Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük.
Sınavlarım bitti ama benim mutsuzluğum tavan yapmış durumda.
Bu aralar sevgilim fazlasıyla değişti. Bana karşı davranışlarında bir olumsuzluk yok ama o kadar neşesiz o kadar hayattan bıkmış durumda ki..
Artık dayanamıyorum günlük. Şu kpss denen illetten kurtulalım bir an önce.
Destek olmak bile çok zorlaştı artık. Ona üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyordum. Ta ki bugüne kadar..
İçimdeki herşeyi söyledim, söyleyince rahatlayacağımı düşünmüştüm ama daha kötü bir ruh halindeyim şu an.

"Yeter artık. Kendine şu eziyeti yapma. Düşünmekten kafayı yiyeceksin.! Benim senin kpss.n konusunda kendimi ne kadar suçlu hissettiğmi bliyosun. Sen her üzüldüğünde stres yaptığında ben burada ölüyorum. Benim yüzümden bunları yaşadığını bilmek çok mu kolay sanıyosun! Ben her gün senin benim yüzünden sikintiya girdiğini üzüldüğünü stres yaptığını görerek yaşıyorum. Ve elimden bi şey gelmiyo. Ne kadar dayanilmaz bi şey olduğunun farkında misin. Senden hiç bi şey istemiyorum yemin ederim. Gir bi konfeksiyona çalış. Artık umrumda bile değil. Yeterki şu sıkıntıdan stresten kurtar bizi! dayanamıyorum!"

5 dk önce bu mesajı attım, çok mu ağır oldu diye düşünmeden edemiyorum.
Ama artık gerçekten patlama noktasına geldim. Kimsenin beni anlamıyor olması da ayrı bir eziyet.
Artık üzülmesin, üzülmeyelim. Herşey güzel olsun istiyorum günlük.
Allah'ım sen bize yardım et, bizi bu skıntılardan kurtar. Amin

Bir süredir üzerimdeki sıkıntı devam ediyor.
Ama bugün uzun zamandan sonra ilk defa kendimizi konuştuk onunla ve biraz olsun kendime gelmeye başladım sanırım
Onu iş çok yoruyor bu aralar, beni de işsizlik.
İkimiz de birbirimize ve kurulacak evimize hasretiz
Her genç kızın hayaliydi hani bu süreçleri yaşamak?
Benim tek istediğim gelinliğimi giyip evime girmek
Bu tantanaların hiçbiri gözümde yok.
Bana kalsa ne olur biliyor musun günlük?
Gelinliğimi giyer, fotoğrafımı çekinir, nikah dairesine imzayı atmaya gider, oradan da evime geçerim.
Günler öncesinden telaş, düğün hiçbirisini istemiyorum.
Ama bana kalmıyor işte Herkesin bir hayali var.
İçimde bir sürü korku var. Bi aksilik çıkar mı, sıkıntı yaşanır mı gibi.
Öyle uzun süredir kavuşmayı bekliyoruz ki paranoyak oldum.
Hepsinden Allah'a sığınıyorum.

Bugün KPSS öncesi son tercihlerimi yapacağım. Ne diyelim, hayırlısı neyse o olsun.

slm günnüş
sadece ama sadece beklemedeyim..
neyi bekliyorsam..
ama hissediyorum
beklemem gerekiyor..sabır etmem..
:44:

günlük..
son iki saat
bütün hazırlıklarımı bitirdim..giyindim,süslendim makyajımı yaptım çok heyecanlıyım
35 gündür hasret kalmıştım aşkıma
saat 19 da karşılamaya gidicemmm

canım çok sıkkın be günlük hayallerim gerçek olacak mı dersin.? istediklerime kavuşacak mıyım ? şeytan diyor istediklerinin peşine düş gelmek isteyen gelir gelmeyen gelmez diyor ama. ne ondan vazgeçiyorum ne hayallerimden acaba ikisinden de vazgeçmeden mutlu olacakmıyım_? yoksa hep bir tarafım egik mi olacak

Sinirlerim tepemde günlük ! Ben nasıl verem olmuyorum kanser olmuyorum gerçekten hayret ediyorum. Öldürücek bu adam beni ya. ALLAH'ım iki dakika bi yerde sabit dur ya iki dakika ordan oraya gezip tozuyo ulaşamıyoruz beyefendiye Şarjı bitmiş telefonu da kapalı... Sonra neden sinirleniyosun hayatım, neden böyle yapıyosun aşkım fasa fiso... Gel de kızma şimdi

Son düzenleme:
sevgili günlüğüm;bugün seninle 2.günümüz. İzmir acayip sıcak cayır cayır yanmaktayım. nefes almakta zorluk çekiyorum. Koca kış yaz ne zaman gelcek diye homurdandık ama yaz fena geldi. Sanırım kışı daha çok seveceğim artık. Bugün pazar olmasina rağmen pek bir etkinlik yapmadım eşim de çalışıyor bugün. Denize bu hafta da gidemedik. Napalım vardır bunda da bir hayir.Akşam için umarım eşim gezmeye götürür. Yorgun değilse eğer. Canan karatay'a da beni duymasa da görmese de teşekkürler :) bana sağlıklı beslenmeyi kazandırdığı için. Ekmeğin ve tatlıların bir zehir olduğu gösterdiği için.

günlük dualarım kabul oldu sonunda.sevdiğim adam iyi dün konuştum onunla
ama nedense farklı bir duygu var içimde özlemişim onu farkettim de yine vazgeçememişim ondan
hayatım da ilk defa birini kızdırmayı bu kadar çok seviyorum ama kötü kızdırıyorum galiba
sonu hiç iyi olmuyor ama inan kötü bir niyetim yok onu beni koruması düşünmesi kızması hoşuma gidiyor.
şu an tatildeyim deniz önümde ben hiç girmedim ne garip dimi sadece güneşlendim ki geleli neredeyse 1 hafta oluyor
günlük be o kadar hayal kuruyorum ki onunla ilgili bu sefer her şey olucak mı güzel zorun çıkmıcak dimi
inanmak istiyorum içimde hiç bir şüphe olmadan neyse günlük umarım hakkımda hayırlısı olur.
her zaman bunu diliyorum zaten

Sevgili günlük ;
Heyecanımı tahmin edebiliyorsun değil mi ...
Allah ım yarın bana sakinlik , rahatlık versin tüm işlerim yolunda gitsin. Amin... :))

Günlük yine ben yine ben lütfen bu yazıyı okuyan kadınlar kulübü bayanlarımızdan rica ediyorum benim için dua edebilirler mi
içimde bir huzursuzluk var artık sevdiğim adam bir an önce hastaneden taburcu olsun ve sorun çıkmadan sağ salim görüşelim

sevgili günlük
buralar çok sıcak. insanın kıpırdayası gelmiyor. benimde
ancak bugün kendimi temizliğe verdim.
evi dip köşe süpür sil. toz al. çamaşırları yıka. as. tuvalet banyoyu kireç çözücüyle temizle.
hızını alama tut kanepeleri sil.

sonra bir bak saat akşamın 10u olmuş. :)

olsun be günlük ne olacak.yaparız. önümüzdeki hafta benim için çok değerli. dedemler teyzemler ziyaretime gelecekler onları iyi ağırlamam lazım. :)

aşkımın yokluğunda beni oyalamış olurlar.

bu arada kafayı ona takmamak için bu kadar iş yaptım. kuzum hastaymış. aklım hep ondaydı. askerde olunca burdan oraya elimden birşey gelmedi ne yazıkki.
yerimde de duramadım. duramadıkça iş yaptım işte.

Ben sanırım ilişkimde çok katılaşmışım. Yapması gereken şeyler için asla diyemiyorum canın sağolsun boşver diye. Ama hayatın gerçekten pembesi gidip tozu kalıyor. Toz dumanda nasıl ferah bi yaşam sürebiliriz ki değil mi? Sanırım pişmişim ben artık

Günlük yarın sabah Trakya'nın göbeeene yani Kırklareli'ne gidiyorummm
Çok özledim oralarıı , babanneciğimle dedeciğimiii hele ne çok özledimmm
2 hafta kadar orada olacağımm
Buraları da hiç özlemeycem gidiyorum diye bir hayli mutluyum
Amaa kk 'yı özleyeceğim
2 hafta boyunca net ile iletişimim de olmaycak doğanın kucağına atıveriyorum kendimiiii
Neysem biraz özleşek bakalıımmm
Kk hatunları kendinize çok iyi bakın epiciğinizi öpüyorumm çokcana

İçimde tarif edemeyeceğim bi duygu var... hayırlısı olsun

10gunden berı adetım gelmıyor delircem boyle bi duygu karmasası yasıyorum bi deliler gibi ağlıyorum bi olmadık seye anında patlıyorum acayıp sınır kupuyummm.. 3kez test yaptım bısey çıkmadı malum hapıda bırakmıstım kocam yokki kımden neyden koruncam.. hapın tek yan etkısı sanırım adetletımı duzensizleştırdı benım.. sinir strress hepsi bırlesınce boyle oldu sanırım bilemiyorum..
eşim cumadan bana supriz yaptı eve gelerek :) çok sevındımm.. ancak sevıncım uzun surmediiiii yok anacımm yokkk bunlar benımlemı desem evliliğimizlemi desem bilemedim ugrasmaktan vazgcemıceklerr... okadar bıktımmkiii okadar yani... sankı eşim bir toprak parcasıda bı ben bide eşimin ailesi uzerınde bakalım hangımızın bayragı daha çok dalgalancak diye onun savasını verıyoruz bıkmadan ..her seferınde daha bı azımle.. zavallı eşim sureklı aramızda kalıyor.. eşime dıyorumki çekıl sen aradan bız kadın kadına halledecez bu meseleyı ama onlar ısrarla eşimi araya sokusturma derdındeler..

okadar kırdıkki bırbırımızı ben çok agır seyler soyledım esıme sınırlerıme hakım olamadım..dedımki sana verdıgım emeklere yazıklar olsun,,sana verdıgım bu aşk-sevgı haram zıkkım olsun sana insallah dediğim anda dizlerımın bagı cozuldu sankı o anda yılıgıp hungur hungur ağladım .. okadar cok ağladımki suan sesim kısıldı-demekki ağlamaktan ınsanın sesi kısılabılıyomus- eşim geldi hemen sarıldı bana özür dilerim aşkım diyerek ama ben hep ittim git dedim bana aşkım deme hakkın yok senın dedim.. dizlerımden kuvvet alsam evi terkedecegım -nereye gideceksem sankiiii-ama hiç gucum kuvvetım yoktu .. şimdide gitti yine işinin basına ama kırgın ayrıldık ,küs demek bile hafif kalır.. sonra eşim kendını affettırmek içi hediyeler almak istedi bana.bende benı ailenle karıstırma deyınce ıkıncı kavga patlak verdi sonra yıne haksızlıgı ortaya cıkıncada bıraz havamız değişssin diye avmye gittik asık suratlarla yol boyunca atısmalarımızla ..

okadar yoruldum okadar hrpalandımki artık yeterrr diye avaz avaz bagırmak istiyorum benım kocamla hıcbı derdım yok allah var.. ama ailesi keşke bu denli müdahaleci olmasaydı keşke artık kabul etselerdi resmiyette 4.5yıl ,,,düğünde 3.5yıl..ahh ama ahhh nerdeee sizzzz 10 yıllıkları bosatmıs un yapmıs ınsanlarsınız cevrenızde bide ovunmelerınız yokmu magrıfet gibi... kocanın x kuzenının eskı karısını bosatıncaya kadar cok ugrastrık ..sebep?? ee bize uygun değildi.. hee benıde mı bezdırceksınız bezdırın ıstedıgınız kadar ben kan kusarım kızılcık serbetı ıctım derım.. ben gibi cetıncevıze denk geldıgınız ınan hepiniz adına çok uzuldummm... ben evlilikten once aşkımız için mucade edecegım ve edıyorumm...

çok müdahaleciymişim çok karısıyomusum hayatına ''bi kanalı değiştir dedım dünya laf işittim
kafes içinde tutamazmısım onu ,kendine göre bi hayatı varms ''nedense aynı sey benım için gecerli değil, ben sartlar eşit olsun istyorum hemsi bu..
daha memur olmadan maas kavgamız birdeee.... benım hiç bi şekılde para bırıktırmemı istemıyor ama hiç 1tl bile param kalsın ıstemıyor.. bende buna kızıyorum.. sureklı ona muhtac kalayım ıstıyor..hatta bu memurluk olmazsa seneye tekrar gırmemıde istemıyor..erkek egosu sanırım
çok baskıcıymıs ustunluk taslıyomusummm - pratığim az eşimde zor yolları sever hep.. bende o ugrasmasın dıye benımkısını tavsıye ederım..bu yanı olay..
çok cadıymısımm eşimin kendısını koruması lazımmıs! kaynanam+gorumcemın dusuncesı... kendi kocaları napıyo bu durumda acaba..

bende cok sınır kupuydum eşimde oylee çok asabı cok sınırlıydı geldıgınde sanırım yani.. acaba oda oylemıydıki..

unutuyorki bir yola bir kez girilir donusu olunmazzz... memuriyet ya olacak ya olacak.. ne kadar benım moralımı bozmaya calıssalarda -ki basarıyorlar olsada sonuc ıtıbarıyle bi amacım var benım- Allahın ıznıyle basarılı olucam.. bunca badirelere ragmen herseye ragmen emelınıze ulasamayacaksınız... hayırlısı olsun...

son olarak kocamın aklına dank etmıs olmalıki msj cekmısss!!! bidaha benı boyle korkutma gercekten gidecegını sandım diye.. demekki gidecekmısımki oyle bi hava sezinlettirmişim diilmii.. demekki gozum okadar cok donmus karalara burunmus ancak bedenım buna izin vermemiş,dizlerim tutmamısta evden dısarıya adımımı atamamısım..

uykum gelmısken yatayım barı...

Günlükcümm, sabah buraya yazdığım hüzünlü ve sitemkar halim gitti yerine musmutlu bir ammavelakin geldi.
Sevgilicimle uzunca konuştuk bu sıkıntı ve stresli hallerini, bana yansıtışını..
10 gündür resmen bambaşka bir insan olmuştu, gülmüyordu bile.
Biraz da sağlık probleminden kaynaklanan bir durumdu sanırım.
Ama bugün konuştuktan sonra kendine geldi. Yine tatlı tatlı güldü, yine o şefkatli, huzur ve güven veren sevgiliye döndü
Bu 10 gündür yaşadığı ve yaşattığı stresi de telafi edeceğine söz verdi.
Ben telafi istemiyorum, birlikte mutlu olalım yeter bana..

Bu arada artık üni. son sınıf öğrencisiyim, sevdicekle kavuşmama bir adım daha yaklaştımm.
O da hayırlısıyla kpss engelini bir aşsa, inanıyorum herşey güzel olacak.

Ben çıkayım günlükcan, sevgilimi izmitte olmasından dolayı 1 haftadır göremiyorum, özlemler içerisideyim. webcam'da beni bekler
İyi gecelerr

Günlük, Doktor Tek Başına Dışarı Çıkma Dedi..
Hergün Özel Korumayla mı Gezeyim ?

Pek sevgili günlük,

Günlerdir sinir stres içerisindeyim,artık vücudumdaki kaslarım düğüm düğüm oldu :/
İçtiğim kas gevşeticilerin haddi hesabı yok.

Olmadık yerde patlayacağım diye korkmuyor değilim.

sinirlerim tepemdee ya
anlamıyorum iyiliğim mi geçmiyo nedir
ben bu kızla bi kaç gün iyi olsam 3. gün kötü oluyoruz ne bu anlamadım
gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ama sen görürsün bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…