Popüler Konu Sevgili günlük...

canımmm... onla her konuştuğumuzda onu daha çok özlediğimi anımsıyorum..:26:

inşallah bu zor zamanlarda geçecek..uzun uzun dertleşicez...

bir de ş bulduk mu tamam inşallah hayal ettiğin gibi olur...

ne çabuk geçiyor seneler , tam 4 yıl olmuş demek..

günlüüükkk

harika bi hafta geçirdim istanbulda:119:

iş görüşmemi yaptım, sonra baloya gittik ve her şey harikaydııııı
ikisi de aynı güne denk gelince elim ayağım tutuştu tabi, bir de üstüne grip oldum istanbulun havası hemen çarptı beni.. üstüne regl oldum.. üstüne de yüzümde kocaman sivilceler çıktı hala geçmek bilmeyen ( ama hiç biri mani olamadı keyfime ey gidi )

balo tam boğazın ortasındaydı, tekneyle alındık sahilden, suada'ya götürüldük ve rüya başladı.. öncesinde iş görüşmesinden çıkıp hemen eve geldim, banyomu yaptım ve karambole seçtiğim bi kuaföre attım kendmi, allahtan kadın 20 yıllık kuaför öğretmeni çıktı da hemen anladı istediğim modeli ve çok güzel yaptı saçlarımı, hem de 15 liraya, şaka gibi fiyat öderken tatlı dilimin etkisi olmuş olabilir kabul ediyorum ama napiyim işim iletişim benim

neyse kuaförde makyajımı da kendim yaptım, boya küpüne dönmeye gerek yok dedim sade ama şık bi makyaj yaptım da yüzümdeki volkanik derecedeki sivilceyi bi türlü imha etmeyi beceremedim eve gittim, kıyafetimi giydim ve tam saatinde hazır oldum.. aşk'ın nutku tutuldu, bayıldı.. gören herkes çok beğendi.. aşk sana tekrar aşık oldum dedi o derece

balo için suada'ya gittik, harika yemekler yedik, her şey sınırsız olunca biraz işin ucu kaçtı tabi, o kadar para vermişiz sırf onun hatrına yedik onca şeyi masamız çok güzeldi arkadaş ortamımız güzeldi çok keyif aldık, herkes çiftti masadaki ve hepsini tanıyordum hiç yabancılık çekmedim kendi arkadaş grubumdaki gibi rahattım aşk'ın arkadaşlarının yanında:109: çok güldük çok eğlendik tüm akşam.. denemediğimiz yemek kalmadı kahkahalar eşliğinde, bütün garsonları kafaladık ve bizim masanın adı "meşhur masa" oldu, her şey çifter çifter geldi, gelen garson muhabbete doyamadı, biz de servise

mhabbetin ve ortamın keyfiyle alkolü biraz kaçırdık ama şaraplar kesinlikle muhteşemdi, yurtdışındaki özlediğim tatlar geldi ve çok mutlu oldum

gece suada'dan yine tekneyle çıkıp sortie gece klübüne gittik, kalabalık coşku eğlence aman sabahlar olmasın

:124: epey dans ettik eğlendik ama gece sonunda benim ayaklar meftaydı resmen, sabaha karşı bindik arabalara evlere geldik ve rüya gibi unutulmayacak bi mezuniyet balosu yaşadık, anlat anlat bitirilemeyecek cinsten .. fotoğraflarımıza bakmaya doyamıyorum

merak ediyorum şu parmak arası terliklerde nasıl rahat ediyor bu millet.. Parmak aralarım mahvoldu hadi onu geçtim yarı yolda pes edip terlikleri ayağımdan çıkarıp 10 dakikalık yolu çıplak ayakla yürüyerek geldim ( maksat hava güzel hem serinlerim hem ayaklarım dahada mahvolmaz) sonuçmu? Şuan ayaklarım buz kovasının içinde ve yanıyo, parmak aralarımın derisi soyuldu ve kalktı bende dedimki zaten eve az kaldı bu acıyı asla çekemem çıkar kızım gamze terlikleri at dedim ve yalınayak eve git hem serinlersin dedim kendi kendime ama kavruldum kavruldum kavruldum
Hangi kafayla ben o terlikleri çıkarıp o yanan asfalta yürüdüm o 10 dakikalık yolu ahhhh ayacıklarım ahhhh yanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :44:

offf offfffffffffff
halbuki ben boyacıya söyledim..... Astar vurulması gerek boya yapmadan astarrrrrrrr.....
İşin içindeyim acayip zarara soktular şimdi bizi
eve toplamda 70 KG boya mı gider yuhhh anasını............
mahvetti beni mahvetti....

yarın yüzükleri alıyoruz güllük.
ay zaman çabuk geçiyor hiç bişey yetişmeyecekmiş gibi.
bi sürü işim var. uyumam lazım.
iyi geceler güllük.

Günlüküm yaf eşcağızım bu saatte arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. Taa mecidiyeköyden geldiler sırf benim ki için. Sağolsun kocacık dedi ki tuzladan ayrılamam, eşimi o kadar yalnız bırakamam Ama ben yine de korkuyorum :) Arkadaşları belki çay içmeye gelicekler, bir çay yaparım sonra da meyve ikram ederim. Artık sabaha anca giderler :) Yarın abime gidicez, acaip mutluyum. Kalmak da isterdim yarın gece ama eşcağızım illa kendi evinde uyuyup uyanmak istiyo. Neyse napiim artık buna da şükür. Hiç gitmek istemeyebilirdi. Sabah kahvaltıya napsam ki? Dur biraz yemek kısmına bakıyım görüşürük...

Ankara'da demiştim,yazın İzmir'deki günlerim güzel geçerse Ankara'ya dönmek çok daha zor olacak.
Korktuğum mu desem yoksa umduğum mu bilemiyorum ama,günler harika geçiyor ...

Buraya yazmak pek adetim olmasa da, bu aralar yazmaya çok ihtiyacım var..

Yakınlarda çok yakın olduğumuz "anne" dediğim bir insanı kaybettim, hala onun şokunu yaşıyorum.
Geceleri uyku girmiyor gözüme, daha 2 hafta önce canlıydı, konuşuyorduk, gülüyordu, yaz için planlar yapıyordu.
Elim bir trafik kazası ve Rabbim'in takdir buyurduğu ecel...
Ani vefatın getirmiş olduğu inanamama ve kabullenememe duygusu...
Hala telefon çalacak o arayacakmış gibi, odadan içeri girecekmiş gibi düşündüren his...
Çok zormuş çok... Umarım en yakın zamanda atlatırım bu psikolojik yıkımı.

Ayrıca; Bu zor günlerimde beni bir an olsun yalnız bırakmayan, gerektiğinde sabahlara kadar uyanık kalan,
Korktuğum, kafayı yiyecek gibi olduğum, uyuyamadığım gecelerde webcam açarak kameradan bana telkinler veren,
o aşk dolu bakışlarıyla beni izleyen,
ve bir baba şefkatiyle ben uyuyana kadar uyumayıp beni uyutan,
Rahmetli için dualar edip binlerce Yasin-i Şerif dağıtan sevgilim!
Ne yapsam ne desem senin yaptıklarının yanında hiç kalacak biliyorum ama; Seni çok seviyorum!. İyi ki varsın!
Rabbim seni ve ailemi başımdan hiç eksik etmesin.

Ve dilerim ki Allah c.c. kimseye böyle ani acılar, ani ölümler yaşatmaz.
Bu yazıyı okuyan varsa eğer; vefat eden için rahmet, ben ve Rahmetli'nin evlatları için sabır duası eder misiniz...
Allah razı olsun şimdiden.

Sabahımız ve kandilimiz hayrolsun inşallah..

günaydın;yine ben.sanırım artık sık sık beni geöereceksi buralarda sevgili günlük.biliyor musun bazen ne yaparsan yap ektiğini biçemiyorsun.binbir emekle ve özenle yetiştirdiğin gül bahçen bir de bakmışsın ki talan olmuş.ne gül kalmış ne diken.daha neler olduğunu anlayamadan biran evet sadece biran döndüğünde çekirgeler sarmış dört bir tarafını.herşey talan olmuş yalan olmuş.bir varmış bir yokmuş...
bu arada da miraç kandilin mübarek olsun sevgili günlük.

Günaydın günlük
Hayırlı kandiller diliyorum herkese...

Bu sabah çaycımız işe gelmedi.. Yakın arkadaşının 23 yaşındaki oğlu vefat etmiş..
Kadın daha önce bizde çalışmış. Bizim müdüre resmini göstermek için dosyasını açtığımda şok oldum..
Yıllarca komşuluk ettiğimiz birbirimize gidip geldiğimiz ekmeğini yediğimiz X ablaydı..
Yıllar önce kocasını iş kazasında kaybedip iki oğluna hem analık hem babalık ypmıştı.
Çok çok üzüldüm günlük

Günlüğüm canım işteyim işte şimdi.Eşim nöbetten çıktı,yanıma gelicek işyerimdeki dut ağacından dut toplicaz.Bizim ufaklığa annem dut pekmezi yapıcak..Oyy kuzum yesin yaa ölsün annesi ölsün ona..Ayy bi bilsen günlük ne tatlı bişey yaa ALLAH'ım bütün evlat sahibi olanlara yardım etsin,evlatlarını onlara bağışlasın..İnsan ailesinin değerini ya kaybedince yada evlat sahibi olunca anlıyor.Babacım peynir almış elleriyle güzel elleriyle dayımın oğlu ile göndermiş alabilirmisin diyor..Almazmıyım sen o mis gibi ellerle alıp göndercen ben almıcam alırım bee babam..Orda tek başınayken bile bizi düşünüyor.Sağol be babam çok sağol.Bu güzel Miraç Kandilinde Rabbim sana merhamet etsin.Sağlığın,mutluluğun daim olsun.ALLAH'ım cennet kapılarını sizler için açsın inşallah.Ayy sevgi damarlarım açıldı benim yine..
Eşcağazımla iş çıkışı dut topladıktan sonra eve gidicez annem ve bebeğimi alıp ordan kuzene..Eee kaçabilirsek eşimle bir yerlerde takılırız..Özlüyorum onu..Oda beni özlüyor mu acaba? İnşallah özlüyordur günlüğüm..
Bugün kendime cicilerde almak istiyorum..İnşallah alabilirim..Patron maaşlarıda yatırmamış olsun geç alırız bizde bu ay..Kocişim alır bana ciciler
Günlüğüm sana ve üyelerinin Miraç Kandilini kutluyorum.Rabbim neyi düşlüyorsanız onu size nasip etsin..Bu güzel günde dualarda buluşalım üyelerim.ALLAH'ım aileme sağlık,mutluluk,bol para ve cennette yerinden nasip et..Amin..Hoşçakalın..

Günlükçüm 2 gündür yazamadım sana gelişmeleri
Bu sıcaklarda bir yerde sabit oturup bilgisayarda takılmak çok zor oluyo
Birazdan aşkımla buluşacağım.Neyse ki bugün hava rüzgarlı aşırı sıcak değil
ama şuan başım tuhaf şekilde dönüyo
bu yüzden gidemeyebilirim bile
offff çok özlemiştim ama
bak şuan bütün keyfim kaçtı.
Hastaneye gittim,kötü bir şey çıkmadı
Ama iyi bir şey de çıkmadı 3 ay ilaç kullandım ferritinim hala 2
10a çıkarana kadar ilaç kullanacakmışım
Tabi onu 10a çıkarıp bir de bir daha aşağı inmemesini sağlamak da var,o nasıl olcak bilmiyorum
ooooooof lanet baş dönmesi şuan bütün keyfim ve yazasım kaçtı sayesinde

Çok hareketli ve yorucu bir hafta olacak benim için günlük... Bu akşam iş çıkışı Kırklareline gidiyoruz düğün için... Gece düğün sonrası İstanbula dönmeyi planlıyoruz,yarın yeni evimizi boyamak gerekecek... Sonrasında toplanma,temizlik ve taşınma... Şimdiden yoruldum sanki ben

Bugün eşim sözleşme yenileyecek gelecek sene için... Umarım istediğimiz gibi sonuçlanır sözleşme

Bu arada herkese hayırlı kandiller

Selam günlük
Bu aralar keyfim yerinde çok şükür
Umarım hayatımızda istediğimiz herşey zamanla hayırlısı ile olur...
Herkesin Kandili Mübarek Olsun...

Şu an 3 evladım da yolculukta günlükcüm. Evlatlarıma ve tüm yolculara hayırlı yolculuklar diliyorum. Herkesin yolu açık olsun İnşaallah.
İslam Aleminin Kandili mubarek olsun.

Denemekten, çabalamaktan yorulup cesaretin kırıldığında bilki Allah ne kadar uğraştığını görüyor.Hayatın durduğunu, zamanın aleyhine işlediğini düşündüğünde bilki Allah seni deniyor.Hayallerin yıkılmış, umudun kalmamış ve kendi kendine neden böyle olduğunu soruyorsan bilki Allah cevabını biliyor.Hiç neden yokken içinde tuhaf bi huzur hissettiğinde bilki Allah seni seviyor.Nerede olursan ol, ne düşünürsen düşün, ne yaparsan yap Allah seni görüyor... Kandiliniz Mübarek Olsun!

Sen Kâlbini O'na Açtın: 'Yalnızım' Dedin, 'Ben Varım' Dedi.
'Canım Acıyor' Dedin, 'Sabır' Dedi.
'Ne Zamana Kadar?' Dedin, 'Bana Güven!' Dedi.
'Sev Beni' Dedin, 'Sonsuzluk Kadar' Dedi..
'Dünya Bana Dar' Dedin, 'Üzülmen Beyhûde' Dedi.
'RABBİM' Dedin, 'Kulum' Dedi...

Bu gece hürmetine kabul et Dua'larımızı Ya Rab ! Bu gün hepimiz için hayırlara vesile olsun inşALLAH Arkadaşlar...

Dün bir arkadaşım "Sen kendini bu kadar severken başka birini sevme ihtimalini yok ediyorsun. Farkında mısın?" dedi.

Haklı galiba : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…