"Yonca yaprağından çaldım şiirleri
Tutulmuş dilekleri azad ettim
Sana geliyorum
Bu Temmuz ...başka! "
Şaka laa şaka bir yere gitmiyorum..
Hem gidebilmek için bol paraya ve zamana ihtiyaç var.Fakat her ikisi de bende yok.İşten çıkıp doğruca ananeme gideceğim.Annemle bebişimi ananeme bıraktım ordalar saat 13 olsunda gideyim yanlarına..Belki Esin'im gelir onunla kaçabilirsem iyi olur.Bakalım bugün nasıl bitecek..
Dün gece geldim Denizli'den, tam 6 saat araba kullandım, biri beni dövmüş gibi sanki her yerim ağrıyor. Ama çok kocaman büsbüyük mutluyum, bu hayalim de gerçekleşti :) Bir tane kaldı şimdi, o da olursa değme keyfime :118:
uzun zamandan sonra aile ile yapılan süper bir kahvaltı..güzel bir çay keyfi..
yeni bir hafta,yeni başlangıçlar..inşallah güzel olur canım inşallah...şu sersemliği
üzerimden de atarsam..değmesinler keyfime...
harika harika harika bir rüya gördüm günlüğümmm... ilk önce kalktım balkonda ailemle harika kahvaltı yaparken bizimkilere anlattım sonra geçtim nete diyanet işlerinden rüyamın yorumuna baktım ve mest oldum...
Rüyamda hacı oluyordum günnüğüm, hac görevini yapmak için güzelce kapanmışım sonra bütün dağları geziyorum dağlardan geçiyorum arkamda annem ve babam sırtımdada hiç tanımadığım ufacık bir erkek çocuğu, oda benimle beraber ve kim olduğunu dahi bilmiyorum uyuyo kucağıma alıyorum uyanıyor sırtıma alıyorum ama hiç elimden bırakmıyorum o çocuğu.. sonra bir delik var rüzgar üflüyor ve ordan girenler hacı oluyormuş ilk önce o bebeği atıyorum ordan sonra ben giriyorum o delikten ve camii gibi bi yerin içine düşüyoruz ordan, sonra kuranı kerimler geliyor bunlar kimin kitapları deniyor bu benim diyorum ve alıyorum daha sonra biri sesleniyor GAMZE ....... HACI OLDUNUZ. Aman allahım yaa günlüğüm ne güzel ne hayırlı ne harika bir rüyadır bu böyle RABBİM SEN GERÇEK OLMASINI NASİP EYLE BANA VE İSTEYEN HERKESE...
Tamı tamına 2 hafta sonra bugün düğünümüz var günlüüükkk yaa acayip heyecanlıyım sanki elim ayağıma dolaşıcak gibi geliyo, içimde kelebekler uçuşuyo öyle garip bi şey işte...
Allahım inşallah her şey çok güzel olur sen yanımızda ol...
Haftaya bugün de sınava gircem gene çok çalışmışım gibi Şu sınavlardan kurtulamadım bi yaaaa offf..
Neyse ben düğünüme odaklandım zaten
Son hazırlıklar tamamlanıyo artık
Selam günlük ben geldim
Canım çoookkkk sıkılıyor işyerinde boş boş oturuyorum.
Ne var sanki izin verseler de evime gitsem :82:
Niye bayan personellerini c.tesi günü çalıştırırlar hiç anlamıyorum.
Önceki işyerim olsaydı şimdi evime giderdim.
Kuzucuklarımla(Yeğenlerim) oynardım
Offffff.......
Umarım zaman çabuk geçer bugün...........
Günlük isyanlardayım
Bana kaderimin bir oyunu mu buuuu
2-3 gün sonra gelmesi gereken adetim bu sabah gelipte fena bir sancıyla uyandırdı beni
Aşkımla buluşacaktım ama ben
Zaten şu stajı yüzünden görüşemiyoruz.1 hafta bekle bekle sonra da adet sancısından yerinden kalkama
Niye böyle oluyo be günlük offff geçende de başım dönmüştü gidememiştim
Haftaya da Edirne'de olacağım zaten al işte 2 hafta görüşememiş olcaz
Neden Allahçım nedeeeeen:84::84::84:
Hala ağrıyo karnım Geçerse bi umut buluşuruz diyodum ama o kadar ağrı kesici içtim hala tık yok
Özlemiştim...Özlüyorum,özleyeceğim.
Ömrüm boyunca özleyeceğim galiba ben günlük
Milleti el ele görünce içim cız ediyo.Biz niye bu kadar yakınken uzak kalıyoruz anlamıyorum
Hiç umudum yok gelecekten.Her şey hayal olarak kalıcak..
Evettt günlüğümm kınayı atlattık çok şükürr
Herşey çook süper geçti hiç oturmadım,hep oynadım ta ki kına yakılana kadar
Oturdum sandalyeye bi taraf diyo biz yakçaz bi taraf biz yakçaz,sonra kuzenlerim yaktı
Keşke o da olmasaydı ister istemez yüzüm düştü sonra
Çok güzel başladı devam etti keşke sonu da güzel bitseydi
Zaten kınayla ilgili içimde kötü bi his vardı demekki bundanmışş
Neyse yine de öyle ya da böyle atlattık günlüğüm darısı düğüne
Ah günlük ah neden etrafta çıkarcı yalaka insanlar vardır ki..
Neden biz dürüstler yalamadığımız için kaybetmek zorunda kalırız ki..
Arkadan konuşanlar,yüzüne canım cicim yapanlar değerli,baştacı
biz dobra ve gerçekçi olduğumuz için yüzümüze bakılmıyor..
Of sen nasıl bir dünyasın yaaa..
Yalakalar yağcılar sizlerden nefretttttttttttttttt ediyorum...:113::113::113::120:
Yaşasın dürüstlük!!!
Ayrıca G...... denen akraba bozuntusu,senden de o yalaka iki yüzlü kankandan da iğreniyorum,tiksiniyorum
zamanında o kankan olacak hanfendinin senin hakkında konuştuklarını bi bilsennn ahhh bi bilsenn...
Neyse iki çıplak bi hamama yakışır derler,ne haliniz varsa görün....
Unut bırakıp da gidenleri
Belki böyle bitmeliydi
Gözyaşlarına değer miydi
Ben bu sözleri çok sevdim . :) Evdeyim ,Ygs mağduruyum.Geç kaldım biraz çalışmaya ama sonunda başladım.Coğrafyadan hiç bir şey hatırlamıyorum diyordum ama yarısını doğru yapabiliyorum çok şükür.Ruh halim çok değişken bir iyiyim diyorum bir kötüyüm ne zaman eskisi gibi olacağımı hiç bilmiyorum.Acı çekmeye alışmış bünyem ama mutluyken garibime gidiyor neden mutluyum falan .:) Her şeyin hayırlısı diyorum artık kaderimiz de ne yazıldıysa onu göreceğiz.Neyse günlük kaçtım ben sultanım yemeğe çağırıyor.
Günlük yarın paşamın yanına gidicem ve hastalanmak üzereyim ağrım var eli kulağında olucak şey mi bu ya Off amaan ne yapayım mecbur gidicem yine malum ev hazırlıkları var onlarla uğraşıyoruz eşyaları yerleştiriyoruz görümcem de geldi ohh yine cümbür cemaat olucaz Mutluluğumuz daim olsun,ALLAH'ım nazarlardan korusun.
çok az kaldı sınava bugun nerede gırecegıme baktım ve bende bı heyecan bu heyecan içime içime sıgmıyor bu arada sene boyunca calıstıklarımda puff oldu uctu sankı aklımdan hiçbişey hatırlamıyorum... sınavdada bole olmaz umarım... hani ufak tekrarlar yapayım dıyorum ama hangi birine bide konularda kısa değil malum... biyerde dugun var kına sanırım o davul zurnanın sesi sinirimi bozmaya basladı fena halde...
stresten mı sıcaktan nedir burnum kanıyo 2gunden berı yastıgım,carsafım sabaha kadar kuruyo halıyle 2gunden berı elımde yıkıyorum kakılmıs gibi hıssettım kendımı :) basım agrıyooo bu gecede kanayacak sanırım pöffffff....
şu sınav gecsede bi tatıl yapsaammm... bıkkınlık gedi artık yemınleee hayattan ..herseyden bunaldımm... kendimden bilee
Selam günlüğüm. :)
hala internetim yok benim. Telefondan da kk'yı takip etmek çok zor oluyo. :/
babaannemin meyveli yoğurdunu yaptım bi kkya bakıyım dedim. Babaannem iyi çok şükür. Dün bi meyveli yoğurt yapmıştım çok beğendi hergün yap diyo. Babaannemin midesi alındığı için yemek yemek istemiyo ama meyveli yoğurdu sevdi. Dün de halam kalmıştı yanında sizin gibi kimse bakamıyo diyo. Gece kaç kere seslendim hiç kalkmadı diyo. Bide kendi annesi, neyse.
Yarın da kardeşim bakıcak babaanneme bende gezicem, yarın güzel bi gün olucak benim için. :) adaya da gidebiliriz. Gezicem bol bol yiyip içicem.
Günlükte de ne güzel şeyler okuyorum.
Herkes çok mutlu olsun inşallah.
Benim platoniğimde mesaj atmadı dün bugün gece atar mı acaba? O atmazsa ben atmıycam. Ama yarın atarım belki ya neyse günlüğüm ben kaçıyım, görüşürüz.
of aslında yazmak istediğim ne çok şey var. ama ben en büyük sıkıntımı yazayım şimdi. eşim işten çıkarılalı tam 4 ay oldu. ve bir işe giremedi. son 1 aydır da kpss ye çalışıyor.90 alırsa atanabilir ancak ve üniden mezun olalı 10 yıl oldu.. ama benim ümidim var memur olacak benim kocam. belki buradan okuyan kızlar benim için dua eder
Kına gecesinden geldikkk bir döktürmüşüz arkadaşlarla günlük oooh
Yarın da düğün var oooh o bizim artık biz erkek tarafıyız
Yorgunluktan ölücem ama çok yakın arkadaşım var sabaha kadar dertleşiriz. Nasıl özlemişimmmm
buraya ne sık yazardım ben bi ara..
uzak kaldım baya günlük :)
bugün 30 yaşına girdim ben günlük..
cidden büyüttüğüm gibi olacak mı?
olmayacak,hayata kaldığım yerden devam edicem.
daha güzeli olması adına dua edicem..
ne gerek var değil mi yaşa ya da belli dönemlere manalar yüklemeye..
Allahım bana sevdiklerimin acısını göstermesin ömrümce,daha ne isterim..