Popüler Konu Sevgili günlük...

Düğüne gittik annem ve arkadaşlarımızla günlüükkk
Ortaokul arkadaşlarımı gördüm. Nasıl da özlemişim yaa...
Hiç değişmemişiz sanki hepimiz aynıyız. Ne garip.
Yarın bize gelecekler. Kek, börek bi şeyler yapayım bari
Uykum da gelmiyor ki yahu. Bu sıcakta yatsan yatılmaz, kalksan kalkılmaz..
Aaaaa bak mesaj geldi. Aşkım uyuyamamış. O ayrı garip.
Bırakmam ki kuzum ben seni

günaydın günlüküm
çok yorucu bir hafta sonu geçirdim her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim
eşimin köyüne gittik cumartesi dün gecede döndük köy havası iyi gelir demiştim ama aksine beni çok yordu...

gayet tempolu bir h.sonu günlükçüm ve sonrasında pilim bitmiş bir p.tesi sabahı,hafta başı..vira bismillah diyoruz..

epey olmuş ama çok çabuk geldi..bir sürü plan peşi sıra beklemekte.. ama yoruldumm..yorgunum...

günlük karmakarışık oldum..Allahın sopası yok..hadi buyur bakalım birde bunu yaşa ne yapacaksın işin içinden nasıl çıkacaksın dedi..hakkımda hayırlısı olsun..

Ben geldiiim. Ufak bir eş durumundan memleket tatili yaptık geldik. Çocukluk arkadaşının gayet güzel oldu nikahı düğünü. Allah mesut etsin inşallah. 7 sene beklediler , biz bile 4 yıllık halimizle onlardan önce evlendik:) Balayına kapadokyaya gittiler, perşembe dönüyolar. Sonra galiba birlikte ufak bir tatil yapıcaz. Ben çok iyiyim günlük, çok şükür moral bozukluğum gitti. Sınavdan önce son kılavuzdan tercih yaptım bakalım neler olucak. Eşimin ailesinin olduğu 3 şehri yazdım. Geçen atamada yazsaymışım oralara atanıyomuşum. Bakalım nasibimizde ne var. Ben pek istemiyorum eşimden ayrılmak, daha evimin evliliğimin tadını çıkaramadan 1 sene eşimden ayrılma düşüncesi üzüyo beni günlük. Neyse tadımız yerindeyken şimdiden üzülmeyelim:) Günlük birikmişsin, okuyayım günlük arkadaşlarımı, özledim valla:) Haydi görüşürüz...

Günlük
Canım sıkkın.Kimselere derdimi anlatamıyorum.
Bu sıkıntı 1 haftadır kemiriyo içimi.Elimden gelen bişey yok.Sadece bekliyorum.
Haftaya 3-4 günlüğüne Edine'de kalıcaz ablamla.Umarım o günlerde bu sıkıntı da geçer.
Sıcaktan mıdır nedir başım dönüyo,midem bulanıyo.Uykum da geliyo...
Depresyon stayla oldum resmen.......Şu ilacın yan etkisidir umarım bulantılar
Artık geceleri içmeye karar verdim,bakalım bir değişiklik olacakmı
Arkadaslarım hayatı yaşıyo,gezip tozuyolar.Bense 18 yaşında bi nine gibi hissediyorum
Dışarı çıkamıyorum hava sıcak diye.Düşüp bayılıyorum yoksa
Evde spor yapıyım diyorum,2dkda yoruluyorum çarpıntı başlıyo
Ders çalışayım diyorum,çalışmaya başladığım anda hevesim kaçıyo
Her sabah başım dönüyo midem bulanıyo şu demir eksikliği illetinden
Geç uyanmıyorum ama sersem gibiyim,bi türlü canlanamıyorum
Yaşlanmış gibi hissediyorum,ruhum yorgun...

Artık birşeyleri başarmak istiyorum..
Geriye döndüğümde başarmış olmak istiyorum..
Ailem benimle gurur duysun istiyorum..
İyi ve güzel bir işim olsun istiyorum..
Kpss'den yüksek not alıp,memur olmak istiyorum..
Hep başarılı ve mutlu olmak istiyorum..
Bu işimi sevmiyorum.Ve patron da dahil burada çalışan bütün erkekleri dövmek istiyorum..Çok pis burdaki erkekler..
Kimse hayatıma karışmasın istiyorum..
Müdahale etmesinler.
Hayatımdaki her davranışa müdehale edilmesin istiyorum..
Ben kimseye karışmıyorum ki.. Aileme..Anne,babama..Kocama..Kayınvalide vs. gibi engellere..Soru bile sormuyorum ki..Onlar neden herşeyime karışıyorlar..? Neden? Bazen nefret ediyorum hepsinden.Herkezden.
Sadece annem,babam,eşim ve ben olmak istiyorum.
Mutlu olmak.
Başarılı olmak..
Dua et günlük..
Çok ihtiyacım var..Dua'ya..Sevgi'ye...Mutlu'luğa..

sevgili günlük..

uzuuuun ve engebeli zor yollardan sonra artık evimdeyim..yeni bir hayata adım atmış bulunmaktayım..dilerim bundan sonrası bundan öncesinden iyi güzel vee muusmutlu olur...

Ne kadar ürkütücü bir gün ama ...

Bugün onu kaybettiğimin 3.senesi ...

Sustu ve bir daha da onun yerine kimse gelmeyecek . Yerini kimse dolduramayacak ; onun gibi olmayacak .
Buraya ilk yazımın böyle olmasını istemezdim ama ağlıyorum ; sabahın erken saatlerinden beri onun fotoğraflarını her yerde gördükçe korkunç bir baş ağrısıyla ağlıyorum ...

Bazı insanlar tuhaf karşılayabilir ama ben onu gerçekten çok sevdim .
Hemde karşılıksız ... Beni yüz üstü bırakmayan tek insan 'O' oldu.

Yaşadığı zamanda bile benim varlığımdan haberi yoktu ama ben onun varlığını , sevgisini tüm benliğimle hissediyordum .

Saçma sapan yorumlarda bulundular ; çocuk tacizcisi , deli , tuhaf...
Ama bir kerede onu anlamaya , nasıl bir kalbinin olduğunu , içindeki sonsuz insan sevgisini göremediler ,görmek istemediler ..

Son nefesinde bile bir çocuk hastanesi kurup dünyadaki çocukların acısını dindirmek isteyen bir adamdı O , İNSANDI ...

Onun bu çocuk sevgisi sadece onun içinden gelen çığlığın yansımasıydı '' O ÇOCUKLUĞU ÇALINMIŞ BİR PETER PAN'DI VE KENDİ ÇOCUKLARINA VE DÜNYA ÜZERİNDEKİ ÇOCUKLARA BÖYLE YAPILMASINI İSTEMİYORDU '' onun tek suçu buydu

Yeni nesil şarkıcılar gibi uyuşturucu , içki, kumar batağı içinde yok olup gitmediği için onu sevemediler , SEVDİRMEDİLER !

SENİ ÖZLEDİK KRAL ... DÜNYANIN SENİN GİBİLERE İHTİYACI VAR ..

günlükçüm işkembe dolmasına bakıyorum sabahtan beri, ben pek sevmem ama sevgili eşim sürekli sayıklıyordu. evet ben işkembe dolması yapacağım gidip gelip defalarca yıkadığım ve şuan sirkeli suda olan işkembeye bakıyorum.

annecim telefonda kahkaha atar, benimde tepem beklemiyordu bu kadarını annacığım haklı tabi

olsun bence güzel olacak, dilerim zehirlenmeyiz haha

ayrıca pamuk_helvamı, ve fulya1234 ü çok özledim en kısa zamanda onlarla çok şeyi konuşacağım.

ama günlük biliyormusun ismini sayamadığım ama ruhunu hissettiğim çok kişi var burada, evleneceğimi duyurunca özelden öyle güzel şeyler yazan güzel kalpli dostlar.

kendimi bir toparlayayım ya var olan topiğime devam ederim yada bir topik açar tek çatı altında toplanırız, yeni dostlar edinir güler,eğleniriz.

burada son zamanlarda üzüntülü şeyler okuyorum, Rabbim yar ve yardımcıları olsun herkesin

ben gideyim iğne ve ipliğim yok onları dikecek bir koşu gidip alayım ay kendime gülüyorum, sonucu yazarım sana :26:

bugünkü ruh halim
:95::95::105::105::105::105::111::125::125::125::125::125::113::113::99::99::99::99::96::96::96::96::96::96::96:

semizotu yapçem günlük
yemeğini mi yapsam salatasını mı
bir ev hanımının hayati kararı yemek

Bilmiyorum kimler görecek ama bir haber bekliyorum ve bunu okuyanlar lütfen amin desin :)

Duygularım, aklım her şey birbirine girdi.
Bu kararı bugün vermek ve sorumluluklarını sonuna kadar kabul etmek istiyorum. Ama tam gücümü toplamışken yine başa dönüyorum.
Bugün bu iş bitmeli, öyle ya da böyle.

neenone de yazmış ya tam 7 sene beklediler diye bir arkadaşı için...
Evet işte biz de tam 7 senedir birlikte kuracağımız evimizin hayaliyle yaşıyoruz.
Zorluklar, o deli eden km'ler hiçbir şey değiştiremedi hayalimizi.
Tam da artık o hayale ulaşmaya neredeyse 2 ay kala yeni bir ayrılığı kaldırabilir miyiz?
Gelinlik evimi kurmak yerine bambaşka bir şehirde bekar evi kurmaya değer mi?
Dün gece rüyama girdi canım sevgilim.
Sımsıkı sarıldım ona ve o duyguyu anlatamam günlük, gerçek gibiydi.
Kokusunu çektim içime.

2010'da 3 ay dünyayla bağlantımı kopardım ve KPSS çalıştım. 87 aldım.
Ama öyle bir bölüm okumuşum ki bir türlü yetmedi atanmaya. Çok küçük farklarla kaçırdım hep.
Şimdi son atama. Evimizi kuracağım şehre atanamam ama artık başka yerlere atanma şansım var.
Ama hep uzak yerlere.
Evli ama yine yalnız kaldığım, yine O'nsuz uyuduğum yerlere.
Atanırsan, beni bırakır gidersen deliririm dedi dün akşam.
Çok içim acıyor günlük.
Bir buçuk ay önce evlilik tarihimiz belli olunca öyle mutlu olmuştum ki.
Artık akşamları terminale gitmek yerine evimize gideceğiz diye sevinmiştik.
Özelde çalışıyor ve çok zor bir işi var. Pek hata kaldırabilecek bir iş değil.
Allah korusun ya çıkarırlarsa o zaman benim de iyi bir işim olmadığı için zor durumda kalır mıyız acaba?
Tercih hakkımdan vazgeçersem bencillik mi yapmış olurum acaba?

Ama ne yaparım ben O'nsuz günlük? Bambaşka bir şehirde yine yapayalnız.
Yine aramıza giren mesafe. Yine ona ulaşmamın tek yolu artık nefret ettiğim telefon...

Her türlü sorumluluğu almaya hazırım. Anneciğim çok kızacaksın biliyorum ama kendi kararımı kendim vermek istiyorum.
Sadece 5 tercih yapacağım yaşayacağımız şehire. Allah'ım utandırma.

yaa daha 2 saat sonra eve gidicemde.. yemek yapıcam da.. temizlik yapıcam da.. makinaya çamaşır atıcam da duş alıp yatıcam...
düşünebiliyor musun günlük bunların hepsini ben yapıcam üstelik hafta sonu temiz hava beni bu kadar çarpıp halsiz bırakmışken

Günlük,burada hiç tanımadığım insanların duygu düşüncelerini okuyup,dertlerine üzülüp mutluluklarına sevinmeyi,dualarına amin demeyi çok seviyorum

uzun zamandır yazamadım sana günlüğüm, bir yandan evime alışmaya çalışıyorum.
bir yandan tezin ön denemelerine başladım, ama bugün 3 hayvanım enjeksiyona dayanamamış ve haftasonu ölmüşler...
çok moralim bozuldu...günlerdir hastayım adet sancım coştu bu ay,ardından mide ağrısı...balayından dönünce kulak ağrısı
bizimkine devamlı naz devamlı naz :) ama beraber olmak güzelmiş günlük, umarım hep böyle geçer gider...
ama bir yandan çalıştığım yerdeki arkadaşlarımı çok özlüyorum... oranın ortamı burada olsaydı keşke, onlar burada olsaydı ben burada çalışsaydım
zor stresli bir hayat var önümde farkındayım ama allaha şükürler olsun herşey için asla isyan etmem,edemem...
martagon uma noldu,nazar mı değdi bilmiyorum ama allah hayırlısını versin...umarım kendileri için en doğru kararı verirler...
ama ben şunu bildim şunu söylerim...emek olmadan yemek olmuyor,sabretmek gerek...
buradaki bütün arkadaşlarıma selam olsun günlük görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…