Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük kafam karışık bu mübarek kandil gününde hakkımda ne hayırlısı ne ise o olsun.ve rabbim beni doğru yoldan ayırmasın
neyse dün kına da çok eğlendim çok güzeldi.
yarında düğün onda da kurtlarımı dökücem benden iyisi yok valla umarım hayatımda bundan sonra hep böyle güzel olur.

Günlük sonunda evimdeyim her yanım nasıl ağrıyor bir bilsen
Sırada otururken kambur olmaktan korktum açıkcası
Tahta sıralarda oturmak çok kötü
Neyseemm gelelim sınava
Aslında ben matematik & geometriye öylesine girmiştim esas olarak sözelden gireceğim ben
Ama matematikten 25 geometriden de 20 tane soru yapabildim
Bazılarını çözdüm bazılarını ise mantık yürüterek yapıp işaretledim
Esas edebiyattan coğrafyadan tarihten korkuyorum ben bakalım onlarda ne yapacağım
Allah'ım yüzümüzü yere eğdirmesin çok yüksek olmasa da iyi bir puan alalım inşallah . :26:

~

Bu arada erkesciklerin kandili mübarek olsunn

Son düzenleme:
Ahhh günlük gidemediiiiim gidemedimmm
Başım tam da dönecek zamanı buldu
Bi yattım bi dahada kalkamadım
Gidelim diye direndim aşkıma ama bide bu sıcakta bayılırsın falan daha da kötü olma riske atamam seni dedi
Off ama çok özlediydim be günlük
Ne giyceğimi 2 hafta önceden planlamıştım En sevdiği(!) cırtlak pembe ojemi sürmüştüm.
Ama olmadı napalım kısmet değilmiş
Pazartesi artık...
Bugün kandil
Tanımadığım numarlardan kandil mesajları gelip duruyo
Herkese hayırlı kandiller
Acıktım mı ne
Aaa benim planlarım vardı dimi günlüktoş Kan tahlillerime bağladığım planlar
Unutmadıııııım bu kez yapacağım.Hatta Osman Müftüoğlu'nun kitaplarını okumaya başladım bileArtık sağlığımın kıymetini bilerek yaşayacağım.
Tabi bu beni daha da hastalık hastası yapmaz inşallah

Aşk geldi Aşk :119::119:

Dün akşam üzeri geldi. sözde ben onu karşılıcaktım ama benden 2 dakika önce gelmiş aradı beni nerdesin diye koştur koştur gittim yanına bi atladım sarıldım boynuna hemen öpücüklere boğdum onu
Tatlım benim ya aşığım resmen ona 2 gün bana 2 ay gibi geldi. aynı şekilde o da çok özlemiş beni
Aşk ne dese beğenirsin askere gidersem biz ne yaparız 2 gün ayrılığa dayanamıyoruz 5 ay hiç düşünemiyorum bizi dedi canım benim o canımın içi içi
Akşam yemeğini dışarıda yedik sonra gezdik biraz hava diğer günlere oranla serindi tam yürüyüş havası vardı kaçırmadık bu fırsatı.
Artık geleceğe dair planlarımız daha belirgin günlük her şey giderek daha yoluna giriyor. Kpss için Aşk'a matematik çalıştırıyorum. İnşallah önümüzdeki bu engelde kalkar ve evlilik yolunda bi adım daha ilerlemiş oluruz.
İkimizde mantıklı düşünüyoruz ve her şey yoluna girmeden aceleyle evlenmek istemiyoruz yalnız şunu biliyoruz artık zamanı yaklaştı. Bu adımlar yakın zamanda atılacak inşallah

Bu arada tüm kk ailesinin kandili mübarek olsun herkesin dileği gönlünce olsun ( Amiiiiiiinnn )

sevgili günlük:) 2012 son bekarlık yılım olsun:) hayırlı bir evlilikle gireyim 2013 e... bunu ne çok ne çok istiyorum bir bilsen.... inşallah önümüzdeki cumartesi den itibaren herşey güzel ve hayırlı sonuçlar içinde olur....... .:)

Seni hayatımdan çıkardım dönüşü yok artık sen benim için bittin.
Rabbim şahidimdir sen artık ne aklımda ne de kalbimde olucaksın.Yerin yok bende.

Günlüükkk foruma girmeyelii,sana yazmayalı ne kadar uzun süre oldu..
Ahh sınavlar hastalıklar okul stajjj offf çok yoruldummm günlüüükcüüm çoookkk
Umarım bundan sonra hayatım bi düzene girer...

Tüm islam aleminin kandili mübarek olsunn :)

Ben babamdan hiç korkmadım.
Çok az çocuğa nasip olur farkındayım.
Kızdığı olur , ceza da aldım zaman zaman ama ondan hiç korkmadım.
Çünkü benim için en iyisini istediğinden bi kere bile şüphe duymadım.
Bazen ona bakınca , o kadar kocaman bi kalp ,
hepimizi tek tek içine sığdıran o kalp , o vücuda nasıl sığdı anlamıyorum.
Babam galiba benim için , koşulsuz sevgi demek. Babam benim yol arkadaşım.
Annemle daha iyi geçiniyormuş gibi görünüyo olabilirim dışardan ama babam başka.
Ailede benim deli olmadığımı bi tek o düşünüyo mesela
Bi de galiba bi tek o güveniyo.
İçine kapanıktır , çok belli edemez hislerini ama gözüne bakınca ayna gibi okursun içini.
Canım babam , ben de her zaman belli ediyorum bilirsin tependen inmiyorum :) ama sen yine bil , seni çok seviyorum. <3<3<3

İnsanın babasına gülebilmesi ne büyük nimetmiş ,
Çok sevdiğim bi sözü var : insan güldükçe çoğalır der.
O yüzden babam etrafımdayken kendimi hiç yalnız hissetmedim...
Karşılık Beklemeden Seven Ve Üzerime Titreyen Bir Erkek Var..
Benim babam Gülerken gözlerinden yaş gelen Çenesinde gamzesi olan adam&#8230; Beni canı gibi seven Üşüyünce ısıtan ...Ben ağlayınca güldüren O gülerken durup onu izlediğim Hem de dakikalarca saatlerce Ve iyiki benim babam dediğim Bir insan&#8230; O benim babam Ve o gözümde koca bir adam.... &#9829; &#9829; Annem Gezindiğim Bağ, Babam... Yaslandığım Dağdır.. Ömrümün en Güzel Çağı Her Anım Annem ve Babamla Olandır... Senin Gülüşünü, Sabahları Hadi Kalk Kızım Diye Uyandırışını Hiç Bişeye Değişmem BABAM..

BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN BABAM ....

Günlük
Bir kaç gündür problemler vardı onunla aramızda.Beni bilirsin beklemeyi hiç sevmem bıktırana kadar ona aynı şeyleri sorarım,bağırırım,sakinleşemem.Bugün herkesin yaptığını yaptım.İçim acıdı meraktan öldüm ama elim bir kez bile gitmedi telefona.Bu kez bitti diye düşünüp korktum ama ağlamadım.Sadece beni gerçekten seviyorsa o arasın dedim içimden.Aradı her şey çözüldü şimdi.Bir ay bile uzak kalmak yaramıyor bize.Ne zaman gelsem buraya hep kavga ediyoruz.Biliyorum özlemekten,kıskanmaktan.Sesini duymayı ne çok özlemişim.Ben onsuz mutsuz değilim ama mutlu da değilim.Şuan kafam çok rahat bir daha kendi elimle itelemicem onu,söylediklerimi tartıcam.Üzmicem be artık.Sevincimden apaçi dansı bile yapabilirim.O derece mutluyum.Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

Başta Canım Babamın ve öncelikle şehit babalarının vee tüm babaların babalar günü kutlu olsun.. Keşke yanımda olsaydın da bi kez de olsa koklasaydım seni... Nurlar içinde yat babam... Sana doyamadım hiç...Seni seviyorum veee seni çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk özlüyorummmm....

Son düzenleme:
Sevgili Günlük

Benim gibi "Baba" olma zevkini tadan, gururunu yaşayan tüm arkadaslarımızın, buna vesile olan başta kendi babamın, baba adaylarının ve bütün babaların "Babalar Gününü" kutlarız ...

Babalar günüymüş bugün...
Ben hiç baba diyemedim ki babalar gününün ne anlama geldiğini bileyim ne zaman olduğunu bileyim.. Babalar günün kutlu olsun baba mekanın cennet olsun...

ay günlüktoşum naber
ben iyiyim çook iyiyim
bütün derslerim AA biri sadece BA çok mutluyumm
bir girdim çeyiz sitelerine çıkamadım günlük kendimi kaybettimm
hayır ödeyeceğimi bilsem alıcam ama 10 taksit, üzerine de insan öğrenci olunca sadece bakmakla yetiniyo
bunun dışında aşkımı 27 gündür görmüyorum hasret kaldım onaa
uff günlük canım sıkılıyo film izleyeyim bari netten bulayım da
haydin görüşürüz canımın içi çavv

Günlükcan merhabaa..
Başta babamın sonra bütün babaların günü kutlu olsun günlük
Dün cenaze evine gittik günlük.. Evlat acısı.. Rabbim kimseye göstermesin çok zor.ç
Dün ölen çocuğun doğumgünüymüş..
Eve girer girmez dayanamadım ben.. Ağladım ağladım ağladım.. Mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin günlük

Son düzenleme:
keşke gidebilsem burdan günlük yeni bir hayat kurabilsem bu şehirden bu insanlardan uzakta bir hayat sadece istediğim insanlar olsa yanımda bi de çocuklarım olsagitmek istiyorum burdan çok sıkıldım artık herkesten bıktırdılar beni hayattan sinir hastası ettiler kurtulmak istiyorum onlardanbi insanın üstüne bu kadar çok gelinmez ya insaf

Sevgili günlük

Biz babalar gününde sabah kalkar kalkmaz babamızın elini öpüp hediyesini verirdik. Bazen o güne kadar sabredemediğimiz ve hediyemizi alır almaz babama kuştuğumuzda olurdu. Oysa birlikte geçirdiğimiz son babalar gününde ona hediye bile almaya cesaret edememiştik.Babama hediye alıp vermek ''bak biz sana hediye aldık ama senin bu hediyeyi kullanmaya ve eskitmeye zamanın olmayacak'' demek gibi birşeydi sanki. Bir ay sonra Temmuz 24 babam gitti. Artık babalar gününde hediyemizi verip mutluluğunu izleyebileceğimiz bir babamız yok. Olanlara ne mutlu...
Tüm babaların babalarımızın babalar günü kutlu olsun...

Haftaya pazar evleniyorum. Düğünden önce kuzenlerimle yemeğe çıkalım dedik. Gelebileceklerini ummadığım kuzenlerim bile yemeğe katılacaklar:) güzel bir akşam olacak.Evlilik, geçim derdi, çoluk çocuk derken birbirimizin yüzünü göremez olduk. Kopmamak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…