bundan sonra herhangi bi sıkıntımı akrabalarımdan biriyle paylaşırsam ajdarla yemeğe çıkayım inşallah
kendi özelimin, mahremimin sınırını benden iyi bilecek hali yok kimsenin heralde, ama görsen bi tavırlar bi tripler...bir hastalık şüphem var diye afedersin kötü kadın muamelesi yapmalar, ve en kötüsü bunu gayet usturuplu, beeyle kulağımı tersten gösterircesine ifade etmeme rağmen bi nasılsın demek yerine aşağılamalar, efenim kutsal aile yapısını bozdun ayakları...hem de bi de sms le...sağlık bakanlığı amcalardan sonra, aile ve kadını koruma bakan'cıkları da sms atıyor demek ki...halbuki herkes işine baksa...böyle bi dünya hakkaten mümkün mü günnük...kızımı alıp gideyim...
ben ki, hayatta zibilyon tane absürd olay yaşamış insanım, hiçbir olayı, tercihi, insanı yargılamam, dedikodusunu yapmam ve kınamam...zira bilirim kınadığım şeyi yaşamadan ölmeyeceğimi...artık ayrıca bir kız evlat yetiştiriyorum 10000 kere daha hassasım bu konularda... ne diyim, (töbe yarebbim); Allah vere de bendeki kanserojen bişey olup böyle üzüntüden felan iyice ürese de ben de atsam o zaman sms in kralını...
Kızınızı üzüntüden kanser ettiniz, Allah iyiliğinizi versin.- Diyanet işleri başkanlığı