Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlüğüm. Uzunca bir süredir yazmıyorum sana. İnternetim yoktu bende turkcell'den kendime internet paketi aldım. Dayanamadım kk'sızlığa
babaannem çıktı hastaneden, ben bakıyorum. O yüzden çok yorucu geçiyo günlerim. Geceleri hiç uyuyamıyorum nerdeyse. Gündüz zaten uyuyabilen biri değilim.
Ama babaannem iyi olsun da gerisi önemli değil. Onun duaları yeter bana.
Herkes beni örnek gösteriyormuş ne güzel torun ne güzel yetiştirmişler diye, ne mutlu bana.
Dün de babam 'Allah ne muradın varsa versin' dedi. Babam pek etmez böyle laflar ama çok hoşuma gitti duygulandım.
Uykusuzum yine sağ olsun babaannem uyutmadı gece. Bazen bağırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Onu kırmamalıyım. Bir de sağa sola bile dönemiyor herşeyi ben yapıyorum ama dedim ya sağlık olsun.
Sabaha karşı uyumuşum rüya gördüm. İstanbul üniversitesinde iktisat okuyomuşum. Rüyam da bile o mutluluğu yaşadım. Bugün de ezan okunurken dua ettim Allah'ım gönlüme göre ver diye. Puanım hiç iyi gelmeyecek biliyorum, ama bir umut işte.
Bu arada günlüğüm hani ben dershane de bi öğretmenime platonik aşık olmuştum ya onunla mesajlaşıyoruz bi süredir. Çok yardımı oldu bana sağ olsun.
Bu zamana kadar genelde derslerden konuşuyoduk ama dün mesaj attı, konuştuk ama kısa, uyuyakaldı sanırım. :)
neyse bakalım neler olucak. Hayallerime kavuşmam için dua eder mi acaba günlükdaşlar?

Günlük dün spora başladım.
100lerce kez indirip kaldırdım bacaklarımı basenler erisin gitsin diye
Şuan bacaklarım çalışmıyor desem yeridir.Oturduğum yerden kalkamıyorum
Ama yılmak yok,devam edeceğim

çok uykum var şuan..

biraz da üşüttüğümden dolayı sanırım

buzlu sular havalarda uçuşuyo tabi.camlar açık önüne yatılıyo aferim bana

sabah yataktan kalkar kalkmaz koşa koşa duşa girdin atractiveee ama noldu bak üşüdün sanki şimdi karnın ağrıyor

ben geldim ama pek hoş gelmedim.

sınav stresi yiyip bitirecek beni. umudumu kaybediyorum. boşa kürek çekiyorum sanki.

aylardır çalışıyorum ama matematik hep yerinde sayıyor . dershaneye başladım. 2 hafta oldu. inşallah bu şekilde ilerletebilirim biraz matematiği.

son 2,5 ay kaldı sınava. ama sonucu şimdiden görebiliyorum sanki.

inşallah rabbim yardım eder de son atamalarda da olsa bi yere yerleşebilirim bu sene.

atanmam lazım günlük bu benim için çok önemli. yıllardır o şehir senin bu şehir benim dolanıyoruz. artık yerleşik düzenim olsun istiyorum. göçebe hayat yaşıyoruz resmen. buna şükür tabi de bilmediğin başka şeyler de var günlük.

nolur dua et benim için. bunca emek fedakarlık boşa gitmesin nolur

Senin gibi bir insanın takdirini almak ne büyük gurur ve sevinç benim için bilemezsin:119::103:ama ama keşke birde yakın olabilseydik uzakken bu kadar huzur birde yakın düşünemiyorumallahıma çok şükürler olsun :98:nerden nereye geldim ben bugünlerimde varmış sadece 2 isteğim kaldı inşallah onlarda nasip olur tabiki hayırlısıylaama olucak biliyorum zamanı var sadece neler olmadikiyeterki insan sabretmesini bilsin günlükcan bekleyelim görelim öyleyse mevlam neylerse güzel eyler

Fotoğraf tutkusu olan var mı acaba benim gibi?
5 ay sonra o fotoğraf makinesi elimde olacakkk. Allahım geçsin zaman alalım hemen
Şu an aklımda olan tek şey o

aşkımdan ölüyorum.. çok özlüyorum içim acıyor resmen..
ama gel gör ki yanına gidiyorum, odun gibiyim.
nasıl aşıcam kendimi hiç bilmiyorum.

merhaba günlükcüm aşk kuşumla tatil planımız var ama annemlerin tatil planıyla çakışacak gibi :26:
bizimkilerin tatil kararını napıp edip erteletmem lazım yoksa sevgilikle planlarımız askıda kalcak ya offf

Son düzenleme:
günlük slm uzun zaman oldu dimi epey açtık arayı
aşkla ve arkadaşlarla tatilden güzel başka bişi varmı çeşmede çok güzel 3 gün geçirdim kısa oldu aşkın okulundan dolayı ama olsun dolu dolu geçti maddi anlamda çökmüş durumdayım haftayada annemlerle bodruma gidiyorum ama ben aşkı istiyorumm çok özlücem onu 1 ay temmuz sonunda 20 günlük stajım başlıyor hayal bile edemiceğim biryerde şükürler olsunki.şimdi okadar eğlenceden sonra sıkılıyorum ferihayı izliyorumm hıı feriha demişken çeşmede çağatay ulusoyla bir fotograf çektirmişimki facebook yıkıldı :) aşk diyor kendi ellerimle çektimm nasıl yaptım diyor haha çok sinir oldu ama yakından daha iyiymişş aramızda kalsınn

sevgili günlük
aklimdan gecenleri suraya yazamiyorum yazmak istesemde hepsini bir arada toplayip icimi dökemiyorum bugun o kadar kötü bir gune uyandim ki keske hic uyanmaz olaydim o telefona bakmaz olaydim her nasil yapiyor bilmiyorum ama her defasinda bana söyledikleriyle aklima girmeyi basariyor daha gecen gun ondan ölercesine nefret ederken bugun onun yaninda olmak istedim bugun beni bitirdi butun sevincimi aldi öyle bi duruma soktuki beni aklimdan onu atamiyorum icimde ona karsi ne kadar nefret ne kadar kin varsa bugun hepsi gitti yok oldu yaptiklarini dusunuyorum onlari getir aklina o zaman nefret et diyorum ama olmuyor keske cikmasaydim telefona keske kapasaydim sesini duydugumda tek kelimesini dinlemeseydim keske ama yapmadim yok saydigim sildigim nefret ettigim adamdan bugun ölesiye özledigimi tekrar beraber olmayi istedim ne olur aklim bir an önce yerine gelsin kalbimin sesini daha fazla dinlemesin ne ollur bugun sadece bugünlük olsun bitsin...

Günlükcüm sorunsuz bi günü daha geride bıraktık ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun. Paşamın başı çok ağrıyomuş yoruluyo tabi bi de hava da sıcak ona sıkıldım biraz :44:Çok özledim onu Pazar günü yanında olucam inşallah sımsıkı sarılıcam paşama Ey aşk sen nasıl bişeysin ALLAH'ım mutluluğumuzu,huzurumuzu bozmasın bizi birbirimizden koparmasın.

"Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine,

Sevmek ve Sevilmek için çareler arayın.."

● Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

gunluk yazmak ıstıyorum sana ıcımı dokmek ıstıyorum ama nedense bısıler engel oluyo gulmek ıstıyorum ve sonra aglamak kosmak yada delıce asık olmak yada uzaklara kacmak herseyden herkesten en onemlısıde kendımden yapamıyorum hayatın tam ortasındayım kalmak yada gıtmek neresı olursa ama engellerım var bu hayatta kalmak ıcın ıkı tane sebebım var zorda olsa ayakta kalmak onlar ıcın nefes almak guler gıbı yapmacık davranmak okadar sıkıldımkı gunluk okadar bunaldımkı ve okadar bıktımkı bu beden agır gelıyo ama yapamıyorummmmmmmm.....

bazı insanlar fesat sadece fesat o kadar yani
nişanın olmuş hayırlı olsun demiyoda bizi niye çağırmadın diye trip atıyo
bi sor bakalım ben kimi çağırdımda seni çağırmadım
sadece aile arasında olan bi nişanda senin ne işin var acaba
bahane hepsi laf...
çekemiyorum demiyo da...
bende saf saf arkadaş sanıp evime davet ediyorum ne aptalım

Sinir ettin beni YİNE!
Yine diyorum çünkü ben aynı kelimeleri aynı lafları tekrar tekrar duymaktan bıktım.
Şiştim ya yeminle şiştim.Ben duymaya dinlemeye bıktım sen söylemeye bıkmadın.
Valla pes...
Pes..
Nankör insan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…