Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhabalar günlüktoooo
sevgilim giderek iyileşiyoorrrr
ama ağzının içi felan hep yaraymış yavrucuğumun
oda geçti mi bişiii kalmayacak
biliyo musun ameliyatla sanki romantizm eklediler sevgilimeeeeee
sankim böööyleee daha çoo..ok güzel şeyler yapar olduuu
valla ne bileyim şarkılar yolluyo felaaaannn
seviyo beni di mi?
benden de çok seviyo mudur ki acaba?
çok mu doyumsuzum ne
ama napiiiimmmm hayat sevince güzel diil miiiiiiiii?
bu aralar kendimi bulutların üzerindeki şapşal aşıklar gibi hissediyorum
demek 2.5 yıldan sonra bile böyle şeyler olabiliyomuş
herkes sevdiğinden daha çok seviliyodur inşAllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

bana gelen bir şarkının sözleriyle noktalayayım yazımı artıkın;

sana gönlümü verdim nazlı güzel
seni almazsam gözlerim açık gider
bana ellerini ver, hayat seni sevince güzel
yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel

beni alamazsa gözleri açık gidermiiişşşş
yani alsın ama di mi artık?

yapılmadı hala telefonum, ağlıycam

Hani bir şey kırılır da sıkıntısının uçup gittiğini hisseder ya insan, işte ben tam da böyle hissediyorum
Batıl bir şey mi acaba bu günlük. Ya ama ben de çok oluyor.
Acayip de inanıyorum bu olaya. Yok ya hakkaten gidiyor artık nazar mıdır sıkıntı mıdır o an yaşadığım neyse.
Günlerdir yaşadığım sıkıntı mutfaktaki cam vazonun kırılıp bin parçaya ayrılmasıyla uçtu gitti.
Bir de iyileşebilsem inşallah, daha da rahatlayacağım

Annemler hala bizde, sabah abim de geldi çokkk mutlu oldum. Ama bu mutluluğumu birileri bozuyo günlük. 2 aylık maaşım birikti ve ben hala alamadım. Alamamayı bırak adam bana demez mi ben aslında o maaşı sana hayrına veriyodum, diplomanı kullanmıyodum. Gerizekalı, ben senden hayır mı istedim. Beyaz eşya borcumu kapatıcam diye kendimi hazırlamışım, ne hakkın var beni böyle zor durumda bırakmaya. 1 aydır arıyorum açmıyo, mesaj atıyorum cevap vermiyo. Kimsin sen bana böyle bir muamelede bulunuyosun. Ne münasebet! Dün yolla dedim diplomamı, senden para falan istemiyorum. 6 mesaj sıraladım ve yine cevap yok. Yüzsüz, kaypak işte. Hala sinirim geçmiyo.

Günlükcanım bugün hava ne kadar güzeldi öyle yaa...
Hem sıcak hem esintili tatlı tatlıydı yani
Sağolsunlar seminerden de biraz erken çıktık,
Ver elini sahil...
Bazen iyi ki buraya atanmışım diyorum günlük be
Gelişmemiş, imkanları kısıtlı küçük bir yer ammaaa...
Sahilimiz var, yemyeşil...Mis gibi huzurlu en azından.
Çok şükür.
Tabi tayin hakkım olsa naparım bilmem
Bugün güzel bir haber aldım, 40 bin öğretmen ataması olacakmış.
O da atanır inşallah di mi günlüüükkk...
Hatta buraya gelse..
Beklemesek artık
Allah'ım ne olur yardım et bize ne oluuurrr

Günlüğüm bir haftalık izinden sonra yarın evime ondan sonraki günde işime dönüyorum... Bugün noldu biliyomusun çok istediğim bişey alışveriş merkezinde gezerken bi baktım Nihat Hatipoğlu'nun imza günü varmış.. Kaçırırmıyım hemen kitabı aldım sıraya girdim epey bi sıra bekledim ama değdi yaa çok sevimli birisi herkese nasılsınız diye soruyo kitabıda çok güzel ... Yarın sabah yola çıkıcam akşamada düğüne gidicem... Yaa insanın kendi memleketi gibi yokmuş burda yurt dışında gibi hissediyorum kendimi.. Taşını toprağını seveyim şehrimin... Daha güzel şeylerde görüşmek üzere günlüğümm...​

sevgili güllük

nişanıma bekleriim

evet tarihleri belirledik bugün

24 haziran nişanım, kasımda da düğünüm olucak Allah´ınn izni ile.

Çok heyecanlıyım ama kaygılarım daha büyük.

Korkuyorum tatsız şeyler yaşanmasın yine.

Hadi hayırlısı...

günlüükkk ne zamandır dert ettiğim bi yağ bezem vardı gözümün hemen altında, denemediğim yöntem kalmamıştı geçirmek için.. bugün kuaföre gittim kaş bıyık için, kız sterilizasyondan bi kaç alet aldı, kapat gözünü dedi ve fırt diye çıkarttı benim yağ bezesini neredeyse 2 yıldır anam ağladı onu yok etmek için, meğersem bu kadar kolaymış sonra bi de bana gösteriyo bak bu bilye tanesi gibi olmuş diye kolonyalı pamukla da kompres yaptım bi müddet, eser bile kalmadı.. nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamammm kendiniz evde denemeyiniz! bir bilene yaptırmak en iyisi, cerrah gibi hatun çıktı benim kuaför

heyy günlük...
Halım perdem hepsi hazır birtek avizeler kaldı geriye
Ohhh mis mis ferah ferah evim olucak....
Odamı da götürmeyi düşünüyorum

günlük kuş
ismin günlük ama ben sana gün gün yazamıyorum
yazmak zor geliyor okuyup kaçıyorum seni affet
enişte bey geldi yeni gitti yemek yedik
çay içtik vs...
yeni gitti sayılır
masa örtüsünü ters sermişim
benim sevdalı ablamda kaşıkla yenecek yemek olmadığı
halde kaşık koymuş masaya tabi eniştenin yanında bu ikisinin de
dalgasını geçip güldük
hala elimiz ayağımıza dolaşıyor günlük
alıştık seviyoruz o ayrı ama
misafir gözüyle bakıyoruz sanırım ondan
ama Allah'ın izniyle öyle günler gelir ki
o bize biz ona öyle çok alışırız ki
görüşmeden konuşmadan edemeyeceğimiz günler gelir
benden bu kadar günlük kuş
daha seni okuyacağım ohoo çok iş var

okulum nihayet bitti ve tatil başladı
aşk da gelseydi artık çok özledim onuuu
hafta sonlarını hiç sevmiyorum
pazartesi olsada kendimi bakıma alsam artık

Son düzenleme:
2 gün önce evimi tuttum bılıyor musun unuttum sana söylemeye

akşam üstü annemle ıkeadan bı kaç bırşeyler aldık evım ıçın, herşey tamamlandı sadece koltuğum kaldı

onuda aldıktan sonra hazırım

geçen gıttım eve bakmaya kayboldum, hıç bılmedığım bı şehır nasıl olur bılmıyorum..

temmuz 15 anahtarımı alıyorum, sonra hemen evımı yerleştırıp sevgılımle tatıle gıdıcem

1 ağustos sabah 5 buçuk hastanede ış başında olmam gerekıyor

günler geçsede gıtsem artık çok bunaldım, yoruldum, kırgınım....

günaydın uzun bir aradan sonra tekrar merhaba şekerim
her gün siteye girmeme rağmen sana pek uğramıyorum :44::44:
nedeni yazıcak pek bişeyim olmayışıdır belki
öylesine yaşıyorum geldiği gibi
kızım eşim evim kilolarım her zamanki gibi
hayatım değişiklikler artık bir bebek daha istiyorum
ve babamın hastalığının kötüye gitmesi beni korkutuyor
dağ gibi babam yemeğini yiyemicek hale geldi
yüce rabbim bundan beter etmesin
elimden bişey gelmemesi daha beter can sıkıcı
eşimin istanbuldan taşınmak istemesi
aslında bende istiyorum gidelim başka bir yerde kuralım hayatımızı
ama babam böyleykende gitmek istemiyorum
allahım hakkımızda hayırlısını nasip et diyorum sadece başka birşey gelmiyor elimden
bu sene mevsim geçişi beni bitirdi
sürekli hastayım adet düzensizliklerim
faranjjitimin sürekli tekrarlaması
ani bağırsak sancıları miyde bulantıları
noluyoruz detirtsede çok şükür halime
yıkılmadım ayaktayım
kızım büyüyor artık herşeyin farkında olan
sürekli oyun ve arkadaş isteyen küçük bir hanım var karşımda
annesi onu yesin bütün günüm onunla geçiyor
klasik ev hanımı modunda bu ev hiç toplu durmazmı off bugün ne pişiricem ben nidalarıyla
verdiğim 7 kiloyu bir çırpıda geri lamış bulunmaktayım buarada
pis boğazım ve gerçekten hırs yapmadığım için tabi ipin ucunu bir saldım gitti
şimdi tekrar başa döndük çok kasmıyorum gerçi bu sefer kendimi sıkılıp tekrar salmamak için
böyle işte şekerim hayat her türlü devam ediyor

Bugün yazmak geldi içimden sana nedense...
Belirsizlikler bana göre değil bunu anlıyorum son bir haftadır...
Benim bir düzenim olmalı... Her şeyi planlı yaşamalıyım ben... Gün ne getirirse yaşarız bana göre değil...
İş konusunda ki kararsızlığım, ev için çekeceğimiz kredinin belirsizliği, yeni evimizde kurabileceğimiz düzen bunların hepsi stres sebebi bende...
Bir an önce bitsin bu belirsizlikler ve hayatım kaldığı düzende devam etsin...

Dün bebiş sevmeye gittik...Allahım ne kadar büyük mucizevi bir şey yaratıyor...
Bize ne zaman kısmet olacak acaba

Son düzenleme:
off aglamak istiyorum millet tatile gitti ben hala finallerle uğraşıyorum bu havanın güzelliği nedir böyle ya izmirdede herkes denize gitmiş delircem son 4 günüm ama nasıl bugün ders çalışcam hiçbir fikrim yok

selamun aleyküm günlük halkı sakinlerii.. ben geldim iyi geldim hoş geldim mutlu geldimmmm

Biliyomusun cuma gecesi ablamla mesajlaşıyorduk bana kanal d aç yalan dünyayı izle hemen dedi, açtım reklam var, aradım reklam var ne olduki dedim bi sahnesi vardı orayı izle dicektim dedi neyse sen napıyorsun dedim dışardaydık yemek yedik eve geçiyoruz dedi şarjım bitmek üzere eve geçince konuşuruz dedi tamam dedim kapadık.. sonra aradan 10 dakika geçti kapı çaldı ben çıktım balkondaan bakıyorum ama sitenin önünde kimse yoktu sonra geldim üst kapının dürbününden bakmaya birisi eliyle kapatıyo saat olmuş 10.30 dedim kimo ses yok, babama çağırdım o geldi pat diye açtı hemen ( ne cesaretse :) ) bi baktık karşımızda ablam sırıtıyo deli bu kız yaa sen kalk istanbuldan atla 7 otobüsüne bin ve şarköye gel üstelik hayatta yapmazdı eniştemi asla tek bırakmazdı canım annem şok oldu dondu kaldı inanamadı , dedik mustiyi neden getirmedin? onun ders çalışıyor dedi haziranın sonunda mali müşavirlik sınavlarına giricek enişte beyimiz ve ablama bilet almış sen git gez değişiklik olur 2 gün demiş ve ablam basmış gelmiş iyikide gelmişş evin kokusu değişti oyy kurban olurumki ben onaa...
Beraber uyuduk yemekler yedik ızgaralarımızı yaptık denize girdik geceleri dışarı çıktık ve koskoca 2 kazık biri 32 diğeri 28 yaşında olan bu kızlar çocuklar gibi parkta saatlerce eğlendik birimizi babam diğerimizi annem salladı ay ne gündü ama ve az önce onu otobüse attık şimdi kocişine kavuşmak için ilerliyo
Bu arada buraya geleli henüz 1 hafta oldu biraz daha kalırsam kesinlikle kapkara bişi olucam sadece dişlerim ve göz bebeklerim beyaz kalıcak o derece karardım günnüşüm.. Babam öyle bir bronzlaştırıcı almışki helal olsun verdiğimiz paraya içinde kakao yağı havuç yağı falan var bu spreyin düşün ablam 2 gün kaldı ve ıstakoz gibi oldu ( onun teni açık olduğu için genelde kızarıyor ) o sprey sayesinde çok güzel yandı 2 günde.. bense bildiğin zenci modundayım, dedimya sadece oje olmadığı zaman tırnaklarım dişlerim ve gözbebeklerim beyaz Neyse haftaya pazar için bilet aldık bizde 3 günlüğüne istanbula gidicez bi takım işlerimiz var onu halledip tekrar şarköye dönücez ve temmuzun 10'a kadar burda olucaz.. sonra ramazan için istanbula gelicez ve ardından ramazandan sonra tekrar eylüle kadar şarköyde olucaz..
Anlicağın fevkaledenin fevkinde geçiyor bu yazım şükürler olsun..

aslında anlatacak cok cok fazla sey varda hıc dermanımın yok anlatmaya, yenis isimden ve ıs arkadaslarımdan kendımı daha ıyı hıssetıgım bır zamanda anlatırım ınsallah .. he bu arada bır ılıskı yasıyorum kendı basıma, kendımı yapayalnız hıssetıgım bır ılıskı..sorma neden böyle sürmesıne ızın verıyorsun dıye günlük koyverdım gıdıyor öye istee..

sevgili günlük çok heyecanlıyım yaaa

şu düğünümüzde artık olsa da bitse bende eşime kavuşsam, yarın işe başlıyorum çok sıkıcı. ama napim istifa edene kadar katlanmam gerek. bir de kpss yi kazanırsam değme keyfime valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…