Popüler Konu Sevgili günlük...

İlk adımlar atıldı günlüğüm. Ne verecek dersin Allah bana 15 gün sonra :)

Güzel günlerrrrrr bizi beklerrrrrrrrrrrrrr, eyvallah dersinnn olur biterrrrrrrrrrrrrr

gunluk hayallerımden bırıne kavusmak uzereyım yurtdısında 5 yıldızlı otelde tatıl hayalım vardıııı carsamba gunu Allahın ıznıyle kıbrıstayım.yupyyyyyyy sortum bıkınım gunes kremın sapkam ve gozlugum ha bırde denız gunes ve askım benden mutlusu varmı gunluk yokkkkkkkk.

Ne kadar zormuş bu ev işleriyle uğraşması yahuuuu.
O ustayla görüş bu ustayla görüş.
3 günlük iş 6 günde bitsin.
Zor çok zor...
Biran önce taşınsaydık sevgili günlük.
O kalbin kadar beyaz sayfana oh nihayet
taşındık yazacağım ama ne zaman?.....

günlülkkkk...

boğaım enfeksiyon oldu:2::2:

doktora gittik gldik antibiyotik verdi ama her yerim agrıyo gece uyuyamadım 8 de kalktım kahvaltı yapıp geri yatmıştım 1 e kadar uyumuşum yaaa halsizimm

Of ya bugün çok sıkıcı öyle bir sıcak varki anlatamam

Dün gece deprem oldu herkez sokaklara döküldü acaba bu gece de olurmu :44:
Dışarıda olduğumuz için hissetmedik ama kuşumuz mavişiz çok kötü bir şekilde hissetmiş Korkudan uçuşunca bütün tüylerini dökmüş canım benm ya
Onun dışında sıcak çok sıcak socak dahada sıcak olucak :)

başım ağrıor birde evime gidip dinlenmek istiyorum

günlük bugün ne çok yemek yedim bi bilsen ah bilebilsen... yakında tontoş olacam oleeeeeey

Yatak Odamızla koltuklarımızda geldi günlüğüm
Pazarda çeyizim gidicek,buzdolabım gelicek
Ay bu ev benim mi şimdiii
Perdelerim süüpeer olmuşş,halılarımda gidicek pazar günü
Yatağımız gelmedi sadece o da gelir inşallahh
Ev kurmak çok zormuş günlük Allah taşınana,yeni ev kurana kolaylık versin

günlük mirabaaa
tatilimin tam gaz tadını çıkarıyorumm :)
bugün tüm gün evdeydim.. uzattım ayaklarımı tv izledim.. duş aldım misler gibi
evde de tekim ohh kafam rahat...
dün annemle çarşıdaydık.. gezdik bol bol.. çok sevdiğim iki üç ojemin kıvamı bozuluyordu..
oje çözücü aldım vee eskisinden de güzel oldu oceciklerim
sooraa kendime düpper bir allık aldım tam istediğim gibi, hemi de indirimdeydi
bu hafta gidip bir tane daha almayı düşünüyorum ama annemin şerrinden korkuyorum
öte yandan sevdiceği çok özledim günlük...
ama mutluyum herşeye özleme rağmen.. okul çok yordu bu yıl beni..
yorgunluğum anca çıkıyor :)
notlarımın hepsini çok iyi bekliyorum ama hiçbiri açıklanmadı henüz :26:
öyle işte kuzum ben kaçar yine gelirim hadi çüüss

Heyooo günlük....

bu ne sıcaklıktır. bu nasıl bir pişmedir vallahi nefes alamaz oldum yaw....

Unutulmamışım
2 gün mesajlarıma cevap vermediler diye suçladım tüm arkadaşlarımı
Öğrencilik hali kontörleri yokmuş yahu
Patır patır dökülmeye başladılar
Mutlu oldum suçladığıma da utandım

günlük günlük
başıma neler geldi bi bilsen ya bu nedir hayatta ne tuhaf insanalr var hepside beni mi bulurr:)) aramızda kısmetim açıldı haha
çaya çıkma teklifi aldımda ecik:)) aman ben gelemem öyle çayalra maylara işim olmaz ay ben hala şaşkınım ya gerçekten kime niyet kime kısmet diye boşuna dememişler ne kadar dogru şimdi gidicem güzel bi duş sonra dua sonrada kitap okuyacagım nakış nakış işlicem o çok sevdigim yazarın kitabını hele imzalarken içine yazdıkalrı bir ömür saklıcam inşllah
bugünlerde daha iyiyim huzursuzlugum geçti şükür
bugün çok güzel bi gündü piknikteydim ne güzel arkadaşalrım dostalrım var ne çok seviyorum onları benden büyük olsalarda hepsi arkadaşım dostum Allahım sana şükürler olsun o kursa gittim yazıldım hayatıma yeni insanlar kattın yeni şeyler ögrendim hele hülya teyzem unutmucam hiç merak etme sık sık arıcam bugün içinde hiç kusura bakma senden kaynanklanan bi sorun yoktu ben fazla duygusalım bu aralar senin o pamuk gibi yüregin düşünceli hallerin o güleç yüzün sarılmaların motive etmlerin daha ne diyimki bitanesin ya Allah sana uzun ömür saglık versin hayatıma kattıgınız herşey için teşekürler benim kurs arkadaşlarım bitaneelrim hoşçakalın sizi görmeye gelicem her fırsaata mutlu kalınn

Neden insanlar bu kadar kötü?
Neden hep çabalar boşa çıkar?
Neden uğraşırsın ama elin hep boş olur?
Neden değer verdiğin canım dediğin insanlar seni yaralar neden canını yakar ?
Neden güzelliklerin sonu hep çirkinlikle son bulur?
Neden neden neden bu nedenlerimi sıralasam satırlar yetmez....
Ama ne gerek var yazmaya...
Nasıl olsa sonunda neden bunları cevabı yok diye sorsam yine bi cevapsız neden ile başbaşa kalıcam.....
Bok gibi bi gündü!
Zaten bu sıralar hep bok gibi.
Sansüre bile gerek yok yani!
Dilimin ucundakileri bi döksem seni bile kapatırlar.
O kadar çirkinleşebilir sözcüklerim aynı hayat gibi.
O kadar doldum her an patlayabilirim.
Ama bu olmasa iyi olur beni bile korkutan öfkemin etrafa vereceği zararları düşünmek bile istemiyorum...

günlükkkkk telefonum bozuldu dün kendi kendine. 1.5 yıl olmuştu alalı, hiç böyle arıza çıkarmamıştı. Elim kolummuş meğer, şimdi tamirciye götürücem. bana şans dile inş. hemen yapılır

gnydn günlük ruh halim değişkn 2gn önce gözlk takmaya başladm anemsz almştm gözlüğümü görünce çk gözünü kapatıo üst çerçewesi gözünle bir duruo gözlerin gömrünmüo diip duruo soğuttu bni gözlkten okdrda para werdm takmasam ayrı dert çıkarıp atasım gelio şmdi
we dün spora başladm inş weririm kilo yksa sonum ii diil çk fzla çatlaklarm oldu toplamda 9kilo aldm az diil kndimi çk mutsz hissediorm böle giydğm yakışmıo toplum içine girmk istemiiorm
maaşım 2gn önce yattı hmn çektm we dün btti nası gdio bu para anlamıorm artk btse şu çeyiz kurtulsam ama bitmick galiba bnm taksitlerim hç bi zmn(
nişanlı ii şükür allahıma iice aşçı oldu orda baya baya becerio ama sözde aşçı olunca nöbetlerini kaldırcklardı kaldırmadılar gündüz hm nöbet hm mutfak gce nöbet iiyim dio ama çk uykusz we yorgn kaldı aklım hep onda bu askerlk bni bitirck we düğün kesin ertelenck gbime gelio çk zor işimz gelince hm iş bulup hmde 2 3 ay içinde borçsz düğün yapamz e bnde çk sıkıldım borçlardan taksit maksit kalmadn ewlenmk istiorm eeeee yne beklicz offf kaç sene oldu artk hewesm kaçıo((( hep bekle hep bekle askerdn önceki işine dönme şansı wr ozmn yne şehir dışında olck yne 2 3hftada bi görüşcz okulunu bekle işini bekle askerliğini bekle tam btti beklemeler uzaklıklar derkn tekrar işini bekle olursa( kafam çk karışık çk sıkılıorm nişanlılığmdan hçmi hç bşi anlamadm(((

Merhaba günlük!!
Bi kaç aydır kendmi burda buluyorum.Bir yerimmi ağrıyor hemen buraya bakıyorum,bebeğim emmiyor mu hemen buraya bakıyorum..Ne ararsam kendimi burada buluyorum günlük..Yalnızım bi dostum kk var sanırım..İnsan kendini bu kadarmı aciz ve eksik hisseder.Hissediyorum işte günlük..Yazamıyorum kağıtlara,ajandama biri okur diye ama buraya yazıyorum günlük ne biçim çelişki demi bu..!
İşteyim şuan burdan çıkıp bebeğime,evime gidicem..Özlüyorum kızımı..İnsan ne çok şeyi özlermiş be günlük..Kaybettiğinde veya bulamadığnda anlıyor..
Eşim askere gidicek günlük.Çok üzgünüm ben ailemin yanında kalacağım.Herşey ayrı bi dert be günlük..Kafamda deli sorular hiç beni bırakmıyorlar günlük...Bazen çok uzağa çok uzağa gitmek istiyorum ama olmuyor olmuyor..
Umarım bugün uyuduğumda kötü şeylerin hepsi son bulur ve yarın dünyaya yeni gözlerle bakmak istioyrum günlük..Beni dinlediğin için sağol..

Anam günlük sana da yazmayalı baya oldu ama ayıptır soylemesi içimden de gelmedi kiz neysem ben başliyim anlatmaya yogun haftalarım geride kaldı harcadığım emeklerin karşılıgı kat kat fazlasıyla aldım çokkkk şükürr çokk mutluyum haftaya da tatıle gidicem inş orda hastalanmam ( hazıranın sonuna kadar yokum sana oralardan yazarım kısmetse hiç birşeyi kafama takmıcam artık sadece bol bol gülücem böyle işte günlüküm gene saana yazarım şimcik ben cıktım optum senide

dün gece bi rüya gördüm günlük.. beraber avrupayı gezdiğim çocukla çok yakınlaşıyoduk rüyamda görünce etkisinden çıkamadım tabi, özlediğimi farkettim ama bu bana şeytanın bir oyunu çok güzel şeyler yaşadık yine olsa yine yapardım hayatımın en çılgın macerasıydı ama bitti

yarın istanbula gidiyorum yine.. bu sefer hem iş hem eğlence

balo zamanı geldi çattı, tüm hazırlıklar tamam sonunda, bi tek kuaför meselesi kaldı, saçıma karar veremiyorum, istanbulda evin yakınında bildiğim iyi bi kuaför de yok, ne halt yicem bakalım

pazartesi günü bi iş için görüşmeye gitcem, bu çok daha istediğim bi firma, duyar duymaz içim ısındı resmen... hayırlısı olsun günlük, günlükdaşlar da dua etsin de istediğim gibi bi iş bulabileyim.. teklif gelen yerlere bi şekilde içim ısınmadı ama bu firmaya iyi şeyler hissediyorum. hayırlısıyla olsun inşallah

moralım çok bozuk

sabah 5e kadar herıfın nezaretten çıkmasını bekledım

bu çocuk neden yapıyor bunu bıze anlamıyorum

ben artık adam ol dedıkçe batıyor

zaten aramız kötüydü bı kaç gündür, hepsı üst üste gelıyor

sabah konuştuk, hıç bırşey yokmuş gıbı hemde

özür dıledı, ama artık bıktım bu halınden

başına büyük bela alıcak bılıyorum ama aramızdakı mesafe sağolsun yanında olamıyorum

ben ordayken böyle değıldı, kurtulmuştu bu eskı çevresınden

canım çok sıkkın günlük, bıraz dolancam dışarda sonrada uçak bıletımı alırım, onun yanına gıtmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…