Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük,
"O"nun dünyasını renklendirmek, güzelleştirmek istiyorum....sen ne dersin?

Son düzenleme:
Günlük günaydın
Dün akşam saat 10 dan sonra gittim marshmallow aldım pudra şekeri aldım koyuldum işe şeker hamuru yapmaya.
Aslında çok kolay ama uğraştırıcı
Özellikle o yapış yapış hamuru pudra şekeriyle doyuruncaya kadar canım çıktı..
3 kutu p.şekeri gitti 1 kutu daha olsa daha iyi olucakmış..
Evde bekliyor. Bugün kurabiye yapıp üzerini kaplamam lazım ..
Eğer becerebilirsem pasta süslemeye geçicem
Çok heves yaptım

Ev bulmam lazım günlük...
Gitmeden önce güzel, ucuz, ferah bir ev bulup yerleşmeliyiz
Bu ev de güzeldi de işte mecburuz taşınmaya.
Yazasım da yok hiç be günlük
Kaçayım ben en iyisi

Höffff çok sıcaaaaaaaaaaaak Elim kolum kalkmıyo, halbuki bir sürü iş beni bekliyo. Akşam kocacık gelince mi yapsam napsam, hava anca serinliyo. Yemekten sonra da halim kalmıyo ki anacım. Haftasonu annemlerin yanına gitsek karşıya, bir gece kalsak, kuzenlerle hasret gidersem ne kadar güzel olur. S.K bu fikrime sadece güldü, olur gideriz demedi valla :) Hadi gidiyim de kahvaltı yapıyım günlük, bakiim balkon serin mi? Hadi çavv...

babaannem uyanmış günlüğüm, çok şükür.
nasıl içim rahatladı anlatamam.
bizde akşam babamlarla görmeye gideriz.

GÜNLÜKÇÜM BUGÜN BİZE DİLARA GELİYOR.DİLARA KİM DERSEN? Kİ DEMEKTE HAKLISIN TANITMADIMEVET DİLARA ARDAHANDAYKENE YAN KOMŞUM VE EŞİMİN İŞ ARKADAŞI.ASLINDA ÇOK SAMİMİ DEĞİLİZ NEDEN GELİYOR ANLAMIŞTA DEĞİLİM..GERÇİ BENİ KİMSE SEVMEZ GENELDE.NİYE DERSEN BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM.SEVİMSİZ GELİYORUM DEMEKKİ..ASLINDA ÖYLEDE DEĞİLİM DE BİLEMEDİM ŞİMDİ.ASLINDA BENCE BİZİM MİLLETE EFENDİ SESSİZ SAKİN KİMSE YARAMIYOR.MİLLET OLARAK SEVMİYORUZ YANİ ÖYLELERİNİ..BAK KIZDIM YİNE HER NEYSE GELSİN BAKALIM DİLARACIĞIM..HOŞ GELSİN..DİLARANIN GELMESİ BANA ARDAHAN'I HATIRLATTI GÜNLÜKÇÜM.ARDAHAN'I HİÇ ÖZLEMEDİM BİLİYORMUSUN?GELELİ 4 AY OLDU FAKAT NEYİ ÖZLEDİN DERSEN BİRTEK ÖZLEM ABLAMI ÖZLEDİM GERİSİ DE YALAN.AHH ÖZLEM ABLAM ELİM İĞNE TUTMASINI BİLMEZKEN DİKİŞ DİKMEYİ AHŞAP BOYAMAYI ÖĞRETTİN..NAZIMI ÇEKMENDEN CABASIYDI NASIL ÖDENİR SENİN HAKKIN..ÖYLE ÖZLEDİMKİ ŞU KISACIK 4 AYDA..ASLINDA SUÇ ARDAHAN'DA DA DEĞİL.GURBETLİK ZOR GÜNLÜKÇÜM.NEREYE GİDERSEN GİT KİMSESİZLİK YORAR İNSANI..ALIŞKANLIKLARININ DIŞINDAKİLER YORAR SENİ..İLK DEFA MAYDANOZUN HAYATIMDAKİNİ DEĞERİNİ ARDAHAN'DA ANLADIM.PATLICANIN KİLOSUNUN 4 TL OLMASI BENİ O ZAMAN ÇOK ÜRKÜTMÜŞTÜ.YOLLARIN KAPALI OLUP HASTANEYE GİDEMEMESİ İNSANIN..ÇOK ŞEY KATTIĞI GİBİ ÇOK ŞEYİMİ DE ALDI BENDEN GURBETLİK YOLCULUĞUM..EN ÇOK AİLEMİ ÖZLEDİM ÇÜNKÜ ORADA KOMŞUM BİLE YOKTU DOĞRU DÜZGÜN..BİRTEK HALK EĞİTİM MERKEZİNDEKİ KURSİYER ARKADAŞLARIM TEKRAR ONLARLA BİRLİKTE OLMAK HOŞ OLURDU ASLINDA NASİP TABİ BUNLAR GÜNLÜKÇÜM..İNSAN YAŞADIĞI ZAMANLAR YENİ GÜNLERE GİRDİKÇE ESKİLERDE BİRER TECRÜBE OLUYOR..BENİM İÇİN ARDAHAN SAYFAM KAPANDI.UMARIM İSTANBUL BANA VE AİLEME GÜZELLİKLER KATACAK.GÜNLÜKÇÜM BUGÜN PATRONDAN İZİN ALMAM LAZIM AMA ÇOK ÇEKİNİYORUM DİLARA GELİCEK YA ÇOK VAKTİ YOKMUŞ AZ KALICAKMIŞ MECBUR İZİN ALMAM LAZIM AMA SEVGİLİ PATRONCUMDAN ÇOK ÇEKİNİYORUM:18::18:.BANA ŞANS DİLE OLURMU GÜNLÜK KEŞKE KENDİLİĞİNDEN İZİN VERSE BANA HADİ GİT DESE SANA TATİL AYY NE GÜZEL OLURDU
GÜNLÜKÇÜM SANA VEDA EDERKEN O TERTEMİZ SAYFALARINDAN ÖPER ESENLİKLER DİLERİM GÜNLÜKDAŞLARIMA HOŞÇAKALIN..

Saldım kendimi çok fena, nasıl toparlanırım bilmem
İnanmayacaksın ama hala hastalığım tam anlamıyla geçmedi. Ama çok daha iyiyim geçmişe göre tabi
Yüzümde ve vücudumda böyle kuru, turuncu gibi lekeler çıktı bu arada günlük. Bir çeşit egzamaymış :18:
Bi tane iğne var, bugün yaptırıcam. Hap var, merhem var. Oy oy anlatsam daha rahatsızlığım var ama ben bile sıkıldım yeter
Allah beterinden saklasın.
Bu egzama olayı stres kaynaklı bi şeymiş. Ben de bol bol mevcut tabi stres.
Düğün yaklaşıyor. Daha dünya kadar iş var. Ayrı şehirlerde bu işleri halletmek çok zor oluyor.
Hadi onu geçtim. Benim yapmam gereken şeyler de kaldı öyle.
Gelinlik, bindallı, ayakkabı... Daha ortada hiçbir şey yok
Neyse ya yoksa yok. Artık stres yapıp kendimi üzmeyeceğim.
Hadi kaçtım ben günlük, görüşürüzzzz !!!!!!

ahhh günlükcan ahhhh
sebebini bilmediğim bi yorgunluk bi uyku hali mevcut bende kaç gündür
havalardandır muhtemelen ama böyle gözlerimi kapasam anında uyku diyarına geçecekmişim gibi hissediyom
kayınanniş (bu tabiri de 2013 gelinlerimden öğrendim ) aradı beni, akşama doğru bi çıkalım senle dedi
nişan çiçeği falan bakalım istiyo..ben öyle 3 metre boyunda simli simli çiçek istemiyoruuuummmmm diye isyan etmiştim bi ara
ondan dolayı kadıncağız istediğim gibi olsun diye aradı herhal
ama ne gerek var di mi günlük, napayım öyle çiçeği ben
zaten yapma çiçek sevmem ki ben hiç
sevdicekle dün buluştuk ama sıcaktan birbirimize dokunamadık bile ay sarılamadık bile doğru dürüst ya
bu havalarda işimiz zor valla kuzum
bu akşam konser var ama sevdicek iş yemeğine gitçek herhal..bi de yarın nöbetçiyim ben ama bu akşamdan da arayabilirler o nedenle uzaklaşmamam lazım aslında
bilemedim valla napsak
c.tesi aqua parka falan gidelim de azcık serinleyelim, kayalım diyoruz
pazar zaten İstanbula gidicuk..sevdiceğin iş arkadaşının nikahına
babalar günü de zaten..onu c.tesinde kutlayalım diyoruz ama bakarız kısmet
çok sıkılıyom bugünnnnnnnnnnn
zaten başağrım da geçmiyo kaç gündür..üstelik bu havalarda hastalanmayı başardık sevgilimle
ikimizin de boğazlar ağrıyo, şiş
gideyim ben günlük...nişana son 8 :18:

Masamın önünde şişman bir adam oturuyor, -birinin misafiri-, kulağını, kafasını karıştırıp karıştırıp misafir koltuğuna sürüyor, kusmamak ve adamı azarlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne iğrenc insanlar var yaa, nezaket kurallarından bihaberler.

Günlükkk ben geldim.
Çok oldu di mi yazmayalı
Zaten iki gündür Bandırma'daydık.
Gitmişken bir gece kalalım dedik.
Öğretmenevinde kaldık,ama o öğretmenevinin yokuşu yok mu bitirdi bizi resmen.
Hava zaten sıcak o yokuşu in çık canımız çıktı ama öğretmenevinin içi manzarası falan süperdi.
Bandırma zaten güzel,bol bol gezdik.
Bi de aşkım için doktora gittik yeni gözlük aldık ona.
Dün de Erdek'te alışveriş yaptık biraz.
Akşam döndük,evimdeyim yani.
Ders çalışıyorum yine yeni yeniden...
Ağustos'ta 40bin atama varmış ya başladık yine umut etmeye işte...
Oyuncak ettiler bizi kendilerine,ne deseler inanıyoruz.
Neyse neyse sinirlenmicem.
Hayatımdan çok memnunum Allah'a şükürler olsun.
Tek isteğim artık şu kadroyu almak.
Ondan sonra aşkım askere gidecek,ben de atanırsam zaten gidicem bi yerlere.
Bu süreçte biraz sıkıntılı günler yaşıcaz ama sonrası inşallah güzel olacak.
Artık ben de utanıyorum her sene atama muhabbetleri yapmaktan.
Annem ve eşimin ailesi de çok istiyo atanmamı,onlara karşı da mahcubum biraz.
İnşallah bu kez olur günlük.
Zaten atanıyım,askerlik e bitsin Allah'ın izniyle çocuk sahibi olmak istiyoruz.
Hayırlısı olsun diyelim.

Bu arada hava sıcak,şimdiden yandım,çikolata gibi oldum.
Neyse ben kaçtım.

günlük sence birgün bende oooffff çok sıcak diye sitem edebilir miyim

ne erzurummuş arkadaş

aman allahım bu nasıl bir sıcak yaaa bayılacammmvakit geçmedi bugünde aksam olsun eve gideyimm önümüz ramazan napıcazvalla asıl tutabilen şimdi ortaya cıkacakmüdürüm 10 gün tatilde ohhh yalnızım gerci adamın bi zararı yoktuneyse dahadaaa rahat olurum ohhhhhhhhhhhhgünlük bu ilaç yüzümü soymaya basladı ama yararı olucak sanırımneysem aslı kaçarrrr

Ben boşuna sevmişim günlük.. Boşuna beklemişim... Aileden kaç kişinin düğünü var biliyo musun? Asker yolu bekleyenler hep evleniyo... Bende beklemiştim bi zamanlar hasretle...Zaman geçiyo o zor günlerimi geride bırakıyorum...Ben artık topluyorum kendimi ama annemden utanıyorum günlük.. Ben anneme ondan bahsederken, hep ona olan sevgimden, güvenimden bahsettim .. Annemde aman kızım bak her insana güvenilmiyo dikkat et demişti... Yok anne öyle bi insan değil.. Kaç yıldır tanıyorum bi yanlışını görmedim diye hep onu savundum... Ama tanımamışım işte günlüğüm.. Yıllarımı verdiğim insanı tanıyamamışım.. Şimdi bi düğün haberi alınca içim bi tuhaf oluyo.. Annem hep yanımda hep bana destek biliyorum.. Çünkü ben o zor günlerimden onun desteğiyle çıktım.. Benimle birlikte oturup Annemde ağladı... O moral oldu bana.... Ama tuhaf bişey sanki annemin yüzünü kara çıkarmışım gibi hissediyorum... Ama benim bi suçum yok ki anne... O beni bıraktı ailesi bizi ayırdı... Güzel günler gelir mi acaba.. Şimdi giyinip hazırlanıp iş yerinden arkadaşın düğününe gidicem.. Yaz mevsimi olunca bir sürü düğün var... Bana kalan sadece Hayaller.... Hayaller... Hayaller....

selam günlük bu aralar çokkk ama çok mutluyum ALLAH bozmasın
neyse birinden hoşlanmaya başladım oda benden hoşlanıyor sanırım ama emin değilim
ama çok mutluyum 3 yıldır kafayı yiyordum kimseye bakamıyordum olmuyor işte günlük bu gönül işler çok zor gerçekten
neyse aöf 2 haziran sınav günü çıkışta başladı her şey ki senenin başından beri tanıyordum onu aynı okuldaydık
ama hiç bu kadar samimi değildik neyse vardır bunda da bir hayır ay inan çok rahatlarım
rabbim demek ki hakkımda bunu hayırlısı görmüş bende diyordum neden benim dualarım kabul olmuyor
demek ki zamanı gelmemiş hakkımda hayırlı değilmiş.Rabbime binlerce kez şükür olsun günlük şükür
ay çok mutluyum kafam dağıldı daha ne olsun.
birde şu dgs kazansam hiç çalışmıyorum neyse salatı tefricye başlıcam inş yetiştirebilirim 15 temmuza kadar
ve rabbim yine hakkım da hayırlısını verir ve bende açıktan tamamlarım dicem ama kalktı işte keşke oy zamanı gelsede hemen koyarlar
açıktan tamamlamayı ah günlük ah ne olur şu okul konusunda da biraz olsun yüzüm gülsün
neyse bu kadar yeter ben gelicem yine bu ara da ablamın yarın kınası var yüksek yüksek tepelere dicez
neyse ben kaçççtımmm

Günlüğüüüümmm
Uğurlu musun nesin sen be ya
Ne zamandır ev arayıp bulamıyorduk sana bugün yazınca bulduk evi iyi mi
Günlükdaşlarımın dualarını aldım sanırım, Allah razı olsun öpüyorum kızları

Okuluma yakın bu da ama tabi şimdiki gibi yakın değil, yürüme mesafesinde
Ucuz ve büyük de değil ama napalım iki kişiyiz biz de zaten
2+1 yeter di mi
inşallah ev içime siner, dualarını esirgeme günlüğüm

Günlük dün gece 11 buçukta tartıldım vee 49 kilo çıktım
Normalde 51 falan çıkıyordum sevindim açıkcasıı
Ama ben tartıda zayıf çıksam ne olacak
Basen ve bacakları inceltemedikten sonraa
Çok istiyorum ama incecik hafif kalçalı bir kızçe olacağım
Zaten kalça accıkta olsa olmalı kıvrım olmalııı

Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki,
evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini.
Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir.
Koca demek, dağ demektir.
Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir.
...
Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler.
Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine.
“Koca ve onun karı” olmalıdır aslında.
Yani yüce bir dağ olmalı adam.
Kar gibi pak ve masum olmalı kadın.
Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın.
Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…

Eşim olma, karım ol!
Bana benzemeye çalışma sakın.
Bana benden lazım değil bir tane daha.
Ama unutma ki sensiz yarımım.
Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, karım ol!
Beni tamamla…

bugün aşk'la görüşemedim
o kadar alışmışım ki her gün onu görmeye bi tuhaf oldum altı üstü 2 gün ama işte bana çok geldi
çok seviyorum ki ben tatlı aşkıma kıyamam hiç
sabah ders çalıştım balkona çıkardım kitapları ferah ferah da aklım aşk'ta kaldı işte
gelsin artık
otobüsten indiği gibi ahtapot misali sarıcam aşk'ı sıpa ya özletti kendini
vaaayyy tam şu anda hava mükemmel esiyor hemen sigara keyfi yapmam lazım
sonra yine gelirim ben

Ben gittikten sonra iki ay boyunca ne olucak ya merak etmeye basladim. ben onunla nasil haberlesicem? internet falan olmaz bende. telefon desen cix.. nasil bi imtihan bu. eger bunu gecersek, geriye bisey kalmiyor sevdicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…