Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bak ne anlatçam sana
Bi tane komşumuz vardı -ki hala var- benden 10 yaş büyük ama iyi anlaşırdık
Hep çıkardık birlikte bir yerlere,birbrimize gider dedikodu yapardık
Ama bu bi süre sonra sürekli işi düştüğünde aramaya başladı
Yok işte çarşıya çıktığımda git bana ilaç al yok benle şuraya gel buraya gel demeye başladı hep
İşi olmayınca hiç aramaz sormaz oldu,resmen kullanmakmış yani amacı bizi
Geçen gün sözlenmiş Ben başkasından duydum
Hadi arayıp çağırmasını geçtim,insan bi haber verir dimi
Bide bi süre önce sormuştum yok öyle bişey demişti
Resmen yalan söylemiş 1 ay sonra sözlendi
Bize düşman gibi oldu bir anda.ben napçam sanki onun sevgilisini yicek halim yok niye saklıyosa
Demek insanlar senle hesabını bitirince böyle oluyomuş günlük
Yalnızken bizden yararlandı durdu,şimdi sevgilisi olunca yüzümüze bile bakmaz oldu,işi bitti bizle

Günlüktoşum :)
Şimdi girdim eve hemen seninle paylaşayım mutluluğumu dedim. :) Aşkımla buluştuk nasıl özlemişim anlatamam görünce sımsıkı sarıldım... Şapşalım benim ya nasıl bakıyo gözlerimin içine bir görsen içimin yağları eriyo valla Özlemek çok kötü be günlük... Çok isteyip de görememek çok kötü... Olsun her istediğimde olmasa da görebiliyorum ya buna da şükür... ALLAH'ım mutluluğumuzu daim etsin,huzurumuzu bozmasın. :)

Ben sadece ben de seni görmek istiyorum diyorum.
Bana görüşecez diyo ama zaten temmuzun 6 sı gibi görüşsek bir aydır görüşmemiş olacağız.
Ve haftaya hafta sonu yanına ailesi gidiyor.
Ben nasıl gideyim onun yanına, ya da nasıl gel diyeyim?
Ailesiyle vakit geçirsin istiyorum ama ben de görmek istiyorum.
Erkekler bunu niye hiç düşünemiyor.
Gel ne olacak ya da ben geleyim diyor.
Ailesine ayıp değil mi?
Offf... Düşün düşün düşün...
Dün aradım annesini, bana geri döndüler sonra. Muhabbet ettik. İyi, hoş. Allahıma şükür dünyalar tatlısı bir ailesi var.
Kayınbaban öpüyomuş, selamı var diyo
Mutluyum ben, sorunumuz yok. Allah başka dert vermesin günlüğüm Ama napayım ben...

Olduğu kadar, olmadığı kader demiş büyükler....

2 saat oldu günlük paşamı göndereli.kalkdık mı odama evime sinen kokusuyla başbaşa....el sallamak kötümüş günlükcüm.hep o bndirdi beni hiç kalan olmamıştım..giden olmak birazcık daha kolaymış...kötü başladı günümüz ama olsun işte sonuçta son olan bi 5 6 saati birlikte yanyana kolkola dudakdudaga geçirdik..son bikez daha sarılsamıydık ki ama ben hiç birini son die kabul edemedim ki ... olsun kaldı 79gün herşey bizim içinnn :132::123::123::123::123::123::130::128::103::93:

Son düzenleme:
ne olursa olsun mutluyum be günlük
bazı şeyler var canımı sıkan ama onlar da geçecek Allah'ın izniyle
netlerimi de yükseltiyorum yavaş yavaş. sınava da tam 3 ay kaldı
öyle işte ... Şükrediyorum herşey için.

yoruldum günlükçüm çok yoruldum.çarpıntı ve bayılma hisleri yeniden başladı.aşırı strestenmiş.pehhh ben ne stresler gördümde yıkılmadım,bu mu yıkacakmış beni?hayır izin vermiyeceğim.biraz dinlendikten sonra yine yeniden ama bu sefer daha da güçlü yaşamaya devam edicem.beni bu hale getirenlere inat.kadere inat dimdik yürüyeceğim.nasıl olsa Rabbim benimle.

Yarın düğünüm var günlük. Mutlu muyum neyim:) Yarın değil, sonraki gün değil, ondan sonraki gün görüşürüz inşallah:)

Çok sıcak ya da bana öyle geliyor .Dün babamla amcam tartıştı .Amcam küçük olmasına rağmen babama bağırdı çok gücüme gitti.Allah ıslah etsin onu .Eve ağlayarak döndüm çok üzüldüm.Bugün de annemle ben tartıştım.Yarın yengemin yedisi var.İç huzurum yok,her yeri dağıtasım geliyor.Geçecek günlük geçmek zorunda.

slm günnüşşş
içim şiştiii yaaa daha ne kadar şişer bilmiyorum

Millet düğün yapar nişan yapar derdi tasası bize düşer
Dünden beri kendimde değilim
Kollarımı haraket ettiremiyorum
Dün sabaha kadar uyumadım
Bir nişan beni mahvetmeye yetti

Yarın kına diğer gün düğün var Allah'ım kabus gibi

günlük
biricik yoldaşım askerde. ondan başka kimsem yok.
benim hiç arkadaşım yok.
zamanında parasızlıktan arayamadıklarımı şimdi aramaya yüzüm yok.
etrafımdakilerden hiçkimseyi kendim için dost gibi göremiyorum

evliliğimizde askerliğin hasretiyle boğuşuyoruz.

galiba depresyona giriyorum.
mutlu olamıyorum. gülemiyorum

ben gençken hayattaki tüm sıkıntılarıma rağmen attığım kahkahalarımla meşhurdum. şimdi güldüğümde kendime bile sahte geliyor..

kafayı yermiyim acaba?

offffffffffff günlük daraldım.

Bir hayvanseverin kedi alerjisi olması ne büyük şanssızlık.
Dışarıda ölmek üzere bulduğum minik kedi iyileşince fena halde oyuncu oldu.
Bütün gün peşimde hapşırık kaşınma fena durumdayım.
Ama onun hayatını kurtarmış olmanın mutluluğu bambaşka.

26 gun sonra Turkiye'ye gidiyorum. Ruya gibi... Evet, dogup buyudugum yere gelmenin simdi ruya gibi olduguna inanamiyorum.
Karmakarisik duygular icindeyim. Bu kadar uzak kaldigima ofkeli, ayni zamanda heyecanli, mutluyum. Gidecegim gunu hayal ediyorum. Sonra da gelecegim gunu... Bir daha buraya donmek istemiyorum.

Günlük tam bitti diyorum,eminim öyle bişeyin olması imkansız
Sonra bi şekilde aklıma giriyo,yine mahvoluyo her şey
Allahım temmuz gelsin artık nolur gelsin ve bitsin bu saçmalık

Paranoyak oldum ben günlük... Valla bak saplantılı bi insan oldum çıktım... Aşkım dışarı çıkıcağı zaman hep haber veriyo şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diye. Yanında olmak istiyorum ama olamıyorum bu yüzden de bensiz hiç bi yere gitmesini istemiyorum. Dışarı çıkıcağını haber verdiği zaman beni bi sıkıntı bi stres basıyo anlatamam öyle böyle değil... Onun da gezip tozmaya hakkı var ben gezince sorun olmuyo ama o gezmesin istiyorum :/ Aslında tam olarak istememek de değil bende yanında olayım istiyorum... Bunun sebebi ne acaba düşün düşün bulamadım...? Ya bencilim ya da fazla kıskanç...? :/

Artık evime gitmek istiyoruuuummm
Çok sıkıldım günlük. Yoruldum...
Evime gitmek, anneme sımsıkı sarılmak, onun o leziz yemeklerini yemek, arada kaçamak tombiş yanaklarını öpmek,
uyumak, gezmek tozmak istiyorum.
Bu eve de alışamadım henüz. Eşyamız da yok doğru düzgün.:26:
Çok sıkıldım burdan. Gerçi nereye gidersem gideyim dertlerim de benimle ama zaman geçsin artık şu kpss derdi bitmiş olsun istiyorum günlük.
Dayanamaz olduk. Bu sınav onun huyunu suyunu değiştirdi resmen. Asabileşti, kırıcı oldu...
Artık geçip gitsin engeller gerçekten gücüm azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…