Türkiye'nin en iyi televizyon kanallarının birinde...

ikisinin de maaşı 3 aşağı 5 yukarı aynı

ama ankaradakini kabul edersem kira fatura vs masrafım olmayacak, zaten ailemle yaşıyorum

istanbuldaysa her şeye sil baştan başlayacağım, aldığım ücreti anca geçimimi sağlamak için harcayacağım.. oysa ankarada aynı parayla çok daha iyi yaşarım, tüm maaşım kendime kalır, hemen arabamı alırım

ankarada ailem, istanbulda sevgilim..

karar vermem gereken bir süreç var önümde.. ankara mı istanbul mu? iki işin de kulvarları farklı..

daha mezun olmadan böyle güzel teklifler almak herkesin hayali.. arkadaşlarıma söyleyemiyorum bile, kaç yere başvuruyorlar arayan kimse olmuyor şimdi nispet yapar gibi, başvuru bile yapmadığım yerlerden teklif almak nasıl söylenir

istanbulla ilgili hayallerim çok fazla..

az önce ailemle konuştum, hepsi tabiki de ankarada kalmamı istiyorlar, hatta babam çatı katındaki dairemin tavanını camla kaplama sözü verdi (son 2 yldır istediğim şeydi)

ama istanbula gitmek istersen asla önünü kapamam dedi, yurtdışına tek başına kız mı gönderilirmiş diyen akrabalara karşı dimdik durarak gönderdi beni sırf eğitimim için, yine istanbula da gönderirim, yeter ki sen ne istediğini bil ve mutlu ol dedi

ooff günlük hangisini seçicem ben :26:

neyse konuyu dağıtayım, 2 gün önce olduğum sınav açıklanmış 100 almışım :124: üniversite 1. sınıfta sınavlardan 100 alınca kendimi o kadar iyi hissederdim ki, bu hayatta beni en çok mutlu eden şeyin başarı olduğunu düşünürdüm hep.. yine hissettim, mutlu oldum.. çünkü benim 100 aldığım dersten sınıfın yarısından çoğu 0 almıştı.. böyle anlarda gurur duyuyorum kendimle, insanın kendisiyle gurur duyması da harika..

erasmusu kazanıp yurtdışına gitmek için havaalanında ailemle vedalaştıktan sonra binmiştim uçağa.. annem arkamdan ağlıyor, babam endişeli.. uçak havalandığı anda kendimle o kadar büyük gurur duydum ki, o hissi her hatırladığımda gözlerim doluyor.... yine bi tuhaf oldum bak hatırlayınca...

dün gece çok dua ettim Allahım hakkımda hayırlı bir iş nasip eyle diye, ve bu sabah bu iş teklifi geldi

Hakkımdaki her şeyin en hayırlısı olsun

ben bugün bir hevesle kan testi yaptırdım günlüğüm malesef 1.20 test sonucum kısmetimde yokmuş bebiş bana şans dile günlüğüm erken menopoz riskimde olduğu için adetim gelsin başımın üstünde yeri var hani bebişim olana kadar adet olmaya razıyımm meğer her ay canımı sıksa da adet ne güzel ne önemli bir nimetmiş hakkımızda hayırlısı olsun her daim günlüğümm

Bunca seneden sonra beni aramana öyle sevindim ki
Artık hayatımda yer almanı bilmek çok güzel bir şey ..
Benim yapamadığımı sen yaptın arkadaşım

Günlük çok dertliyim çok. Bu özlemek ne illet bir şeymiş ya. Sanki sokaklar bile o kokuyor. Ben nasılda tutuldum böyle. Asker yolu beklemek ne zormuş meğer. Uzaktan konuşmak ne kadarda kolaydı.öylece yorum yapmak geçer yaa demek. Hiçte öyle değilmiş. Şafak hiç atmıyor sanki. Aslında şafağı değilde geçen günleri mi saysam psikolojik olarak daha iyi sanki. aman of bilmiyorum hiçbir şey. Özlüyorum.. Sarılmayı özledim. Allahım askerimi koru

Merhaba günlük çok üzülüyorum ben çok vicdan azabı çekiyorum neden bilmiyorum kendimi aileme ihanet etmiş gibi görüyorum onları çokkk özlüyorummm...annecim ve babacım bana 7 saat uzaktalar ama çok özlüyorumm büyüttüler okuttular iş sahibi yaptılar atandırdılar tam hayrımı göreceklerken ben ne yaptım eyvallah ben evleniyorum dedim onları bi başlarına baktım hayırsız evlat mı oldum ben günlük...utanayaım mı kendimden yoksa iyi mi yaptım nası olduğunu anlamadım aşık oldum iyi ki evlendim mi diyeyeim sorularıma ben cevap veremiyorum günlük tıkanıyorum düğümleniyor bırak kelimeleri düşünceler boğzımda düğümleniyor her aklıma geldiklerindee ne diyeyeim günlükk .....HAYATTTT....

günlük nbr ? çok canım sıkkın şuanda sevgilimle tartıştık ona çok kızdım telefonu kapattım açtığımda bana görürsün sen sana asla cevap vermicem falan yazmış bazen çok saçma tavırlar takınıyor düşünmüyor değilim gelecektede böyle problemler yaşarsak ne yaparım diye offfffffffffffffff 3-4 tane mesaj attım benim yaptığımı yaparak ne yapmaya çalışıyosun bu çok basit bi davranış falan yazdım tık yok hiç mesaj yazmayacağım hatta telefonu tekrar kapattım muhtemelen beyaz show izliyodur o şimdi belkide odasına geçip yatağına uzanıp müzik dinliyodur
ama soğukkanlılığımı asla bozmayacağım o yazmadan yazmak yok alttan almayacağım asla sabredeceğim yoksa ileride tepeme çıkar bana yardımcı ol bu hususta olur mu günlük güçlü olmalıyım öyle her meselede böyle anlamsız tavırları sıktı artık

günlük...

cokkk sınırlıyımm cokk fenaa sınırlıyım.. bu sevgilim olma serefıne naıl olan teneke kendını ne sanıyor yaa.. bırazcıkk azıcık vucud yaptı dıye nasıl havalarda.. havalarda oldugu yetmıyormus gıbı bırde benı kucumsuyor.. ne dedı bılıyormusun bana..??? sepet gıbı kalcan var masallah dedı..!!! ınanabılıyor musunn..?? yahuu neresı sebpet bee?? erıtmeyı düsünmüyon mu dıyo..sanane bee!! 2 kılo fazlam var dıye dedıgıne bakk.. 52 tartıyorum dedım 50 ideal kılom dedım gel sunu 48 yapalım 4 kılo ver anlasalım dıyor yahuu sanane benım kılomdann..?? teneke dıye bosuna demıyorumm yanı tabıı ıcımden dıyorum saygısız olmak ıstemem ama onun yaptıgı da cok büyük saygısızlıga gırıyor..bıraz hatrı olmasa bılırdım napıcamı ama patavatsızlıgı yüzünden de bıtırmek ıstemıyorum herseyıı..neysekı hatasını kabul edıp özürünü dıledı yınede sınırım gecmedı yahuuu adam ol bee akıllı ol..vucud yapmakla adam mı olunuyor mus.. ayhh kafasını patlacam onun yıne sınır bastı benııı hayır yanı yası ılerledıkce olgunlasıyor dıyorum bızımkı dahada kuduruyor.. ama yazdım bunu bır kenara.. neyse gıttım bennnn=(

Günlükcük canımm hemen haber verip çıkayımm kırmızılarım geldi şükür valla üzülmedim yaaa menopoz korkumu bu ayda da yendim haydi bana baş baş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…