Popüler Konu Sevgili günlük...

yoruldum ben artık günlük her zaman kalbimin paramparça olmasından yoruldum.. parçaları birleştimeye uğraşmaktan kayıp yerleri bantlamaktan yoruldum.. nefes almaktan yorulur mu insan.. sabırrrrrrr diliyorum Allah'tan Allah'ım sen her şeyi gören bilensin bana sabır ver çıkış noktası göster bu sınavdan da alnımın akıyla çıkmamı nasip eyle.. ben napıcağımı bilemezken bilinmezliklerden bir yol göster ki çıkışı bulabileyim.. bir umut bir kıpırtı yeticek belki de harekete geçmeme bir umut yeticek belki de hayata dönmeme.. yalvarıyorum sana rabbim

Dün gece sabaha karşı uyudum. Zorla uyudum günlük.
Kumrular geldi penceremin önüne, suyla ekmek kırıntısı koydum. Belki bir yudum içerler diye
Sabah erkenden kalkıcam dişçiye gideceğiz annemle ama ben yine ayaktayım.
Bu sıcaklarla ve kafamdakilerle nasıl uyuyayım.
Hiçbir derdim yok Allahıma şükür ama ahh yok mu şu her şeyin en kötüsünü düşünme hallerim...

Son düzenleme:
Kafamı dağıtabileceğim güzel bir tatile ihtiyacım var buradan çok uzaklarda....

merhaba sevgili günlük.biliyorum beni tanımıyorsun belki de ''bu da kim ve neren çıktı?''diyeceksin.yıllar sonra ilk defa öyle daraldım ki seninle paylaşmak istedim.çok yoruldum çok.sevgimi,yüreğimi,insanlığımı,kadınlığımı...verdim de bitürlü değer görmedim.söyledim,sustum,
yaptım,yapamadm,
biriktirdim,harcadım,
kırıldım,kırmadım,
sevdim,sevilmedim,
yaşadım,yaşattım...
da hep birşeyler eksik oldu hayatımda.
şimdi beklemedeyim o sonu yada yepyeni başlangıcı.

Çok garip şeyler oluyo günlüğüm

1 tanesinin beni mutlu edip etmeyeceği bugün belli olacak, diğeri ise haftaya perşembe. Sabırsızlıktan ölmek üzereyim, iki gündür sabah 6 da uyanıyorum.

pofff işe gitmem lazım ben hala buralarda oyalanıyorum :)

Günaydıııın, hayırlı cumalaaar. İlk defa eşimi uğurlayıp yatmadım günlük. Bugün temizlik günüm. Rabbime çok şükür hava çok esiyo, yaparken bunalmayacağım. 12'ye kadar bütün işi bitirmek istiyorum. Temizlik de 3 saat mi sürermiş deme, koca evi dinlene dinlene temizleyebiliyorum tek başıma. Malum hayatımda hiç böyle iş yapmadım:) Bugün yemek de var, temizliği bitirip bir keyif kahvesi yaparım balkonda inşallah. He bir de cuma vakti bir Yasin-i Şerif okursam muhteşem olur günlük. Rabbim bugünün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. Hadi bismillah diyip başlayayım şimdi. Akşam gelirim yine belki. Görüşürüz....

Günaydın günlük. Bugün çok halsizim ben ya
Dün kurabiyeleri yaptım.. Bak buraya da eklim

Işıktan dolayı foto kötü çıkmış Yoksa benim kurabiyelerim iyi yaniii

Ayy günlük uyumak istiyorum uykum var benim ya

sabah uyandığımda hava o kadar güzeldi ki hazır eşim bugün ofisteyken öğlen buluşup öğle yemeği yiyecektik.
şimdi de hava kapandı. sanırsın ki akşam oluyor. çok fena yağmur yağıyo, gök gürültüsü de var .
çıkmam herhalde
sınava da 3 ay kaldı. çok heyecanlıyım, çok endişeliyim,kendimi sıfır gibi hissediyorum.
konularım bitti . tekrarlar kaldı sadece . bol soru çözüyorum.
kasımdan beri çalışıyorum. Rabbim karşılığını verir inşallah.
gece uykumdan uyanıp sınavı düşünüyorum ya
çıldıriciiiiimm

yorgunluğun doruk noktasındayım,kuvvetli bir doping istiyorum....
hayırlısıyla atlatırsak ikimizde şu günleri...ne olacak ben de merak içindeyim ...
hesapta olmayan kişiler ve emrivakileri can sıkıcı,yapacak bir şey yok görev icabı..
sonra ben sağ onlar selamet ..

gereksiz mi kızıyorum ben ona acaba? dün eskilerden sohbet edince uzun uzun
yine ona sarıldım halbukii..amannnn ...zamannnnn işte...neleri aşmadık..

yarın iyi gelecek sanırım ,beklenen buluşma gerçekleşirse..ooo epey de olmuş yahuu
nese artık işe başa düşünce düşüyor...ben kaçarrrr

Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;
Hele hak nâmına haksızlığa ölsem tapamam
Doğduğumdan beridir âşıkım istiklâle,
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lâle
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir, belki, fakat çekmeye gelmez boyunum
Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim
Adam aldırma da geç git, diyemem, aldırırım
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım
Zâlimin hasmıyım amma severim mazlûmu…
İrticâın şu sizin lehçede ma’nâsı bu mu?
… "

M.Akif Ersoy

kız günlükkk::))
sonunda bi iş buldum çok şükür Allah yardım ettide valla
hemde buraya yakınım yaa mutluyum inşlalah daimi olurrr:26::26:
artık sıkılmyaaaa zaman bulamayım yaa:)))neyse bbyyy sonra ayzarım

Şair demiş ya sen git aşk bana kalsın. Bende diyorum ki ben kendime yeterim sahte aşkın sende kalsın !

Kendine yetemez insan, ancak kedini kandırır bununla...
Bi ses bi nefes ister yanında, değer veren birini...
Yoksa yarım kalır insan..

sevgılı gunluk arkadasımm dostuum hıc kımseye anlatamadıklarımı anlatıyorum sANA benı bır sen anlıyorsun ıvımdekılerı etegmdeki tasları dokuyrum sana cesaretımıtoplayıpda paylastıgm tek sensınn agzımda dua elımde sıgara kendımı dınlemeye calısıyorum emın ol sen duymak ıstemezsın ıcımden duyduklarımı sabır sbır dıyorumm en buyuk ALLAH ona guvenıyorum o benı goruyor

son 3 gündür yine içim içime sığmıyor günlük.. kabımdan taşıyor hayatımın en zor günlerinden birkaçını yaşıyorum şu sıralar..Allahım sen yardım et sen bana yine toparlanma gücü ver..o adama değmediğini bende biliyorum ama şu anda hissetiğim sey kıskançlık, üzüntü değil..evet üzüntülerim var ama sadece kendi adıma..10,5 yıl emek et boşa çıksın..hiçmiş..boşmus en çok buna üzülüyorum..

yarın lys1 sınavı var günlüğüm. :18:
zaman ne kadar da çabucak geçti. hayallerim tamamen değişti.
pdr'nin olmayacağını biliyorum artık. ama inşallah iktisat yada maliye olur istanbul'da.(amiiiiiin):26:
yarın ki sınavım istediğim gibi geçsin tek isteğim bu.
okuyan günlükdaşlarım da dua edip amin derler inşallah.
görüşürüz günlüğüm, hakkımda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…