10gunden berı adetım gelmıyor delircem boyle bi duygu karmasası yasıyorum bi deliler gibi ağlıyorum bi olmadık seye anında patlıyorum acayıp sınır kupuyummm.. 3kez test yaptım bısey çıkmadı malum hapıda bırakmıstım kocam yokki kımden neyden koruncam.. hapın tek yan etkısı sanırım adetletımı duzensizleştırdı benım.. sinir strress hepsi bırlesınce boyle oldu sanırım bilemiyorum..
eşim cumadan bana supriz yaptı eve gelerek :) çok sevındımm.. ancak sevıncım uzun surmediiiii yok anacımm yokkk bunlar benımlemı desem evliliğimizlemi desem bilemedim ugrasmaktan vazgcemıceklerr... okadar bıktımmkiii okadar yani... sankı eşim bir toprak parcasıda bı ben bide eşimin ailesi uzerınde bakalım hangımızın bayragı daha çok dalgalancak diye onun savasını verıyoruz bıkmadan ..her seferınde daha bı azımle.. zavallı eşim sureklı aramızda kalıyor.. eşime dıyorumki çekıl sen aradan bız kadın kadına halledecez bu meseleyı ama onlar ısrarla eşimi araya sokusturma derdındeler..
okadar kırdıkki bırbırımızı ben çok agır seyler soyledım esıme sınırlerıme hakım olamadım..dedımki sana verdıgım emeklere yazıklar olsun,,sana verdıgım bu aşk-sevgı haram zıkkım olsun sana insallah dediğim anda dizlerımın bagı cozuldu sankı o anda yılıgıp hungur hungur ağladım .. okadar cok ağladımki suan sesim kısıldı-demekki ağlamaktan ınsanın sesi kısılabılıyomus- eşim geldi hemen sarıldı bana özür dilerim aşkım diyerek ama ben hep ittim git dedim bana aşkım deme hakkın yok senın dedim.. dizlerımden kuvvet alsam evi terkedecegım -nereye gideceksem sankiiii-ama hiç gucum kuvvetım yoktu .. şimdide gitti yine işinin basına ama kırgın ayrıldık ,küs demek bile hafif kalır.. sonra eşim kendını affettırmek içi hediyeler almak istedi bana.bende benı ailenle karıstırma deyınce ıkıncı kavga patlak verdi sonra yıne haksızlıgı ortaya cıkıncada bıraz havamız değişssin diye avmye gittik asık suratlarla yol boyunca atısmalarımızla ..
okadar yoruldum okadar hrpalandımki artık yeterrr diye avaz avaz bagırmak istiyorum
benım kocamla hıcbı derdım yok allah var.. ama ailesi keşke bu denli müdahaleci olmasaydı keşke artık kabul etselerdi resmiyette 4.5yıl ,,,düğünde 3.5yıl..ahh ama ahhh nerdeee sizzzz 10 yıllıkları bosatmıs un yapmıs ınsanlarsınız cevrenızde bide ovunmelerınız yokmu magrıfet gibi... kocanın x kuzenının eskı karısını bosatıncaya kadar cok ugrastrık ..sebep?? ee bize uygun değildi.. hee benıde mı bezdırceksınız bezdırın ıstedıgınız kadar ben kan kusarım kızılcık serbetı ıctım derım.. ben gibi cetıncevıze denk geldıgınız ınan hepiniz adına çok uzuldummm... ben evlilikten once aşkımız için mucade edecegım ve edıyorumm...
çok müdahaleciymişim çok karısıyomusum hayatına ''bi kanalı değiştir dedım dünya laf işittim
kafes içinde tutamazmısım onu ,kendine göre bi hayatı varms ''nedense aynı sey benım için gecerli değil, ben sartlar eşit olsun istyorum hemsi bu..
daha memur olmadan maas kavgamız birdeee.... benım hiç bi şekılde para bırıktırmemı istemıyor ama hiç 1tl bile param kalsın ıstemıyor.. bende buna kızıyorum.. sureklı ona muhtac kalayım ıstıyor..hatta bu memurluk olmazsa seneye tekrar gırmemıde istemıyor..erkek egosu sanırım
çok baskıcıymıs ustunluk taslıyomusummm - pratığim az
eşimde zor yolları sever hep.. bende o ugrasmasın dıye benımkısını tavsıye ederım..bu yanı olay..
çok cadıymısımm eşimin kendısını koruması lazımmıs! kaynanam+gorumcemın dusuncesı... kendi kocaları napıyo bu durumda acaba..
bende cok sınır kupuydum eşimde oylee çok asabı cok sınırlıydı geldıgınde sanırım yani.. acaba oda oylemıydıki..
unutuyorki bir yola bir kez girilir donusu olunmazzz... memuriyet ya olacak ya olacak.. ne kadar benım moralımı bozmaya calıssalarda -ki basarıyorlar olsada sonuc ıtıbarıyle bi amacım var benım- Allahın ıznıyle basarılı olucam.. bunca badirelere ragmen herseye ragmen emelınıze ulasamayacaksınız... hayırlısı olsun...
son olarak kocamın aklına dank etmıs olmalıki msj cekmısss!!! bidaha benı boyle korkutma gercekten gidecegını sandım diye.. demekki gidecekmısımki oyle bi hava sezinlettirmişim diilmii.. demekki gozum okadar cok donmus karalara burunmus ancak bedenım buna izin vermemiş,dizlerim tutmamısta evden dısarıya adımımı atamamısım..
uykum gelmısken yatayım barı...