günlüüükkk
harika bi hafta geçirdim istanbulda:119:
iş görüşmemi yaptım, sonra baloya gittik ve her şey harikaydııııı
ikisi de aynı güne denk gelince elim ayağım tutuştu tabi, bir de üstüne grip oldum istanbulun havası hemen çarptı beni.. üstüne regl oldum.. üstüne de yüzümde kocaman sivilceler çıktı hala geçmek bilmeyen ( ama hiç biri mani olamadı keyfime ey gidi
)
balo tam boğazın ortasındaydı, tekneyle alındık sahilden, suada'ya götürüldük ve rüya başladı.. öncesinde iş görüşmesinden çıkıp hemen eve geldim, banyomu yaptım ve karambole seçtiğim bi kuaföre attım kendmi, allahtan kadın 20 yıllık kuaför öğretmeni çıktı da hemen anladı istediğim modeli ve çok güzel yaptı saçlarımı, hem de 15 liraya, şaka gibi
fiyat öderken tatlı dilimin etkisi olmuş olabilir kabul ediyorum
ama napiyim işim iletişim benim
neyse kuaförde makyajımı da kendim yaptım, boya küpüne dönmeye gerek yok dedim sade ama şık bi makyaj yaptım da yüzümdeki volkanik derecedeki sivilceyi bi türlü imha etmeyi beceremedim
eve gittim, kıyafetimi giydim ve tam saatinde hazır oldum.. aşk'ın nutku tutuldu, bayıldı.. gören herkes çok beğendi.. aşk sana tekrar aşık oldum dedi o derece
balo için suada'ya gittik, harika yemekler yedik, her şey sınırsız olunca biraz işin ucu kaçtı tabi, o kadar para vermişiz sırf onun hatrına yedik onca şeyi
masamız çok güzeldi arkadaş ortamımız güzeldi çok keyif aldık, herkes çiftti masadaki ve hepsini tanıyordum hiç yabancılık çekmedim
kendi arkadaş grubumdaki gibi rahattım aşk'ın arkadaşlarının yanında:109: çok güldük çok eğlendik tüm akşam.. denemediğimiz yemek kalmadı kahkahalar eşliğinde, bütün garsonları kafaladık ve bizim masanın adı "meşhur masa" oldu, her şey çifter çifter geldi, gelen garson muhabbete doyamadı, biz de servise
mhabbetin ve ortamın keyfiyle alkolü biraz kaçırdık ama şaraplar kesinlikle muhteşemdi, yurtdışındaki özlediğim tatlar geldi ve çok mutlu oldum
gece suada'dan yine tekneyle çıkıp sortie gece klübüne gittik, kalabalık coşku eğlence aman sabahlar olmasın
:124: epey dans ettik eğlendik ama gece sonunda benim ayaklar meftaydı resmen, sabaha karşı bindik arabalara evlere geldik ve rüya gibi unutulmayacak bi mezuniyet balosu yaşadık, anlat anlat bitirilemeyecek cinsten .. fotoğraflarımıza bakmaya doyamıyorum