Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük,

cok seyler yasadim hayatimda belki yanlis belki dogru bilemicem.

üzdüm üzüldüm, aci cektirdim aci cektim ama yilmadim, savastim, sevgim icin.

ve o cok bekledigim gün yaklasiyor.

az kaldi. bazen dogrumu yaptim diye sorsamda kendime mutluyum.

rabbim senden bizim hakkimizda en hayirlisini istiyorum. sen herseyi en iyi bilensin. sen kimsenin yüzünü yere egdirme. Amin.

sahtekar,ikiyüzlü,kıskanç,fesat,kendini beğenmiş,çamur at izi kalsın mantığında yaşayan, paylaşımcı olmayan, küçük dağları ben yarattım edasıyla gezen insanlardan nefret ediyorum günlük !!

İnanamıyorum. Resmen inanamıyorum günlük
Yaş olmuş 20 ama akıl yaşı 5.5 yarabbimm...
Demedin mi arkadaş sen böyle böyle diye
Allahım ne garip insanlar var ya. Yoo ben demedim ki diyo.
Annemle biz salağız o zaman yanlış anladık.
Vayy anasını ya insanlar bir garip olmuş.
Ayarları oynanmış bunların hepsinin...

Ahh günlük ahh neden bu kadar dengesiz...? Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyo desem öyle de değil... Bi garip yani :/ Kıskandığımı bildiği halde yaptığı saçma ve bi o kadar da moralimi bozan şakaları, bi de ciddiymiş gibi konuşması öldürüyo beni. Benim de sinir olduğum halde bunu dile getirememem ayrı bi salaklık tabi. Hep benimle ilgilensin istiyorum ama malum çalışıyo,yoruluyo falan olmuyo yani... Sonra bendeki kaybetme korkusu da ayrı bi konu tabi... Bu aralar garibim anlıcağın... :/ ALLAH'ım yardım etsin...

günaydınlarr
süperim ben bugün
kendimi her geçen gün daha b..ktan hissediyorum
anladımki hiçbirşey dışardan bakıldığı gibi görünmüyormuş
birde madalyonun öteki yüzü var
bir tarafı pırıl pırıl parlıyor
diğer tarafsa paslanmışş
sıkılıyorum
utanıyorum
korkuyorum
rüyalarım iyice coştu buaralar
ama artık onlarıda umursamıyorum
kötüye yormak yok hayırlısı de unut :103:
nasıl bişeyin içine düştüm ben
kendimi nasıl bukaar küçük düşürdüm
nasıl izin verdim
söylediği herşeyde haklı
neyle savunuyorum kendimi
ilerde birgün bütün bunları unutmuş olabilirmiyiz
ilerisi var mı ?...

günaydın günlüğüm, hemen sonucu yazayım sonra biraz sohbet edelim seninle.

eveettttt günlük başardımmm ve annemle geçen konuşma aynen şu;

Ben: anneeeee oldu hee çok güzel oldu

anne: iyi kızım aferin demekki iyi tarif etmişim

ben: ama seninkinden bile güzel oldu

(annemin sesi değişir burda)

anne: evet kızım bir tek pirinç tanesi pişene kadar aradın (16 defa aradım da annemi ) artık telefonu elimde gezdirdim ararsan duyamam diye, hani sen yemezdin işkembe falan.

ben : ben yaptım o kadar emek verdimmm tabi yerimmm.

anne: ben sihirli değneklemi yapıyordum kızım :26:

ben: neyse anne işim var oyalanmayayım

anne: haklısın kızım bugün çok meşgul ettim seni

ben : anne senin yemeğini çok özledim ben ne yaparsam yapayım seninki gibi olurmu hiç, senin elin değmeden tadı yok birşeyin

anne: seni çok özledim...

ben: bende annem, bir tek sen varsın başımda ne olur hep bizimle kal

sessizlikten sonra ikimizin boğazı düğümlendi....

anne: sen çok sıkıntı çektin, Allah hep yanında olsun yavrum, sabrın sonu selamettir dedi...

Telefonu kapattıktan sonra ağladım...

evet çok sıkıntı yaşadım ne acılarımı yazdım sayfalarına, hiç tanımadığım insanlar dua bile ettiler bana. geçen sene bu zamanlar ne hallerdeydim.
geçiyor ama ben hiç geçmeyecek sanmıştım...

o acıların içinde ne yaparsan yap sanki dinmeyecek gibi geliyor ama Allah bunları görüyor ve sonunda mükafatını veriyor...

neler okuyorum burada ve o acıları yüreğimden hissediyorum, belki garip ama o insanlar tüm gün aklımda oluyor ve sürekli dua ediyorum...

ne kadar zor anlıyorum çünkü...

Rabbim sadece zamanını bekliyor, bize uzun gelsede o zaman aslında o yolun sonuna gelince çok şey öğrenmiş oluyoruz.

Allah sabredenlerle beraberdir...

.......

ve günlük eşim çok beğendi dolmamı, adam yerken resmen gözlerimi diktim bakıyorum ne diyecek diye...

birden tebessüm etti anladım

sonuç olarak kalanı sabah işe giderken götürdü yanımda dursun dedi

başardımmm beee hehehehe

Günaydın günlük..
bugün işten sonra annemlere gitmeyi düşünüyorum yemeğe malum 10 gündür gitmedim..
yaa bu topuklu ayakkabıya da hiç mi alışamaz bi insan oysa ki 2 yıldır sık sık giyiyorum iş yerinde sırf alışayım diye
ayaklarım patlayacak gibi şuan
giymeyince de kendimi kısa hissediyorum..
hafta sonu bi kaç parça üst baş alayım kendime günlük evlendiğimden beridir almadım bişey..
dün akşam eşimle güzel güzel sohpet ettik çok mutluyum eşimi çok seviyorum
allahım ayırmasın bizi mutluluğumuzu daim etsin inşallah..
bi daha kavga etmeyelim üzmeyelim birbirimizi allahım
herşey yoluna girdi hep böyle olsun biz hiç mutsuz olmayalım..
AMİİİİİİİİİİİNN...................

Bazen kendimi cehennem kapısında bekleyen zebaniler gibi hissediyorum
İnsanlar ne kadar görgüsüz,ukala,her şeyi ben bilirimler,gözleri hep yüksekte..Sevmiyorum böyle insanları..Onları böyle yapan acaba benim iyi niyetim mi? Böyle olduğu anlarda iki tane yapıştırıp,kaldırıp yere atmak istiyorum.
Kendimi sumo güreşçileri gibi hissettim.Böyle hissettiğim anda da kendime kızıyorum.Sen böyle yaptığında onlardan ne farkın kalıyor diyorum..Ama farklıyım ben mütevaziyimdir,çok bilişmmiliğim yok mesela.Ama böyle demek bile mütevazilik değil sanırım.Bilmiyorum ama o tavırları sergileyen insanlara Serdar Ortaç'ın da dediği gibi "sizi çöpe atacağım poşete yazık" diyorum..
Kendi kendimi böyle yiyorum işte günlük..Bu arada çalışmalar iyi gidiyor bir yandan muhasebe,bir yandan kpss ( gerçi boşa kürek çekiyormuşum ya eşim söyledi.Çok üzüldüm günlük ama hiç bir şey diyemedim..
),bir yandan iş,bir yandan bebeğim..Hayat akıp gidiyor günlüğüm..

Ben buna boşuna dengesiz demiyorum günlük dün nasıldı bu gün nasıl ALLAH'ım yaa. Dün bi ara tripler mripler falan sonra aradı nasılsın aşkım bilmem ne diyo. Bu gün de gayet iyi. Amann amann iyi olsun da başka bişey istemiyorum zaten. ALLAH'ım huzurumuzu bozmasın.

Aöfff '' den kurtuldum artık

9 dersimide vermişim mezun oldum günlükcan

Çok mutluyum

Birde şu regl sancısı olmasa hayat çok daha güzel olucak

bundan sonra herhangi bi sıkıntımı akrabalarımdan biriyle paylaşırsam ajdarla yemeğe çıkayım inşallah

kendi özelimin, mahremimin sınırını benden iyi bilecek hali yok kimsenin heralde, ama görsen bi tavırlar bi tripler...bir hastalık şüphem var diye afedersin kötü kadın muamelesi yapmalar, ve en kötüsü bunu gayet usturuplu, beeyle kulağımı tersten gösterircesine ifade etmeme rağmen bi nasılsın demek yerine aşağılamalar, efenim kutsal aile yapısını bozdun ayakları...hem de bi de sms le...sağlık bakanlığı amcalardan sonra, aile ve kadını koruma bakan'cıkları da sms atıyor demek ki...halbuki herkes işine baksa...böyle bi dünya hakkaten mümkün mü günnük...kızımı alıp gideyim...

ben ki, hayatta zibilyon tane absürd olay yaşamış insanım, hiçbir olayı, tercihi, insanı yargılamam, dedikodusunu yapmam ve kınamam...zira bilirim kınadığım şeyi yaşamadan ölmeyeceğimi...artık ayrıca bir kız evlat yetiştiriyorum 10000 kere daha hassasım bu konularda... ne diyim, (töbe yarebbim); Allah vere de bendeki kanserojen bişey olup böyle üzüntüden felan iyice ürese de ben de atsam o zaman sms in kralını...

Kızınızı üzüntüden kanser ettiniz, Allah iyiliğinizi versin.- Diyanet işleri başkanlığı

günlük cecen'e söylermisin tebrik ederim onu, dilerim başarılarının devamı gelir....

darısı benim başıma ve tüm isteyenlerin

günlüğüm sınav sonuçları açıklanmış 2 dersten kalmışım inşallah bütte veririmde mezun olurum artık

Demek ki bana bugünlerde mutluluk haram.
Tek istediğim anlayış.
Allahım bana göremediğim şeyleri göster de boşu boşuna kendimi üzmeyeyim.
Ya sabır!

Merhaba günlükcanım
Ben nişanlandım, bilmiyosun sen Gelip sana anlatmadım çünkü
Geçen cumartesi sevdiğim adamla nişanlandım ben
Aile ve yakın akrabalar arasında, evde oldu nişanımız
O kadar güzel bi duygu ki..Allahım tüm yaşamak isteyenlere nasip etsin
Hiç heyecanlanmadım, ta ki kornalara basa basa geldikleri ana kadar
O an resmen elim ayağım boşaldı sanki..
Tuzlu kahveyi dayadık sevgilime Hepsini içti canım benim
Yapma içme dediler ama ben ona iç demiştim ben iç dedim diye içmiş kuzum
Yüzüğüme bakıp bakıp gülümsüyorum..En güzeli de onun da aynı şekilde olması, mutlu istekli olması
Çok seviyorum onu günlük..Çok sevildiğimi de biliyorum
KK da okuduğum kötü olaylar çok üzüyo beni..Allah kimsenin evliliğine, ilişkisine nazar değdirmesin
Herkes hep mutlu olsun..Erkekler kadınlarını el üstünde tutsunlar..Ağlatmasınlar, aldatmasınlar
Herkes mutlu olsun..Herkes mutlu olsun ki birbirimizi de mutlu edebilelim
Birbirimizin mutluluklarıyla mutlu olalım, üzüntülerini paylaşalım
Pek bi sevgi pıtırcığıyım bugün
Allah herkesin gönlüne göre versin günlük
Hadi ben kaçıyoreee

Dün konuştuk. Bu kararı tek başıma vermek istemiyorum, ne olur yardımcı ol bana dedim.
Tercih yapmanı istiyorum dedi.
30 tercih hakkımı da doldurdum günlük. Genelde yaşayacağımız şehrin çevresini yazdım.
Nasılım, çok da iyi değilim.
Hiç doğu yazmadığım için gelme şansı yine çok düşük.
Bir yandan iyi bir iş sahibi olayım istiyorum, bir yandan da ondan ayrılmayı hiç ama hiç istemiyorum :26:
En azından üstümden bir yük kalktı. Gerisini Allah'a bırakıyorum.
Umarım burada hayatımızı paylaştığımız herkes güzel haberler alır.
Allah'ım sen biliyorsun burada yazamadığım başka sıkıntılarım da var.
Ne olur yardım et....

Kötü kokular alıyorum; Allah hayırlısını versin.

Aşk insanı en çok mutlu eden aynı zamanda da en çok üzen şeymiş günlük... Mutluluğu,sevinci,hüznü,gülmeyi,ağlamayı,özlemeyi ve daha bir çok şeyi öğretiyormuş insana. Kendinden vazgeçmeyi de... Kendini bir tarafa koyup o mutlu olsun,o üzülmesin,o kırılmasın vs diye çabalamayı da öğretiyormuş. Artık yeter deyip tam vazgeçecekken dur diyor,yapma... O büyük güç engel oluyor insana... Bu kadar çok severken nereye...? Her ne olursa olsun pes etmemeyi de öğrendim ben. Onu bu haliyle kabullenip sevmeyi de...

günlük can bana özel mesaj atan arkadaşa iletirmisin
mesaj kutusu dolu cevap yollayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…