Popüler Konu Sevgili günlük...

Hic bir seyi kafaya takmamak bu kadar mı zor?
bızım taktıklarımız sankı bızı takıyorlar. uff bazen cok ama cok sıkılıyorum, darlanıyorum

sevgılı gunlukcum:) bu sana ılk yazısım nedense pek bı yakın gordum kendıme senı:) yenı kankam sensın:):)

slm günnüş
boş beleş bir hayat işte..
tercihlerimle hayallerimle boş beleş..

Günaydınnn

Dün harikaydı, 11 gibi geldik eve pestilimiz çıkmıştı... 2. yılımızın şerefine alyanslarımızı yeniledik Her iki yılda bir mode değiştirmeliymişiz

Niyeyse çok erken kalktım bugün :) Evimi temizliycem, duşa giricem, kuaföre gidicem sonra da kocamı kahvaltıya götürücem. Bütün bunları 2 saat içinde yapmam lazım :) Mekan bakıyorum karar veremedim henüz

Sonra da alışverişin dibine vurucam :)

günlük Tarkan'ın aşk gitti bizden klibini izledim az önce .

o ne endamdır , o ne şirinliktir, o gözler nasıl gözler

Çok yakışıklı ya çoookk

günlükk çeyizim serildi....
O kadar çok benimsedim ki evimi o evden ayrılasım hiç gelmedi...
Dualar yaptık pasta börek çörek derken bütün mutfak eşyalarımı kullanmış oldum :)
bir tane tabak bir tane de bardak kırıldı :)
Nazar çıktı nazar...
O kadar çok yorulmuştum ki eve geldim az pc ye bakim dedim face de ne görim
Hayatta en güzel armağanımsın ... yazmış aşkım çeyizimi aldıktan sonra
Çok güldürdü beni aşağıda bekliyorum at camdan aşağıya çeyizleri filan diyor :))
Çok yorgunum şimdi babamdan damatlık için para istiycem de nasıl istiycem bilemiyorum (
Bir kez de olsun onlar dese neyin eksik yapılacak ne kaldı diye sorsalar anlatsam ağlasam sızlasam (
Bazı konularda çok buruğum çok Allah yardımcımız olsun inşallah

yaa bu özel msj gondermek niye 10dk kardesım yaaa belki ben 10 dk gectıkten sonra ne yazacagımı unutucam..belki bi yere gidicem pcyı kapatıcam vsvsvs... veya elektırık gidecek....

bide 5000 karakter yetmediiii banaaaa...yetmıyo işteee... 13bin kusuratlı olmus keske 10000 olsaymıs destan yazmıyorum belge gonderıyom ama şimdi ben 10dk beklemek zorundayımmmm...

havalar serinledi biraz günlük yağmur da yağdı sanırım yine yağacak yağsın zaten özledim yağmuru

çok sıcaktı havalar yanıyordum rahatladım şimdi

selam günlükçüğüm.her şeyin başı sağlık.insan sağlıklı oldumu her sıkıntının,kederin herşeyin üstesinden gelmesini becerebiliyor.
bu arada badanam bitmedi malesef.eee üç gün yap üç gün yat bitmiyor tabi.migren gelmese ne iyi olurdu.keşke ramazana kadar bitirsemde yağlı boyaya başlasam.haaa eşimde izne ayrıldı.biyerlere götürür inşAllah.(amin).birde bilgisayar başına zor geçerim artık.
sevgiyle kal ve buraya yazan tüm arkadaşlarımın da tüm güzel duaları kabul olsun.Allah yar ve yardımcıları olsun.

Kahvaltı iptal oldu günlüğüm. Moralim çok bozuldu

Banyodan sonra kuaföre gittim fön cektirmek icin, cocuk fönü cekerken birşeyler söyledi anlamadım, kapattı makinayı "saç kıran yeni mi başladı" dedi? Nasıl yani dedim? Bi baktım aynaya sol tarafımda para büyüklüğünde bi boşluk Dağıldım resmen, her gün duş alıyorum, saclarımı yapıyorum, hic dikkat etmedim Bir gecede mi oldu bu

Çok canım sıkıldı Poffff alt üst oldum resmen. Hele internette okuduklarım yerle bir etti beni.

Neyse keyfim yerine gelsin diye dışarı çıkarak eşim. Sonra görüşürüz

Son düzenleme:
YAŞ 5
Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim.

YAŞ 7
Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.

YAŞ 12
Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim.

YAŞ 13
Annemle babamın elele tutuşmalarının ve öpüşmelerinin beni daima mutlu ettiğini öğrendim.

YAŞ 15
Bazan hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim.

YAŞ 18
İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim.

YAŞ 24
Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim.

YAŞ 33
Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim.

YAŞ 36
Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil benim kendi hakkımda ne düşündüğüm olduğunu öğrendim.

YAŞ 38
Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından anlayabileceğimi öğrendim.

YAŞ 41
Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim.

YAŞ 44
Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim.

YAŞ 46
Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydınlatabileceğimi öğrendim.

YAŞ 49
Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin yaratıcılığa dönüştüğünü öğrendim.

YAŞ 50
Sevgi, evde üretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim.

YAŞ 53
İnsanların bana, izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim.

YAŞ 55
Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim.

YAŞ 64
Mutluluğun parfum gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına veremeyeceğimi öğrendim.

YAŞ 70
İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim.

YAŞ 82
Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına basağrısı olmamam gerektiğini öğrendim.

YAŞ 90
Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.

YAŞ 95
Öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim.

Dün sabaha karşı kendimle konuştum.
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum…

* Özdemir Asaf

Çok geçmiş olsun.
saç kıran bulaşıcı bir hastalıktır.
Onun için kendi tarağınız , şaphkanızı vs. saça dair eşyalarınızı
başkalarının kullanmamasına dikkat edin ve vakit kaybetmeden doktora gidin.

bi şeyler için emek vermek,kurduğun hayaller gerçekten çok güzel

kpss puanları çok yüksek özellikle bizim bölüm puanları

ama inşallah başaracağım.çünkü çalışıyorumm .

Allahım sen bana yardım et herkese de et.

heyecanlıyım ve bi an önce memuriyetimi almak istiyorum..inşallah..

günlüğümmm ben geldiiimmm

bi hafta ortadan yok oldum ama sayfalarca yazılmış günlüğe, nerdeyse 1 saattir okuyorum anca bitti ne güzel herkes bambaşka telaşlarda, kimisi kpss telaşında, kimisi atanma stresinde, bazılarının kınası nişanı olmuş, bazıları mezun olmuş, bazılarının düğünlerine bi kaç hafta kalmış allahım binbir türlü yaşam, farklı farklı hikayeler.. çok seviyorum burayı okumayı

sıra geldi benm hikayeme

geçen hafta aşkla bodrum'a gittik tatile günlükk bu sabah geldim daha.. nasıl güzeldi nasıl anlatamam başbaşa harika bi tatil, 7/24 beraberdik, denize girmelere doyamadık:
tüm gün deniz kenarında keyif yaptık, güneşlendik, sohbet ettik.. hrkes bizi yeni evli sandı akşamları güneş batımında sahilde yemek yedik, ay güneşi kovaladı, sonra yakamoz çıktı, bu sefer şezlonglara geçip dalgalara karşı bağıra bağıra şarkılar söyledik yakamozda o kadar huzurlu ve güzeldi ki

bi gün ıssız koylara tekne turuna gittik, ama gitmez olsaydık, deniz çok soğuktu ve ben kötü hasta oldum tatil ortasında tüm gece ateşler içinde yattım, o da bana baktı hala geçmedi hastalığım, boğazım fena durumda, her bulduğum koyda tekne durur durmaz atlarsam denize olacağı budur tabi

dün aynı anda bindik otogardan ama farklı otobüslere, o istanbula gitti, ben ankaraya geldim.... o kadar üzüldüm ki günlük... 5 yıl geçti ayrı gayrı, artık yerimiz yönümüz rotamız bir olsun istiyorum, akşamları aynı eve gidelim beraber olalım istiyorum... bazen dünyanın en çekilmez insanıymış gibi hissetsem de yanındaki huzurlu halime bayılıyorum

çok kötüyüm günlük içim sıkılıyor daralıyorum psikolojim iyice bozuldu ilacın dozunu azaltınca eskisinden daha kötü oldum

son zamanlarda herşey üstüste geldi

Son düzenleme:
evet günlük geziyorum,eğleniyorum,gülüyorum,konuşuyorum ..
ama Onsuz yarımım eksiğim..
noktalansın son bulsun istiyorum içimde bitsin günlük
2 yıldır saçma bir hayal peşindeyim dua et bana günlük olur mu?

Günlükcümm, bayadır uğrayamıyorum, kk'daki topiklere, fırsatını bulmuşken yazayım dedim.
Sonunda bu dönemi de bitirdim kazasız belasız, artık üniversitenin bitmesine yalnızca 1 yıl kaldı.
Sevgilicimle bir adım daha yaklaştık birbirimize
Şimdi önümüzdeki en büyük engel kpss.
Onu da bir atlatırsak hayırlısıyla, oturup ciddi bir şekilde konuşacağım annem ve babamla.
En azından 3 yıl sonrasında da olsa razıyım ben, geç olsun güç olmasın, kavuşalım artık.
Çok korkuyorum çookk, ya aileler işin içine girince her şeyin büyüsü bozulursa
Bir de söz, nişan, düğün, kına, ev, balayı konusunda kafam şimdiden o kadar karışık ki:26:
Bunları rahatça konuşabileceğim, beni anlayan bir dosta ihtiyacım var.
Ama kimse anlamıyor ki beni...
Ah ah, karamsar moddayım yine anlayacağın günlük.
Sanırım bu süreçte en ihtiyacım olan şey; dua, dua, dua...
Allah'ım inşallah her şey gönlümüzce olur, Aminn

Yeni bi haftaya daha başlıyoruz..

Umarım bu haftayla birlikte hayallerime bi adım olsun yaklaşırım...

Yada bu hafta da öylesine sıradan bi hafta olur gelir geçer...

Hep kendime olumlu düşün diye telkin vermeye çalışıyorum, ama ne kadar başarabiliyorum bilmiyorum...

Bazen hayat o kadar saçma geliyo ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…