pamukprensesimin yazısı beni pek mutlu etti hayırlı olsun canım arkadaşımmm
Kız günlük biz gelinle çok iyiyiz maşallah ,nişan döneinde sorunlar çıktı ama neyseki şimdi pek iyiyiz nazar değmesin...abimde pek mutlu ohhh,onları öyle gördükçe öyle özeniyrumki bende öyle güzel heyecanlı günler yaşayım istiyorumm inşallahh,gelsin artık o günler...
eşimi çoo.........k seviyorum,ama bu ayrılıklar üzüyor beni,biliyoum işi geeği ayrı kalıyoruz,biliyorum bunu bile bile evlendim,biliyorum fedakarlık yapmam lazım.dert yanacağım
kimsem yok kime ne söyleyeyim,herkesin ağzında sakız ben sana demiştimler,ben seni uyarmıştımlar.
ne yani sevdiğim insana sırf işi yüzünden sırtımı dönüp gitmelimiydim,bundan mutlu olacakmıydım çok büyük ihtimallae ''hayır''.
Allah senin canının sağ etsin, yanında olsun,seni seviyorum bitanem,sevgin artıyo günden güne hasretinde
bazı insanların herşeyi nasıl yolunda gidiyo günlük neden benim hayatım bu kadar arabesk hani bi söz var,Allah bazılarını vererek bazılarını alarak sınar diye,beni alarak sınıyor heralde en iyisini Rabbim bilir...bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum geçmişte yaşadıklarıma baktığımdaysa şaşıyorum kendime vay be ne güçlü davranmışım diyorum...yine de binlerce kez şükürler olsun Rabbime en kötünün bile kötüsü vardır halime şükür ne diyeyim...
Günlük,hayatımda fazlaca şeyi ertelediğimi farkettim.İstediğim şeyleri niye ileriye atıyorum ki? Ve bunlar sadece benim irademle olabilecek şeyler.Ama bugüne kadar hiçbir irade belirtisi gösterememiş bir insan olduğum için bir de biraz fazla rahat olduğum için bir türlü kararlarımı uygulayamıyorum.Ama gerçekten kendime olan saygım için bundan sonra iradeli olmaya karar verdim.Ve azimli ve kararlı...
Amaaaaaa, önce doktora gitmem lazım Eğer kötü bir şey çıkmazsa bu kararımı uygulayacağım.Hıh aferin bana bak gördün mü yine tek bir şeye bağladım hayatımı. Sonuçlarım iyi çıkarsa tatile gideceğim,iyi çıkarsa ders çalışmaya başlayacağım,sağlıklı yaşam kitapları okuyup öğrendiklerimi uygulamaya koyacağım,pilatese başlayacağım,yediklerime dikkat edeceğim,zayıflayıp mini etek giydiğim günleri (tabi bu çoooook uzun vadeli bir hayal) göreceğim,aşkımı bir günlük bir kaçamak yapmak için kandıracağım,hayalimdeki okulu görmeye gideceğim Ne çok hayalim var dimi günlük...Ama bunların hepsinin perşembe günü başımın belası çok sevgili kan tahlillerimin sonucuna bağlı.:26:
Of of canım günlük içimi bir sana dökesim geldi kendi kendimle dertleşmekten sıkıldım nasılsa sende cevap veremiyorsun farklı bi serzeniş benimkisi bu ara bi bunalıyorumki anlatamam aslında herşey yolunda ama triplerdeyim nedense herşey batıyor gibi geliyor bana alınganımda bu ara aslında anlasılmamakta sıkıntım insanlar neden empati kurmazlarki okadar zor değil aslında hep kendine müslüman olmanında alemi yok değilmiiiii isyan etmicem hayat okadar kısaki hergeçen gün nekadar sacma sapan şeylere üzüldüğümü ve üzmelerine izin verdiğimi farkediyorum, düşünüyorumda takılmam üzülmem okadar hataki bu dünyada herşey okadar boşki kimselerin beni inciltmesine izin vermemeliyim..artık herşeye eskisi kadar takılı kalmıcam söz veriyorum umursamıcamda kimseyi aslında mutsuz değilim sadece kızdıgım insanlar var onlara küfretmiyorumda saygılarımı yolluyorum beni üzdükleri ve anlamadıkları için
Aydın mı İstanbul mu? Hangisi günlük sence?
Olur mu olmaz mı?
İyi mi kötü mü?
Gelen gideni aratır mı?
Pişman olur muyuz olmaz mıyız?
Ailemin yanında olmak mı hayallerim mi?
Başvursa mı başvurmasa mı?
Offfff...
Ne kadar kötü bir şey kararsızlık!
Bu acıyı yaşayan ilk insan ben değilim dimi günlük
Kim ölmüş ki bu acıdan alışıcam unutucam inşallah
2 yılım bitti yandı acayip bir boşluktayım şuan
Ne yazacağımı bile bilmiyorum
Kelimeler boğazıma düğümlendi
Allah acısını göstermesin onu o kadar çok sevmiştim ki
Allah yolunu açık etsin ....
"Yeryüzünde sevenlerden daha kötü durumda olan biri yoktur.
Arzunun tatlı lezzetini buldugunda,
O aşıgı aglarken görürsün her an;
Ya iştiyakından yahut da ayrılık korkusundan...
Kavuştu mu,ayrılma korkusyla aglar
Ondan uzak kaldı mı,şevkinden aglar.
Evet ,aşıgın gözleri,sevgilisinden ayrıldıgında da yaşla dolar,
Ona kavuştugundada" MEVLANA
iyigeceler günlüküm
yarım saattir cerrah paşa denilen hastaneden randevu almaya çalışıyorum telefon kulağıma yapıştı ama bir türlü düşüremedim
pamuk şekerim hasta
bendede bir kırıklık bir bunalmışlık hali
pisboğazlık yapmadım şimdiye kadar
eğer kazasız belasız sabahı edersem
tebrik koycam kendime
Aşk sabah gidiyor
2 gün göremeyeceğim onu bende gitmek istiyorum yanında ama işte bu ara olmaz
kendimi ders çalışmaya adarım bende 2 gün
daha gitmedi ama şimdiden içimde özlem oluşmaya başladı tatlım benim ya
allah daha uzun süreli ayrılık vermesin çok alıştım her gün kokusunu içime çekmeye saatlerce bıkmadan sohbet etmeye...
öyle yani günlükoviç bi duygu selindeyim şimdilerde
yine geldim günlüğüm ben kendimi bu ay yine deli gibi hamişim diye hissediyorum yada ümit ediyorum hatta bikaç saat evvel kendime çizelge bile yaptım günlüğüm inşallah bu kez gerçekten bu kez yanılmayımm :18::18::18::18: bende hamişler listelerine terfi edeyim
Bırısı bana soylesın gunluk uzak oturmak mı suan kı semtıme.
bı sure uzak oturup sonra gelmek mi?
yoksa burda kalmak mı? ne yardan ne serden gecemıyorum bunaldım su streslerden