Merhaba günlüğüm. Uzunca bir süredir yazmıyorum sana. İnternetim yoktu bende turkcell'den kendime internet paketi aldım. Dayanamadım kk'sızlığa
babaannem çıktı hastaneden, ben bakıyorum. O yüzden çok yorucu geçiyo günlerim. Geceleri hiç uyuyamıyorum nerdeyse. Gündüz zaten uyuyabilen biri değilim.
Ama babaannem iyi olsun da gerisi önemli değil. Onun duaları yeter bana.
Herkes beni örnek gösteriyormuş ne güzel torun ne güzel yetiştirmişler diye, ne mutlu bana.
Dün de babam 'Allah ne muradın varsa versin' dedi. Babam pek etmez böyle laflar ama çok hoşuma gitti duygulandım.
Uykusuzum yine sağ olsun babaannem uyutmadı gece. Bazen bağırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Onu kırmamalıyım. Bir de sağa sola bile dönemiyor herşeyi ben yapıyorum ama dedim ya sağlık olsun.
Sabaha karşı uyumuşum rüya gördüm. İstanbul üniversitesinde iktisat okuyomuşum. Rüyam da bile o mutluluğu yaşadım. Bugün de ezan okunurken dua ettim Allah'ım gönlüme göre ver diye. Puanım hiç iyi gelmeyecek biliyorum,
ama bir umut işte.
Bu arada günlüğüm hani ben dershane de bi öğretmenime platonik aşık olmuştum ya onunla mesajlaşıyoruz bi süredir. Çok yardımı oldu bana sağ olsun.
Bu zamana kadar genelde derslerden konuşuyoduk ama dün mesaj attı, konuştuk ama kısa, uyuyakaldı sanırım. :)
neyse bakalım neler olucak. Hayallerime kavuşmam için dua eder mi acaba günlükdaşlar?