Popüler Konu Sevgili günlük...

mugladaki depremi hisseden varmı? allah tekrarını gostermesın dicem ama oluyor maalesef once basım donuo sandım baktım lambada saga sola gidio taa izmirden hissttim yani..eşimede dedim deprem oluo diye..onuda haberdar ettım boylece :

yaz ayı gorev ayı yine ayrı dusucezzz... yıne aklım onda kalıcakkk.. Rabbim kazadan beladan korusun ınsallah kocamı ve tüm ülke guvenliğini sağlayan personele.. haftada 1gelebılıodu ara sıra ama artık hiç gelemıcek (( bakalım kısmet belkide gelebilirrr kimbilir..insallah..

güllük sinirliyim şuan.

mustafa ceceli yanıbaşımda konser veriyor. benim şuan orda olmam gerekiyor herşeye rağmen... ama götürecek kimse yok.. ahh bi ehliyeti alamadım işte buna da yanarım.

neyse işte öyle derken birden bire olup bitiveriyor kabusta rüyada aynı ikiside geçiyor ömür gibi vakit gibi...

öyle müzik işte insanı ya sakinleştiriyor ya bedbaht ediyor..

kafam çok bulanık...

hadi hayırlısı....

Hayatımın bir anda nasıl ters düz olduğunu anlatsam sana şaşar kalırsın günlük
Ama yazmaya gücüm yetmiyor
Sadece Rabbimin beni bu kadar sevdiğini bilmiyodum
Dualarım kabul oldu ama için yanıyo gözümden süzülen yaşlara engel olamıyorum
Sevdiğim insanın gerçek yüzünü bana göstersin diye çok dua ettim
Sonunda gösterdi

Rabbim beni bu kadar çok sevdiğin için gözyaşlarıma engel olamıyorum lüften beni affet....

Çok şükür kendimi çok daha iyi hissediyorum günlük
Antibiyotiğin acayip yan etkisi olsa da bir süre daha kullanmaya devam edeceğim.
Ne zormuş bir şeyler yapmak isteyip de yatmak zorunda olmak. Allah herkese önce sağlık versin.
Ev biraz karışık ama enerjim yerine geldi ya çok da zorlanmıyorum.
Babaannem biz de. Kuzunun bakımını elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum.
Banyoda tadilat var. Daha 1 hafta sürecek.
1 ay sonra KPSS var ama yalan oldu artık. Ne yapayım ya olmadı bu sene. İki okul ve her hafta şehir dışı git gel, çalışamadım :26:
Sağlık bakanlığı 27 biyolog alıyor. Çok ümit yok ama hayırlısı, yaptım tercihlerimi :26:
Son atamaya da 1 hafta kaldı.

Daha bir sürü eksik var ama ben bildiğin rahatım
En öncelikli olanları bir liste yapayım en iyisi.

İyiyim ben bugün ya. Enerjimi atmak için çıkıp sokaklarda deli gibi koşup zıplayasım var

He bu arada tritonissa cığım iyidir işallah. Mesaj kutusu da dolu. Meraklardayım :26:
İyi geceler günlük ahalisi.

yarın çok güzel olacak inşallah günlük :))
buarada ne smile var ne bişey... ben niye göremiyorum, yeni üyeyim diye mi ezik ezik yazıyorum :/
Forumdaki herrrr bişeyi okumak istiyorum ama nasıl biter ki :) keşfe devammm

Eveetttt çeyizimizde yerleşti çokk şükür günlüğüm,bi tek buzdolabımızı servis gelip kurucak bi de tv mizle uydu meselemiz kaldı gerisi tamam gibi çok şükürr 10 kişi gittik ama eve geldiğimizde saat tam 9 du cok yoruldumm ama değdiiii yarında gidip son rutuşları yapıcam inşallah gerisi teferruat
Salı da kaynanamla gecelik fln almaya gidicez

Sevgili günlük...

Çok ama çok yoruldum ve umudumu kaybediyorum. Çok uzun zamandır umut etmemiştim, biliyorsun. Bir şeyler beni tetikledi, savaş dedi, dene, bir yolunu bul dedi. Teşvik eden bu naralar düşlerimin önüne geçen duvarlara ilk topu fırlatmamı sağladı; yine de çok yorgunum ve umudumu kaybediyorum. Kendime inancı aşılamaya sağlamak, ellerimde suyu tutma çabasına benziyor. İnandığım an, inancım su gibi akıp gidiyor parmaklarımın arasından. Çok şanssız doğanlardan olduğum kesin; bu yüzden bazı engelleri aşmak, hayallerime kavuşmak için her şeyin "en çok"una ihtiyacım var. Çok şanslı olmak zorundayım şimdi; ama nasıl? Fal bakıp duruyorum kendime, "evet" diyor, "kavuşacaksın hayallerine" Ama nasıl inanabilirim buna, yürüyerek bir günde dünya turu yapmaktan farkı yok hayalimin; belki daha da imkansızı!

Yaşadıklarının seni özel kıldığını, bir gün bunları bir amaç kullanacağını sanıyorsun ama bu büyük bir yanılgı. Tüm bu olaylar yağmur yağması, güneş doğması kadar doğal; ancak ben bunları kötü olarak adlandırıyorum, diğer herkesinde yapacağı şekilde. Özel bir müdahale yok anlayacağın. Bir şekilde tüm kötü şeyler seni buluyor. Anlatma ihtiyacı duymuyorsun; birileri çıkıp elbette yardım etmek ister ama onlar bile edemez, bunu bildiğinden susuyor, donuklaşıyor, kalpsizleşiyorsun.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşa umut etmek bile tüketiyor beni.

Selam Günlük,

Ben de seni hayalime ulaşma yolundaki yoldaşım olarak kullanacağım. Bu aralar hayalimle alakalı bir kıpırtı yok doğal olarak. Sezonun kapanmasını beklemeli. Boş boş geziyorum.

Bugün benim doğum günüm :) 17 bitiyor :) Çok saçma biliyorum ama heyecanlandım uyuyamadım kalktım ya :) Dün gece arkadaşlarımdan gelen mesajlar beni ağlattı.Ve anladım ki ben yalnız değilim benim gerçek dostlarım var.O mu ? Geçen sene yokluğunu daha çok hissetmiştim .Bugün daha iyiyim o seçti bensizliği,o gitti başkalarına üzülmeye değmez dimi ama ? Neyse gelmesin bugün aklıma mutlu olmalıyım.Okula gideceğiz arkadaşlarım bir şeyler hazırlıyorlar ama çok da anlamadım gidip göreceğim artık.Ailem,arkadaşlarım,burada ki ablalar iyi ki var günlük <3<3

sevgili günlük
gece kitap okudum biraz kalkıyım dedim lambayı söndüreyim ayagımın altında aynayı çatır çatır kırdım:44::44:
nasıl tuhaf ya nasıl oldugunu anlamadım bile okadar kırılmışki çok şükür ayagıma hiçbi cam kırıgı batmadı çıplak ayakla nasıl başardıysam koskoca aynayı kırmayı
Allah korudu resmen
alttan bi ders kaldı ya ona üzgünüm ama olsun hayır vardır herşeyde çok şükür huzurumda var kitabı bir an önce bitirmek istiyorum nasıl içime işliyo bi bilsen çok güzelll çok gözyaşlarıyla bitcek sanırım gerçi öyle bi yazardan bu denli duygulu harika kitaplar çıkması çok normal tanışmak çok güzeldi gönlü güzel insan Sinan Yagmur gerçekten çok iyi kalpli bunu ilk gördügünde hissediyo insan ayrıca imzasıda okadar hoş ki:))) ev işlerini bitirimde önce hadi bbyy günlükcümmm:)))

Merhaba günlük...

2 gündür bebek sevmeye gidince benim annelik hormonlarımda coştu ve hep ertelediğimiz düşüncemizde olmayan bebek için tarih belirledik... Allahım nasip ederse 2013 sonu ya da 2014 başı anne olmak istiyorum... Bizde çekirdek aile olalım değil mi? İnşallah bebeğim bekletmeden gelir çok korkuyorum... Ya olmazsa :18::18::18:

dün akşam aşk'la düğüne gittik. önce yemek servis edildi midemiz bi bayram etti
sonra başladı danslar
aşk'la dans ettik bizde bide düğündeki fotoğrafçı aşk'ın tanıdığı çıktı fotolarımız bol bol çekildi masamıza bile gelip foto çekti bizi herkes bize baktı sanki gelin damat bizmişiz gibi
şu işlerimiz yoluna bi girsin de allah nasip ederse seneye bu zamanlar beni de düğün telaşı sarar
kardeşim bursa'ya staj yapmak için gitti bakalım bi ara onun yanına da gideriz hem ziyaret hem gezmek amaçlı ama gerçi önce şu 2 hafta içinde altınoluğa gidicez öncelik orası
ay bu yaz ne çok gidilecek yer çıktı be para zor yetiştircem bunlara
anladığın üzere bu aralar bol bol geziyorum enerjim yerinde mutluyum aşk var sağlık iyi ailem iyi daha ne isterim ki
şimdi bi güzel kahvaltı hazırlayıp aşk'ı çağırayım
tekrar görüşürüz günlükoviç

Vee aleyküm selam günlük

Ertelemekten dağ gibi birikti işler,öyle yığıldı ki hangisinden başlayacağımı bilemiyorum.
Yumurta sıkıştı Haliyle işe yoğunluk verebilirim artık
Ben halen forumda laklak peşinde...Offf offff
Gnoti kalk artık kalkkk...PS beni bekler...

yehuuuuuu

Tutamaz artık kimseler beni yarın çıkıyormuş bizim kiracılar

Pazar günü boya diyorlar ama ben bu hafta içi bitsin istiyorum

Bakalım nasıl olucak çok merak ediyorum çook

önümüzdeki hafta da eşyalarımız gelir yerleştiririz...

Sonrasında halı perde...

herhalde 30 haziranda çeyizim gider

3 temmuza kadar sanırım herşeyimiz bitmiş olur

Sana şükürler olsun rabbim...Nasıl huzurluyum bugün. Kalktım çayımı koydum, kahvaltı tabağı hazırladım. Balkonda hem kitap okudum hem kahvaltı yaptım denize karşı. Arada kocacıkla konuştum güzel sesini duydum yine mutlu oldum. Biliyor musun günlük ben onu gerçekten çok seviyorum. Gün içinde çok özlüyorum. O pek romantik değildir, söylemem ona böyle şeyler ama içim de onun sevgisiyle dolup taşıyor. Arada tartışıyoruz, araya soğukluk giriyor ama çok şükür ki fazla uzun sürmüyor. İnsan içindekileri söyleyince rahatlıyormuş. Bugün benim duygusal günüm, hoş gör:) Biraz geç oldu ama bugün kpss ye çalışmaya başladım. Öylesine giriyorum zaten, o yüzden bu kadar geç başlıyorum. Neyse hadi ben biraz Türkçe soru çözeyim, sonra gelir kk da dolaşırım.

Günlük her şey masal gibi büyülü gidiyor aşkımla bu aralar.
Yarın da doğum günü Ona çok güzel sürprizler hazırladım.Bayılacağından eminim.
Dün gece biraz kötüydü aramız.Bütün gün evde olmadığımdan dolayı kızmış.Kaç kez konuştuk bunu.Boş şeylerle üzüyor bizi.Ne zaman vazgeçecek acaba manasız kıskançlıklarından:26:
Ama ne kadar tartışırsak tartışalım hep yapıcı olmaya çalıştığını görmek beni çok mutlu ediyo.Bi yandan tartışıp bi yandan düzeltmeye çalışıyo bişeyleri.Aşkım benim çok korkuyo büyünün bozulmasından.Öyle emek veriyo ki..Zaten bu mutluluğumuz da emeğimizin sonucu.Üzülmeden uğraşmadan olmuyomuş günlük.Zamanında çok denedik ama yapamadık.Çok şükür sağlam temelleri kurabildiğimizi düşünüyorum ben.Ve çok ilginç ama 3-4 ay önce ondan ayrılmaya çalışırken şimdi onunla yaşlanmak istiyorum.Çok uzun zaman oldu ama ben galiba daha yeni aşık oldum ona.Ya da büyüdüm de aşkın ne olduğunu yeni yeni anlıyorum...Hayat bize neler sunacak bilinmez ama büyümüz umarım hiç bozulmaz.Çünkü gözlerindeki ışık beni bi ömür ona bağlamaya yeter

Günlüğümm ben geldimmmm
Herkes çeyizdir, düğündür ne güzel yazmış ya Allah'ım bana da gösterecek mi acabaa
Bütün arkadaşlar mutlu olur inşAllahh....

Neyseee mükemmelll bir tatil yaptık aşkımla Gezdik, dolaştık, eğlendik
Süper bi dondurmacı keşfettik günlükcan. Ama yok öyle bir şey. Resmen 40 çeşit dondurma var. Hepsini demek isterdimm
Dün gece giydik Lo-Ve tişörtlerimizi. Resmen gecenin konusu bizdik. Önüne gelen hello,hi, love, mav konuşup durdu Hatta bir ara ters durmusum birisi ve lo diye okumuş hep birlikte güldük
Turist sandılar bizi günlük. Bak seeeen Her hello, how are you diyene eyvallah kardeş dedik Allahım bozmasın çok güzeldi günlüğüm. Her tatilimiz güzeldi ama bu başkaydı
Ama ayrılıktan bahsetmeyeyimm. Bakmaya kıyamadım ooff günlük. Gitti yine gittii
Allahım kavuştursun bizi bir an önce...

Görmezden gelinmek çok kötü günlüğüm...
Ypatıklarımın, alttan almalarımın, beklememin görmezden gelinmesi çok üzücü.
Biliyorum sınav stresi sardı onu, bu yüzden gergin, sinirli...
Ama niye hep benden çıkarıyor bunu niye?
Naptım ben ona?
Sevmekten başka, beklemekten başka naptım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…