bi ağlasam günlük ağlayabilsemboşaltsam içimde ne varsa öfke kin nefret hayal kırıklığı üzüntü vs. vs.iyileşmeye başladım diye dr antidepresanın dozunu azalttı ve ben mahvoldum çok kötüyüm sinirliyimne zaman geçer
bıktım ben bu hayattan bu hayatla uğraşmaktan derdinden sıkıntısından hayal kırıklığından zorunluluklarından çaresizliklerinden yeter artık ölsem de kurtulsam nasıl olsa ölmeyecek miyim bi gün ha bugün olmuş ha yarınEki Görüntüle 442069
Tamam hayal kurmak güzel ama ben artık çok abartıyorum günlüğüm... Sürekli başka bi alemdeyim o hayalden o hayale koşup duruyorum... Artık bu durum beni yoruyo yaaa... Sanırım hayallerde hiç bi zaman gerçek olmuyo... Bekliyorum, Sabrediyorum AMA Nerdeeee...
Evet günnükcüm, hastaligima ve hayallerime sebep olan, yillari benden acimasizca calan, okulumu bitirdim.
Mezun oldum, bugün son sinavlar vardi. Ve ben en korktugum sinavdan en iyi notu alarak gectim.
Sabah uyandigimda yapamicagim, ögrendigimi herseyi unuttum diye düsünmüstüm. Hatta okulda professorlara ben yapamicagim sanirim dedim ama bana kizip aklimi basima getirdiler.
Simdi ne kadar hafifledigimi, rahatladigimi anlatamam.
Kendime gelebilmek icin ilk önce Izmirime gidip güzel bir tatil yapicam.
Geldikten sonra yeni bir is aramaya baslicam, sonrada insallah dünya evine girmek icin ilk adimlari aticagiz. :123:
Mezun olmus olmak süper bir duygu. Cok mutluyum, huzurluyum. Allahim bu güzel duygulari yasamayi herkese nasip etsin.
bugün herşeye rağmen güzel bir gündü, mobilyalarımızı aldık, anneme internetten bile gösteremedim çünkü telefonlarımı açmıyor..olsun beni üzmeye çalışıyor biliyorum ama ben ondan kilometrelerce uzakta balımla birlikte herşeye rağmen mutluyum...biliyorum düğünümü burnumdan getirecek annem olsun diyorum artık..ne yapayım benim de annem böyle işte artık ağlayamıyorum bile biliyomusun...gözümde yaş kalmadı,taş oldum taş...herşeye rağmen bu hazırlıklar güzel...
günlük
dün piknik yaptık pek piknik gibi olmasa da
eğlendim bol bol güldüm ya o bana yetti
ben sana demeyi unuttum yaa hiç de sormuyorsun he
kontrole gittim cildim için
devam et verdiklerime dedi hap bitince bir kutu daha
kullan dedi geçmezse gel dedi
inşallah gitmeye gerek kalmaz çünkü
bu sefer ilk başta bahsettiği hapı kullanmaya başlayacağım
gerek kalmaz inşallah
her kafadan bir ses çıkmış o hapla ilgili yorumları okuyunca da
yarında kardeşimle geçen seneden beri beğendiğim parmak arası ayakkabı vardı
fiyatı uçuktu baya dün gazetede gördüm inmiş fiyatı onu almaya gidicem
tabi kararımı değiştirmezsem
geçen hafta babet almıştım yeni ama bunlarda çok hoş be günlük
daha saat alacağım kendime eksikler bitmiyor
saatim de uçuk fiyat
benim sevdiğim aksesuarda saat ne yapayım dimi günlük
ay birde bileklikler var yeni çıkan süslü püslü şeyler kuyumcuda gördüm o gün
ayy ben çıkıyorum günlük çıldırdım alışverişim geldi sanırım
İnsan bu kadar gamsız olur be günlük. Adam konunun ortasına atlıyor, millete sataşıyor, yardım etme çabasını geçtim normal bir yorumda bulunmak bile olmaksızın ortalığı karıştırıyor. Şikayet ediyorsun modlar uyarıda bulunuyor, adam uyarıyı da beğeniyor heaaa Hacı biraz üzerine alınsanydın be, sütten çıkmış ak kaşık mı sandın kendini? Komedinin daniskası. .benim bu siteye konu açmama daha çoooook var hem de çok, ama durmak yok yola devam
Günlüküm merhaba..nasılsın canım? Beni sorarsan aynı yerdeyim 1 ileri 2 geri kuzucum..Aslında moralim sıfır ama ben polyanacılık oynamaya karar verdim. Çok zorlanıyorum aslında bu oyunda..Küçük bi çoçuğu oyunda dışarlar ya kendimi öyle ezik ve mutsuz hissediyorum..Her neyse oyuna tekrar devam..
Tatile çıkmak istiyorum fakat bu yoklukta çok mümkün değil gibi görünüyor..Milletin lüksü bizim hayalimiz olmuş be günlük..Napalım Cenabı Hak böyle uygun görmüş..Eyvallah..Çok şükür genede halimize..
Bu sabah sana yazasım geldi günlükcanım
Ne zamandır üşeniyodum..Bu aralar zaten o kadar yoğunum ki
Nişanıma 10 gün kaldı Yahu neden heyecanlanamıyorum ki ben
O gün geldiğinde heyecanlancam muhtemelen, daha zaman var diye böyleyim
Hani eski, odun, bin beter olmasını dilediğim bi sevgilim vardı ya benim..
Nişanlanmış sanırsam facete bi fotosuna denk geldim
Mutlu olmamasını çok dilemiştim Allahtan.. Ama mutlu herhal
Ben de nişanlanıyorum ve bu hayattaki en doğru insanla nişanlanıyorum ama yine de görünce bi tuhaf oldum
Sadece öfke duyduğum için böyle oldum..Neden mutlu ki diye tuhaf oldum
Benim canımı çok yakmıştı, onun da yansın istemiştim ama yanmıyo demek
Neyse Allah büyük..Bi de o kız, eğer hislerim yanılmıyorsa benden önceki kız arkadaşıydı
Eğer öyleyse birlikte geçirdiğimiz yaklaşık 2.5 yıl boyunca o kızı unutamamış mı acaba sorusu gündeme geliyo
Beni hiç sevmedi mi acaba benleyken hala onu mu düşünüyodu soruları..
Ne önemi var ki di mi?
Ben üzüldüğümle kaldım, verdiğim emeklerle kaldım
O hayatına devam etti ben zamanında acı çekerken..Bak şimdi de mutlu
Bunları niye yazdım bilmiyorum
Aşk acısı vs geçiyo da o öfke geçmiyo be günlük
Onu tabi ki düşünmüyorum tabi ki nefret ediyorum ama öfke gitmiyo işte bak
Ama Allahıma şükürler olsun ki sevgilimi çıkardı karşıma
Ben çok mutluyum, herşey istediğim gibi
Allahım bizi hiç ayırmasın
Öyle işte günlük..
İşler yolunda gibi ama hala beklediğim bi ödeme gelmedi
O bi gelse ailemi ve sevdiceğimi güzel bi yere yemeğe götürcem
Ben gideyim hadi..Öperimmm
tam bütün azmimle oturdum ders çalışıyordum ki pek sevgili komşum aradı. tutturdu illa gel diye. buraya kadar normal.
ama hergün arayıp gel demesi, ben gitmezsem onun gelmesi beni sinir etmeye başladı.haftanın neredeyse 4 günü beraberiz.
benim evde işlerim oluyo, ders çalışmam gerek ama anlatamıyorum sanırım.
herşeyin bi dozu var ama dimi. çok sinirim bozuldu.
bi de demez mi boşa çalışma torpilsiz almazlar seni diye. o an telefonu kapatıp evine gidip gırtlağına çökesim geldi
gelmem desem de ikna etti beni yine... yarım saat oturup geleyim artık offf
Günlük merhaba
Dün kardeşim geldi.. Bi baktım parmakta yüzük
Ooo dedim ne bu hız.. Daha 2-3 haftadır birlikteler.. Şimdiki gençlerin önüne geçilmiyor gerçekten hızlı yaşıyorlar..
Neyse..
Dün anneme ramazandan sonra beni istemeye gelmeyi düşündüklerini söyledim. Canım annem yaa.. KOnuştuk işte ne olur sözde ne biter diye.. İçten içe üzüldüğünü görmedim değil.. Ben yalnız kalıcam siz gidiceksiniz diyor
Öyle günlük..Sözde giymeyi planladığım elbisemi aldık cumartesi günü sevgilimle..
Daha çok zaman var ama biz yavaş yavaş alıp koyalım diyor.. Rabbim büyük..
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur günlük..